50 διαφορετικοί τύποι ρολογιών – τελευταία συλλογή στην Ινδία

Μπορείτε να φανταστείτε μια μέρα χωρίς να παρακολουθείτε τον χρόνο; Η ζωή μας θα γίνει τυχαία χωρίς την πρακτική της χρονομέτρησης! Για πολλούς αιώνες, οι άνθρωποι μέτρησαν τον χρόνο χρησιμοποιώντας διάφορα όργανα όπως ηλιακά ρολόγια, κλεψύδρα κλπ. Ωστόσο, μετά την εισαγωγή σύγχρονων τύπων ρολογιών όπως ηλεκτρικά, εκκρεμές κ.λπ., η χρονομέτρηση έγινε πιο αξιόπιστη και ακριβής. Το παλαιότερο γνωστό μηχανικό ρολόι εγκαταστάθηκε σε μια εκκλησία το 1283 για να θυμίσει στους ανθρώπους τις ώρες προσευχής. Το χειροκίνητο χτύπημα των κουδουνιών κάθε ώρα σήμανε τους ανθρώπους να συγκεντρώνονται στην Εκκλησία και να διατηρούν την πειθαρχία. Έτσι τα ρολόγια πήραν το όνομα “Ρολόι” από τη λατινική λέξη “Cloccca”, που σημαίνει κουδούνι.

Σταδιακά, η ζήτηση για προηγμένα ρολόγια δημιούργησε σύγχρονα ρολόγια, τα οποία χρησιμοποιούμε σήμερα. Τα τρέχοντα ρολόγια ημέρας χρησιμοποιούν φουτουριστική τεχνολογία για τη μέτρηση του χρόνου με υψηλή ακρίβεια και ακρίβεια. Σας γοητεύουν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τα ρολόγια; Υπάρχουν περισσότερα για σένα! Διαβάστε για να εξερευνήσετε 30 πιο πρόσφατα ρολόγια διαφόρων σχεδίων με εικόνες για να ρίξετε μια ματιά στον εξελισσόμενο κόσμο της χρονομέτρησης!

Διαφορετικοί τύποι ρολογιών

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν αγοράσετε ένα ρολόι:

Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε ένα ρολόι για το σπίτι ή το γραφείο σας, σας συνιστούμε να λάβετε υπόψη αυτά τα σημεία πριν κάνετε μια επιλογή:

  • Ορατότητα: Ανεξάρτητα από το πόσο βαθμολογούν τα ρολόγια τοίχου στο τμήμα εμφάνισης, εάν οι αριθμοί δεν είναι ορατοί, ο σκοπός δεν εξυπηρετείται! Έτσι, βεβαιωθείτε ότι το μπροστινό γυαλί δεν αντανακλά το φως και αποκρύπτει τα ψηφία. Πηγαίνετε για ένα κομμάτι που σας λέει «ξεκάθαρα» την ώρα.
  • Μέγεθος: Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που πρέπει να προσέξετε είναι το μέγεθος του ρολογιού. Το ρολόι δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό στον τοίχο. Όταν αγοράζετε ένα ρολόι, έχετε κατά νου το μέρος που σχεδιάζετε να το τοποθετήσετε.
  • Τύπος: Θέλετε ένα αναλογικό ρολόι ή έναν ψηφιακό τύπο; Τα ψηφιακά ρολόγια είναι ιδανικά για ανθρώπους που προτιμούν τους αριθμούς αντί για τα χέρια και γνωρίζουν την ώρα με ακρίβεια σε δευτερόλεπτα. Είτε λειτουργούν με μπαταρία είτε απαιτούν άμεση ηλεκτρική σύνδεση. Τα αναλογικά κομμάτια είναι αριστοκρατικά και συμβατικά. Φαίνονται επίσης αρκετά ελκυστικά σε σύγκριση με τα μονόχρωμα σχέδια των ψηφιακών ρολογιών.
  • Ήχος: Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν τον ήχο του ρολογιού πολύ ανατριχιαστικό, ειδικά τη νύχτα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, επιλέξτε ρολόγια που λειτουργούν σιωπηλά. Μπορείτε να αγνοήσετε αυτήν την πτυχή εάν πρόκειται για ψηφιακό ρολόι.
  • Fancy Χαρακτηριστικά: Ένα ρολόι μπορεί επίσης να εξυπηρετήσει διακοσμητικούς σκοπούς. Μοντέλα όπως ένα ρολόι κούκου, εκκρεμές παλιού σχολείου και μουσικά ρολόγια συνδυάζουν τη φαντασία με τη λειτουργικότητα.
  • Χρώμα: Τα μοντέρνα ρολόγια έρχονται σε μυριάδες χρώματα για να ταιριάζουν στους εσωτερικούς χώρους ενός δωματίου. Ανάλογα με το συνδυασμό χρωμάτων του χώρου σας, μπορείτε να επιλέξετε αντιστοίχιση ή επιλογέα χρωμάτων συμβολαίου.
  • Υλικό: Ανθεκτικά υλικά όπως ξύλο, ακρυλικό ή μέταλλο διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και προσθέτουν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση στο δωμάτιό σας.

Τελευταίοι τύποι ρολογιών με εικόνες στην Ινδία:

Χωρίς περαιτέρω κουβέντα, ας μεταβούμε στη μεγάλη λίστα διαφορετικών τύπων ρολογιών με ονόματα. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Vintage ρολόι:

Vintage ρολόι

Το vintage ρολόι 12 ιντσών θα είναι μια ωραία συλλογή για το δωμάτιό σας. Το χρώμα είναι εντελώς αντίκα χρυσό, έτσι δίνει προσοχή στον τοίχο σας. Το υλικό έχει χρησιμοποιήσει ξύλο και ορείχαλκο. Μπορείτε να δώσετε αυτόν τον τύπο ρολογιού τοίχου και στον αγαπημένο σας ή στους φίλους σας.

2. Αναλογικό ρολόι:

Αναλογικό ρολόι

Δοκιμάστε αυτό το ρολόι τοίχου σε σχέδιο παγώνι αν ψάχνετε για ρολόγια τοίχου ζωγραφισμένα στο χέρι και μοναδικά σχέδια. Αυτός ο σχεδιασμός ρολογιού πουλιών βοηθά να κάνετε μια εσωτερική δήλωση στο σαλόνι σας. Αυτό είναι χειροποίητο, ώστε να μπορείτε εύκολα να το συντηρήσετε επίσης. Το ξύλινο υλικό δίνει μια κλασική εμφάνιση για αυτό το ρολόι, ώστε να μπορείτε επίσης να το κάνετε δώρο στον αγαπημένο σας φίλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τελευταία σχέδια αναλογικών ρολογιών

3. Ρολόι εκκρεμές:

Ρολόι εκκρεμές

Αυτό κατασκευάζεται με πλαστικό καθώς και γυάλινο υλικό. Θα έχετε περισσότερες επιλογές στο χρώμα, αλλά ο συνδυασμός μαύρου και ασημί παίρνει την κατάλληλη εμφάνιση για αυτόν τον τύπο σχεδίου. Αν θέλετε να αφαιρέσετε τη βρωμιά από το ρολόι, χρησιμοποιήστε ένα βαμβακερό πανί για να το καθαρίσετε. Αυτό είναι χρήσιμο κοντά στην πόρτα του σαλονιού στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καλύτερα σχέδια ρολογιού εκκρεμούς

4. Swagger Clock:

Ρολόι Swagger

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για το εσωτερικό του εξωτερικού σπιτιού. μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας σύμφωνα με το εσωτερικό σας. Αυτό το εξωτερικό ρολόι είναι το καλύτερο ρολόι τοίχου και φαίνεται αστείο. Σε αυτό το ρολόι, το υλικό κλήσης είναι γυάλινο και ο δείκτης ώρας έχει χρησιμοποιηθεί χρησιμοποιώντας ρωμαϊκό στυλ. Το υλικό είναι μέταλλο, τόσο εύκολο στη χρήση για τη συλλογή διακόσμησης του σπιτιού σας.

5. Digitalηφιακό ξυπνητήρι LCD:

Digitalηφιακό ξυπνητήρι LCD

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό το μαύρο ρολόι είναι κατασκευασμένο από εντελώς πλαστικό και είναι εύκολο να διαβαστεί επειδή η οθόνη είναι LCD με το ρολόι. Θα πάρετε μια βάση στο πίσω μέρος, ώστε να μπορείτε να βάλετε και αυτό το ρολόι στο τραπέζι. Αν σκοπεύετε να βγείτε με τους φίλους σας, αυτό το ρολόι θα είναι η καλύτερη ιδέα για ταξίδια και βραδινή έξοδο. Αυτό είναι χρήσιμο και ως χρονόμετρο, ώστε να μπορείτε να το δώσετε στον μαθητή ή στα παιδιά σας.

6. Ρολόι ζωγραφισμένο στο χέρι:

Ρολόι ζωγραφισμένο στο χέρι

Αυτό είναι ένα ρολόι τοίχου με καφέ χρώμα και αυτό είναι χωρίς γυάλινο ρολόι. Αυτό το διακοσμητικό ρολόι είναι εντελώς χειροποίητο, έτσι δίνει μια σωστή απαλή πινελιά στη δημιουργικότητα. Η οθόνη είναι αναλογική και καθαρίζεται επίσης εύκολα. Αυτό είναι ωραίο φυσικό, έτσι δίνει μοναδικότητα σε αυτό το ρολόι τοίχου.

7. 6 ρολόγια σε δέσμη:

6 ρολόγια σε δέσμη

Λίγα ρολόγια είναι χρήσιμα με έναν απλό τρόπο για να διακοσμήσετε το σπίτι σας αλλά στο γραφείο, όταν βλέπουμε τη σειρά των ίδιων ρολογιών αλλά διαφορετικών χρόνων, κάθε ρολόι που μοιάζει με παγκόσμιο ρολόι, τότε εκπλήσσουμε και νομίζουμε ότι αυτά είναι πραγματικά απαραίτητα περισσότερο από ένα ρολόι; Διαφορετικά ρολόγια στον ίδιο τύπο στρογγυλού σχήματος και διαφορετικά χρώματα όπως κόκκινο, λευκό, πράσινο και μπλε θα είναι μια καλή επιλογή εάν έχετε τη δική σας εταιρεία και πελάτες παγκοσμίως. Μπορείτε επίσης να τα εξατομικεύσετε σύμφωνα με τη χώρα -πελάτη σας.

8. Ρολόι παιδικού δωματίου:

Ρολόι παιδικού δωματίου

Όταν σχεδιάζουμε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας, σίγουρα αποφασίζουμε πώς θα διακοσμήσουμε ειδικά παιδικά δωμάτια. μας αρέσει να τους διδάσκουμε κάθε πτυχή. Τα ρολόγια με αυτόν τον τύπο σύμβολο Sunλιου και ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή στον τοίχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχέδια ρολογιών για παιδιά

9. Δροσερό ρολόι μήλου:

Δροσερό ρολόι μήλου

Το αστείο αλλά ελκυστικό ρολόι θα είναι η κατάλληλη επιλογή για την κουζίνα ή το δωμάτιο του μωρού σας. Εάν θέλετε να εφαρμόσετε μια μοντέρνα πινελιά στο δωμάτιό σας, τότε το ρολόι σε σχήμα μήλου θα είναι μια καλή επιλογή για το εσωτερικό δωμάτιο ή την κουζίνα σας. Αυτό φαίνεται λίγο αστείο, αλλά μπορείτε να το προσαρμόσετε με όποιες σκέψεις.

10. Ρολόι Φάρου:

Ρολόι Φάρου

Ορισμένα ρολόγια έρχονται σε διαφορετικά σχήματα και τιμές επίσης. Αυτός ο σχεδιασμός φάρου του ρολογιού είχε φτάσει στη δεκαετία του 1800 και αυτό το ρολόι έχει σχεδιαστεί με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά εκείνη την ημέρα, οι άνθρωποι τα πούλησαν σε υψηλή τιμή. Αυτό το ξυπνητήρι κατασκευάστηκε για πρώτη φορά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το υλικό που χρησιμοποιείται για αυτό το ρολόι είναι ορείχαλκος καθώς και μαόνι.

11. Πλαίσιο και ρολόι 12 φωτογραφιών:

Κορνίζα και ρολόι 12-φωτογραφιών

Αυτό είναι ένα μοντέλο κορνίζας ρολογιού με μια τεράστια επιλογή 12 πλαισίων φωτογραφιών. Η επιλογή καρέ έρχεται επίσης με ένα ρολόι στο κέντρο επίσης. Αυτό μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερο δώρο για κάποιον ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για διακόσμηση σπιτιού. Αυτό το ειδικό πλαίσιο σχεδίασης, καθώς και το ρολόι, φαίνονται όμορφα.

12. Ρολόι πίνακα πλαισίων εικόνας:

Ρολόι πίνακα πλαισίων εικόνας

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό το μοντέλο τετραγωνικού ρολογιού με κορνίζα έρχεται με βουρτσισμένο πλαίσιο αλουμινίου που φαίνεται απλώς συναρπαστικό. Το πλαίσιο είναι μεντεσέ στο κέντρο και μπορεί να χωρέσει έως και 3,5 ίντσες πλάτους 5 ightψους. Θα χρειαστεί μόνο μία μπαταρία ΑΑ για να λειτουργήσει. Φαίνεται υπέροχο για εσάς και τον σύζυγό σας.

13. Ρολόι τοίχου για οικογενειακές κορνίζες:

Οικογενειακά κουφώματα Ρολόι τοίχου

Αυτό το μοντέλο βασισμένο σε κορνίζα ρολογιού είναι εντελώς κατασκευασμένο από ξύλο και έχει στρογγυλή επιφάνεια ρολογιού τοίχου. Αυτό είναι ένα μοναδικό ρολόι καθώς μπορεί να φιλοξενήσει 4 στρογγυλές φωτογραφίες και σίγουρα μοιάζει vintage με αυτό το ξύλο. Χειροποίητο από τεχνίτες, αυτό το ρολόι κρατά πραγματικά ακριβή ώρα και είναι ιδανικό για χριστουγεννιάτικα δώρα, δώρα για το σπίτι ή ακόμη και δώρα για διακοπές.

14. Μοντέρνο διακοσμητικό ρολόι τοίχου:

Μοντέρνο διακοσμητικό ρολόι τοίχου

Αυτό το διακοσμητικό μοντέρνο ρολόι 14 ιντσών διαθέτει ένα πλαστικό πλαίσιο μαζί με αυτό το καντράν κόκκινου κρασιού και χρυσό ανάλογο και κλίμακα, το οποίο κάνει τέλεια αντίθεση, καθιστώντας το εύκολο να δει και να διαβάσει. Διαθέτει αθόρυβη κίνηση χαλαζία, δίνοντάς σας ακριβή χρόνο καθώς και περιβάλλον θορύβου για εργασία ή ύπνο. Ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο, ή μπορεί να δοθεί ως δώρο στα γενέθλια, στο σπίτι, κ.λπ. ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

15. Διακοσμητικό ρολόι τοίχου:

Διακοσμητικό ρολόι τοίχου

Αυτό το απλό μοντέρνο ρολόι μπορεί να είναι ένα τεράστιο στοιχείο διακόσμησης στο σπίτι σας. Αυτό το πολύ στιλβωμένο σχέδιο, που αποτελείται από τεχνητό δέρμα και ελαφρύ, είναι ένα τεράστιο διακοσμητικό έργο τέχνης για κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας. Το ρολόι σιωπηλό είναι ιδανικό για υπνοδωμάτια, αίθουσες διδασκαλίας ή ακόμα και γραφεία. Αυτό θα είναι ένα υπέροχο δώρο για γάμους ή κοινωνικές συγκεντρώσεις.

16. Σύγχρονο ρολόι τοίχου 12 ιντσών:

Σύγχρονο 12

Αυτό το μεγάλο ροζ χρυσό μοντέρνο ρολόι με λευκό φόντο φαίνεται απλά εκπληκτικό. Έχει διάμετρο 12 ίντσες και έχει μεγάλους αριθμούς που είναι ευανάγνωστοι και ορατοί. Υπάρχει ένα μπροστινό γυαλί που του δίνει τέλεια θέα. Αυτό το ρολόι τροφοδοτείται από μία μόνο μπαταρία ΑΑ, είναι ιδανικό για κάθε δωμάτιο στο σπίτι ή το γραφείο σας.

17. Ρολόι εκκρεμές:

Ρολόι εκκρεμές

Αυτός ο όμορφος σχεδιασμός ρολογιού διαθέτει έναν σκύλο. Αποτελείται από ρητίνη υψηλής ποιότητας, εδώ το οστό είναι το εκκρεμές. Σχεδιασμένο από την καλλιτέχνη Michelle Allen, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για παιδιά. Απαιτεί μόνο μία μπαταρία ΑΑ για να λειτουργήσει.

18. Γλυπτό ρολόι τοίχου Gears of Time:

Γλυπτό ρολόι τοίχου Gears of Time

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτός ο μοναδικός σχεδιασμός ρολογιού διαθέτει πολλά γρανάζια. Χειροποίητο με πραγματική θρυμματισμένη πέτρα και στη συνέχεια κολλημένο με ρητίνη υψηλής ποιότητας. Πλήρως κατασκευασμένο από τεχνίτες και διαθέτει επίσης κίνηση ρολογιού χαλαζία που σας δίνει ακριβή και ακριβή ώρα. Χρειάζεται μόνο μία μπαταρία ΑΑ για να λειτουργήσει.

19. Antique Faux Gold Clock:

Αντίκες χρυσό ρολόι

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτός ο εκπληκτικός παλαιός σχεδιασμός ρολογιού διαθέτει ένα τελείωμα από ψεύτικο χρυσό στο ρολόι. Χειροποίητο από πραγματική θρυμματισμένη πέτρα μαζί με ρητίνη υψηλής ποιότητας. κάθε μεμονωμένο κομμάτι είναι ζωγραφισμένο στο χέρι σε αντίκες από faux χρυσό φινίρισμα. Ιδανικό για το σπίτι ή τον κήπο, αυτό το παλιό ρολόι είναι πολύ καλό για τη διακόσμηση του σπιτιού, τουλάχιστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχέδια ρολογιών αντίκες

20. Όμορφη άμμος του ρολογιού τοίχου του χρόνου:

Όμορφο ρολόι τοίχου άμμου του χρόνου

Αυτό το όμορφο ρολόι προσθέτει μια νότα παράκτιου στυλ σε κάθε χώρο στο σπίτι σας. Διαθέτει αληθινά κοχύλια κρεμασμένα στον αέρα, σε καθαρή ρητίνη, μαζί με ευανάγνωστα αραβικά ψηφία. Μετρά μόλις 7,5 ίντσες σε διάμετρο, αυτό το ρολόι χρειάζεται μία μπαταρία ΑΑ για να λειτουργήσει.

21. Ρουστίκ Vintage Metal & Ξύλινο Ρολόι:

Ρουστίκ Vintage Μεταλλικό & Ξύλινο Ρολόι

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτός ο ταλαιπωρημένος, ρετρό τύπος, το ρουστίκ, όμορφο ρολόι φαίνεται πραγματικά υπέροχο και εκπληκτικό. Κατασκευασμένο από σκούρο μέταλλο και φυσικό ξύλο. Το μεγάλο μέγεθος κλήσης διαθέτει ρωμαϊκούς αριθμούς και επίσης δεν διαθέτει τσιμπούρι, αθόρυβη λειτουργία, διατηρώντας παράλληλα τον ακριβή χρόνο. Καλύτερο για διακόσμηση σπιτιού ή ακόμα και μπορεί να δοθεί ως δώρο στους αγαπημένους σας.

22. Ξύλινο ρολόι τοίχου σε τετράγωνο σχήμα:

Ξύλινο ρολόι τοίχου σε τετράγωνο σχήμα

Αυτό το όμορφο μικρό ρολόι είναι κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο και είναι συμβατό με διάφορα στυλ διακόσμησης στο σπίτι σας. Το ρολόι είναι απόλυτα αθόρυβο στη λειτουργία του και δίνει επίσης ακριβή ώρα. Αυτό το ρολόι έχει στενοχωρημένο φινίρισμα και θα ήταν ένα υπέροχο κομμάτι για το σπίτι σας. Το ρολόι διαθέτει επίσης μεταλλικά τζάμια, τα οποία θα φέρουν πολλή αύρα τέχνης και νοσταλγία στο σπίτι σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχέδια τετραγωνικών ρολογιών

23. Κλασικό ρετρό ρολόι:

Κλασικό ρετρό ρολόι

Αυτό το κλασικό ρολόι διαθέτει ρετρό ευρωπαϊκό στιλ. Αυτό είναι ένα vintage ρολόι που σας μεταφέρει στην εποχή του 1940. Διαθέτει μια εξαιρετικά αθόρυβη κίνηση χαλαζία, η οποία δεν είναι μόνο ακριβής αλλά και πολύ αθόρυβη και δεν σας ενοχλεί κατά τη διάρκεια της εργασίας ή του ύπνου. Μπορεί να χωρέσει στα περισσότερα ράφια του σπιτιού σας και χρειάζεται μία μπαταρία ΑΑ για να λειτουργήσει.

24. Classic Oak Day Clock:

Κλασικό ρολόι Oak Day

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό το κλασικό ρολόι είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να μετρήσει τον χρόνο σε ημέρες και όχι ώρες. Είναι πολύ όμορφο αλλά πολύ λειτουργικό. Ιδανικό για να κάνετε δώρα και είναι ιδανικό για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ένα μοναδικό κομμάτι του ρολογιού. Μπορεί να ταιριάξει με κάθε χώρο στο σπίτι σας, τουλάχιστον.

25. Ρολόι Marlow:

Ρολόι Μάρλοου

Αυτό το όμορφο κλασικό βιομηχανικό ρολόι ήταν κάτω από ένα γερασμένο φινίρισμα verdigris. Αυτό φαίνεται όχι μόνο υπέροχο αλλά και ελκυστικό και του δίνει επίσης μια vintage εμφάνιση. Η όψη του ρολογιού είναι πραγματικά κάτω από γυαλί, προστατεύοντας έτσι το καντράν και τους δείκτες. Το ρολόι είναι αρκετά μεγάλο σε διάμετρο 24 ίντσες. Ιδανικό για να ανεβάσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας στο επόμενο επίπεδο.

26. Σπειροειδές ρολόι τοίχου:

Σπειροειδές ρολόι τοίχου

Αυτό είναι ένα από τα πιο μοντέρνα στιλ μοναδικών ρολογιών που μπορείτε να βρείτε στην αγορά αυτή τη στιγμή. Είναι περίπου 9,5 ίντσες σε διάμετρο και έχει μια ανθεκτική μαύρη πλαστική θήκη μαζί με έναν διαυγή φακό, που του δίνει μια καθαρή εμφάνιση και μπορεί εύκολα να φανεί. Η σύγχρονη κίνηση Quartz σίγουρα θα σας κρατήσει ενήμερους με τον ακριβή χρόνο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του προσώπου είναι πραγματικά υπέροχος και θα δώσει στον τοίχο σας ένα τεράστιο διακοσμητικό makeover. Ιδανικό για δώρο για γενέθλια ή οικιακό, κλπ.

27. Ρολόι Ντα Βίντσι:

Ρολόι Ντα Βίντσι

Παίρνουμε περισσότερα σχήματα ή μοτίβα σε ρολόγια σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας, αλλά λίγα ρολόγια είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθούν. το ρολόι του Ντα Βίντσι είναι ένα. Αυτό το μηχανικό ρολόι φαίνεται πολυτελές και δίνει μια πιο διακοσμητική πινελιά στο σαλόνι σας. θα πάρετε ένα εκκρεμές σε αυτό. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε ότι δεν υπάρχει χρήση χρώματος, κόλλας ή μπαταρίας για αυτό.

28. Weird Eye Wall Clock:

Ρολόι τοίχου περίεργου ματιού

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μοναδικά ρολόγια που μπορείτε να αγοράσετε. Το σύγχρονο κρεμαστό του στυλ είναι πραγματικά όμορφο και το ρολόι έχει διάμετρο 9,5 ίντσες. Διαθέτει ανθεκτική πλαστική θήκη με διαυγή φακό με ευανάγνωστες και ορατές χρονικές στιγμές ανά πάσα στιγμή. Αυτό το ρολόι καινοτομίας διαθέτει επίσης μια κίνηση χαλαζία που σας δίνει ακριβή κίνηση και ακριβή χρόνο. Ιδανικό για δώρα και απαιτεί μόνο μία μπαταρία ΑΑ για να λειτουργήσει.

29. Σούπερ μεγάλο ξυπνητήρι οθόνης:

Σούπερ μεγάλο ξυπνητήρι οθόνης

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα είδη ρολογιών κομοδίνου, το οποίο είναι εντελώς ψηφιακό. Διαθέτει οθόνη LED 1,8 ιντσών, μαζί με απλά κουμπιά για εύκολη χρήση. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για αύξηση ή μείωση της φωτεινότητας επίσης. Το ρολόι συνοδεύεται από τυπικό ξυπνητήρι και αναβολή λειτουργιών και διαθέτει επίσης εφεδρική μπαταρία.

30. Ατομικό ρολόι τοίχου:

Ατομικό ρολόι τοίχου

Αυτός είναι ένας άλλος τύπος ρολογιού που μπορείτε να βρείτε στην αγορά: το ατομικό ρολόι. Το ρολόι ρυθμίζει την ώρα αυτόματα, με τη βοήθεια ραδιοσημάτων για τη διατήρηση της ακρίβειας. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί αυτόματα για εξοικονόμηση ώρας. Το ρολόι έχει διάμετρο 14 ίντσες, είναι αναλογικό και έχει πλαστικό πλαίσιο. Μπορεί να λειτουργήσει με μία μπαταρία ΑΑ. Ιδανικό για τους λάτρεις του ατομικού ρολογιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχέδια ατομικού ρολογιού

31. 20 ″ Vintage European Style ορθογώνιο ρολόι:

20

Αυτός είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τύπους ρολογιών λόγω του vintage στιλ του. Είναι πλήρως κατασκευασμένο από μασίφ ξύλο, μια επιφάνεια που είναι αδιάβροχη και αδιάβροχη επίσης. Το ρολόι είναι εντελώς χωρίς πλαίσιο και δεν έχει γυαλί στο μπροστινό μέρος. Αυτό το ρολόι με ρετρό εμφάνιση θα σας κρατήσει στη μόδα, στην κουζίνα σας ή στο γραφείο σας. Επίσης, είναι αρκετά εύκολο στην εγκατάσταση και έχει υπέροχα φτιαγμένους, μεγάλους ρωμαϊκούς αριθμούς για εύκολη προβολή. Ιδανικό για κάθε διακόσμηση σπιτιού.

32. Διακοσμητικό μεταλλικό ρολόι τοίχου από αλουμίνιο:

Διακοσμητικό μεταλλικό ρολόι τοίχου από αλουμίνιο

Αυτή είναι μια από τις μοναδικές ιδέες αναλογικού ρολογιού για να δημιουργήσετε ένα τέλειο κομμάτι από ένα εκπληκτικό νέο στοιχείο διακόσμησης. Με τον αριστοκρατικό, απλοϊκό και κομψό σχεδιασμό του, εμπνευσμένο από τον μεγαλύτερο σχεδιαστή George Nelson, το υπερμεγέθη ρολόι διαθέτει 12 ακρυλικές μπάλες από κρυστάλλινη λάμψη στο καντράν. Σίγουρα ξεχωρίζει σε σύγκριση με τα άλλα ρολόγια. Η ποιότητα είναι πολύ καλή και το περίβλημα από αλουμίνιο είναι επίσης αξιοσημείωτο. Αυτό το μεγάλο ρολόι είναι πολύ διακοσμητικό αλλά ένα πολύ καλό λειτουργικό έργο τέχνης. Χρειάζεται μόνο μία μπαταρία ΑΑ για να λειτουργήσει.

33. Ρολόι τοίχου κουζίνας:

Ρολόι τοίχου κουζίνας

Μια από τις μεγαλύτερες ιδέες για ρολόι κουζίνας είναι η κατασκευή ενός ρολογιού από διάφορα σκεύη κουζίνας. Αυτό το funky ρολόι θα είναι ένα μοναδικό δώρο για τους αγαπημένους σας. Η τέχνη του τοίχου στο ρολόι είναι χειροποίητη και έρχεται σε μοντέρνο και vintage στυλ επίσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κουζίνα ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο μόνο για να αναδείξει την ομορφιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχέδια ρολογιών κουζίνας

34. Ρολόι τοίχου με δίσκο βινυλίου:

Ρολόι τοίχου από δίσκο βινυλίου

Αυτή είναι μια από τις μοναδικές ιδέες ρολογιού που δημιουργήθηκαν ποτέ, δημιουργώντας ένα ρολόι από vintage δίσκους βινυλίου. Το ρολόι λειτουργεί πολύ αθόρυβα και η διάμετρος είναι 12 ίντσες. Αυτό το ρολόι θα σας εξυπηρετήσει για πολύ καιρό και θα είναι ένα υπέροχο δώρο για τους αγαπημένους σας λόγω του vintage στιλ του.

35. Χαριτωμένο ρολόι γραφείου Emoji:

Χαριτωμένο ρολόι γραφείου Emoji

Λίγα αστεία ρολόγια είναι διαθέσιμα με διαφορετικά μοτίβα emoji. Αποκτήστε αυτό το χαριτωμένο ρολόι για τα παιδιά σας. Θα βρείτε ένα χαριτωμένο χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών σας όταν παίρνουν επτά εκφράσεις για επτά ημέρες σε αυτό που κινούνται τέλεια. Δοκιμάστε αυτό το δώρο στα γενέθλια των παιδιών σας ως δώρο σε αυτά.

36. Ξυπνητήρι Ξύλινο Τραπέζι:

Ξυπνητήρι Ξυπνητήρι

Αυτό το χαριτωμένο ρολόι έχει ένα συνολικό πρόσωπο γάτας στο μπροστινό του μέρος. Μοιάζει επίσης με τα αυτιά της γάτας επίσης. Το ρολόι αποτελείται από υφή υψηλής ποιότητας με υφή που δεν είναι καθόλου επιβλαβές. Η εμφάνιση της γάτας θα κάνει το παιδί σας να χαμογελάσει με απόλαυση. Επίσης, το ρολόι έρχεται με ξυπνητήρι καθώς και λειτουργίες αναβολής. Πολύ ωραίο ρολόι για παιδιά και ομοίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχέδια από ξύλινο ρολόι

37. Cloud Digital Alarm Clock:

Cloud Digital Ξυπνητήρι

Αυτό το χαριτωμένο ρολόι μοιάζει με σύννεφο. Το χαριτωμένο σχήμα του το καθιστά ιδανικό για παιδιά και εφήβους. Το ρολόι συνοδεύεται από τυπικό ξυπνητήρι και λειτουργίες αναβολής. Όχι μόνο αυτό, αλλά έρχεται επίσης με μηχανισμό παρακολούθησης θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο. Το ρολόι διαθέτει επίσης μια έξυπνη λειτουργία ελέγχου ήχου που αλλάζει από αδρανή σε λειτουργική με ένα χειροκρότημα. Υπέροχο ρολόι για κάποιον που αγαπά την τεχνολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχέδια ξυπνητηριού

38. Ατομικό ρολόι τοίχου με πλήρες ημερολόγιο:

Ατομικό ρολόι τοίχου με πλήρες ημερολόγιο

Αυτό το ρολόι είναι υπέροχο αν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο ρολόι για τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας. Το ρολόι μπορεί να ρυθμίσει την ώρα από μόνο του, έως και οκτώ ζώνες ώρας με τη βοήθεια ραδιοσημάτων. Υπάρχει επίσης μια τυπική λειτουργία συναγερμού και αναβολής. Το ρολόι είναι επίσης μια καλή οθόνη 2 ιντσών. Ιδανικό για αγορά νέων ρολογιών.

39. Νέο Classic Vintage Cat Clock:

Νέο κλασικό Vintage ρολόι γάτας

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτή είναι μια ωραία επιλογή που θέλουν να αγοράσουν ένα νέο ρολόι είτε για το σπίτι είτε για το γραφείο τους. Το ρολόι είναι ένα vintage, ρολόρ ρολόι γάτας. Λειτουργεί πλήρως με μπαταρία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα για να αυξήσει τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μπορεί να δώσει απόλαυση και στα παιδιά.

40. Προβολέας διπλό ξυπνητήρι:

Προβολέας διπλό ξυπνητήρι

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό είναι ένα μοναδικό ρολόι εάν βρίσκεστε στην αγορά για να αγοράσετε ένα νέο ρολόι. Το ρολόι προβάλλει την ώρα στο ταβάνι του δωματίου ή του τοίχου σας. Υπάρχει μια ξεχωριστή λειτουργία συναγερμού – μία για εσάς και μία για τον σύντροφό σας. Έρχεται επίσης με δυνατότητα αναβολής. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο ραδιόφωνο FM και επιπλέον θύρα USB για φόρτιση όλων των κινητών συσκευών σας. Μπορεί να λειτουργήσει με ρεύμα από το ρεύμα καθώς και με εφεδρική μπαταρία λιθίου.

41. Ξυπνητήρι Sunrise:

Ξυπνητήρι Sunrise

Αυτό είναι το καλύτερο ρολόι για να αγοράσετε αν θέλετε κάτι που φαίνεται πολύχρωμο και δροσερό επίσης. Το ρολόι διαθέτει ραδιόφωνο FM και 7 χρώματα που μπορείτε να ρυθμίσετε, μαζί με 10 επίπεδα φωτεινότητας. Το ρολόι έχει επίσης υποστήριξη για 6 ήχους ωκεανού, ως ήχο συναγερμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ιδανικό για παιδιά καθώς και για ενήλικες.

42. Καλύτερο ρολόι τοίχου:

Καλύτερο ρολόι τοίχου

Αυτό είναι το καλύτερο ρολόι που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή εάν βρίσκεστε στην αγορά για ρολόγια τοίχου. Είναι ο κομψός, ελκυστικός και ταυτόχρονα απλός σχεδιασμός που θα κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν. Το ρολόι περιλαμβάνει επίσης ένα γυαλί ανθεκτικό στη θραύση, έχει ευανάγνωστο λευκό καντράν με μαύρους αραβικούς αριθμούς. Διαθέτει επίσης ακριβή κίνηση χαλαζία, έτσι ώστε να δίνει πάντα τον ακριβή χρόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι ή το γραφείο σας. Χρειάζεται μόνο μία μπαταρία ΑΑ για να λειτουργήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχέδια ρολογιών τοίχου

43. Digitalηφιακό ρολόι με ηχείο Bluetooth:

Digitalηφιακό ρολόι με ηχείο Bluetooth

Αυτό είναι το καλύτερο ρολόι για να κάνετε εργασίες πολλαπλών λειτουργιών στο σπίτι σας. Το ρολόι συνοδεύεται από ηχείο Bluetooth καθώς και μπαταρία 4000 mAh για να διατηρείται χυμώδης για πολύ καιρό. Υπάρχει επίσης ένα νυχτερινό φως με οθόνη αφής με 48 προαιρετικά χρώματα για να διαλέξετε. Το ρολόι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συσκευή αναπαραγωγής MP3 με την υποστήριξή του για κάρτες SD και τυπικές δυνατότητες συναγερμού και αναβολής. Πραγματικά ο γρύλος όλων των συναλλαγών τύπου ρολογιού. Το τέλειο δώρο για να κάνετε στους φίλους ή τους αγαπημένους σας.

44. Μοντέρνο λευκό στρογγυλό ξύλινο ρολόι τοίχου:

Μοντέρνο λευκό στρογγυλό ξύλινο ρολόι τοίχου

Αυτό το απλό λευκό ρολόι αποτελείται από φυσικό και κατασκευασμένο ξύλο, πλήρως σκανδιναβικό στιλ. Οι δείκτες ρολογιού είναι από φυσικό ξύλο, ενώ το καντράν είναι κατασκευασμένο από ξύλο. Η αθόρυβη, μη επιλεγόμενη λειτουργία θα βοηθήσει σε ένα περιβάλλον εργασίας που δεν αποσπά την προσοχή και τον ύπνο. Αυτό το μοντέρνο ρολόι λειτουργεί με μία μπαταρία ΑΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχέδια στρογγυλού ρολογιού

45. Σύγχρονο απλό ρολόι τοίχου:

Σύγχρονο απλό ρολόι τοίχου

Αυτό είναι το ωραιότερο απλό ρολόι, καθαρά από άποψη εμφάνισης και κομψότητας. Το ρολόι μπορεί να βρεθεί σε διαφορετικά χρώματα, όπως το γαλάζιο ή το ροζ, και το ρολόι περιέχει μεγάλους αραβικούς αριθμούς για να σας ενημερώσει για την ώρα. Το ρολόι έρχεται επίσης με κίνηση Quartz για ακριβή και ακριβή ώρα, ενώ η αθόρυβη λειτουργία του δημιουργεί ένα αθόρυβο περιβάλλον. Χρειάζεται μία μπαταρία ΑΑ για να λειτουργήσει.

46. ​​Απλό κομψό γυαλιστερό ρολόι τοίχου από αλουμίνιο:

Απλό κομψό γυαλιστερό ρολόι τοίχου από αλουμίνιο

Αυτό είναι ένα πολύ απλό ρολόι, τουλάχιστον. Η απλότητα και η κομψότητα αυτού του ηλεκτρικού ρολογιού θα το βοηθήσουν να συνδυαστεί με οποιαδήποτε διακόσμηση στο σπίτι σας. Ο δείκτης του ρολογιού δεν προστατεύεται με κανένα τρόπο και είναι γυμνός και συνδέεται μόνο με τον κύριο κινητήρα. Ιδανικό για να διατηρείτε τον τοίχο σας πολύ απλό αλλά πολύ κομψό και κομψό.

47. Retro Flip Down Clock:

Ρετρό Flip Down ρολόι

Αυτό το ρολόι είναι πραγματικά ένα από τα δροσερά ρολόγια που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Οι αριθμοί είναι μεγάλοι και διαβάζονται επίσης εύκολα. Το ρολόι διαθέτει ακριβή κίνηση Quartz, η οποία είναι ακριβής και επίσης πολύ αθόρυβη στη λειτουργία του. Η κατασκευή αυτού του ρολογιού είναι πολύ κατασκευασμένη με ποιοτικά εξαρτήματα και το ρολόι δείχνει επίσης ώρα AM και PM.

48. Ανεμιστήρας ρολογιού LED:

Ανεμιστήρας ρολογιού LED

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα δροσερά ρολόγια που έχετε στη συλλογή σας. Το ρολόι αποτελείται από μαλακές λεπίδες ανεμιστήρα κατασκευασμένες από PVC, οι οποίες είναι εύκαμπτες και περιστρέφονται ενώ παράγουν χρόνο. Μπορεί να συνδεθεί εύκολα σε μια θύρα USB στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας. Ο λαιμός του ανεμιστήρα μπορεί να ρυθμιστεί για το δροσερό αεράκι που ρέει στο πρόσωπό σας. Το ρολόι προσφέρει οθόνη σε πραγματικό χρόνο χωρίς καμία ανάγκη για προγράμματα οδήγησης. Καλύτερο για χρήση στο γραφείο ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε επιθυμείτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σχέδια ρολογιών LED

49. Ξυπνητήρι Memo Board Creative with Highlighter:

Ξυπνητήρι Memo Board Creative with Highlighter

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα, δροσερά, φανταχτερά ρολόγια που θα μπορούσατε να βρείτε. Αυτό το ρολόι διαθέτει οθόνη LCD με οπίσθιο φωτισμό, καθώς και λειτουργία συναγερμού και αναβολής. Ο συναγερμός μπορεί να επιλεγεί από μια επιλογή 15 τραγουδιών. Το USB Hub είναι ιδανικό για τη σύνδεση 4 συσκευών USB. Το ρολόι διαθέτει υποστήριξη για ημερολόγιο και λειτουργία θερμοκρασίας επίσης. Το πιο ωραίο πράγμα σε αυτό το ρολόι είναι ο πίνακας μηνυμάτων – μπορείτε να εμφανίσετε ό, τι γλυκό μήνυμα θέλετε για τους αγαπημένους σας και θα το γνωρίζουν. Απλά το πιο δροσερό ρολόι που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

50. Ξύλινα ρολόγια παιχνιδιών μπλοκ:

Ρολόι παιχνιδιού από ξύλινα μπλοκ

Αυτός είναι ένας από τους πιο διαφορετικούς τύπους εικόνων ρολογιού για παιδικά ρολόγια για τα υπέροχα παιδιά σας. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, αυτό είναι ένα υπέροχο ρολόι τύπου παζλ. Το ρολόι είναι πλήρως κατασκευασμένο από ξύλο, το οποίο είναι υψηλής ποιότητας – οπότε να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι επιβλαβές. Αυτά τα παιδικά ρολόγια είναι εντελώς αφαιρούμενα, συμπεριλαμβανομένων όλων των 12. Ως εκ τούτου, μπορεί επίσης να είναι ένα λαμπρό σετ παιχνιδιού για τα παιδιά σας. Συνιστάται ιδιαίτερα εάν έχετε μικρά παιδιά στο σπίτι.

Πάνω από διαφορετικά ρολόγια, η λίστα είναι μερικά από τα μεγαλύτερα παραδείγματα για το πόσο ποικίλα και όμορφα ρολόγια μπορούν να είναι. Χρησιμεύουν ως μια δήλωση στυλ για την οικογένειά σας και το λειτουργικό πράγμα που σας ενημερώνει με την τελευταία ώρα. Και μερικές φορές, μπορεί να είναι ένα όμορφο παιχνίδι για το παιδί σας.