9 Όμορφες επιχρυσωμένες αλυσίδες με εικόνες

Οι επιχρυσωμένες αλυσίδες είναι αλυσίδες που είναι κατασκευασμένες από ασήμι ή χαλκό και έχουν ένα λεπτό στρώμα χρυσού στην επιφάνεια. Το καλύτερο μέρος της διαδικασίας επιμετάλλωσης είναι η μείωση του κόστους του τελικού προϊόντος. Δεδομένου ότι η πλήρης αλυσίδα δεν είναι κατασκευασμένη από χρυσό, η τιμή της αλυσίδας είναι πολύ φθηνότερη.

Τελευταίες επιχρυσωμένες αλυσίδες:

Δείτε εδώ τις κορυφαίες 9 αλυσίδες με επιχρυσωμένο υλικό που μοιάζουν μοντέρνες. Επιλέξτε αυτές τις αλυσίδες επιχρυσωμένες για καθημερινή χρήση και μπορείτε να τις συνδυάσετε εύκολα με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα.

1. Επιχρυσωμένη αλυσίδα 18Κ:

Επιχρυσωμένη αλυσίδα 18Κ

Αυτή είναι μια υπέροχη πλεκτή αλυσίδα επιχρυσωμένη σε 18Κ. Η αλυσίδα αποτελείται από λεπτές χρυσές γραμμές που ενώνονται μεταξύ τους και στη συνέχεια πλέκονται καλά. Η αλυσίδα μπορεί να είναι unisex και είναι πολύ απλή και κομψή.

2. Χοντρά επιχρυσωμένες αλυσίδες για άνδρες:

Chunky επιχρυσωμένες αλυσίδες για άνδρες

Αυτή η επιχρυσωμένη αλυσίδα για άνδρες είναι ογκώδης και χοντρή και ταιριάζει καλύτερα σε καλοφτιαγμένους άνδρες. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από ανοιχτόχρωμο επίχρυσο. Αν σας αρέσει να καμαρώνετε τη μόδα σας, τότε αυτή είναι η καλύτερη αλυσιδωτή ανδρική αλυσίδα.

3. Floral επιχρυσωμένη αλυσίδα:

Floral επιχρυσωμένη αλυσίδα

Αυτό το υπέροχο κόσμημα είναι το τέλειο δώρο για ένα κορίτσι. Τα όμορφα χρυσά λουλούδια που είναι προσαρτημένα στην αλυσίδα κάνουν ένα πολύ όμορφο φινίρισμα. Αυτή η λουλουδάτη αλυσίδα είναι κομψή και ελκυστική και πολύ λεπτή. Μπορεί να φορεθεί για περιστάσεις και για καθημερινή χρήση.

4. Επίπεδη επιχρυσωμένη αλυσίδα:

Επίπεδη επιχρυσωμένη αλυσίδα

Υπάρχουν πολλές ποικιλίες επιχρυσωμένων αλυσίδων. Μεταξύ αυτών είναι αυτή η επίπεδη αλυσίδα που φαίνεται πολύ σπορ. Η αλυσίδα από επιμετάλλωση 18Κ ή 24Κ είναι ένα εντυπωσιακό κομμάτι. Η αλυσίδα έχει ένα εφέ διπλού τόνου που είναι ελκυστικό.

5. Επιχρυσωμένη αλυσίδα με χάντρες:

Επιχρυσωμένη αλυσίδα με χάντρες

Αγοράστε ένα υπέροχο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου για το αγαπημένο σας πρόσωπο και εκπλήξτε τον/την με αυτή την εντυπωσιακή επιχρυσωμένη αλυσίδα. Το καλύτερο πράγμα σε αυτή την φαινομενικά απλή αλυσίδα είναι οι μικροσκοπικές επιχρυσωμένες χάντρες που τοποθετούνται ανά διαστήματα σε όλη την αλυσίδα. Οι χάντρες προσθέτουν μια υπέροχη διάσταση σε αυτήν την εξαιρετική αλυσίδα.

6. Αλυσίδα με επιχρυσωμένο στερεό σύνδεσμο:

Επιχρυσωμένη αλυσίδα στερεού συνδέσμου

Εδώ έχετε μια πραγματικά σταθερή σύνδεση επιχρυσωμένη αλυσίδα που φαίνεται βαριά και έντονη. Η αλυσίδα αποτελείται από αρκετούς κρίκους που είναι συνυφασμένοι μεταξύ τους με επίδραση από πάνω προς τα κάτω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διασύνδεση βρόχου με βρόχο της αλυσίδας και μια πολύ στιβαρή αλυσίδα.

7. Αλυσίδα με επιχρυσωμένο διαμάντι:

Επιχρυσωμένη αλυσίδα με διαμάντια

Τα τεχνητά και απομιμητικά κοσμήματα είναι πλέον πολύ της μόδας. Αυτή η όμορφη επώνυμη αλυσίδα με επένδυση από διαμάντι CZ με διαμάντι δημιουργείται σε παχύ στρογγυλό σχήμα. Τα κοσμήματα μόδας έχουν πλούσια εμφάνιση και είναι ιδανικά για φορέματα περιστάσεων.

8. Αλυσίδα επιχρυσωμένη με πέτρα:

Επιχρυσωμένη αλυσίδα με πέτρα

Η χρήση κοραλλιών ή οποιωνδήποτε άλλων χρωματισμένων πολύτιμων λίθων μαζί με την επιχρύσωση αναδεικνύει την ομορφιά της αλυσίδας. Πέτρες όπως μαύρες χάντρες και κοράλλια χρησιμοποιούνται εδώ μαζί με ένα κεντρικό επιχρυσωμένο μενταγιόν. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα πολύτιμων λίθων που είναι συνθετικά. Τα σχήματα των λίθων μπορεί να διαφέρουν από στρογγυλά και οβάλ σε τετράγωνα.

9. Χρυσή επιχρυσωμένη αλυσίδα για άνδρες:

Επιχρυσωμένη αλυσίδα 24Κ για άνδρες

Αποκτήστε αυτή τη μοντέρνα ανδρική επιχρυσωμένη αλυσίδα σε 24Κ για το αρσενικό που είναι ενήμερο για τη μόδα. Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από μεγάλους βρόχους που ταιριάζουν σε άντρες και το φινίρισμα είναι επίπεδο. Επιλέξτε αυτήν την ανδρική αλυσίδα ως δώρο για έναν γαμπρό ή για οποιαδήποτε ειδική περίσταση.

Οι επιχρυσωμένες αλυσίδες ανδρών μπορεί να είναι χοντρές ή επίπεδες. Ο χρυσός μπορεί να είναι 18Κ, 22Κ ή 24Κ. Αυτή η επένδυση έχει ως αποτέλεσμα μια γυαλιστερή επιφάνεια και λάμψη που δίνει ο χρυσός. Επιλέξτε αυτές τις καλύτερες επιχρυσωμένες αλυσίδες για καθημερινή χρήση και μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα εύκολα.