Τεχνικές Διαλογισμού Πυραμίδων

Μια πυραμίδα είναι ένα τρισδιάστατο πολύεδρο, όπου όλες οι πλευρές εκτός από τη βάση είναι τριγωνικές. Το σχήμα μιας πυραμίδας είναι γνωστό σε μια υπερφυσική πηγή ενέργειας ή ενέργειας. Πρόσφατα ο διαλογισμός πυραμίδων έγινε πολύ διάσημος επειδή μας βοηθά να παραμείνουμε σε αρμονία με τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Αυξάνει τα συναισθήματα της ηρεμίας, της ευημερίας και μας δίνει μια θετική στάση για να αντιμετωπίσουμε τη ζωή και τις καταστάσεις με θάρρος.

πυραμιδικός διαλογισμός

Η έννοια του διαλογισμού πυραμίδας:

Παίρνετε τα καλύτερα αποτελέσματα από αυτόν τον διαλογισμό εάν κάθεστε στραμμένοι προς τα βόρεια. Αποκτάτε ένα πιο υγιές μυαλό και σώμα εάν κάθεστε στραμμένοι προς τα ανατολικά. Και για τον πλούτο στο εγγύς μέλλον πρέπει να καθίσετε στη βορειοανατολική κατεύθυνση. Η Πυραμίδα είναι ένας γεωμετρικός ενισχυτής που σας βοηθά να λαμβάνετε περισσότερη δύναμη από την προσευχή. Κάνει έναν πιστό πιο δυνατό στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. Με τη χρήση αυτής της τεχνικής διαλογισμού, πολλοί διαλογιστές, έχουν εκφράσει, τα αποτελέσματά τους είναι πολύ γόνιμα. Έχουν βιώσει ανάκληση μνήμης, οράματα της προηγούμενης ενσάρκωσης, τηλεπαθητικές επικοινωνίες και αύξηση της ευαισθητοποίησης.

Η ιδέα ότι ένα απλό γεωμετρικό σχήμα θα μπορούσε να παράγει ενέργεια μέσω του διαλογισμού φαίνεται δύσκολο να το πιστέψουμε. Αλλά η αλήθεια είναι ότι λειτουργεί και αυτό επίσης χωρίς παρενέργειες. Υπάρχουν μερικά σημαντικά σημεία τα οποία οι άνθρωποι δεν πρέπει να παραμελούν όταν αρχίζουν να ασκούν διαλογισμό πυραμίδας. Είμαστε πολύ ευλογημένοι που μας δόθηκαν αυτές οι συμβουλές που συζητάμε παρακάτω.

ένα. Όταν αρχίζετε να διαλογίζεστε κάτω από μια πυραμίδα, να έχετε πάντα κατά νου ότι έχετε ένα σχήμα 4 φορές υψηλότερο και μεγαλύτερο από εσάς.

σι. Πρέπει να ξέρετε ποιο υλικό θα χρησιμοποιήσετε. Θα πρέπει να αποφεύγετε το πλαστικό, το γύψο του Παρισιού και τα τούβλα φθηνής ποιότητας. Αυτά μπορεί να είναι υπεύθυνα να βλάψουν το νευρικό σας σύστημα. Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά όπως ξύλο, ιερά βράχια και μάρμαρα, κρύσταλλα κλπ. Ο διαλογισμός στη Σαβάσανα πρέπει να χρησιμοποιείται από κρυστάλλινες πυραμίδες.

ντο. Συμβουλευτείτε τον θεραπευτή σας για τις πολύχρωμες πυραμίδες. Εάν δεν ξέρετε ποια να χρησιμοποιήσετε, μην επιλέξετε απλώς τυχαία.

ρε. Να φοράτε πάντα φαρδιά ρούχα και ρούχα που έχουν ανοιχτόχρωμα χρώματα όπως το λευκό ή θαμπό σαν γκρι.

μι. Διαλογιστείτε σε ένα απομονωμένο μέρος όπου βρίσκεστε μακριά από ηλεκτρονικές συσκευές και gadget. Μπορεί απλά να έχετε ένα CD player που θα παίζει τα ηχητικά για διαλογισμό ή μάντρα.

φά. Υπάρχουν διαθέσιμα καπάκια πυραμίδας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την ανάγνωση, τη μάθηση, το μαγείρεμα, την ανάπαυση κλπ.

σολ. Οι πυραμίδες μεταφέρουν την κοσμική ενέργεια στο ανθρώπινο σώμα και έτσι όλα τα είδη μεταλλικών ή δερμάτινων υλικών πρέπει να αφαιρεθούν από το περιβάλλον σας, καθώς μπορούν να έχουν αντίστροφη επίδραση.

η. Βάλτε εικόνες ή είδωλα της θεότητας στην οποία πιστεύετε. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πιο θετικά και θα έχετε την αίσθηση της πνευματικότητας ζωντανή, ενώ διαλογίζεστε.

Εγώ. Διατηρήστε το δωμάτιο τακτοποιημένο και καθαρό, όχι μόνο θα απολαύσετε τη στιγμή αλλά θα είστε και ικανοποιημένοι.

ι. Διατηρήστε την Πυραμίδα και την περιοχή μέσα της καθαρή επίσης.

κ. Κρατήστε τα παπούτσια και τα σανδάλια σας μακριά από την αίθουσα διαλογισμού.

μεγάλο. Συνιστάται να κρατάτε έγκυες γυναίκες και παιδιά κάτω των 3 ετών μακριά από διαλογισμό πυραμίδας, ή δεν πρέπει να μείνουν εκεί για περισσότερο από 20 λεπτά. Αυτό συμβαίνει καθώς τα δωμάτια μεταφέρουν Κοσμική ενέργεια που θα μπορούσε να είναι επιβλαβής για αυτά.

Μ. Να έχετε πάντα κατά νου να κάθεστε στραμμένοι ανατολικά, βόρεια ή βορειοανατολικά, όπως αναφέρεται παραπάνω.

ν. Καθίστε σε ένα χαλί από χαλί με χρώμα σαφράν.

ο. Προσεύχεστε πάντα να είστε ευγνώμονες στους γονείς σας, τη φύση, τον Θεό και την κοσμική ενέργεια της Πυραμίδας πριν ξεκινήσετε με διαλογισμό.

Πηγή εικόνας: 1