Οι καλύτερες μάρκες σουτιέν στην Ινδία – Τα 15 κορυφαία μας με εικόνες

Τα εσώρουχα και η άνεση είναι ύψιστης σημασίας για κάθε γυναίκα, δεδομένης της ασφάλειας και της προστασίας που παρέχεται μέσω των ενδυμάτων. Τα σουτιέν βοηθούν να σηκώσουν το στήθος, να διατηρηθεί σε φόρμα και επίσης να παρέχουν άνεση με τα ρούχα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά, πρέπει να γνωρίζετε τις κορυφαίες μάρκες σουτιέν στον κόσμο για να στυλ για διαφορετικά ρούχα και περιστάσεις μαζί με τις προτιμήσεις του σώματος. Με την εξέλιξη πολλών στυλ ντυσίματος και συνηθειών τρόπου ζωής, μπορεί κανείς να δει διαφορετικούς τύπους και παραλλαγές σε αυτές τις πιο δημοφιλείς μάρκες σουτιέν αυτή τη στιγμή. Τώρα είναι η ώρα να μάθετε αν χρησιμοποιείτε το καλύτερο σουτιέν για να ταιριάζει στο σώμα και τον τρόπο ζωής σας. Εδώ έρχονται οι πιο διάσημες και νέες μάρκες σουτιέν. Είναι ενσωματωμένα με εξαιρετική και κορυφαία ποιότητα και πιο πρόσφατα σχέδια για να ικανοποιήσουν διαφορετικές επιλογές!

Ποια είναι η καλύτερη μάρκα σουτιέν στην Ινδία:

Η Ινδία έχει δει διάφορα είδη σουτιέν που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες. Λαμβάνοντας υπόψη τους συγκεκριμένους τύπους και σκοπούς, μπορεί κανείς να επιλέξει την καταλληλότερη μάρκα στην Ινδία που ταιριάζει στις προτιμήσεις του. Εδώ είναι μια επισκόπηση.

  • Για αθλητικά ρούχα, οι Calvin Klein, Nike και Jockey είναι αρκετά δημοφιλείς μάρκες για σουτιέν.
  • Τα σουτιέν premium και πολυτελών σχεδιαστών περιλαμβάνουν αρκετά μυστικά, Zivame και Trylo.
  • Οι επιλογές σουτιέν καθημερινής χρήσης είναι αρκετές και οι καλύτερες μάρκες στην Ινδία κυμαίνονται από τις Daisy Dee, jockey, Zivame και Enamor.
  • Ρούχα για πάρτι και σουτιέν ειδικής χρήσης για ειδικά φορέματα και μπλούζες, όπως στράπλες σουτιέν και παραλλαγές με πλάτες, μπορείτε να δοκιμάσετε από μάρκες όπως το Zivame, τα αρκετά μυστικά και το Enamor.
  • Μπορείτε πάντα να επιλέξετε ανάμεσα σε αυτές τις μάρκες για στυλ και άνεση σύμφωνα με τις καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Οι καλύτερες και δημοφιλείς μάρκες σουτιέν που διατίθενται στην Ινδία με εικόνες:

Εδώ είναι οι κορυφαίες μάρκες σουτιέν για γυναίκες με εικόνες.

1. Amoena:

Amoena

Η Amoena είναι μια γνωστή μάρκα για σουτιέν. Είναι αξιόπιστο για μια γυναίκα από το 1992. Ξεκίνησαν την Amoena εισάγοντας μια σειρά εσωρούχων με τσέπες. Αυτή η μάρκα amoena είναι πολύ γνωστή για τα σουτιέν, τις κολυμπήσεις που συνδυάζουν μόδα, μερικά σχήματα και φόρμες στήθους. Οι κυρίες αισθάνονται κατάλληλες και άνετες για την αβίαστη εμπιστοσύνη της. Μπορεί να αγοραστεί ή να μεταφερθεί από οποιονδήποτε ιστότοπο αποστολής. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή ακριβά σήματα σουτιέν αυτή τη στιγμή.

2. Μπαλί:

Μπαλί

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Το Μπαλί είναι μια εταιρεία εσωρούχων που προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ξεκίνησε από τη Sara Stein και τη Fay-Miss το 1927. Το Μπαλί έχει πολλές συλλογές όπως σουτιέν Minimizer, σουτιέν T-Shirt, Convertibles, Classics και Double Support κ.λπ. Διατηρεί το πρότυπό του από το 1927 χωρίς καμία παρατήρηση. Οι γυναίκες αισθάνονται άνεση και η υποστήριξη που παρέχεται θα είναι εκλεπτυσμένη. Τώρα το Μπαλί ήταν καλά εμπορικό σήμα για σχέδια σουτιέν.

3. Chantelle:

Chantelle

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Η μάρκα Chantelle ανήκει στο Groupe Chantelle. Είναι μια γαλλική εταιρεία εσωρούχων που ιδρύθηκε το 1876 από τον Francois Auguste Gamichon. Η Chantelle κατασκευάζει διαφορετικούς τύπους σουτιέν. Αυτά τα σουτιέν είναι πολύ υποστηρικτικά με το underwire και έχουν σχεδιαστεί με ευρωπαϊκά μεγέθη κυπέλλων. Τα υφάσματα που περιλαμβάνονται είναι πολυεστέρας, ελαστάν και νάιλον. Αυτά είναι σχεδιασμένα με όμορφη δαντέλα με φόδρα και πλεκτά φλιτζάνια στο εσωτερικό. Η Chantelle έχει πολλές συλλογές όπως νυφικά, αθλητικά κλπ. Με πολλά σχέδια και μοντέλα. Αυτό είναι αρκετά δημοφιλές και γνωστό για τις καλύτερες μάρκες bralette.

4. Elomi Branded Bra:

Elomi Branded Bra

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Ο Eveden ιδρυτής της Elomi ξεκίνησε την Elomi στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει διαφορετικά είδη εσωρούχων. Έχουν πολλές συλλογές που συνδέουν την Amelia, την Beatrice, την Betty, την Energize κ.λπ. Μια γυναίκα θα απολαμβάνει απόλυτα με το μέγεθος και την εφαρμογή της, απολαμβάνει την υποστήριξη που της δίνεται και την εκλεπτυσμένη εμφάνισή της. Η Elomi χαρίζει μαλακό σουτιέν θηλασμού για θηλάζουσες μαμάδες. Αυτά έχουν σχεδιαστεί με διαφορετικό μέγεθος κυπέλλου, μέγεθος πλάτης σε όλες τις κατηγορίες. Αυτά πωλούνται εκτός σύνδεσης και διαδικτυακά επίσης. Είναι ένα από τα καλύτερα και τέλεια επώνυμα σουτιέν για κυρίες που θηλάζουν.

5. Μορφές μόδας:

Μορφές μόδας

Οι Fashion Forms ως εσώρουχα έχουν πολλά αξεσουάρ όπως μη κολλητικά concealer σιλικόνης, τσάντα εσωρούχων, επεκτάσεις για σουτιέν κλπ. Είναι γνωστή ως μάρκα εσωρούχων για στράπλες σουτιέν, πέταλα στήθους, ταινίες και ενισχυτικά. Οι Fashion Forms είχαν θεμελιώσει το 1993 σε τρεις διαφορετικές χώρες όπως ο Καναδάς, η Ευρώπη και οι ΗΠΑ. Αυτά είναι απρόσκοπτα με ελαστική μικροΐνα. Αυτά είναι κατασκευασμένα από νάιλον και βαμβάκι. Αφιερώνουν τα προϊόντα τους για γυναίκες για άνεση, αυτοπεποίθηση και στυλ.

6. Σουτιέν Honeydew:

Σουτιέν Honeydew

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Τα σουτιέν Honeydew είναι μια τέλεια έκρηξη συλλογής εσωρούχων χωρίς σπάσιμο προϋπολογισμού. Σχετικά με την άνεση για μικρές και μεσαίες γυναίκες. Τα υφάσματα που περιλαμβάνονται είναι Rayon, Spandex και λινό. Αυτά είναι σχεδιασμένα με όμορφη δαντελένια μπραλέτα με φαρδιές τιράντες και κύπελλα με επένδυση ρεγιόν. Οι συλλογές Honeydew είναι οι Stella, Carli, Lucy open cup bralette κλπ.

7. Σουτιέν Jockey Branded:

Σουτιέν Jockey Branded

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Το Jockey είναι ένα από τα διεθνή εμπορικά σήματα που διατίθενται σε περισσότερες από 120 χώρες. Έχει αναγνωρίσει εμπορικό σήμα σε όλες τις χώρες. Ιδρύθηκε το 1876 και κυκλοφόρησε στο Kenosha Wisconsin των ΗΠΑ. Αυτό το τζόκεϊ περιέχει αξεσουάρ τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Οι συλλογές για γυναίκες είναι σουτιέν με μπλουζάκια. Σουτιέν με στράπλες με πολλαπλούς τρόπους, σουτιέν πλήρους κάλυψης και σουτιέν κλπ. Διατίθεται στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης.

8. La Perla:

Λα Πέρλα

Το La Perla ιδρύθηκε το 1954 στην Μπολόνια της Ιταλίας από την Ada Masotti. Άρχισαν να κατασκευάζονται με μαγιό το 1971. Διαθέτουν 150 μπουτίκ παγκοσμίως σε όλο τον κόσμο. Οι συλλογές της La Perla είναι δαντελένιο σουτιέν Balconnet, σουτιέν Iris Triangle, σουτιέν Underwire, σουτιέν Full Cup Sheer, σουτιέν από δαντέλα Strapless κλπ. Αυτά τα σουτιέν διατίθενται παντού online.

9. Nike:

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Η Nike είναι μια αμερικανική διεθνής εταιρεία που ιδρύθηκε το 1964 ως Blue Ribbon Sports και άλλαξε ως Nike το 1971. Ιδρυτές είναι ο Bill Bowerman και ο Phil Knight. Η Nike έχει πολλά προϊόντα, αλλά είναι η μόνη μάρκα που σχεδίασε σουτιέν μόνο για σπορ. Οι συλλογές της Nike είναι οι Nike Pro Rival, Nike Pro Indy, Nike Pro Classic, Nike Pro Fierce κ.λπ. Οι συλλογές της Nike διατίθενται σε όλα τα καταστήματα υφασμάτων, ακόμη και σε δημοφιλή σε ιστότοπους.

10. Maidenform Brand Bras:

Σουτιέν Maidenform

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Η Maidenform Brand ιδρύθηκε από τρία άτομα το 1922 στο New Jersey. Έγινε μάρκα φορμαριστών που πήρε πάνω από το 40% του μεριδίου αγοράς. Διαθέτει περίπου 75 καταστήματα παγκοσμίως. Ξεκίνησε την καριέρα του με αλεξίπτωτα και σουτιέν περιστεριών που επεκτάθηκε σε διαφορετικούς τύπους συλλογών. Το ύφασμα που περιλαμβάνεται είναι νάιλον και ελαστάνη και τα κύπελλα αποτελούνται από αφρό πολυουρεθάνης. Πλένεται εύκολα με το χέρι. Διατίθεται εκτός σύνδεσης και διαδικτυακά.

11. Όλγα:

Όλγα

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Η Olga Erteszek είναι Πολωνο-Αμερικανίδα σχεδιάστρια εσωρούχων που ξεκίνησε το 1989. Οι συλλογές της Olga είναι σατέν, σουτιέν με περίγραμμα τσαγιού, ολόσωμο σουτιέν πολυτελείας κλπ. Διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες που μετατρέπονται σε στυλ crisscross με ενσωματωμένο καλώδιο. Τα υφάσματα που περιλαμβάνονται στην Όλγα είναι νάιλον και σπάντεξ.

12. Playtex:

Playtex

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Το Playtex είναι μια συλλογή χωρίς καλώδια. περιέχει τόσο μοντέρνα όσο και σχέδια που χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένη απόλυτη άνεση και υποστήριξη. Είναι ένα στυλ που προωθεί τη μόδα, τόσο χωρίς καλώδια όσο και ενσύρματα. Διαθέτει 18 ώρες αρχικής άνεσης. Σουτιέν μάρκας Playtex με γάντζο και κλείσιμο ματιών. Τα υφάσματα είναι βαμβακερά, νάιλον κλπ. Οι συλλογές είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα και παρέχεται αποστολή.

13. Under Armour:

Υπό πανοπλία

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Η Under Armour είναι μια εταιρεία αξεσουάρ αθλητικών ενδυμάτων που ιδρύθηκε από τον Kevin plank και βρίσκεται στο Μέριλαντ των ΗΠΑ το 1996. Διαθέτει διαφορετικές συλλογές αθλητικών σουτιέν όπως Mid Sports σουτιέν, Mid Printed αθλητικό σουτιέν, Mid Sports σουτιέν με φλιτζάνια επίσης πολλά. Σχεδιάστηκε ακόμη και σε στυλ χαμηλού αντίκτυπου, μεσαίας πρόσκρουσης, υψηλού αντίκτυπου για τον αθλητή. Αυτά θα είναι εξαιρετικά μαλακά και το στιβαρό ύφασμα θα είναι λείο και άνετο στο δέρμα.

14. Αφροδίτη:

Αφροδίτη

Τα σουτιέν Venus προσφέρουν στις γυναίκες μια ποικιλία συλλογών λειτουργικών, άνετων και εκτυφλωτικών σουτιέν που σίγουρα θα ευχαριστήσουν τις πιο απαιτητικές γυναίκες. Συλλογή από σουτιέν Venus Strappy λεπτομέρεια, Cupid, Shaping Romper, σουτιέν Enhancer, Seamless Body Shape κ.λπ. Αυτά είναι πλήρως ρυθμιζόμενα λουριά χωρίς ελαστικό. Υφάσματα που περιλαμβάνονται σε νάιλον, πολυουρεθάνη με πυρίτιο κλπ.

15. Σουτιέν Wacoal:

Σουτιέν Wacoal Brand

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Υπήρχαν πολλές ποικιλίες μαρκών διαθέσιμες παγκοσμίως. Ο Wacoal ήταν ένας από αυτούς. Καταγόταν στην Ιαπωνία το 1949. Η Wacoal έχει διαφορετικές συλλογές, όπως σουτιέν underwire, αγκαλιάστε δαντέλα, πιο ομαλή, απρόσκοπτη, ελαχιστοποίηση σουτιέν κλπ. Διατίθεται μέσω αποστολής από δημοφιλείς ιστότοπους.

Λαμβάνοντας υπόψη τους διάφορους τύπους σουτιέν και μάρκες αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο, μπορεί να είναι πολύ συντριπτικό να επιλέξετε το καλύτερο που ταιριάζει στις απαιτήσεις και τα στυλ κάποιου. Αυτός ο οδηγός για τις κορυφαίες μάρκες σουτιέν στον κόσμο συνοψίζει την πιο πρόσφατη και μοντέρνα ποικιλία που είναι γνωστή για την ποιότητα και την άνεσή τους. Δοκιμάστε τα ανάλογα με τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι με αυτές τις άνετες μάρκες.