Πώς να κάνετε τρύπημα στο αυτί;

Δεν θυμόμαστε όλοι εκείνες τις μέρες που μας έσυραν στο σαλόνι όπου η κακιά κυρία μας ζητούσε να περιμένουμε τη σειρά μας για να τρυπήσουμε τα αυτιά μας; Η φρίκη του πόνου που πάει στον φίλο μας τις επόμενες μέρες μας εγκατέλειψε όλη την ευτυχία και τότε θα ερχόταν η στιγμή που θα καθόμασταν πανηγυρικά, όλοι φοβισμένοι καθώς σημάδευαν και μετρούσαν τον τόπο. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα υπήρχε ένα δυνατό κλικ και ιδού! Είχαμε τρύπες που έβγαιναν από τους λοβούς των αυτιών μας. Η μέρα θα έκλεινε καλά με ένα παγωτό για το δρόμο και μια σοκολάτα για το σπίτι. Σήμερα σε αυτό το άρθρο θα ξαναζήσουμε εκείνες τις στιγμές με το πώς να τρυπήσουμε αυτιά.

Πώς να κάνετε τρύπημα στο αυτί

Πρώτα η ασφάλεια:

Τώρα που γνωρίζουμε καλύτερα, είναι πάντα εύκολο να είσαι ασφαλής και υγιής, ενώ προσπαθείς για οποιαδήποτε μορφή τέχνης σώματος και το piercing είναι σίγουρα ένας τύπος τέχνης σώματος που απαιτεί εκκαθάριση των ιατρικών καταστάσεων. Τώρα το πρωταρχικό μέτρο ασφαλείας για εσάς είναι να ελέγξετε ξανά το ιστορικό για να θυμηθείτε εάν υπήρχε προηγούμενο οίδημα ή σχηματισμός πύου κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε άλλου τρυπήματος. Συνήθως μπορεί να είναι το μέρος που δεν είναι κατάλληλο για διάτρηση, οπότε στην περίπτωση αυτή επιλέξτε διαφορετικό μέρος.

Τα άτομα με διαβήτη ή ηπατίτιδα ή οποιαδήποτε άλλη κατάσταση του δέρματος είναι καλύτερα να είναι λίγο πιο προσεκτικά από τα άλλα, οι ιατρικές συνέπειες μπορεί να είναι απλώς ένα θανατηφόρο πρόβλημα ενώ προσπαθείτε να καθορίσετε τις τάσεις σας.

Παρασκευή:

Συνήθως σήμερα επιλέγουμε το όπλο, το οποίο είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνετε ένα τρύπημα από την παλιά μέθοδο βελόνων και γαντιών. Ωστόσο, εδώ θα συζητήσουμε και τα δύο. Πριν από αυτό αποστειρώστε καλά τον εξοπλισμό σας για να αποφύγετε τη μόλυνση ή τα μικρόβια. Εσείς οι ίδιοι πρέπει να πλένετε τα μαλλιά σας με απολυμαντικό. Τώρα συλλέξτε ένα μικρό μαξιλάρι και ρίξτε λίγο αλκοόλ σε αυτό. Κάθε άλλο ιατρικό απολυμαντικό θα το έκανε επίσης και στη συνέχεια θα το τρίβει στον λοβό του αυτιού σας. Με αυτόν τον τρόπο όλα τα μικρόβια θα καθαριστούν.

Τώρα προχωράμε στην επιχείρηση όπου με ένα στυλό αποφασίζετε για το σωστό μέρος. Συνήθως τρυπάμε και τα δύο αυτιά και η χρήση ενός δείκτη μπορεί να μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε πού θα ήταν η τέλεια ευθυγράμμιση και των δύο τρυπημάτων στους λοβούς. Μόλις τελειώσετε με τη σήμανση και αν είστε ικανοποιημένοι, πιάστε δουλειά.

Gun It Through:

Πριν από αυτό, επιλέξτε ένα σκουλαρίκι με ανοιχτό άκρο και αποστειρώστε το επίσης. Συνήθως τα όπλα έχουν ένα μέρος για να συγκρατούν το σκουλαρίκι έτσι ώστε ενώ κάνετε την τρύπα το δαχτυλίδι να γλιστράει αυτόματα μέσα του. Τώρα τοποθετήστε το όπλο στο σημείο σήμανσης. Πάντα να παίρνετε βοήθεια από ένα δεύτερο ζευγάρι, έτσι ώστε να γνωρίζετε ότι το κάνετε σωστά. Στη συνέχεια ξεκινήστε τραβώντας τη σκανδάλη γρήγορα αλλά με ελεγχόμενο τρόπο. Μην αγχώνεστε που θα σας έκανε να σφίξετε τα χέρια σας.

Ο παραδοσιακός τρόπος:

Ο παραδοσιακός τρόπος αυτή τη φορά δεν προτιμάται αφού ο πόνος είναι διπλάσιος, αλλά ο παραδοσιακός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να θεραπεύσετε γρήγορα το πρησμένο τρύπημα. Ξεκινήστε φορώντας ένα γάντι και στη συνέχεια αποστειρώστε καλά τη βελόνα και το στηρίγμα. Ρυθμίστε το άκρο της βελόνας στο σημείο δείκτη και βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μυτερό. Για αυτό θα χρειαστείτε ένα επαγγελματικό χέρι. Μετρήστε την ταχύτητά σας αφού πρέπει να περάσετε πλήρως και στη συνέχεια με μια γρήγορη κίνηση του χεριού σπρώξτε το σημείο δείκτη γρήγορα και δυνατά, έτσι ώστε η βελόνα να περάσει στην άλλη πλευρά.

Ολοκληρώστε το:

Ολοκληρώστε την εμφάνιση χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά το αλκοόλ για να καθαρίσετε το τρύπημα και βεβαιωθείτε ότι δεν ανακατεύεστε πολύ μέχρι να θεραπευτεί πλήρως.