15 απλά και δροσερά αναλογικά σχέδια ρολογιών με εικόνες στην Ινδία

Τα αναλογικά σχέδια ρολογιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε την ώρα με τη βοήθεια των δεικτών του ρολογιού. Οι δείκτες ώρας και λεπτού είναι η κύρια εστίαση σε αυτά τα ρολόγια. Ο δείκτης ώρας είναι μικρότερος και ο λεπτόμετρος είναι μεγαλύτερος. Έχουν επίσης το δεύτερο χέρι που είναι πολύ λεπτό. Οι αριθμοί στην όψη του ρολογιού δείχνουν το χρόνο από 1 έως 12. Δοκιμάστε αυτά τα καλά αναλογικά ρολόγια για το σπίτι ή το γραφείο σας. Τα ξυπνητήρια είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή.

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων αναλογικών ρολογιών στην Ινδία:

Εδώ καταγράψαμε 15 απλά και καλύτερα σχέδια αναλογικού ρολογιού με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Βούρτσα αλουμινίου αναλογικό ρολόι:

Βούρτσα αλουμινίου αναλογικό ρολόι

Εδώ είναι ένα κλασικό αναλογικό ρολόι που είναι υπέροχο για να το δείτε. Ο μεγάλος επιλογέας είναι πολύ καθαρός ακόμη και από μεγάλη απόσταση. Το λευκό φόντο και οι μαύρες χειρολαβές στο ρολόι είναι ιδανικές για να διαβάσετε την ώρα. Το ρολόι αλουμινίου με βούρτσα έχει ωραίο ασημί φινίρισμα στην άκρη.

2. Μεταλλικό ατομικό αναλογικό ρολόι:

Μεταλλικό ατομικό αναλογικό ρολόι

Αυτό το απλό αναλογικό ρολόι τοίχου είναι υπέροχο όχι μόνο για εμφάνιση αλλά και για λειτουργικότητα. Το ρολόι 16 ιντσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αθόρυβο αναλογικό ρολόι. Η μεταλλική βάση του ρολογιού του δίνει καλή αντοχή που θα διαρκέσει. Αυτό το ρολόι έχει ασπρόμαυρο χρώμα που είναι το πιο κοινό.

3. Αναλογικό ρολόι 24 ωρών:

24ωρο αναλογικό ρολόι

Αυτό είναι ένα υπέροχο απλό αναλογικό ρολόι που θα σας δείξει την ώρα όχι μόνο σε μορφή 12 ωρών αλλά και σε μορφή 24 ωρών. Αυτό είναι τέλειο ως αναλογικό ρολόι διδασκαλίας καθώς δείχνει την ώρα και στις δύο μορφές. Τα παιδιά μπορούν να μάθουν πώς να διαβάζουν χρόνο και με τους δύο τρόπους. Αυτό τους δίνει καλύτερη κατανόηση του χρόνου.

4. Συγχρονισμένο αναλογικό ρολόι:

Συγχρονισμένο αναλογικό ρολόι

Εδώ είναι μια δροσερή συλλογή αναλογικού ρολογιού που είναι συγχρονισμένη. Η ιδέα πίσω από αυτό το ρολόι είναι ότι όταν ρυθμίζετε την ώρα στο ρολόι, το δεύτερο χέρι μπορεί να σταματήσει και να ξεκινήσει από την αρχή. Αυτό είναι το αναλογικό ρολόι πραγματικού χρόνου που μπορείτε να ρυθμίσετε σύμφωνα με τον σωστό μέσο χρόνο.

5. Ξύλινα αναλογικά ρολόγια:

Ξύλινα αναλογικά ρολόγια

Ανάμεσα στις πολλές εικόνες των αναλογικών σχεδίων ρολογιού, θα βρείτε τα ξύλινα αναλογικά ρολόγια τα πιο εκπληκτικά. Το ξύλινο πλαίσιο του ρολογιού είναι πολύ ρουστίκ και φαίνεται εντυπωσιακό. Τα ξύλινα σχέδια αναλογικών ρολογιών είναι μια κορυφαία συλλογή που αρέσει σε πολλούς ανθρώπους. Είναι πολύ παραδοσιακό και αυτό είναι επίσης μια σπάνια συλλογή.

6. Εξωτερικά αναλογικά ρολόγια:

Εξωτερικά αναλογικά ρολόγια

Μερικοί από τους διάσημους δημόσιους χώρους έχουν μεγάλα αναλογικά ρολόγια που δείχνουν την ώρα στο κοινό. Αυτά τα αναλογικά ρολόγια έχουν τεράστιο μέγεθος και φαίνονται από μεγάλη απόσταση. Τα ρολόγια έχουν μεγάλα δείγματα ώρας και λεπτού και χτυπούν την ώρα. Οι αριθμοί είναι αρκετά μεγάλοι για να φαίνονται εύκολα επίσης.

7. Ενημερωτικό αναλογικό ρολόι:

Ενημερωτικό αναλογικό ρολόι

Είναι υπέροχο να συγκεντρώνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το χρόνο σε ένα μέρος. Αυτό το σύγχρονο αναλογικό ρολόι έχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την ώρα και την ημερομηνία. Το ρολόι δείχνει την ώρα σε δύο μορφές – χρησιμοποιώντας τα χέρια και σε αριθμητική μορφή. Το ρολόι δείχνει επίσης την ημερομηνία σε μορφή μήνα, ημέρας και ημερομηνίας.

8. Τετράγωνο αναλογικό ρολόι:

Τετράγωνο αναλογικό ρολόι

Η πλατεία είναι επίσης ένα υπέροχο σχήμα για ρολόγια. Αυτό το τετράγωνο αναλογικό ρολόι είναι αρκετά μοντέρνο και κομψό. Το δροσερό αναλογικό ρολόι βρίσκεται στα περισσότερα σπίτια και γραφεία. Το τετράγωνο πλαίσιο του ρολογιού μπορεί να είναι από πλαστικό ή μέταλλο.

9. Κινούμενο αναλογικό ρολόι:

Κινούμενο αναλογικό ρολόι

Εδώ είναι ένα πολύ δροσερό κινούμενο αναλογικό ρολόι που μπορείτε να έχετε στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας. Το κινούμενο ρολόι έχει δύο δείκτες με τη μορφή ανθρώπινων μορφών. Το ρολόι της ώρας είναι η μορφή ενός άντρα και το λεπτό είναι η μορφή μιας γυναίκας. Το κινούμενο ρολόι δείχνει επίσης τον αριθμό των λεπτών που περνούν.

10. Διαλογικό αναλογικό ρολόι:

Διαλογικό αναλογικό ρολόι

Εάν θέλετε να διδάξετε στα παιδιά τον χρόνο, τότε είναι καλύτερο να έχετε αυτά τα διαδραστικά αναλογικά ρολόγια. Αυτά τα ρολόγια δίνουν στα παιδιά την ιδέα για τον χρόνο και τον τρόπο λειτουργίας του. Το αναλογικό ρολόι μάθησης δίνει στα παιδιά το χρόνο σε ώρες και λεπτά. Μαθαίνουν πόσα λεπτά υπάρχουν σε μία ώρα.

11. Προσθήκη αναλογικού ρολογιού:

Πρόσθετο αναλογικού ρολογιού

Χρησιμοποιώντας το jQuery μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μερικά προσαρμόσιμα σχέδια αναλογικών ρολογιών. Αυτά τα αναλογικά ρολόγια jQuery είναι ιδανικά για προγράμματα και ιστότοπους. Τα ρολόγια είναι κομψά και προσεγμένα σε σχεδιασμό και φαίνονται αρκετά θεαματικά. Λειτουργούν σωστά στο λεπτό και αυτό είναι κατάλληλο και για τους ιστότοπούς σας.

12. Αναλογικά ρολόγια ταξιδιού:

Αναλογικά ρολόγια ταξιδιού

Πρέπει να γνωρίζετε την ώρα όπου κι αν βρίσκεστε. Εάν βρίσκεστε σε διακοπές ή δουλειά, χρειάζεστε συναγερμό για να σας ξυπνήσει το πρωί. Αυτό το αναλογικό ξυπνητήρι ταξιδιού είναι ο τέλειος τρόπος για να είστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Ο συναγερμός χτυπά τέλεια για να σας θυμίσει την ημέρα σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι πατώντας ένα κουμπί.

13. Αναλογικό ρολόι με διπλό κουδούνι:

Αναλογικό ρολόι με διπλό κουδούνι

Μερικοί άνθρωποι προτιμούν το vintage look και το κομψό αναλογικό ξυπνητήρι με διπλό κουδούνι. Αυτό το ξυπνητήρι έχει το χαριτωμένο χτύπημα των κουδουνιών εκατέρωθεν του ρολογιού. Ο συναγερμός μπορεί να κοπεί πατώντας στα κουδούνια. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί εκ των προτέρων για να λάβετε τον κατάλληλο χρόνο.

14. Παιδικό αναλογικό ρολόι:

Παιδικό αναλογικό ρολόι

Τα παιδιά λατρεύουν το χρώμα και τα φωτεινά πράγματα. Αυτό το αναλογικό ρολόι για παιδιά είναι ο τέλειος τρόπος να τα διδάξετε και να τα ενδιαφέρετε για την ώρα. Το ρολόι είναι φωτεινό και πολύχρωμο και αυτό θα κρατήσει τα παιδιά διασκεδασμένα. Οι δείκτες ώρας και λεπτού έχουν επίσης επισημανθεί.

15. Αναλογικό ρολόι γάντζου:

Αναλογικό ρολόι γάντζου

Εδώ είναι ένα κομψό ρολόι γάντζου που μπορείτε να κρεμάσετε από τον τοίχο σας. Δείχνει την ώρα εκατέρωθεν. Το ρολόι δύο προσώπων είναι ιδανικό για μεγάλα δωμάτια ως διαχωριστικό. Αυτό είναι ένα ωραίο ρολόι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταξύ των δωματίων. Το ρολόι είναι στρογγυλό και καθαρό ώστε να φαίνεται από απόσταση.

Τα αναλογικά σχέδια ρολογιού σας λένε την ώρα χρησιμοποιώντας τους δείκτες της ώρας και των λεπτών. Μπορούν να είναι διαδραστικά, διδακτικά, j ρολόγια ερωτήματος. Αυτά μπορούν να έρθουν και σε στρογγυλά ή τετράγωνα πλαίσια. Μπορείτε επίσης να έχετε αναλογικά ρολόγια για παιδιά που είναι πολύχρωμα.