30 καλύτερες συλλογές από έτοιμα σχέδια μπλούζας

Σε αυτόν τον γρήγορο και πολυάσχολο αναπτυσσόμενο κόσμο, οι κυρίες προτιμούν και προτιμούν να φορούν μπλούζες που μπορούν να αγοραστούν εύκολα σε ένα σχεδιαστή ή κατάστημα υφασμάτων. Όταν οι γυναίκες σκέφτονται για εύκολα διαθέσιμες μπλούζες, αυτό που έχει ήδη ραφτεί και είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα. Τα τελευταία χρόνια η ένταση του ράψιμου που τους δίνει τις μετρήσεις και της αναμονής της ραμμένης μπλούζας έχει φύγει, αντ ‘αυτού, οι κυρίες πηγαίνουν με το σάρι τους σε ένα κατάστημα μπουτίκ και σύμφωνα με το χρώμα του σαρί, οι γυναίκες αποφασίζουν για το σχέδιο και το σχέδιο μπλούζα. Μιλώντας για το σχεδιασμό υπάρχει ένας άπειρος αριθμός. Τα σχέδια διαφέρουν ανάλογα με το υλικό του υφάσματος, το χρώμα της πέτρας που χρησιμοποιείται στο σχέδιο maggam και τα νήματα που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός αριθμού σχεδίων.

Τελευταία σχέδια έτοιμων μπλουζών για κάθε περίσταση:

Εδώ είναι το κορυφαίο 30 έτοιμο σχέδιο μπλούζας που παρουσιάστηκε εν συντομία, το οποίο σίγουρα θα δώσει μια ιδέα για τη γυναικεία ομάδα να πάρει μια διευρυμένη ιδέα για διάφορα σχέδια, εκτυπώσεις και κυρίως το σχήμα της μπλούζας, τον τύπο του λαιμού και το βάθος.

1. Συνθετικά σχέδια μπλούζας με στρογγυλό λαιμό:

Συνθετικά σχέδια για μπλούζες σε στρογγυλό λαιμό

Ο στρογγυλός λαιμός είναι πάντα στη μόδα που δίνει ένα απλό και κομψό φινίρισμα. Γυναικείο σχέδιο με στρογγυλό λαιμό λόγω του φινιρίσματος της μπλούζας. Η μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη ταιριάζει απόλυτα με κάθε τύπο υλικού saree είτε από σιφόν, είτε από Georgette είτε με άλλο συνθετικό saree. Τα άγκιστρα είναι διαθέσιμα στο πίσω μέρος ή ως ανοιχτό σχέδιο επίσης. Ο σχεδιασμός με στρογγυλό λαιμό μπορεί να συνδυαστεί με χάντρες ή λιθοδομή στις άκρες του χεριού της μπλούζας έτοιμο που κάνει τη μπλούζα πιο ελκυστική. Τα κορδόνια που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως χρυσό ή ασημί χρώμα.

2. Σατέν στρογγυλό λαιμό Readymade μοτίβα μπλούζας:

Σατέν Στρογγυλό λαιμό Readymade μοτίβα μπλούζας

Οι σατέν μπλούζες με στρογγυλή λαιμόκοψη ταιριάζουν πολύ με ανοιχτόχρωμες έτοιμες μπλούζες saree όταν το saree μένει χωρίς επένδυση. Το σχέδιο κεντήματος με στρογγυλή λαιμόκοψη είναι φτιαγμένο από σκούρο χρώμα σατέν, το κόκκινο ή το μπλε ταιριάζει καλά με τα πάρτι με ένα απλό saree Faux Georgette με έτοιμη μπλούζα. Το σατέν υλικό μπορεί επίσης να συνδυαστεί με δαντέλα ή καθαρό υλικό που προσθέτει ομορφιά στη μπλούζα.

3. Μπλούζα Golden-Square Neck Readymade:

Μπλούζα Golden-Square Neck Readymade

Ο σχεδιασμός με τετράγωνο λαιμό είναι το επόμενο μοτίβο που άρεσε περισσότερο στις γυναίκες και δίνει μια απλή και προσεγμένη εμφάνιση. Η μπλούζα με τετράγωνο λαιμόκοτο χρώμα είναι η πιο διαδεδομένη σε οποιοδήποτε κατάστημα έτοιμων υφασμάτων και αυτό το χρώμα ταιριάζει με οποιοδήποτε χρώμα saree. Για να επιλέξετε ένα χρώμα μπλούζας για ένα saree που αποφασίζει την τελευταία στιγμή για ένα πάρτι, τότε αυτό το σχέδιο θα πρέπει να είναι το πρώτο της επιλογής.

4. Λαμπερή V-Neck Readymade μπλούζα:

Λαμπερή V-Neck Readymade μπλούζα

Η σχεδίαση Glittery με λαιμόκοψη V είναι πιο δημοφιλής στη γενιά των νέων κυριών. Λαμπερές χάντρες με μπλούζα με καθαρή επένδυση αυτή η μπλούζα με μοτίβο είναι φτιαγμένη. Αυτή η αφρώδη έτοιμη μπλούζα ταιριάζει καλά με το σιφόν σαρί που είναι ανοιχτόχρωμο και λεπτόχρωμο. Δεδομένου ότι η μπλούζα είναι φωτεινή, το χρώμα του saree πρέπει να είναι απαλό. Κυρίως φοριέται ως πάρτι.

5. Κινέζικη γιακά Readymade μπλούζα:

Μπλουζάκι κινέζικου γιακά για έτοιμο

Αυτός ο σχεδιασμός της μπλούζας είχε μεγάλη επιτυχία το έτος 2020. Σε αυτό το σχέδιο, το μπροστινό μέρος της μπλούζας είναι με μοτίβο κάλυψης με λαιμόκοψη με μπροστινό άγκιστρο και το πίσω σχέδιο είναι συνήθως στρογγυλό ή ένα μικρό παράθυρο δόθηκε στο κέντρο του υλικό. Αυτός ο τύπος μπλούζας ταιριάζει πολύ με κρεπ σαρέν, σαρίφια σιφόν. Κυρίως φοριούνται από νέους καθώς και μεσήλικες κυρίες.

6. Μπλούζα High Neck Ready Made:

Μπλούζα έτοιμη για ψηλό λαιμό

Μπλούζες με ψηλό λαιμό, οι οποίες χρησιμοποιούνταν συχνότερα από γυναίκες ηλικίας 50 ετών, τα τελευταία χρόνια οι νέοι έχουν αρχίσει να τους αρέσει ο σχεδιασμός και οι σχεδιάστριες έτοιμες μπλούζες το έχουν συνειδητοποιήσει και άρχισαν να φέρνουν έτοιμες μπλούζες έτοιμες για ψηλό λαιμό, που μπορεί να είναι από υλικό Golden tissue ή σιφόν ή βαμβάκι με κέντημα χρησιμοποιώντας νήμα διαφορετικού χρώματος.

7. Halter Neck Readymade Μπλούζα:

Μπλούζα Halter Neck Readymade

Αυτό είναι πολύ φανταχτερό και το σεξ ελκυστικό μοτίβο φοριέται μεταξύ των νεαρών κοριτσιών και πιο συνηθισμένο μεταξύ των σταρ του Μπόλιγουντ. Το μοτίβο του λαιμού έρχεται σε διάφορα μεγέθη κυπέλλου και το εξάρτημα του λαιμού μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το προσωπικό σχήμα του σώματος και την άνεση.

8. Spaghetti-Thread Work Readymade μπλούζα:

Μπλούζα Spaghetti-Thread Work Readymade

Η ειδικότητα αυτού του σχεδίου είναι το μοτίβο νήματος που φαίνεται στο πίσω μέρος, το οποίο προσελκύουν πολλούς νέους. Λόγω της ζήτησής της στην αγορά, ο σχεδιαστής έχει βγει με την μπλούζα σχεδιαστή έτοιμη.

9. Sheer Selves Readymade Μπλούζα με Saree:

Μπλούζα διαφανής εαυτού Readymade With Saree

Το στήθος είναι κατασκευασμένο από υφασμάτινο υλικό όπως το Brocade, το υλικό Georgette με το χέρι και το διάφανο υλικό με σχέδιο κεντήματος που φαίνεται στο χέρι. Το μήκος του χεριού μπορεί να είναι ολόκληρο ή πάνω από το επίπεδο του αγκώνα.

10. Γυναικεία μπλούζα χωρίς πλάτη:

Μπλούζα χωρίς πλάτη, έτοιμη

Αυτό το είδος έτοιμου σχεδιασμού πωλείται πολύ στην αγορά, καθώς στις γυναίκες αρέσει το σχέδιο μπλούζας που εμφανίζεται συχνότερα στις Ταινίες. Ένας τέτοιος σχεδιασμός είναι αυτός. Η μπλούζα χωρίς μαύρο είναι πάντα διαθέσιμη σε έτοιμη μορφή. Αλλά οι άνθρωποι μπορούν να το παραγγείλουν για έναν.

11. Μπλούζα Readymade με στυλ πουκάμισου:

Μπλούζα με στυλ πουκάμισου Readymade

Αυτός ο σχεδιασμός είναι δημοφιλής μεταξύ μοντέλων και κυριών που εργάζονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης. Συνήθως φοριέται στα μέσα της δεκαετίας του ’20 μέχρι την ηλικία των 40 ετών. Η έτοιμη μπλούζα σε αυτό το μοτίβο είναι συνήθως λινό με κέντημα. Πηγαίνει καλά για επίσημο πάρτι.

12. Μπλουζάκι με στυλ σουτιέν Readymade:

Μπλουζάκι με στυλ σουτιέν Readymade

Το μοτίβο στυλ σουτιέν είναι ένα επερχόμενο μοτίβο που έχει το σχέδιο ενός σουτιέν που μπορείτε εύκολα να το πάρετε από το κατάστημα ανάλογα με το μέγεθος του φλιτζανιού. Αυτός ο τύπος σχεδιασμένης έτοιμης μπλούζας δεν είναι ένα αγαπημένο μοτίβο σε όλα τα κορίτσια, αλλά παρόλα αυτά, όταν κάποιος που ασχολείται με τον χώρο της μόδας και του σχεδιασμού ή ως μοντέλο αυτό είναι το μοτίβο της μπλούζας που πρέπει να σκεφτεί κανείς.

13. Jacket Style Cotton Readymade Μπλούζα με Saree:

Jacket Style Cotton Readymade Μπλούζα με Saree

Σε αυτό το μοτίβο, η μπλούζα είναι συνήθως πάνω από το επίπεδο του γοφού και η παλούδα του saree φέρεται μέσα στην μπλούζα και μένει πίσω. Η μπλούζα μπορεί να μεταφερθεί σύμφωνα με το σχήμα του σώματος, τα διαθέσιμα μεγέθη μπορεί να είναι μικρά, μεσαία ή μεγάλα και μπορούν να προσαρμοστούν αργότερα, διορθώνοντας τα πλαϊνά για άνετη εφαρμογή. Το βαμβάκι με μάλλινα κεντήματα είναι ένας καλός συνδυασμός που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό αυτής της μπλούζας.

14. Συνθετική μπλούζα Jacket Style:

Συνθετική μπλούζα με στυλ σακάκι:

Αυτό είναι παρόμοιο με το στυλ σακάκι από βαμβάκι, αλλά σε αυτό το μοτίβο, χρησιμοποιείται συνθετικό υλικό που είναι λαμπερό και λαμπερό συνιστάται κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

15. Κοσμήματα λαιμού Readymade μπλούζα σε συνθετικό υλικό:

Μπλουζάκι με κόσμημα για λαιμό και συνθετικό υλικό

Οι έτοιμες μπλούζες που έχουν γνήσιες χάντρες, μαργαριτάρια ή πέτρες σχεδιασμένες στο λαιμό της μπλούζας, το κάνουν ελκυστικό να φοριέται κατά τη διάρκεια κάθε είδους λειτουργίας. Αυτός ο τύπος μπλούζας με μεγάλο σχέδιο λαιμού βοηθά τις κυρίες να αποφύγουν να φορέσουν οποιοδήποτε βαρύ κόσμημα στο λαιμό.

16. Kanchipuram Υλικό έτοιμη μπλούζα:

Μπλούζα Kanchipuram Material Readymade

Το Kanchipuram saree έρχεται πάντα με προσαρτημένο κομμάτι μπλούζας, αλλά στις γυναίκες αρέσει να φορούν μπλούζες με αντίθεση και σχεδιασμό που ταιριάζουν με το saree, έτσι οι κυρίες επιλέγουν έτοιμες μπλούζες Kanchipuram με διαφορετικό χρώμα σε αντίθεση με το saree. Αυτές οι έτοιμες μπλούζες είναι συγκριτικά λιγότερο δαπανηρές από το να ράβεις μια μπλούζα.

17. Σχέδια με μπλουζάκια Saree Readymade:

Σχεδιασμένα μπλουζάκια Saree Readymade

Οι έτοιμες μπλούζες έρχονται τώρα με νήμα στο πίσω μέρος του, αυτός ο σχεδιασμός δεν είναι μόνο μια δήλωση μόδας, αλλά βοηθά επίσης να κρατήσει το σώμα της μπλούζας και αποφεύγει να πέσει πάνω από τον ώμο.

18. Ασύμμετρα σχέδια έτοιμης μπλούζας:

Ασύμμετρα έτοιμα σχέδια μπλούζας

Οι ασύμμετρες τυπωμένες μπλούζες δίνουν μια πλούσια όψη σε απλό σιφόν σαρί και κρέπα. Αυτός ο τύπος εκτύπωσης καθιστά επίσης τις γυναίκες με φούσκες αδύνατες λόγω του σχήματος και της συμμετρίας του σχήματος του σχεδίου.

19. Σχέδια με έτοιμο μπλουζάκι με κουμπί πλάτης:

Πίσω κουμπί Έτοιμα σχέδια μπλούζας

Αυτό το είδος μπλούζας είναι μια μπλούζα σχεδιασμένη με ψηλό λαιμό και διαθέτει σύστημα ανοίγματος πίσω. Τα κουμπιά πλάτης είναι κατασκευασμένα από έγχρωμο κουμπί από ύφασμα, το χρώμα που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτού του κουμπιού είναι συνήθως σε αντίθεση με το χρώμα της μπλούζας. Αυτή είναι μια επερχόμενη έτοιμη μπλούζα.

20. Μπλούζα για λαιμό σκάφους Readymade:

Μπλουζάκι για λαιμό σκάφους Readymade

Σε αυτόν τον τύπο μπλούζας, το λαιμό και το πίσω μέρος του σχεδίου καλύπτονται και σχηματίζουν μια δομή σε σχήμα βάρκας. Το σχέδιο αρέσει περισσότερο στις κυρίες από 20 έως 35 ετών.

21. Readymade Colorful Saree Μπλούζα:

Έτοιμη πολύχρωμη μπλούζα Saree

Ένα πολύχρωμο έτοιμο είναι το πιο κατάλληλο για κάθε είδους απλό saree. Το απλό σαρίν μπορεί να είναι από βαμβάκι, ζορζέτα, σιφόν, κρέπα, καντσιπουράμ ή σαμπαλπούρι σαρέ ή ακόμα και σαράφι Μπαναράς. Τα πολύχρωμα χρώματα αναδεικνύονται χρησιμοποιώντας νήμα Wollen, το οποίο έχει σχεδιαστεί σε διάφορα μοτίβα όπως λουλουδάτη διακόσμηση, ζωική εκτύπωση, τα οποία είναι τα δύο κύρια σχέδια σχεδίασης που χρησιμοποιούνται.

22. Brocade Readymade Saree Μπλούζα:

Brocade Readymade Saree Μπλούζα

Το Brocade είναι ένα πολύ διάσημο υλικό saree στη βόρεια Ινδία. Το υλικό Banaras δεν έρχεται μόνο ως saree αλλά και σε έτοιμη μορφή μπλούζας που μπορεί να ταιριάξει με άλλο χρώμα saree που δίνει μια αντίθεση. Προσθέτοντας στην εμφάνιση της μπλούζας ένα ζευγάρι νήματα από ύφασμα Brocade είναι προσαρτημένο στο πίσω μέρος της μπλούζας που ονομάζεται Dori με χάντρες κρεμασμένες πάνω της.

23. Μπλούζα Dupin Readymade με Δαντέλα:

Μπλούζα Dupin Readymade με Δαντέλα

Το Dupin είναι ένα μεταξωτό υλικό που δίνει μια λαμπερή όψη στο ύφασμα και δίνει επίσης ένα ήπιο saree με λιγότερη δουλειά μια υπέροχη εμφάνιση. Το υλικό Dupin διατίθεται συνήθως ως έτοιμη μπλούζα σε διαφορετικά χρώματα. Τα κορδόνια φαίνονται στις άκρες του χεριού και γύρω από την περιοχή του λαιμού που τρέχουν γύρω από το μοτίβο του λαιμού, το οποίο μπορεί να είναι σχήμα U, σχήμα V ή σχέδιο βαθύ λαιμό.

24. Γυάλινη Μπλούζα Readymade:

Γυάλινη Μπλούζα Readymade

Ο σχεδιασμός του γυαλιού δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα λόγω της ανακλαστικής φύσης του γυαλιού. Διαφορετικό χρώμα νήματος τρέχει μαζί με το μικρό κυκλικό γυαλί που στη συνέχεια τεντώνεται πάνω στο υλικό της μπλούζας. Αυτή η βαριά δουλεμένη μπλούζα ταιριάζει πολύ με ήπιο σιφόν σαρί.

25. Μπλούζες Readymade Designer με Golden Flower Design:

Μπλούζες Readymade Designer με Golden Flower Design

Αυτός ο τύπος έτοιμης σχεδιασμένης μπλούζας ταιριάζει πολύ με βαμβακερό σάρι και βαμβακερό, μεταξωτό ανάμεικτο saree. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι παρόμοιο με το υλικό Dupin αλλά αποτελείται επίσης από το λουλουδάτο σχέδιο στο ύφασμα που είναι αντίθεση με το χρώμα της μπλούζας. Το λουλουδάτο σχέδιο είναι συνήθως χρυσό χρώμα.

26. Brocade Saree Readymade Μπλούζα:

Μπρούζα Saree Readymade Μπλούζα

Το μπρόκο σάρι έρχεται μαζί με το εξάρτημα μπλούζας, αλλά όταν κάποιος δεν έχει το χρόνο να ράψει τη μπλούζα, τότε πηγαίνει στο κατάστημα να πάρει μια έτοιμη μπλούζα με μπροκάρ, η οποία θα δώσει ένα χρώμα αντίθεσης στο πραγματικό χρώμα του saree. Αυτό το είδος μπλούζας φοριέται κυρίως από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

27. Velvet-Net Princess Cut Readymade Μπλούζα:

Μπλούζα Velvet-Net Princess Cut Readymade

Το βελούδο είναι ένας από τους παλαιότερους τύπους έτοιμων μπλουζών που μπορούν απλά να γλιστρήσουν σαν γλιστρήματα, στις μέρες μας σε αυτή τη σύγχρονη εποχή οι αλλαγές είναι κοινές, όπως συμβαίνει και με τον σχεδιασμό της μπλούζας. Προστέθηκε καθαρό υλικό στην περιοχή του λαιμού που δίνει μια ελκυστική εμφάνιση στην μπλούζα. Δεδομένου ότι είναι δελεαστικό σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, αρέσει να το αγοράσετε.

28. Silver Brocade Party Φορέστε Readymade μπλούζα:

Silver Brocade Party Φορέστε Readymade μπλούζα

Το υλικό μπρόκο είναι ένα γυαλιστερό υλικό που προστίθεται σε αυτό όταν κάποιος φοράει ασημί μπλούζα μπρόκα κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, τότε θα είναι το άτομο που θα τραβήξει την προσοχή κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος. Το υλικό του μπροκάρ που έχει ενσωματωμένο σχεδιασμό δίνει μια πιο πλούσια εμφάνιση.

29. Αμάνικη μπλούζα με χρυσή επένδυση από Sequin:

Αμάνικη χρυσή επένδυση Sequin Readymade μπλούζα

Η αμάνικη έτοιμη μπλούζα δεν μπορεί να χάσει το κορυφαίο γράφημα, αυτό το σχέδιο φοριέται συχνότερα στους νέους και η μπλούζα με επένδυση το κάνει πιο άνετο να φορεθεί ακόμη και για μια ολόκληρη μέρα. Το μοτίβο με πούλιες κάνει τη μπλούζα πιο ελκυστική και όταν φορεθεί κατά τη διάρκεια του πάρτι, αυτή η μπλούζα θα είναι η συζήτηση της ημέρας μεταξύ των κυριών.

30. Sequin Readymade Μπλούζα:

Μπλούζα Sequin Readymade

Sequin έτοιμο με μανίκια που είναι μια άλλη ποικιλία από υλικό από πούλιες. Τα μανίκια μπορεί να είναι κοντά, μέχρι τον αγκώνα. Η ολόσωμη παγιέτα θα είναι πολύ άβολη λόγω του σφιγκτικού της αποτελέσματος κατά τη διάρκεια του διπλώματος των χεριών.

Η έννοια της χρήσης έτοιμων μπλουζών έχει σίγουρα νόημα, λόγω του ότι μειώνει τον χρόνο και την ενέργεια που επενδύουν οι γυναίκες για να πάνε σε ράφτη και τους δίνει οδηγίες να ράψουν τη μπλούζα σύμφωνα με τη μέτρηση που έχει γίνει, αλλά συμβαίνει πάντα έτσι ώστε να υπάρχει κάποια μικρή διόρθωση αφού οι μπλούζες δεν έχουν πάντα τέλεια εφαρμογή κατά την πρώτη δοκιμή. Αντί να περάσετε από αυτήν τη διαδικασία, λόγω μιας έτοιμης μπλούζας που μπορεί στη συνέχεια να διορθωθεί ανάλογα με το σχήμα του σώματος και να ταιριάζει, αν χρειάζεται διόρθωση. Οι έτοιμες μπλούζες μπορούν επίσης να ταιριάξουν με άλλα χρώματα saree, το οποίο προσθέτει ως μπόνους για να εξοικονομήσουμε χρήματα για την αγορά μιας άλλης μπλούζας. Οι μπλούζες με σχέδιο κοσμήματος στην περιοχή του λαιμού είναι προφανώς ένας θετικός παράγοντας, καθώς οι γυναίκες φορούν γενικά κοσμήματα βαριά για πάρτι ή γάμο για να αποφύγουν να φορέσουν αυτά ή όταν οι άνθρωποι είναι αλλεργικοί στο Gold, τότε ένα σκουλαρίκι με μπλουζάκι με ένα κόσμημα προσαρτημένο στο λαιμό είναι πλεονέκτημα..