9 Σχέδια μπλούζας με φαρδύ λαιμό με την καλύτερη εμφάνιση στο πίσω μέρος και στο μπροστινό μέρος

Με την αλλαγή του χρόνου, τα σχέδια Saree έχουν αλλάξει από απλά σε σχεδιαστικά ρούχα. Μαζί με αυτό, τα σχέδια της μπλούζας πήραν επίσης μια δραστική αλλαγή στα μοτίβα. Από μια μακρά λίστα με σχέδια μπλούζας, τα σχέδια μπλούζας με φαρδύ λαιμό έχουν γίνει πολύ δημοφιλή αυτές τις μέρες. Ο σχεδιασμός δεν δίνει μόνο στους ώμους και την πλάτη μια ελκυστική εμφάνιση, αλλά είναι επίσης ευρέως άνετο για τις γυναίκες που έχουν ελαφρύ βάρος.

Σχέδια μπλούζας Saree για ευρείς ώμους:

Ας περάσουμε μέσα από μερικές όμορφες μπλούζες με φαρδύ λαιμό που αρέσουν πολύ αυτή τη σεζόν.

1. Μπλούζα με απλή σχεδίαση:

Μπλούζα με απλή σχεδίαση

Ο απλός πράσινος σχεδιασμός μπλούζας για φαρδιούς ώμους είναι σχεδιασμένος με λωρίδες με ασημί δαντέλα του Saree για να του δώσουν μια κομψή εμφάνιση. Ο πίσω σχεδιασμός έχει τετράγωνη εμφάνιση με δύο λωρίδες από δαντέλα στο πάνω και κάτω μέρος.

2. Σχεδιασμός κυκλικής πλάτης:

Κυκλική σχεδίαση πλάτης

Ένα μοτίβο αρκετά δημοφιλές για φορέματα σχεδιαστών σε lehengas, Είναι το μοτίβο μπλούζας κατασκευασμένο με υλικό gamthi. Η μπλούζα έχει ένα σχέδιο σε λαιμόκοψη στο μπροστινό μέρος ενώ δίνει ένα κυκλικό μοτίβο πίσω με δεμένα περιθώρια. Η μπλούζα Saree με φαρδύ λαιμό μεταφέρεται γενικά με απλά ή τυπωμένα sarees.

3. Μπλούζα σχεδιασμού δοχείου:

Μπλούζα με σχέδιο κατσαρόλας

Ένα αρκετά αγαπημένο σχέδιο μπλούζας Saree για φαρδιούς ώμους είναι αυτό στο οποίο δίνεται μια κατσαρόλα από πίσω. Στον πίσω λαιμό δίνονται καμπύλες που σχηματίζουν σχέδιο γλάστρας με κορδόνια και στις δύο πλευρές. Το μοτίβο μεταφέρεται ευρέως σε υλικό παρένθεσης για γάμους.

4. Σχέδιο εξαγωνικού λαιμού:

Εξαγωνικός σχεδιασμός λαιμού

Τα εξαγωνικά μοτίβα είναι αρκετά μοντέρνα μεταξύ των σχεδίων μπλούζας για φαρδιούς λαιμούς. Προσφέρει άνεση στο πίσω μέρος και τους ώμους για εκπληκτική εμφάνιση. Η μπλούζα έχει ένα βαθύ μοτίβο από πίσω, ενώ από μπροστά, έχει μικρές στενές περικοπές που προσθέτουν στην ομορφιά της.

5. Μπλούζα Designer Broad Neck:

Μπλούζα σχεδιαστή με φαρδύ λαιμό

Αποκτήστε ασημένια σχέδια μπλούζας Saree με μεγάλη σχεδίαση. Ο σχεδιασμός της ασημένιας μπλούζας έχει εσωτερικές καμπύλες με ένα στοιβαγμένο δίχτυ προσαρτημένο στο κέντρο με ένα διαμάντι. Δίνει σχέδιο τύπου φιόγκου με ασημί περίγραμμα στο τέλος.

6. Μπλούζα σε σχέδια Off Shoulder:

Μπλούζα σε σχέδια εκτός ώμου

Ένα σχέδιο μπλούζας που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τις σάρινες από σιφόν και δίχτυ είναι το σχέδιο μπλούζας πριγκίπισσας Cut off-Shoulder. Ο σχεδιασμός του λαιμού της μπλούζας έχει ένα ευρύ σχήμα V ενώ στα μανίκια ένα ελαφρύ μοτίβο εκτός ώμου που ταιριάζει καλύτερα στις γυναίκες με φαρδιούς ώμους.

7. Σχεδιασμός με περίγραμμα λαιμού:

Περιορισμένος σχεδιασμός λαιμού

Ένα σχέδιο μπλούζας Saree με ευρεία γκάμα αρκετά πιασάρικο αυτή τη σεζόν είναι το σχέδιο Patli Palau. Η μπλούζα του Saree έχει περιθώρια με εκτυπώσεις και πλεκτό χρυσό σχέδιο μπροστά και πίσω σχηματίζοντας ένα ημικυκλικό σχέδιο με μανίκια μεσαίου μήκους.

8. Σχεδιασμός μπλούζας με στυλ γιακά:

Σχεδιασμός μπλούζας με στυλ γιακά

Μια μπλούζα Saree με φαρδύ λαιμό σχεδιασμένη για γιακά είναι η καλύτερη που θα ταίριαζε με αυτήν. Ένας τέτοιος συνδυασμός Saree και μπλούζας φοριέται ευρέως από τις γυναίκες αυτές τις μέρες. Η μπλούζα είναι σχεδιασμένη με κολάρο από πίσω με λαιμόκοψη σε σχήμα U στο μπροστινό μέρος και σχέδιο σε μανίκια..

9. Σχέδιο λαιμού Deep V:

Σχέδιο λαιμού Deep V

Μια σχεδιάστρια Saree με βαθιά μπλούζα σε σχήμα V σε σχήμα V είναι αυτή που ψάχνετε. Η μπλούζα είναι γεμάτη με μανίκια για να δώσει στα χέρια σας ένα λεπτό άγγιγμα ενώ ο λαιμός σας δίνει μια εμφάνιση που αρπάζει την καρδιά.

Διαβάστε περισσότερα: V Μοτίβο μπλούζας λαιμού

Τα σχέδια μπλούζας με φαρδύ λαιμό έδωσαν στις γυναίκες μια νέα εμφάνιση. Τα σχέδια είναι εξαιρετικά συμπληρωματικά με τα sarees Kanjivaram, τα sarees, τα saree, τα σιφόν, τα απλά τυπωμένα sarees και πολλά άλλα για μια άψογη προοπτική. Οι μπλούζες έχουν επίσης φουσκωμένα μανίκια που αρέσουν στις γυναίκες με βαριά χέρια και φαρδιούς ώμους για μια υπέροχη εμφάνιση στα χέρια και το σχέδιο της μπλούζας.