Κορυφαίοι 14 λόγοι για τον πόνο στην πλάτη

Υποφέρετε από πόνο στην πλάτη; Ξέρετε τον λόγο πίσω από αυτό?

Λόγοι για τον πόνο στην πλάτη

Ο πόνος στη μέση μπορεί να είναι αποτέλεσμα συνθηκών που κινούν την οστική οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης, δίσκους μεταξύ των σπονδύλων, συνδέσμους της σπονδυλικής στήλης συν δίσκους, νωτιαίο μυελό συν νεύρα, μυς της μέσης, εσωτερικά όργανα της λεκάνης συν κοιλιά, και το δέρμα καλύπτει την οσφυϊκή περιοχή.

Λόγοι για τον πόνο στην πλάτη:

Εδώ είναι οι 14 κορυφαίοι λόγοι για τον πόνο στην πλάτη, όπως μας ακολουθεί.

1. Σύνδρομο Cauda Equina:

Το cauda equine είναι μια δέσμη ριζών του νωτιαίου νεύρου που εμφανίζονται από το κάτω άκρο του νωτιαίου μυελού. Τα άτομα με σύνδρομο cauda equine αισθάνονται έναν θαμπό πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης συν τους άνω γλουτούς, εκτός από αναλγησία (έλλειψη αίσθησης) στους γλουτούς, γεννητικά όργανα επιπλέον μηρό. Υπάρχουν κατά καιρούς διαταραχές της λειτουργίας του εντέρου και της ουροδόχου κύστης. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον πόνο στην πλάτη.

2. Εγκυμοσύνη:

Το επιπλέον βάρος της μεταφοράς ενός μωρού μπορεί να επιβαρύνει την πλάτη. ερμηνεύστε επιπλέον για τον πόνο στην πλάτη στην εγκυμοσύνη. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον πόνο στην πλάτη.

3. Κάπνισμα:

lowbackpain_target_32971296_m_0

Αυτό μπορεί να οφείλεται σε βλάβη των ιστών στην πλάτη που προκαλείται από το κάπνισμα, διαφορετικά το γεγονός ότι οι άνθρωποι που καπνίζουν τείνουν να έχουν πιο ανθυγιεινό τρόπο ζωής από τους ανθρώπους που δεν καπνίζουν. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον πόνο στην πλάτη.

4. Διόγκωση Διαφορετικά ρήξη Δίσκων:

Οι δίσκοι λειτουργούν ως μαξιλάρια μεταξύ των οστών (σπονδύλων) στη σπονδυλική σας στήλη. Το εύκαμπτο υλικό σε ένα δίσκο μπορεί να διογκωθεί διαφορετικά θα σπάσει, επιπλέον πιέζοντας ένα νεύρο. Ακόμα, μπορεί να έχετε διογκωμένο ή αλλιώς ρήξη δίσκου χωρίς πόνο στην πλάτη. Η ασθένεια του δίσκου εντοπίζεται συχνά παρεμπιπτόντως όταν αντιμετωπίζετε ακτίνες Χ της σπονδυλικής στήλης για κάποιον άλλο λόγο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον πόνο στην πλάτη.

5. Η καρέκλα του γραφείου σας Διαφορετικά καναπέδες στο σπίτι:

Θα μπορούσατε να υποφέρετε από πόνο στην πλάτη ως αποτέλεσμα της παραμονής σε μια θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε κάθεστε σε μια καρέκλα γραφείου, μια θέση οδηγού, διαφορετικά στέκεστε σε ένα μέρος ως στοιχείο της εργασίας σας. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον πόνο στην πλάτη.

6. Μεταφορά τσάντας βαρέως ώμου αλλιώς τσάντα χειρός:

Κάποια στιγμή πρέπει να μετριάσετε το βάρος ενός πορτοφολιού, μιας τσάντας ή ενός βαρύ πορτοφολιού στην πίσω τσέπη σας, αλλάζετε την καμπύλη της σπονδυλικής σας στήλης που μπορεί να οδηγήσει σε πόνο στην πλάτη, επειδή βάζουν επιπλέον φορτίο στη σπονδυλική στήλη συν μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερη πλάτη πόνος. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον πόνο στην πλάτη.

7. Αρθρίτιδα:

Οι ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα αντιμετωπίζουν συνήθως προβλήματα με τις αρθρώσεις στους γοφούς, τα γόνατα, τα χέρια και το κάτω μέρος της πλάτης. Σε ορισμένες περιπτώσεις η στένωση της σπονδυλικής στήλης μπορεί να επεκταθεί – ο χώρος γύρω από το νωτιαίο μυελό στενεύει.

8. Απουσία προπόνησης, καθιστικής ζωής και μυϊκής αδυναμίας:

Η καθιστική ζωή μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση βάρους συν συμπτώματα πόνου στην πλάτη. Εναλλακτικά, οι ασκήσεις σας προσφέρουν τον μυϊκό τόνο που χρειάζεστε για να κρατάτε την πλάτη σας και να την διατηρείτε χωρίς πόνο. Η αύξηση της πλάτης βοηθά στη μείωση του άγχους στη σπονδυλική στήλη και μειώνει τις πιθανότητες τραυματισμού.

9. Μη φυσιολογική καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης:

Εάν οι σπονδυλικές στήλες κάμπτονται με έναν περίεργο τρόπο, ο ασθενής είναι πολύ πιθανό να επιδεχτεί τον πόνο στην πλάτη. Μια περίπτωση είναι η σκολίωση, ενώ η σπονδυλική στήλη κάμπτεται στο πλάι.

10. Μύες κατά τα άλλα Σύνδεση συνδέσμων:

Συχνή άρση βαρών διαφορετικά μια ξαφνική άβολη κίνηση μπορεί να καταπονήσει τους μυς της πλάτης μαζί με τους συνδέσμους της σπονδυλικής στήλης. Εάν είστε σε στερημένη φυσική κατάσταση, η συνεχής καταπόνηση στην πλάτη σας μπορεί να προκαλέσει επώδυνους μυϊκούς σπασμούς. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον πόνο στην πλάτη.

11. Σκελετικές παρατυπίες:

Ο πόνος στην πλάτη μπορεί να συμβεί εάν η σπονδυλική σας στήλη κάμπτεται ασυνήθιστα. Η σκολίωση, μια κατάσταση στην οποία η σπονδυλική σας στήλη κάμπτεται στο πλάι, επιπλέον μπορεί να οδηγήσει σε πόνο στην πλάτη, ωστόσο συνήθως μόνο εάν η σκολίωση είναι σκληρή.

12. Κακό στρώμα:

Σίγουρα ένα στρώμα δεν συγκρατεί τα ακριβή μέρη του σώματος και διατηρεί τη σπονδυλική στήλη ίσια. υπάρχει καλύτερος κίνδυνος αύξησης του πόνου στην πλάτη.

13. Κακή υπόδηση:

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα στιλέτο δεν είναι τα καλύτερα παπούτσια για την πλάτη σας. Ωστόσο, ένα λογικό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αλλάξει το βάδισμα και τον οδηγό σας για τον πόνο στην πλάτη, αν τα πέλματα είναι φθαρμένα, επομένως φροντίστε να βάλετε πίσω παλιά παπούτσια. Θυμηθείτε ότι η εφαρμογή είναι πιο ζωτικής σημασίας για να αποφύγετε τα παπούτσια σας να προκαλούν πόνο στην πλάτη εκτός από τον πόνο στα πόδια. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον πόνο στην πλάτη.

14. Stress Plus κατάθλιψη:

Ο ειδικός πιστεύει ότι είναι πιθανότατα ένα μείγμα τρόπου ζωής (καθιστική ζωή όταν κατακλύζεσαι από άγχος, αλλιώς κατάθλιψη) επιπλέον το γεγονός ότι τα συναισθήματα μπορούν να δημιουργήσουν πόνο.

Ελπίζω ότι οι παραπάνω λόγοι για τον πόνο στην πλάτη είναι χρήσιμοι για εσάς.