9 Καλύτερα & Τελευταία Σχέδια Ρολόι με Εικόνες

Τα ρολόγια τοίχου ήταν πάντα η διακόσμηση του σπιτιού όλων των εποχών και επίσης ως βασικό στοιχείο για ένα σπίτι. Και αυτό, αν πρόκειται για μια σειρά σχεδιαστών, τότε θα ήταν σίγουρα ελκυστικό και θα γίνει το πιο ζωτικό μέρος του σπιτιού. Οι περισσότεροι από εμάς αγαπούν να έχουν τα ρολόγια τοίχου σχεδιαστών στο σαλόνι τους. Υπάρχει μια ποικιλία σχεδίων ρολογιών σχεδιαστών για να επιλέξετε από διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου, μπορεί κανείς να επιλέξει το καλύτερο κατάλληλο σχήμα, μέγεθος και ποικιλία για να βελτιώσει την ομορφιά του εσωτερικού του σπιτιού του.

Τελευταία σχέδια ρολογιών σχεδιαστών στην Ινδία:

Εδώ καταχωρήσαμε 9 δροσερά και μοντέρνα σχέδια ρολογιών με εικόνες. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Ρολόγια σχεδιαστών με στρογγυλή κλήση:

σχέδια ρολογιών σχεδιαστών

Αποκτήστε την καλύτερη σειρά από τα ρολόγια τοίχου σχεδιαστών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο σπίτι όσο και στα ξενοδοχεία. Έχει διάμετρο περίπου 20-30 ίντσες που είναι λίγο μεγάλο ρολόι τοίχου σχεδιαστών. Το σχήμα κλήσης που χρησιμοποιείται σε αυτό το μοντέλο είναι στρογγυλό.

2. Ρολόι τοίχου από πλαστικό μαύρο σχεδιαστή:

Πλαστικά Μαύρα Ρολόγια Τοίχου

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το τελευταίο ρολόι τοίχου σχεδιαστών για τη σύγχρονη εποχή με υψηλή ποιότητα. Έρχεται με επώνυμη μηχανή κίνησης ανώτερης ποιότητας που εγγυάται ακριβές χρονικό περιβάλλον. Είναι μαύρη κλειδαριά τοίχου σε στρογγυλό σχήμα με διάμετρο 28εκ.

3. Peacock Designed Large Designer Ρολόγια τοίχου:

Peacock Designed Large Designer Clocks

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το φοβερό μεγάλο ρολόι σχεδιαστών που έχει σχέδιο παγώνι. Διαθέτει στρογγυλό σχήμα ρολογιού βάσης με τα στολίδια γύρω του. Όπως τα φτερά του παγώνι, οι εφαρμογές από γυαλί καθρέφτη συνοδεύονται από αυτό.

4. Ρολόγια Floral Round Wood Designer:

Ρολόγια Floral Round Wood Designer

Θαυμάστε την ομορφιά και τη λάμψη αυτού του σχεδιαστή ρολογιού που είναι φτιαγμένο με μαύρα σκαλίσματα. Αυτό είναι ένα ρολόι τοίχου με κορυφαία σχεδίαση που είναι σε στρογγυλό σχήμα και σε μαύρο χρώμα. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτού του ρολογιού είναι το ξύλο.

5. Μοναδικό αριθμημένο ρολόι τοίχου σχεδιαστών:

Μοναδικά αριθμημένα ρολόγια τοίχου σχεδιαστών

Κάντε την επιλογή σας μοναδική με αυτήν την εξαιρετική συλλογή από το καλύτερο ρολόι σχεδιαστών με τον τελευταίο σχεδιασμό. Έχει φιγουράρει με αριθμούς που προβάλλονται έξω από τις άκρες του ρολογιού τοίχου. Η ιδιαιτερότητα αυτού του μοντέλου σε μαύρο χρώμα είναι το μοτίβο αρίθμησής του τόσο εντός όσο και εκτός του ρολογιού.

6. Ρολόγια σχεδιαστών σύγχρονης κουζίνας:

Σύγχρονα ρολόγια σχεδιαστών σκευών κουζίνας

Δώστε στην κουζίνα σας την κλασική σύγχρονη πινελιά με την τέχνη των σκευών κουζίνας ρολόι τοίχου. Αυτό το ρολόι τοίχου κουζίνας σχεδιάζεται με ασημένια λαμπερά λαμπερά σκεύη κουζίνας. Διαθέτει επίσης μοναδικά δείγματα λεπτών και ωρών ως μαχαίρι και πιρούνι αντίστοιχα.

7. Ξύλινο ρολόι σχεδιαστών σε σχήμα μανιταριού:

Αρωματίστε την κουζίνα σας με αυτό το ρολόι σχεδιασμού σε σχήμα μανιταριού που είναι σε έντονη κόκκινη απόχρωση. Διεγείρει την όρεξη να είναι η σειρά αυγών γιλέκων στη διακόσμηση του σπιτιού. Αυτό το σχεδιαστικό ρολόι κουζίνας αποτελείται από σύγχρονο συμπιεσμένο ξύλο.

8. Whiteηφιακό ρολόι λευκού και μαύρου σκιασμένου σχεδιαστή:

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σχεδιαστικό ψηφιακό ρολόι τοίχου που ταιριάζει καλύτερα στους εσωτερικούς χώρους που έχει το θέμα του χρώματος, όπως το λευκό και το μαύρο. Είναι ψηφιακό ρολόι ορθογώνιου σχήματος που εμφανίζει ημερολόγιο με θερμοκρασία. Έχει επίσης τη δυνατότητα μέτρησης της θερμοκρασίας εκτός του δωματίου ακόμη και έχει επίσης συναγερμούς.

9. Ρολόι τοίχου Bird’s Designer:

Αποκτήστε τα επώνυμα ρολόγια σχεδιαστών με την πιο cool συλλογή σχεδίων που μπορεί να ταιριάζουν με τις αισθήσεις σας για τις οποίες ψάχνατε. Έχει την όμορφη εικόνα πουλιών δίπλα στο στρογγυλό καντράν. Ολόκληρο το σετ είναι σκαλισμένο υπέροχα σε ξύλο με μικρά έργα χειρός.

Τα σχέδια ρολογιών σχεδιαστή έρχονται σε διαφορετικές κατηγορίες. Υπάρχουν πολλά μοντέλα που προορίζονται για τους αντίστοιχους χώρους. Εάν πρόκειται για κουζίνα, τότε τα μοντέλα κατασκευάζονται σύμφωνα με τους εσωτερικούς χώρους της κουζίνας. Εάν επιλέξει ένα υπνοδωμάτιο, τότε επιλέγονται προσεκτικά για να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες. Υπάρχουν επίσης επιλογές για σαλόνι, φαγητό και ξενοδοχεία και γραφεία.