Οι καλύτερες μάρκες σουτιέν Demi Cup που διατίθενται στην Ινδία – Το Top 8 μας

Διαθέτουμε 29 διαφορετικούς τύπους σουτιέν στην αγορά της Ινδίας. Όλες οι μάρκες σχεδιάζουν το σχεδιασμό τους μόνο σε αυτούς τους τύπους. Κάθε σουτιέν έχει ένα στυλ και έχει μερικά στυλ υποσυνόλων. Το σουτιέν demi-cup είναι επίσης ένα από τα 29 είδη.

Τι είναι το σουτιέν Demi Cup:

Σουτιέν με φλιτζάνι Demi σημαίνει μερικό σουτιέν φλιτζάνι το οποίο είναι επίσης γνωστό ως σουτιέν ράφι ή σουτιέν διάσπασης που καλύπτει περίπου το ένα τρίτο του στήθους. Αυτό το σουτιέν είναι κατάλληλο μόνο για το χαμηλό κομμένο εξωτερικό ρούχο. Τα σουτιέν υπάρχουν ακόμα και με γεμάτο demi cup. Ακολουθούν μερικά από τα επώνυμα σουτιέν Demi Cup στην Ινδία:

Τα καλύτερα σουτιέν Demi Cup στην Ινδία με εικόνες:

1. DKNY:

μάρκες demi-cup-σουτιέν

Το DKNY κυκλοφόρησε στη Νέα Υόρκη από τον ιδρυτή της Donna Karan το 1984. Τα προϊόντα του είναι είδη μόδας με δερμάτινα είδη και ρολόγια. Τα υφάσματα του DKNY περιέχουν νάιλον, ελαστάνη. Τα κύπελλα είναι κατασκευασμένα από νάιλον και ελαστάνη. Η δαντέλα είναι κατασκευασμένη από νάιλον, ελαστάνη και πολυεστέρα. Περιέχει μαλακή μικροΐνα με μεγάλη διάσπαση.

2. Calvin Klein:

Σουτιέν Demi-Cup Style 2

Ο Calvin Klein είναι μια βιομηχανία ενδυμάτων, αρωμάτων και μόδας. Ξεκίνησε το 1968 από τον Calvin Klien στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Ο Calvin έχει πολλές συλλογές, όπως σουτιέν T-Shirt, σουτιέν Naked Touch Push-Up και τι είναι τόσες πολλές. Όλες αυτές οι συλλογές είναι σε στυλ demi-cup. Σε αυτό το στυλ, οι ιμάντες μετατρέπονται σε διαφορετικά στυλ. Αυτά τα σουτιέν demi-cup είναι απρόσκοπτα, τεντωμένα κύπελλα μικροϊνών με επικάλυψη.

3. Chantelle:

Σουτιέν Demi-Cup Style 3

Το Chantelle ιδρύθηκε από τον Francois Auguste Gamichon στη Γαλλία το 1876. Τα προϊόντα του είναι σουτιέν, κιλότα, καλσόν και εσώρουχα. Διαθέτει διαφορετικές συλλογές όπως ψευδαίσθηση demi spacer, σουτιέν από μπλουζάκι αφρού mademoiselle, Merci demi κλπ. Όλα είναι στυλ demi cup. Τα κύπελλα είναι κατασκευασμένα από ύφασμα αποστάτη με μερικώς ρυθμιζόμενους ιμάντες. Διαθέτει ιμάντες για μακαρόνια με αντίθεση στη λεπτομέρεια της βελονιάς και όλα αυτά είναι σχεδιασμένα στη Γαλλία.

4. Natori:

Σουτιέν Demi-Cup Style 4

Η Natori είναι μία από τις γυναίκες σχεδιαστές μόδας που κατασκευάστηκαν στη Νέα Υόρκη. Πήρε το όνομά του από τον ιδρυτή της Josie Natori το 1977. Έχει πολλές συλλογές με διαφορετικά στυλ demi cup όπως σουτιέν εγκυμοσύνης, φτερά μπροστά-κοντά, υποτιμημένο σουτιέν κλπ. Κατασκευάζει τα σουτιέν με υφάσματα όπως ρεγιόν, βαμβάκι, spandex και πολυεστέρα με όμορφη δαντέλα, σφεντόνα και κέντημα. Αυτό το προϊόν μπορεί να εισαχθεί από όπου προέρχεται. Είναι ένα από τα καλύτερα και τέλεια επώνυμα demi-cup σουτιέν για κορίτσια και κυρίες.

5. Spanx:

Σουτιέν Demi-Cup Style 5

Η Spanx είναι μια βιομηχανία ένδυσης που ιδρύθηκε στην Ατλάντα της Τζόρτζια των ΗΠΑ από τη Sara Blakely στις 15 Φεβρουαρίου το έτος 2000. Είναι μια αμερικανική εταιρεία καλσόν. Οι εξειδικεύσεις του είναι ρούχα που περιλαμβάνουν φορέματα φόρμας. Το Spanx έχει διαφορετικές συλλογές σε στυλ demi-cup. Οι συλλογές είναι υπογραφή Pillow Cup σε push-up, Strapless, Racerback και Boostie-Yay κ.λπ. Είναι μια εξαιρετικά μαλακή ίνα ελαστικής που περιλαμβάνει νάιλον και spandex.

6. Μπαλί:

Σουτιέν Demi-Cup Style 6

Το Μπαλί είναι μια βιομηχανία ένδυσης που ιδρύθηκε το 1927 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρυτής της είναι η Sara stein. Αυτά τα επώνυμα προϊόντα είναι σουτιέν, κιλότα, υπνοδωμάτια και καλσόν. Κατασκευάζει διαφορετικά στυλ σουτιέν, μεταξύ των οποίων το σουτιέν demi-cup είναι επίσης ένα στυλ. Είναι ως συλλογές σε στυλ demi-cup, μερικές από αυτές είναι σουτιέν άνεσης Revolution Revolution χωρίς καλώδια, σουτιέν άνεσης με επανάσταση και ζωντανό σουτιέν κλπ με διαφορετικό στυλ. Κάθε συλλογή θα είναι μοναδική με το δικό της στυλ. Τα υφάσματα του είναι νάιλον, σπάντεξ και πολυεστέρας. Το μαξιλαράκι του περιέχει 100% αφρό πολυουρεθάνης.

7. Κοζαμπέλα:

Σουτιέν Demi-Cup Style 7

Η Cosabella ιδρύθηκε το 1983 στην Ιταλία. Είναι μια μάρκα εσωρούχων υψηλής ποιότητας στην έδρα του Μαϊάμι. Ιδρύθηκε από την Valeria Campello. Έχει πολλές συλλογές με στυλ. Μεταξύ αυτών οι συλλογές demi-cup είναι οι συλλογές Talco Microfiber χωρίς καλώδιο, Soire Convertible T-Shirt, Never say never Compile, Trenta Bralette με διαφορετικά στυλ. Διαθέτει ελαφρύ διαχωριστικό που αναπνέει. Τα υφάσματα περιλαμβάνουν βισκόζη, σπάντεξ και πολυαμίδιο.

8. Ανίτα:

Σουτιέν Demi-Cup Style 8

Η Anita λέγεται ως μία από τις καλύτερες μάρκες που είναι αξιόπιστες από την αρχαιότητα. Καθώς κυκλοφόρησε το 1886. Έχει διαφορετικές συλλογές στη μάρκα του. Το ύφασμα Demi cup περιέχει νάιλον και ελαστάνη με ελαστική μικροΐνα με λεία κύπελλα διπλού στρώματος.