15 μοντέρνα σχέδια μουσικού ρολογιού με εικόνες

Η μουσική παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Φωτίζει τη μέρα μας και μας κάνει να νιώθουμε ευτυχισμένοι. Ο ήχος της μουσικής είναι η μόνη πραγματική σύνδεση μεταξύ όλων των ανθρώπων. Ο σχεδιασμός του μουσικού ρολογιού που λέει την ώρα με έναν διασκεδαστικό τρόπο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Η μουσική μπορεί να είναι κλασική, εορταστική ή μοντέρνα.

Τα καλύτερα σχέδια μουσικού ρολογιού στην Ινδία:

Εδώ καταχωρήσαμε 15 απλά και πιο πρόσφατα σχέδια μουσικού ρολογιού με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Μουσικό ρολόι Piano Scroll:

Μουσικό ρολόι με κύλιση πιάνου

Αυτό το υπέροχο ρολόι μουσικού ρολογιού με πιάτο είναι ιδανικό για τον τοίχο. Το ρολόι έχει τη μορφή στροβιλισμού πλήκτρων πιάνου με νότες μουσικής για τους αριθμούς 3, 6, 9 και 12. Αυτά τα μουσικά ρολόγια είναι κατάλληλα για άτομα που αγαπούν τη μουσική και παίζουν επίσης το όργανο.

2. Στρογγυλό μουσικό ρολόι:

Στρογγυλό μουσικό ρολόι

Δοκιμάστε αυτό το στρογγυλό μουσικό ρολόι τοίχου που έχει τα πλήκτρα του πιάνου γύρω από το εξωτερικό περίγραμμα. Το κέντρο του ρολογιού έχει ρωμαϊκούς αριθμούς σε χρυσό και ένα τριπλό κλειδί στο κέντρο. Αυτό το υπέροχο ρολόι μπορεί να χαριστεί σε κάποιον που αγαπά πολύ τη μουσική και κυρίως παίζει πιάνο.

3. Μουσικό ρολόι νοσταλγίας:

Μουσικό ρολόι νοσταλγίας

Εδώ είναι ένα υπέροχο ξυπνητήρι μουσικής από μια φημισμένη εταιρεία που κατασκευάζει ρολόγια με νοσταλγικούς τόνους. Το ρολόι έχει φόντο το παλιό βασίλειο με τρομπέτες που παίζουν μουσικοί. Το μπροστινό μέρος του ρολογιού είναι ένα καθαρό ρολόι που έχει μια ωραία ασπρόμαυρη αντίθεση.

4. Melody Musical Clock:

Μελωδικό Μουσικό Ρολόι

Αυτό είναι ένα ειδικό συλλεκτικό αντικείμενο που είναι ένα ρολόι μουσικής κίνησης. Το ρολόι έχει όμορφα σχέδια που αφορούν ένα κάστρο. Το ρολόι κινείται ανάλογα με τη μουσική που παίζεται κάθε ώρα. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο για όποιον είναι ξεχωριστός και αγαπά τη μουσική. Τα παιδιά θα λατρέψουν επίσης αυτό το αξιολάτρευτο αντικείμενο.

5. Μουσικό ρολόι Grand Piano:

Μουσικό ρολόι με μεγάλο πιάνο

Εδώ είναι ένα μουσικό ρολόι μανδύα που έχει σχήμα σαν ένα κομμάτι του μεγάλου πιάνου. Οι νότες πιάνου στο κάτω μέρος του ρολογιού είναι τέλειες σε χρώμα και σχήμα. Το εξώφυλλο του πιάνου είναι όπου το ρολόι κάθεται σε μαύρο φόντο. Μουσικές νότες είναι διακοσμημένες γύρω από το εξώφυλλο για μεγαλύτερη γοητεία.

6. Ρολόι μουσικής σημείωσης:

Μουσικό ρολόι σημειώσεων

Δείτε αυτό το ρολόι μουσικής που περιέχει νότες μουσικής για τους αριθμούς του ρολογιού. Οι αριθμοί αντιπροσωπεύονται από τον αριθμό των παλμών. Αυτό κάνει ένα πολύ δροσερό ρολόι που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους λάτρεις της μουσικής. Όσοι ξέρουν να διαβάζουν μουσικές νότες θα ερωτευτούν εύκολα αυτό το ρολόι.

7. Μουσικό ρολόι σχεδιαστών:

Μουσικό ρολόι σχεδιαστών

Αποκτήστε ένα ρολόι με θέμα τη μουσική για κάποιον που μαθαίνει ένα μουσικό όργανο ή για κάποιον που έχει καλή γνώση της μουσικής. Το μουσικό θέμα δίνει στο δωμάτιό τους μια υπέροχη θεματική εμφάνιση. Αυτό είναι επίσης εξαιρετικό ως δώρο για γενέθλια ή έναρξη κάποιας μουσικής καριέρας.

8. Μουσικό ρολόι κούκου:

Μουσικό ρολόι κούκου

Τα μουσικά ρολόγια κούκου είναι ένα υπέροχο πράγμα να έχεις στο σπίτι. Τους αγαπούν τόσο οι μεγάλοι όσο και τα παιδιά. Το μουσικό ρολόι πουλιών σας δίνει την ευκαιρία να δείτε την άγρια ​​φύση στο εσωτερικό. Τα πουλιά και τα δέντρα είναι σκαλισμένα από ξύλο και το πουλί βγαίνει από τη φωλιά του και τραγουδάει με το χτύπημα κάθε ώρας.

9. Μουσικό εορταστικό ρολόι:

Μουσικό εορταστικό ρολόι

Τα φεστιβάλ είναι η ώρα να είσαι χαρούμενος και ομοφυλόφιλος. Το μουσικό ρολόι των Χριστουγέννων είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε τις διακοπές. Το ρολόι περιλαμβάνει τα πολλά τραγούδια που τραγουδιούνται τα Χριστούγεννα. Ένα αρκετά πουρνάρι και κορδέλα στο κέντρο του δίνουν μια γιορτινή πινελιά. Αυτό είναι ένα υπέροχο μουσικό επιτραπέζιο ρολόι επίσης.

10. Μουσικό ρολόι κινουμένων σχεδίων:

Μουσικό ρολόι κινουμένων σχεδίων

Η Disney είναι η αγαπημένη όλων των παιδιών και τα κινούμενα σχέδια που προβάλλονται έχουν γίνει επίσης αγαπημένα στο σπίτι. Το μουσικό ρολόι της Disney είναι κάτι που τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν να έχουν στο σπίτι και στο δωμάτιό τους. Ο Μίκυ και η Μίνι είναι οι δύο πιο διάσημοι από τους χαρακτήρες της Disney.

11. Μουσικό ρολόι θαυμαστών:

Μουσικό ρολόι θαυμαστών

Τα ρολόγια βινυλίου είναι ο φανταστικός τρόπος ανακύκλωσης παλιών άλμπουμ βινυλίου και μετατροπής τους σε μουσικά ρολόγια. Το ρολόι μιούζικαλ των Beatles είναι ένας καλός τρόπος για να δώσετε σε κάποιον που αγαπά τη μουσική από την εποχή των Beatles. Ο τέλειος θαυμαστής των Beatles θα λατρέψει αυτό το κομμάτι και ειδικά καθώς είναι φτιαγμένο από το άλμπουμ βινυλίου.

12. Μουσικά ρολόγια εκκρεμούς:

Μουσικά ρολόγια εκκρεμούς

Αυτά τα υπέροχα μουσικά ρολόγια είναι υπερηφάνεια σε πολλά σπίτια και φαίνονται απολύτως εκπληκτικά. Τα μουσικά ρολόγια εκκρεμούς έχουν ένα μακρύ εκκρεμές που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ρολογιού. Το εκκρεμές περιστρέφεται μπρος -πίσω στο χρόνο και χτυπάει με το πάτημα κάθε ώρας.

13. Ξύλινο μουσικό ρολόι:

Ξύλινο μουσικό ρολόι

Εδώ είναι ένα ρολόι κλασικής μουσικής του Μπετόβεν που έχει τις νότες ενός διάσημου κομματιού που έγραψε. Το ξύλινο ρολόι έχει ένα απόσπασμα από το φύλλο μουσικής και αριθμούς τυπωμένους σε αυτό. Αυτό λειτουργεί καλά για άτομα που αγαπούν τη μουσική και ειδικά τρελαίνονται με τα κλασικά κομμάτια.

14. Μουσικό ρολόι κουταλιού:

Μουσικό ρολόι κουταλιού

Κάτι μουσικό για την κουζίνα σας είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Αυτό το μουσικό ρολόι κουζίνας είναι φτιαγμένο από πιρούνια και κουτάλια με επένδυση στο εξωτερικό του ρολογιού. Το κέντρο είναι ένα τυπικό ρολόι που έχει χαλύβδινη άκρη. Αυτό είναι ιδανικό για μια μεγάλη κουζίνα καθώς το μέγεθος του ρολογιού είναι αρκετά μεγάλο.

15. Μουσικό ρολόι για παιδιά:

Μουσικό ρολόι για παιδιά

Εκτός από τα τυπικά μουσικά ρολόγια Seiko που κατασκευάζονται από εταιρείες, υπάρχουν επίσης χαριτωμένα και έντονα χρώματα μουσικά ρολόγια για παιδιά. Αυτά είναι υπέροχα για να μάθουν στα παιδιά πώς να λένε το χρόνο. Τα έντονα χρώματα τους κρατούν απασχολημένους και ελκύονται από το ρολόι. Οι δείκτες ώρας και λεπτών των ρολογιών είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να τους μάθετε να κάνουν διάκριση μεταξύ των δύο.

Τα σχέδια μουσικού ρολογιού μπορούν να ποικίλουν σε στιλ. Μπορούν να είναι φωτεινά για παιδιά ή να έχουν κλασικές νότες για ενήλικες. Οι λάτρεις των μουσικών συγκροτημάτων έχουν επίσης τη δική τους επιλογή μουσικών ρολογιών. Οι νότες μουσικής είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε τη μουσική στα ρολόγια.