9 Τελευταία συλλογή από σχέδια κασκόλ σιφόν για γυναίκες

Στη σύγχρονη εποχή, τα κασκόλ έχουν αποκτήσει μεγάλη σημασία ως ένα ευέλικτο αξεσουάρ ρούχων. Ένα κασκόλ είναι βασικά ένα κομμάτι ύφασμα κατασκευασμένο από διαφορετικά υλικά όπως μετάξι, βαμβάκι, μαλλί κλπ. Υφασμένα σε διαφορετικά μήκη ανάλογα με το ύφος και το σκοπό χρήσης. Ένα κασκόλ είναι ουσιαστικά χρήσιμο για διάφορους σκοπούς όπως άνεση, στυλ, τάση, καιρός, διάθεση κλπ.

Τα κασκόλ χρησιμοποιούνται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες αλλά κυρίως οι γυναίκες τα χρησιμοποιούν καθώς υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές και στυλ κασκόλ για τις γυναίκες. Ένας από τους πιο διαδεδομένους τύπους γυναικείου μαντήλι είναι ένα μαντήλι σιφόν. Είναι βασικά ένα μαντίλι από μετάξι σιφόν ή νάιλον και είναι εξαιρετικά ελαφρύ, απαλό και ευάερο.

Καλύτερη συλλογή κασκόλ σιφόν για το 2018:

Ακολουθούν οι 9 κορυφαίοι τύποι γυναικείων μαντηλιών σιφόν στην Ινδία.

1. Επιμήκη μαντίλα σιφόν:

Επιμήκη μαντίλα σιφόν

Ένα μακρόστενο μαντήλι είναι ένα μαντίλι σιφόν που έχει και τα δύο άκρα του σαν έναν μεγάλο κόμπο και το μεσαίο τμήμα έχει κυκλικό ή ορθογώνιο σχήμα για να μοιάζει με ένα μακρόστενο. Ουσιαστικά είναι ένα γυναικείο μαντήλι. Η παραπάνω εικόνα είναι ένα μακρόστενο πράσινο μαντήλι σιφόν.

2. Saring Chiffon:

Φουλάρι σιφόν Saring

Ένα κασκόλ Sarong είναι ένα μακρύ μαντήλι σιφόν που τυλίγεται συνήθως στη μέση ή ολόκληρο το σώμα και στη συνέχεια μπαίνει μέσα. Συνήθως φοριέται ως στολή στην παραλία. Η παραπάνω εικόνα είναι ένα κόκκινο μαντήλι σιφόν σε στυλ σαρόνγκ.

3. Τυπωμένο σιφόν:

Τυπωμένο μαντήλι σιφόν

Τα γυναικεία μαντίλια σιφόν φαίνονται επίσης πιο ελκυστικά με διαφορετικά είδη εκτυπώσεων. Για παράδειγμα, λουλουδάτες εκτυπώσεις, ζωικές εκτυπώσεις, γεωμετρικά σχήματα κ.λπ. είναι μερικοί τύποι τυπωμένων κασκόλ σιφόν. Η παραπάνω εικόνα είναι ένα μαύρο μαντήλι από σιφόν με λουλούδια.

4. Casual σιφόν:

Casual κασκόλ σιφόν

Αυτό το απλό κασκόλ μπορεί να φορεθεί για κάθε περιστασιακή έξοδο όπως ένα πάρτι, ή σε ένα εμπορικό κέντρο, ή για ψώνια κλπ. Δίνει μια πρόσθετη δροσερή εμφάνιση στην προσωπικότητά σας. Η παραπάνω εικόνα είναι ένα απλό μπλε φουλάρι σιφόν.

5. Καλοκαιρινό σιφόν:

Καλοκαιρινό μαντήλι σιφόν

Αυτό το καλοκαιρινό μαντήλι είναι η καλύτερη μορφή προστασίας για το λαιμό ή το κεφάλι σας από τις έντονες ακτίνες του ήλιου. Λειτουργεί ως φυσικό αντηλιακό. Συνήθως, επιλέγεται ένα καλοκαιρινό μαντήλι με αντανακλαστικό χρώμα όπως το λευκό ή το κίτρινο. Η παραπάνω εικόνα είναι ένα λευκό μαντήλι σιφόν που μπορεί να είναι τέλειο για το καλοκαίρι.

6. Skinny Chiffon:

Κοκαλιάρικο σιφόν

Ένα κοκαλιάρικο carf φοριέται συχνότερα στο λαιμό. Όπως και το όνομά του, είναι πολύ λεπτό και συνήθως φοριέται τους ζεστούς μήνες του χρόνου τη νύχτα. Αν και, φοριέται κυρίως γύρω από το λαιμό, τυλίγεται επίσης μερικές φορές γύρω από το κεφάλι. Η παραπάνω εικόνα είναι ένα κοκαλιάρικο ροζ φουλάρι σιφόν σε κοκαλιάρικο στιλ.

7. Μαντίλι κεφαλής από σιφόν με χάντρες:

Μαντήλι κεφαλής από σιφόν με χάντρες

Ένα μαντήλι που έχει όμορφες αφρώδεις χάντρες που συνδέονται με αυτό για να αναδείξει την εμφάνισή του ονομάζεται μαντήλι από σιφόν από χάντρες. Συνήθως, οι χάντρες είναι προσαρτημένες σε ένα μεταξωτό μαντίλι σιφόν. Η παραπάνω εικόνα θα σας δώσει μια πιο προσεκτική ματιά σε διαφορετικές παραλλαγές κασκόλ σιφόν από χάντρες.

8. Infinity Chiffon:

Κασκόλ σιφόν Infinity

Ένα κασκόλ απείρου είναι ένας πρώτος τύπος μαντήλι από σιφόν. Είναι ένα φουλάρι κυκλικού σχήματος χωρίς αρχή ή τέλος. Δεδομένου ότι δεν έχει άκρες για δέσιμο, ονομάζεται επίσης “κασκόλ σιφόν” ή “μαντίλι σιφόν”. Η παραπάνω εικόνα είναι ένα δέρμα λεοπάρδαλης τυπωμένο μπλε μαντίλι άπειρου.

9. Σιφόν με δαντέλα:

Δαντελένιο σιφόν

Ένα φουλάρι με δαντέλα έχει ένα κομψά κεντημένο περίγραμμα δαντέλας γύρω από τις άκρες και τις πλευρές του για να δώσει μια καλύτερη παρουσίαση. Μπορεί είτε να δώσει μια μοντέρνα εμφάνιση είτε μια παραδοσιακή εμφάνιση στο κασκόλ ανάλογα με το σχέδιο. Η παραπάνω εικόνα είναι ένα γκρι φουλάρι σιφόν με δαντέλα.

Έτσι, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ένα μαντήλι σιφόν είναι ένα πραγματικά όμορφο είδος μαντήλι και έχει επίσης διάφορες ταξινομήσεις. Ανάλογα με τον σκοπό χρήσης, μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο κασκόλ ανάλογα. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό μαντίλι σιφόν, εάν πρόκειται να βγείτε έξω για πάρτι, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κασκόλ σιφόν από σαρόν, αν βρίσκεστε στην παραλία..