9 Σχέδια για κασκόλ Πασμίνα που τραβούν τα βλέμματα για γυναίκες

Υπάρχουν πολλά είδη μαντήλι αλλά ένα με πασμίνα είναι πιο κομψό. Είναι γνωστό για την προσιτή κομψότητά του. Το κασκόλ Pashmina είναι όμορφο, μεταξένιο απαλό και άνετο για όλες τις εποχές. Είναι ιδανικό για χρήση και σε πάρτι. Σήμερα, είναι γνωστή ως η καλύτερη μάρκα χειμερινού μαλλιού. Αυτό είναι ένα γνήσιο και αυθεντικό είδος κασκόλ.

Καλύτερη συλλογή κασκόλ Pashmin για γυναίκες:

Υπάρχουν διάφορα είδη κασκόλ που διαφέρουν σε μεγέθη από κασκόλ σε περιτύλιγμα ή κλεμμένα σε σάλι πλήρους μεγέθους,

1. Μπλε χρωματιστό κεντημένο μαντήλι:

Μπλε χρωματιστό κεντημένο μαντήλι

Είναι ένα μπλε φουλάρι πασμίνα με κεντημένο το Κασμίρι Σόζνι Κάρι στα σύνορα. Μπορείτε να το φορέσετε ως χειροποίητο περιτύλιγμα στους ώμους σας μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα και μπορείτε επίσης να το φορέσετε στο λαιμό σας ως μαντήλι.

2. Μαύρο χρωματιστό κασμίρι κεντημένο μαντήλι πασμίνας:

Μαύρο Χρωματιστό Κεντητό Κασκόλ Πασμίνα

Είναι ένα μαύρο μαντήλι πασμίνα με κεντήματα γύρω από τα σύνορά του. Είχε zari αυτό που λέγαμε γύρω από τα σύνορα. Αυτό το μαντήλι με Tilla το καθιστά το κομψό κομμάτι για να φορεθεί σε πάρτι. Μπορεί να φορεθεί από τα κορίτσια με τζιν και τοπ.

3. Μωβ φουλάρι Pashmina κασμίρι Bootidar:

Μωβ φουλάρι Bootidar

Αυτό είναι ένα πανέμορφο μωβ μαντήλι πασμίνα που υφαίνεται μοναδικά σε ύφανση Κάνι. Το μαντήλι είναι χειροποίητο με έναν πιο αισθησιακό τρόπο. Έχει μοβ χρώμα και δίνει μια τέλεια τελευταία πινελιά στη χειμερινή σας ενδυμασία. Έχει μια όμορφη λουλουδάτη ύφανση Bootidar.

4. Κόκκινο μαντήλι πασμίνας:

Κόκκινο μαντήλι πασμίνας

Αυτό το κόκκινο μαντήλι πασμίνα είναι υφαντό στο χέρι και σας δίνει τη δυνατότητα να περνάτε γύρω από τους ώμους. Αυτό το σκάφος είναι κατασκευασμένο από τεχνίτη από το Κασμίρ που προσπαθεί να κάνει ένα αριστούργημα. Αυτό είναι το καλύτερο χρήσιμο κασκόλ τη χειμερινή περίοδο και για τα κορίτσια.

5. Μπλε-γκρι αναστρέψιμο φουλάρι Pashmina:

Μπλε-Γκρι Αναστρέψιμο Κασκόλ Πασμίνα

Αυτό το γκρι κασκόλ έρχεται στο χειροποίητο μοτίβο του “Do Rukha” και φοριέται σε δύο διαφορετικά χρώματα μπλε και γκρι, καθιστώντας το την καλύτερη επιλογή για κυρίες. Αυτό το κασκόλ μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικά είδη φορέματος ως εικονίδιο μόδας. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι συναρπαστικός.

6. Μπλε Shimmer ροζ αναστρέψιμη σάλι:

Μπλε Shimmer ροζ αναστρέψιμη σάλι

Αυτό είναι ένα πανέμορφο αναστρέψιμο κασκόλ διπλής απόχρωσης που θα ταιριάζει στο κλασικό στυλ σας. Είναι ένα όμορφο ροζ κασκόλ πασμίνα που έρχεται με ροζ νήματα zari στη μία πλευρά για να εμπνεύσει μια λάμψη στο παραδοσιακό περιτύλιγμα. Είναι ένα υπέροχο κασκόλ που μπορεί να φορεθεί με διαφορετικά φορέματα.

7. Μαντήλι Kani Yellow Pashmina:

Μαντήλι Kani Yellow Pashmina

Είναι ένα κίτρινο όμορφο κασκόλ που υφαίνεται από τεχνίτες στο Κασμίρ. Αυτό το σκάφος είναι υφαντό σε έντονα χρώματα κόκκινο, πράσινο και ροζ σε όλη του την επιφάνεια που το κάνει να φαίνεται όμορφο. Μπορεί να ντυθεί στο λαιμό ως φουλάρι και στους ώμους ως σάλι.

8. Μεταξωτό φουλάρι Pashmina:

Φουλάρι Μεταξωτό Πασμίνα

Είναι ένα μεταξωτό μαντήλι πασμίνα το οποίο είναι ένα αριστούργημα μοναδικό και πρωτότυπο σε στυλ και χρώμα. Αυτά είναι μαλακά και μεταξωτά στο άγγιγμα και έχουν μια μοναδική πασμίνα που θα θησαυρίσετε. Αυτό θα είναι ωραία επιλογή αν σχεδιάζετε χρόνο για έξοδο, αυτό είναι σίγουρα ιδανικό για το ντύσιμό σας.

9. Μαργαρίτα λευκό χειροποίητο κεντημένο μαντήλι πασμίνας:

Λευκό Χειροποίητο Κεντητό Κασκόλ Πασμίνα

Αυτό το καθαρό λευκό μαντήλι πασμίνα είναι υφαντό από ειδικευμένους τεχνίτες ως πολυτελές υλικό. Έχει κέντημα στη μία πλευρά και μπορεί να φορεθεί σε διαφορετικά φορέματα. Μπορεί να φορεθεί και σε πάρτι.

Αυτά λοιπόν ήταν μερικά διαφορετικά κασκόλ πασμίνας που μπορούν να φορεθούν από κορίτσια και κυρίες. Υπάρχουν πολλά περισσότερα είδη κασκόλ για γυναίκες. Έτσι μπορείτε να δείτε ότι τα κασκόλ πασμίνα είναι τόσο καλά και είναι υφαντά με πολύ σκληρή δουλειά και απαιτούν ένα εξαιρετικό εξειδικευμένο άτομο.