Πώς να κάνετε το Tragus Piercing;

Το Tragus είναι το μέρος του αυτιού σας που σας βοηθά να κρατάτε τα ακουστικά και βρίσκεται κυρίως σε αυτήν την περιοχή για να σταματήσει την άμεση ροή σκόνης στο αυτί σας και λειτουργεί ως φράγμα για τη σκόνη και τη βρωμιά να εισέλθουν στο αυτί σας. Το τρύπημα Tragus είναι αρκετά ασυνήθιστο και επομένως είναι αρκετά μοντέρνο όταν γίνεται. Δεν είναι σκληρό αλλά αρκετά επώδυνο και δεν διαφέρει πολύ από το τρύπημα στη μύτη ή το τρύπημα στην κοιλιά. Η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια αλλά απαιτεί μεγάλη προσοχή καθώς ο κίνδυνος μόλυνσης είναι μεγάλος, προσέξτε όταν το κάνετε αυτό γιατί το τρύπημα του τραγού είναι αρκετά οδυνηρό και επομένως απαιτεί ακριβή και προσεκτικά χέρια για να εκτελέσετε αποτελεσματικά τη διαδικασία.

Οι μέθοδοι διάτρησης του τραγού δεν διαφέρουν από τις μεθόδους που εμπλέκονται στο τρύπημα της κοιλιάς και στη διάτρηση της γλώσσας και συνεπώς πρέπει να εκτελούνται με τον ίδιο τρόπο με ορισμένες πολύ μικρές αλλαγές, επειδή το αυτί είναι υπό αμφισβήτηση.-

Εργαλεία:

Εργαλεία διάτρησης

Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να έχετε έτοιμα όλα τα εργαλεία για την αποτελεσματική εκτέλεση αυτής της διαδικασίας, ώστε να μην χάσετε τίποτα στη διαδικασία. Τα εργαλεία είναι ζωτικής σημασίας στη διαδικασία της διάτρησης του tragus. Κρατήστε έτοιμο ένα σφιγκτήρα, το κόσμημα, μια βελόνα, γάντια που έχουν απολυμανθεί και λίγη κρέμα για μούδιασμα, ώστε να μειωθεί ο πόνος. Το tragus μόλις τρυπηθεί θα είναι αρκετά επώδυνο για μερικές εβδομάδες, αλλά θα πρέπει να απολυμανθεί για περισσότερες από μερικές εβδομάδες για να αποφευχθεί η μόλυνση. Κρατήστε το μακριά από χλωριωμένο νερό ανά πάσα στιγμή.

Καθαρά χέρια:

Καθαρά χέρια

Απολυμάνετε τα χέρια σας πλένοντάς τα με αντιβακτηριακό σαπούνι, ώστε να μην πάθετε μόλυνση από το να αγγίξετε το φρεσκοδιατρυπημένο τράγκα με τα χέρια σας. Ο καθαρισμός των χεριών σας θα σας επιτρέψει να αισθανθείτε πιο ασφαλείς όταν τρυπάτε τη γλώσσα σας. Ο καθαρισμός των χεριών σας έτσι κάθε μέρα για μερικούς μήνες απαιτείται καθώς δεν γνωρίζετε πότε αγγίζετε κατά λάθος την περιοχή του αυτιού σας.

Καθαρό αυτί:

Καθαρό αυτί

Απολυμάνετε το αυτί έτσι ώστε να μην αντιμετωπίζετε κανενός είδους κίνδυνο μόλυνσης μόλις ο τράγκος έχει τρυπηθεί πρόσφατα.

Εργαλεία καθαρισμού:

Η απολύμανση των εργαλείων που θα χρησιμοποιήσετε είναι απαραίτητη με τη χρήση αλκοόλ. Αυτά τα εργαλεία πρέπει να απαλλαγούν από όλα τα μικρόβια, έτσι ώστε να μην υπάρχει λόγος μόλυνσης κατά τη χρήση των εργαλείων για τη διάτρηση του τραγού. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε άλλο απολυμαντικό που είναι άμεσα διαθέσιμο, επειδή πρέπει να είστε πάντα προσεκτικοί με τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε.

Σφιγκτήρας:

Χρησιμοποιήστε ένα σφιγκτήρα για να κρατήσετε την περιοχή του τραγού σας στη θέση του, ώστε να μην αποτύχετε στη διαδικασία του τρυπήματος. Σφίξτε την ακριβή περιοχή που έχετε σημειώσει για καλύτερα αποτελέσματα. Δεν χρειάζεται σήμανση καθώς το tragus είναι μικρό και επομένως ο σφιγκτήρας θα βρίσκεται στο σωστό μέρος ανά πάσα στιγμή.

Διατρυπώ:

Τώρα τρυπήστε το σημείο που έχετε σφίξει με ακρίβεια μόλις έχετε μουδιάσει την περιοχή, ο πόνος είναι φυσικός και σίγουρα θα πονέσει αρκετά, αλλά περάστε τον πόνο και τρυπήστε αποτελεσματικά.

Κουνάω:

Κουνάω

Τραβήξτε τη βελόνα στο τράγκους για να ανοίξετε την τρύπα ώστε να μπορέσετε να τοποθετήσετε το κόσμημα.

Κοσμήματα:

Τοποθετήστε τα απολυμασμένα κοσμήματα της επιλογής σας έτσι ώστε η τρύπα να παραμείνει ανοιχτή τους επόμενους μήνες όσο επουλώνεται. Ο πόνος είναι φυσιολογικός τις επόμενες εβδομάδες λόγω της αμήχανης θέσης του τρυπήματος.

Καθαρίστε την περιοχή:

Πλύνετε την περιοχή με ένα απολυμαντικό και τελειώσατε και τώρα κάντε ένα μοντέρνο τρύπημα tragus που είναι σπάνιο και μοντέρνο.