Πώς να κάνετε τρύπημα στην κοιλιά;

Το piercing της κοιλιάς έχει πρόσφατα κάνει μεγάλη πορεία προς το να είναι εξαιρετικά μοντέρνο και μια δήλωση μόδας. Επιστρέψτε πέντε χρόνια πίσω και το τρύπημα στην κοιλιά δεν ήταν τόσο μεγάλη μόδα, αλλά με το πέρασμα του χρόνου έγινε μια πολύ απαραίτητη δήλωση μόδας μεταξύ των κοριτσιών και των γυναικών.

Το τρύπημα στην κοιλιά είναι αρκετά επώδυνο, αλλά δίνει μια ατομικότητα σε ένα κορίτσι που την ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Το τρύπημα της κοιλιάς δεν είναι μόνο επώδυνο αλλά χρειάζεται και χρόνος για να επουλωθεί, δεν είναι σαν το τρύπημα στο αυτί που χρειάζεται μόνο μία ή δύο εβδομάδες για να επουλωθεί, ένα τρύπημα στην κοιλιά χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα όπου μπορεί να θεραπευτεί σωστά.

Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να τηρούνται για να επιτευχθεί ένα τέλειο τρύπημα στην κοιλιά χωρίς να προκαλείται μόλυνση, αυτές οι μέθοδοι μπορούν να γίνουν στο σπίτι για να εξοικονομήσετε χρόνο, αλλά πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, να ζητήσετε βοήθεια από τα μέλη της οικογένειας πριν εκτελέσετε αυτές τις μεθόδους διάτρησης της κοιλιάς.

Πώς να κάνετε τρύπημα στην κοιλιά

Οι κορυφαίες μέθοδοι διάτρησης της κοιλιάς αναφέρονται λεπτομερώς παρακάτω:-

Εργαλεία:

Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να έχετε έτοιμα όλα τα εργαλεία για την αποτελεσματική εκτέλεση αυτής της διαδικασίας, ώστε να μην χάσετε τίποτα στη διαδικασία. Τα εργαλεία είναι ζωτικής σημασίας στη διαδικασία της διάτρησης της κοιλιάς. Κρατήστε έτοιμο ένα σφιγκτήρα, τα κοσμήματα, μια βελόνα, γάντια που έχουν απολυμανθεί και κάποιο μούδιασμα για να υποχωρήσει ο πόνος.

Καθαρά χέρια:

Απολυμάνετε τα χέρια σας πλένοντάς τα με αντιβακτηριακό σαπούνι, ώστε να μην πάθετε μόλυνση αν αγγίξετε τη φρεσκοδιατρυπημένη κοιλιά με τα χέρια σας. Ο καθαρισμός των χεριών σας θα σας επιτρέψει να νιώσετε πιο ασφαλείς όταν τρυπάτε την κοιλιά σας.

Καθαρό στομάχι:

Χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό για να καθαρίσετε ολόκληρο το στομάχι σας συμπεριλαμβανομένου του αφαλού που θα τρυπήσετε. Ο καθαρισμός ολόκληρου του στομάχου σταματά την εξάπλωση των βακτηρίων στον αφαλό όταν τρυπιέται.

Εργαλεία καθαρισμού:

Η απολύμανση των εργαλείων που θα χρησιμοποιήσετε είναι απαραίτητη με τη χρήση αλκοόλ ή απολυμαντικού. Αυτά τα εργαλεία πρέπει να απαλλαγούν από όλα τα μικρόβια, έτσι ώστε να μην υπάρχει λόγος μόλυνσης όταν χρησιμοποιείτε τα εργαλεία για να τρυπήσετε τον αφαλό.

Σημειώστε το σημείο:

Η σήμανση του σημείου που πρόκειται να τρυπήσετε με έναν δείκτη είναι ζωτικής σημασίας στη διαδικασία του τρυπήματος της κοιλιάς. Σημειώστε το σημείο ακριβώς στη μέση και κοιτάξτε τον καθρέφτη για επιβεβαίωση ή ζητήστε επιβεβαίωση από δεύτερο άτομο εάν απαιτείται ή εάν είστε μπερδεμένοι.

Σύσφιξη:

Σφίξτε το δέρμα τώρα με ένα απολυμασμένο σφιγκτήρα ακριβώς στη μέση του αφαλού σας, όπου έχετε ήδη σημειώσει με ένα μαρκαδόρο. Το σφίξιμο του δέρματος σας δίνει καλύτερο κράτημα ενώ εισάγετε τη βελόνα. Χρησιμοποιήστε μια αναισθητική κρέμα για να μειώσετε τον πόνο και ξεκινήστε τη διαδικασία.

Διάτρηση:

Τώρα τρυπήστε τον αφαλό, αλλά προσέξτε να μην χτυπήσετε μια φλέβα εάν αλλάξετε τη θέση γιατί το χτύπημα σε μια φλέβα θα προκαλέσει υπερβολική αιμορραγία. Τρυπήστε από κάτω προς τα πάνω και ακριβώς στην περιοχή που έχετε σημειώσει για να επιτύχετε ένα σωστό τρύπημα στην κοιλιά.

Κουνάω:

Μόλις βγει η βελόνα από πάνω, το κουνάτε αργά και απαλά, ώστε να ανοίξετε λίγο την τρύπα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να βλέπετε λίγο αίμα καθώς τρυπάτε το δέρμα σας, το κούνημα θα επιτρέψει στην τρύπα να παραμείνει ανοιχτή.

Κοσμήματα:

Εισάγετε απολυμασμένα κοσμήματα στην τρύπα και τελειώσετε, καθαρίστε την περιοχή και αφήστε να στεγνώσει για κάποιο χρονικό διάστημα, στη συνέχεια συνεχίστε τη μέρα σας. Μην ξεχνάτε να καθαρίζετε την περιοχή καθημερινά για ένα μήνα μέχρι να επουλωθεί εντελώς, δίνοντάς σας μόνιμο τρύπημα στην κοιλιά.