10 κομψά πράσινα παπούτσια για άνδρες και γυναίκες

Αν και μπορεί να βρείτε διάφορους τύπους πράσινων παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες, ωστόσο είναι σπάνιο να βρείτε κάποιον που φοράει πράσινο παπούτσι. Χρησιμοποιείται περιστασιακά. Δεν θα φαίνεται περίεργο όταν μια κυρία φοράει πράσινο παπούτσι. Αλλά ένας άντρας επιλέγει κυρίως μαύρο παπούτσι. Είναι μια γενική νοοτροπία των ανθρώπων. Διαφορετικά, μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε παπούτσι χρώματος, με την προϋπόθεση ότι θα το αρέσει πρώτα στον χρήστη.

Διαφορετικά στυλ παπουτσιών σε πράσινο χρώμα:

Ακολουθούν τα 10 πράσινα παπούτσια με διαφορετικές αποχρώσεις για άνδρες και γυναίκες στην Ινδία.

1. Ανδρικά παπούτσια Green Boat:

πράσινα παπούτσια

Πρόκειται για σκούρα πράσινα παπούτσια για άντρες. Αυτά τα παπούτσια loafer είναι χωρίς ρυτίδες και έχουν μεγάλη ζήτηση. Δεν έχει δαντέλα ή πόρπη για να δέσει. Είναι εύκολο να φορεθεί και να χρησιμοποιηθεί. Ένα ανοιχτό καφέ κορδόνι χρησιμοποιείται για να έχει ένα τόξο στην κορυφή του παπουτσιού.

2. Γυναικεία παπούτσια με ψηλό τακούνι:

Γυναικεία παπούτσια με ψηλό τακούνι Green

Αυτά είναι πράσινα γυναικεία παπούτσια για να σας ζεσταίνουν τις χειμερινές μέρες. Έχει μοτίβο φιόγκου στον αστράγαλο και περιέχει ακόμη και ψηλοτάκουνα. Αυτές οι μπότες κάτω από το γόνατο θα σας δώσουν μια ολοκληρωμένη εμφάνιση Diva. Αποτελείται από σουέτ και είναι λίγο χαλαρά για άνεση.

3. Ανδρικά παπούτσια Green Wingtip:Ανδρικά παπούτσια Green Wingtip

Είναι ανδρικά πράσινα παπούτσια με μέντα με σχέδιο W στην κορυφή. Είναι από καθαρό δέρμα και έχει σχέδιο νήματος. Έχει κορδόνια διαφορετικού χρώματος και στα δύο παπούτσια. Η βάση είναι από ξύλο πάνω από το οποίο χρησιμοποιείται πράσινο δέρμα. Οι βλεφαρίδες έχουν μεγάλο άνοιγμα.

4. Γυναικεία παπούτσια Green Gladiator:

Γυναικεία παπούτσια Green Gladiator

Αυτό το Gladiator είναι γυναικεία πράσινα παπούτσια. Διαθέτει διακοσμητικά σχέδια και φτάνει μέχρι τα γόνατα. Ο μονομάχος καλύπτει ολόκληρο το πόδι σας. Έχει ύφασμα που αναπνέει και δεν υπάρχει δυνατότητα δέσμευσης με δαντέλα. Θα διακοσμήσει τα άσπρα πόδια σας.

5. Πράσινα ανδρικά παπούτσια μπάσκετ:

Ανδρικά παπούτσια πράσινου μπάσκετ -5

Αυτά είναι πράσινα παπούτσια για άνδρες που φορούσαν παίζοντας μπάσκετ. Στο εσωτερικό του παπουτσιού, τοποθετείται πολύ μαλακό και σπογγώδες ύφασμα για να υποστηρίξει το πόδι ενώ παίζετε. Υπάρχει σχέδιο στα παπούτσια και κάτω από τη δαντέλα, ένα υλικό όπως η δαντέλα είναι επικολλημένο.

6. Γυναικεία παπούτσια Green Ballet Flats:

Γυναικεία παπούτσια Green Ballet Flats-6

Αυτό το διαμέρισμα μπαλέτου είναι πράσινα γυναικεία παπούτσια με έναν τέλειο συνδυασμό στυλ και άνεσης. Αποτελείται από αφρώδες υλικό που μπορεί να γυρίσει το κεφάλι προς τα κάτω. Ένα τόξο με πράσινη δαντέλα είναι προσαρτημένο στην κορυφή και ένα μικρό τακούνι είναι επίσης εκεί.

7. Ανδρικές πράσινες μπότες εργασίας:

Ανδρικές πράσινες μπότες εργασίαςΑυτά είναι πράσινα παπούτσια για άντρες κατάλληλα για εργάσιμες ημέρες. Αυτό το παπούτσι είναι ένα μείγμα από δέρμα και υφασμάτινο ύφασμα με δαντέλα. Είναι ψηλά στον αστράγαλο και πολλά ράμματα λαμβάνονται για τη μεγάλη διάρκεια ζωής του. Γίνεται ένα ελκυστικό μοτίβο δαντέλας.

8. Γυναικεία παπούτσια Green Pumps:

Γυναικεία παπούτσια Green Pumps -8

Αυτά τα πράσινα παπούτσια μπορούν να φορέσουν οι γυναίκες στο γραφείο και στο πάρτι. Είναι ψηλό τακούνι με εντυπωσιακή εμφάνιση. Ένα τόξο με σατέν ύφασμα είναι κολλημένο στο δάχτυλο. Και από τις δύο πλευρές, είναι ανοιχτό. Αυτή η πράσινη αντλία είναι επίσης διακοσμημένη στο πάνω μέρος του παπουτσιού.

9. Green Sneaker Ανδρικά Παπούτσια:Ανδρικά παπούτσια Green Sneaker

Είναι πράσινο sneaker για άντρες που φοριέται εύκολα και μοντέρνα. Έχει διάφορα στυλ νήματος. Τα στρώματα του νήματος γίνονται στον αστράγαλο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα και ενώ περπατάτε και κάνετε τζόκινγκ επίσης. Χρησιμοποιείται μια δαντέλα λευκού χρώματος.

10. Γυναικεία παπούτσια Green Dancing:Γυναικεία παπούτσια πράσινου χορού

Αυτά είναι τα πράσινα γυναικεία παπούτσια που μπορεί να φορέσει ενώ χορεύει στην αίθουσα χορού. Με χοντρά τακούνια, έχει μαύρη δαντέλα που δένεται με μια πόρπη. Ένας αστράγαλος και ένα δάχτυλο καλύπτεται με παπούτσι. Τα γυναικεία πόδια φαίνονται όμορφα σε αυτό.

Οι άνθρωποι θα σε κρίνουν από τον τρόπο που κουβαλάς τον εαυτό σου. Τα πράσινα παπούτσια είναι μοναδικά στο στυλ και τραβούν την προσοχή όλων εύκολα. Το πράσινο χρώμα φαίνεται διαφορετικό στα υποδήματα. Μπορεί επίσης να είναι μοντέρνο και λαμπερό.