15 κατάλογος μοντέρνων σχεδίων μπλουζών χωρίς μανίκια το 2021

Τα αμάνικα σχέδια μπλούζας γίνονται δημοφιλή τον τελευταίο καιρό. Αυτές οι μπλούζες είναι μερικές από τις πιο άνετες επιλογές ινδικών γυναικείων ενδυμάτων και αθλούνται σχεδόν από κάθε Bhartiya Nari. Υπάρχουν πολλά σχέδια σχεδίασης που ακολουθεί αυτή η μπλούζα, και μερικά από τα καλύτερα θα παρέχονται σε αυτό το άρθρο, μόνο για εσάς.

Ελκυστικά σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια για Sarees με εικόνες:

Στις μέρες μας, οι μπλούζες χωρίς μανίκια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και μοντέρνα σχέδια. Αυτό το άρθρο έρχεται με διαφορετικά σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια για sarees με εικόνες για εσάς, κατάλληλα για κάθε περίσταση.

1. Επίσημος σχεδιασμός μπλούζας χωρίς μανίκια:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια

Έχετε ξαναδεί αυτή τη συγκεκριμένη μπλούζα σχεδιαστή; Πιθανώς όχι. Είναι ένα από τα ρούχα με την καλύτερη εμφάνιση που εμπίπτουν στα αμάνικα σχέδια μπλούζας. Αυτή η συγκεκριμένη μπλούζα έχει ένα πολύ καλό σχέδιο στο λαιμό και ολόκληρη η μπλούζα είναι πολύ καλά διακοσμημένη με μικρά περίπλοκα σχέδια. Η μπλούζα έχει επίσημη ατμόσφαιρα και μπορεί να φορεθεί σε εταιρικά πάρτι και εκδηλώσεις.

2. Designer Αμάνικο σχέδιο μπλούζας:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια-Σχεδιαστής Αμάνικο σχέδιο 2

Ποιος ήξερε ότι μια μπλούζα χωρίς μανίκια θα μπορούσε να είναι τόσο όμορφη; Αυτή η συγκεκριμένη μπλούζα έχει ένα πραγματικά φοβερό μοτίβο στο πίσω μέρος και είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες στον κόσμο των σχεδιαστών αυτή τη στιγμή. Το αμάνικο μοτίβο μπλούζας το κάνει άνετο στη χρήση, και τα μικρά περίπλοκα σχέδια που γίνονται στην πλάτη είναι επίσης αρκετά φοβερά. Η μπλούζα είναι επίσης μια μπλούζα με χαμηλό λαιμό και γι ‘αυτό μπορεί να αθληθεί τα ζεστά καλοκαίρια.

3. Σχέδιο μπλούζας Celebrity χωρίς μανίκια:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια-Αμάνικη μπλούζα διασημοτήτων 3

Αν θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου μια διάσημη εμφάνιση, η συγκεκριμένη μπλούζα είναι ίσως το καλύτερο πράγμα. Η μπλούζα έχει ένα σέξι λαμπερό μοτίβο στο μπροστινό μέρος και οι ιμάντες στήριξης φαίνονται διαμαντένιοι. Η μπλούζα είναι λαμπερή από αριστερά προς τα δεξιά και χωρίς αμφιβολία, ο σχεδιασμός αυτής της μπλούζας είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια. Είναι η τέλεια μπλούζα πάρτι και μπορεί να αθληθεί και σε άλλες περιπτώσεις. Εκτός από κομψό, είναι αρκετά άνετο ταυτόχρονα. Αυτή είναι μια από τις τέλειες μπλούζες σχεδιαστών για ένα όμορφο σχεδιαστή saree.

4. Αμάνικη μπλούζα Metallic Designer:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια-Η μπλούζα μεταλλικών σχεδιαστών 4

Αυτή είναι μια ακόμη όμορφη μπλούζα σχεδιαστών χωρίς μανίκια, η οποία έχει μεταλλικό χρώμα. Η μπλούζα φαίνεται πολύ όμορφη από πάνω προς τα κάτω και πάει χέρι -χέρι με το saree. Είναι μια από αυτές τις μπλούζες, που μπορούν να αθληθούν αποτελεσματικά με ένα saree. Η μπλούζα θα είναι ιδανική για να φορεθεί σε ένα πάρτι και αν έχετε μια λεπτή και τακτοποιημένη σωματική διάπλαση όπως η Shilpa ή κάπου κοντά σε αυτήν, αυτή είναι η τέλεια μπλούζα για μια γυναίκα σαν εσάς.

5. Μπλούζα σχεδιαστών με μανίκια Full Neck:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια-Η κόκκινη μπλούζα σχεδιαστών χωρίς μανίκια 5

Αυτή η όμορφη μπλούζα σχεδιαστή είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα πράγματα εκεί όταν πρόκειται για μπλούζες χωρίς μανίκια. Η μπλούζα έχει ένα χαριτωμένο και αξιολάτρευτο μοτίβο στη δεξιά πλευρά και αυτό είναι το κύριο αξιοθέατο αυτής της μπλούζας. Εάν χρειάζεστε μια καλή μπλούζα που μπορεί να αθληθεί σε ένα πάρτι, αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες μπλούζες για εσάς. Θα συνδυαστεί με ένα κόκκινο μεταξωτό saree και αν είστε ψηλοί, θα μπορείτε να αναδείξετε το καλύτερο από αυτό το παραδοσιακό ινδικό γυναικείο ρούχο.

6. Απλή απλή αμάνικη πράσινη μπλούζα:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια-Η πράσινη μπλούζα χωρίς μανίκια 6

Προετοιμάζεστε να δείχνετε όμορφοι σε μια θρησκευτική περίσταση; Αυτός θα είναι ο καλύτερος σύντροφος στυλ για εκείνη την ημέρα. Αυτή η όμορφη μπλούζα έχει ένα υπέροχο μοτίβο στα πλάγια με ροζ περίγραμμα. Ολόκληρη η μπλούζα φαίνεται αρκετά άνετη και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα ρούχα ινδικής γυναικείας ένδυσης που θα συναντήσετε ποτέ. Αυτό το όμορφο σχέδιο μπλούζας χωρίς μανίκια είναι ιδανικό για κάθε τύπο saree.

7. Αμάνικο Floral Μπλούζα Σχεδιασμός:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια-Η μπλούζα χωρίς μανίκια 7

Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο αμάνικο φλοράλ σχέδιο μπλούζας που έχει ένα πραγματικά δροσερό μοτίβο. το λουλουδάτο μοτίβο κάνει αυτή τη μπλούζα πολύ πιο δελεαστική από όλες τις αμάνικες, πολύχρωμες μπλούζες που θα δείτε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Θα είναι κατάλληλο για όλες τις γιορτινές περιστάσεις. Αυτό το σχέδιο είναι ένα από τα καλύτερα και τελευταία σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια για όλα τα μεταξωτά sarees.

8. Πίσω ανοικτές χάντρες Αμάνικο σχέδιο για μπλούζες:

Αμάνικο σχέδιο μπλούζας-χάντρες αμάνικο σχέδιο για μπλούζες 8

Lookάχνετε για μια μοντέρνα μπλούζα χωρίς μανίκια για αθλητισμό αυτή τη θερινή σεζόν; Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο μοντέρνα που θα βρείτε. Διαθέτει σχέδιο με δαντέλα και χάντρα στο πίσω μέρος και ενώ είναι κομψό, το υλικό αυτής της μπλούζας το κάνει αρκετά άνετο.

9. Μπλούζα σχεδιαστών χωρίς μανίκια από τη Νότια Ινδία:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια-Η μπλούζα σχεδιαστών της Νότιας Ινδίας 9

Αυτή η συγκεκριμένη μπλούζα με χρυσό χρώμα έρχεται με αφρώδη εξαρτήματα, που την καθιστούν μία από τις καλύτερες μπλούζες στην αγορά αυτή τη στιγμή. Η μπλούζα έχει τα όμορφα χρυσά σχέδια που γίνονται στο saree, γεγονός που καθιστά αυτό το βλέμμα κατάλληλο για το συγκεκριμένο saree.

10. Γυαλιστερή κόκκινη ελκυστική αμάνικη μπλούζα σχεδιαστών:

Γυαλιστερή κόκκινη ελκυστική αμάνικη σχεδιαστική μπλούζα 10

Αυτή η συγκεκριμένη κόκκινη μπλούζα σχεδιαστή έχει γυαλιστερό μοτίβο και τα μικρά και περίπλοκα σχέδια που γίνονται στο saree ταιριάζουν κατά κάποιο τρόπο με τη μπλούζα και καθιστούν αυτόν τον τέλειο συνδυασμό για να αθληθούν από Ινδές γυναίκες στις αγαπημένες τους εκδηλώσεις.

11. Αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμα εξαρτήματα:

Αμάνικη μπλούζα με πολύχρωμα εξαρτήματα 11

Αυτό είναι πιθανώς ένα από τα γοητευτικά μοτίβα μπλούζας που θα αντιμετωπίσετε ποτέ. Διαθέτει πολύχρωμα μικρά προσαρτήματα στο μπροστινό και στο πίσω μέρος επίσης. Αυτά τα ευαίσθητα εξαρτήματα είναι ίσως το καλύτερο ελκυστικό χαρακτηριστικό αυτής της μπλούζας.

12. Χρυσή μπλούζα χωρίς μανίκια:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια-Η χρυσή μπλούζα χωρίς μανίκια 12

Αυτός ο συγκεκριμένος σχεδιασμός μπλούζας αμάνικου σχεδιαστή θα είναι κατάλληλος για μεταξωτά sarees. Είναι ένα πολύ όμορφο με μια ελκυστική λάμψη προσαρτημένη σε αυτό. Η μπλούζα κατά κάποιον τρόπο συμβαδίζει με το σάρι. Ο καφέ λεπτός σχεδιασμός που έγινε στο saree είναι ακόμα πιο όμορφος λόγω της χρυσής μπλούζας.

13. Designer Red Αμάνικη μπλούζα για γάμους:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια-Σχεδιαστής Κόκκινη μπλούζα χωρίς μανίκια για γάμους 13

Αυτή η συγκεκριμένη νυφική ​​μπλούζα χωρίς μανίκια είναι πιθανώς μια από τις πιο ωραίες μπλούζες όλων των εποχών. Το μοτίβο που γίνεται πάνω του είναι πολύ όμορφο. Τα μικρά περίπλοκα σχέδια που έγιναν σε αυτό είναι ίσως τα καλύτερα που θα δείτε αυτή τη σεζόν.

14. Εκκεντρικό σχέδιο μπλούζας χωρίς μανίκια:

Σχέδια μπλούζας χωρίς μανίκια-Celebrity αμάνικη μπλούζα για λεπτές γυναίκες 14

Η συγκεκριμένη μπλούζα απαιτεί σωματότυπο καθώς μια ευρύτερη έκδοση δεν θα είναι σαγηνευτική όπως αυτή. Το περίπλοκο μοτίβο που γίνεται σε αυτό το κάνει να φαίνεται πολύ όμορφο. Κανένα άλλο σχέδιο μπλούζας δεν μπορεί να νικήσει αυτήν την πολύχρωμη και ελκυστική μπλούζα χωρίς μανίκια.

15. Ασημένια μπλούζα χωρίς μανίκια:

Αμάνικο-Μπλούζα-Σχέδια-Το-Ασημί-Αμάνικο-Μπλούζα-15

Η συγκεκριμένη μπλούζα θα είναι κατάλληλη για τα πλυμένα ή ξεθωριασμένα sarees. Έχει μια λαμπερή πινελιά και είναι μία από αυτές τις μπλούζες σχεδιαστών που πρέπει να φοριούνται με απλά σαρένια.

Πολλές γυναίκες λατρεύουν να φορούν μπλούζες χωρίς μανίκια με τα sarees τους. Αυτό παρατηρείται συχνότερα σε γυναίκες από την ανατολή. Ωστόσο, υπάρχουν διάφορα μέρη στη χώρα. αυτό το είδος αμάνικης μπλούζας ταιριάζει όπου οι γυναίκες το προτιμούν αυτό.