25 Κατάλογος με τις κορυφαίες μάρκες παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες στην Ινδία

Αν και αρχικά προοριζόταν για την προστασία και την άνεση των ποδιών, τα παπούτσια έχουν γίνει αντικείμενο διακόσμησης και θέμα στυλ και δήλωσης. Για να παραφράσω ξανά τον Christian Louboutin, ένα άτομο μπορεί να κουβαλά τα ρούχα του, αλλά τα παπούτσια μεταφέρουν το άτομο!

Τα καλύτερα εμπορικά σήματα παπουτσιών στην Ινδία:

Όταν επιλέγετε, πηγαίνετε πάντα για επώνυμα παπούτσια. Υπάρχουν πολλές κορυφαίες μάρκες παπουτσιών από τις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε. Ωστόσο, ακόμη και σε αυτήν την περίτεχνη λίστα μαρκών παπουτσιών, ένα άτομο πρέπει να επιλέξει προσεκτικά με βάση τη δήλωση που θέλει να κάνει. Μπορεί να συμβεί ότι πολλοί από εσάς μπορεί να μην γνωρίζουν όλες τις μάρκες παπουτσιών, οπότε εδώ σας φέρνουμε μια λίστα με τις κορυφαίες μάρκες παπουτσιών, όχι τις καλύτερες μάρκες παπουτσιών για τις οποίες σίγουρα θα μπορούσατε να πάτε!

1. Μάρκα παπουτσιών Salvatore Ferragamo Italia για άνδρες:

Salvatore Ferragamo Italia Παπούτσι Μάρκα για Άνδρες

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες μάρκες παπουτσιών για άνδρες. Ευρέως γνωστή για τα ιταλικά “loafers” και τα επίσημα παπούτσια, αυτή η μάρκα είναι ελκυστική και άνετη.

2. Christian Louboutin Παπούτσια για γυναίκες:

Γυναικεία παπούτσια Christian Louboutin

Η κορυφαία μάρκα παπουτσιών που αναφέρεται και είναι η πιο επιθυμητή είναι η Christian Louboutins. Τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γυναικεία παπούτσια με κόκκινο πάτο είναι όνειρα κάθε γυναίκας.

3. Ανδρικά παπούτσια Allen Edmonds:

Ανδρικά παπούτσια Allen Edmonds

Αυτή η μάρκα ανδρικών υποδημάτων είναι γνωστή για τον στιβαρό σχεδιασμό της και την ικανότητα των παπουτσιών να αντέχουν σε κάθε καιρό. Το περίπλοκο μοτίβο είναι απλώς ένα μπόνους για τη δήλωση στυλ σας.

4. Παπούτσια Aldo για γυναίκες:

Γυναικεία παπούτσια Aldo

Το Aldo είναι γενικά το εμπορικό σήμα που ακούγεται όταν μιλάμε για προσαρμοσμένες τσάντες. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι τσάντες που φτιάχνονται όμορφα στο Aldo. Τα παπούτσια είναι σίγουρα για να πεθάνουν.

5. Ανδρικά παπούτσια Aldo:

Ανδρικά παπούτσια Aldo

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, αν και το Aldo είναι ένα όνομα που γενικά ακούγεται όταν πρόκειται για γυναικείες τσάντες, τα αντρικά σχέδια παπουτσιών της Aldo είναι ένα από τα κορυφαία. Είτε πρόκειται για επίσημα παπούτσια είτε για αθλητικά παπούτσια- η Aldo είναι μια μάρκα που πρέπει να προσέξετε.

6. Γυναικεία παπούτσια Dior:

Γυναικεία παπούτσια Dior

Η Christian Dior είναι μια άλλη από τις κορυφαίες μάρκες γυναικείων υποδημάτων. Είτε είναι αντλίες, είτε μπαλέτες είτε μπότες, αν πρόκειται για Christian Dior, είναι απολύτως όμορφο και απαραίτητο για εσάς κυρίες!

7. Ανδρικά παπούτσια Bruno Magli:

Ανδρικά παπούτσια Bruno Magli

Αυτή είναι μια από τις μάρκες παπουτσιών Manly. Η ποιοτική μάρκα είναι πάντα η επιλογή των ανδρών. Αν σχεδιάζετε μια έξοδο σε γαμήλια πάρτι ή δεξιώσεις, αυτά τα παπούτσια είναι η καλύτερη επιλογή για άντρες. Τα στιβαρά, όμορφα δερμάτινα σχέδια παπουτσιών είναι μοναδικά. Εάν είστε τυπικός τύπος παπουτσιών, τότε αυτό είναι σίγουρα το είδος της μάρκας σας.

8. Jimmy Choo Παπούτσια για γυναίκες:

Γυναικεία παπούτσια Jimmy Choo

Μια άλλη πολύ γνωστή και πολύ γνωστή μάρκα γυναικείων υποδημάτων σχεδιαστής είναι ο Jimmy Choo. Θα πάρετε μια καλή συλλογή διαφορετικών ποικιλιών σε αυτό το εμπορικό σήμα. Στο ποιοτικό ζευγάρι για παπούτσια, αυτό είναι το καλύτερο πάντα. Θα βρείτε καλές κριτικές πελατών σχετικά με αυτό το εμπορικό σήμα. Στις γυναίκες αρέσουν αυτά τα επώνυμα παπούτσια για να τραβήξουν την προσοχή.

9. Ανδρικά παπούτσια Berluti:

Ανδρικά παπούτσια Berluti

Μια άλλη πολύ γνωστή μάρκα, αλλά αυτή είναι για άνδρες. Τα παπούτσια Berluti είναι γνωστά όχι μόνο για τη στιβαρότητα τους αλλά για τη σέξι τους! Τα όμορφα σχεδιασμένα παπούτσια είναι μια σίγουρη αγορά για άνδρες που τους αρέσουν τα επίσημα παπούτσια τους.

10. Γυναικεία παπούτσια Manolo Blahnik:

Γυναικεία παπούτσια Manolo Blahnik

Οι Manolo Blahniks έχουν γίνει μια δήλωση στυλ για τις εργαζόμενες γυναίκες παντού. Άνετες αλλά και σέξι αντλίες και φλατ όχι μόνο θα κρατήσουν τα πόδια σας χαρούμενα αλλά και όμορφα! Φορέστε τα στη δουλειά, στα πάρτι, οπουδήποτε και παντού είναι ένα εγκεκριμένο μέρος του Manolo!

11. Ανδρικά παπούτσια Kenneth Cole:

Ανδρικά παπούτσια Kenneth Cole

Τα ανδρικά μαύρα δερμάτινα, μυτερά δάχτυλα είναι η δήλωση στιλ που θέλετε να κάνετε; Ο Kenneth Cole είναι η μάρκα παπουτσιών σας, λοιπόν. Η εκπληκτική μάρκα και ο άνετος σχεδιασμός καθιστούν αυτή τη μάρκα ανδρικών υποδημάτων μία από τις κορυφαίες.

12. Chanel παπούτσια για γυναίκες:

Γυναικεία παπούτσια Chanel

Συνήθως γνωστά για τα αρώματα και τα καλλυντικά προϊόντα τους, η Chanel είναι επίσης μια κορυφαία μάρκα σε γυναικεία παπούτσια και τσάντες. Τα παπούτσια είναι κομψά και όμορφα, αλλά σίγουρα δεν υπάρχουν συμβιβασμοί όσον αφορά την άνεση- πρέπει να κρατάτε τα πόδια σας χαρούμενα!

13. Ανδρικά παπούτσια John Varvatos:

Ανδρικά παπούτσια John Varvatos

Αν και είναι γνωστοί κυρίως για τα vintage ανδρικά αρώματά τους, ο John Varvatos έχει μια ποικιλία να προσφέρει και στα ανδρικά παπούτσια. Τα δερμάτινα, στιβαρά σχεδιασμένα κομμάτια είναι αντρικά και όμορφα όλα ταυτόχρονα. Πάρτε ένα ζευγάρι, παιδιά!

14. Γυναικεία Παπούτσια Special Prada:

Γυναικεία ειδικά παπούτσια Prada

Η Prada είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες και είναι εδώ και πολύ καιρό όταν πρόκειται για γυναικεία ρούχα και αρώματα, αλλά ξέρατε ότι συνιστάται ιδιαίτερα για γυναικεία παπούτσια; Οχι? Λοιπόν, τώρα το κάνετε! Κομψά και σέξι σχέδια δεν είναι μόνο η σειρά της ημέρας όταν πρόκειται για τα ρούχα για τα οποία μιλάμε, αλλά η Prada φτιάχνει και σέξι παπούτσια!

15. Ανδρικά παπούτσια Prada:

Ανδρικά παπούτσια Prada

Η Prada δεν είναι πλέον μόνο για γυναικεία ρούχα όπως διαπιστώσαμε παραπάνω- αλλά δεν είναι μόνο για γυναίκες! Τα ανδρικά παπούτσια Prada είναι εξίσου όμορφα κατασκευασμένα με τους άντρες που τα φορούν!

16. Γυναικεία παπούτσια Gucci:

Γυναικεία παπούτσια Gucci

Η Gucci είναι μια άλλη κορυφαία και πολύ γνωστή μάρκα γυναικείων ρούχων και αρωμάτων και είναι εδώ και χρόνια. Και κατασκευάζουν επίσης παπούτσια! Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Απλά ρίξτε μια ματιά και ερωτευτείτε αμετάκλητα.

17. Ανδρικά παπούτσια Gucci:

Ανδρικά παπούτσια Gucci

Η Gucci, όπως και η Prada, δεν έχει σταματήσει μόνο στις γυναίκες. Έχουν στόχο να κάνουν και τους άντρες να ερωτευτούν! Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, μπορείτε να αγοράσετε αφού ελέγξετε κριτικές πελατών σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα λάβετε ένα καλό κομπλιμέντο για αυτήν τη μάρκα. Δοκιμάστε αυτό το παπούτσι σε τζιν για καλή εμφάνιση. Αυτή η μάρκα έχει τα πάντα για κάθε άντρα εκεί έξω- το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε.

18. Γυναικεία παπούτσια Louis Vuitton:

Γυναικεία παπούτσια Louis Vuitton

Η Louis Vuitton είναι και πάλι μια ευρέως γνωστή μάρκα- όχι μόνο για τσάντες αλλά και παπούτσια. Στην αγορά, αυτή η μάρκα είναι γνωστή για την τάση της και αυτή η μάρκα κέρδισε το βραβείο της πολυτελούς μάρκας μεταξύ 2006 και 2012. Αυτό είναι γνωστό για την ακριβή μάρκα παπουτσιών. Οι σέξι μπότες είναι η σειρά ότι το LV είναι αυτό που δοκιμάζετε. Κοίτα και αγάπη, κυρίες!

19. Ντόλτσε & Ανδρικά παπούτσια Gabbana:

Dolce & amp; Ανδρικά παπούτσια Gabbana

Ντόλτσε & Η Gabbana είναι ένα από αυτά τα ονόματα που κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει. Τα παπούτσια σε λογικές τιμές αλλά και όμορφα σχεδιασμένα δεν είναι μόνο καλό να φαίνονται, αλλά καλύτερα να φορεθούν. Άνδρες, αυτό είναι για εσάς!

20. Giuseppe Zanotti Παπούτσια για γυναίκες:

Γυναικεία παπούτσια Giuseppe Zanotti

Μια άλλη μάρκα του Παρισιού που σε κάνει να θέλεις να ξοδέψεις όλα σου τα χρήματα σε παπούτσια! Αυτά τα παπούτσια σχεδιαστών είναι όμορφα, όμορφα και εκπληκτικά καλές τιμές. Θέλετε να πιάσετε και με τα δύο χέρια, κυρίες. αυτά θα περιπλανηθούν στα πόδια σας!

21. Ανδρικά παπούτσια Nike:

Ανδρικά παπούτσια Nike

Είστε ο πεζοπόρος, ο δρομέας της οικογένειάς σας; Λοιπόν, τότε η Nike είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Η Nike είναι ο πιο γνωστός κατασκευαστής αθλητικών παπουτσιών και αθλητικών παπουτσιών στον κόσμο. Και σίγουρα θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα ζευγάρι, παιδιά. Θα μπορούσες να συνεχίσεις, Κάντο?

22. Γυναικεία παπούτσια Burberry:

Γυναικεία παπούτσια Burberry

Γνωστές για τα όμορφα και κομψά σχέδιά τους, οι γυναίκες λατρεύουν αυτή τη μάρκα για διαμερίσματα μπαλέτου και σφήνες. Τέλεια τοποθετημένο και θα έχετε καλή εξυπηρέτηση εάν αγοράσετε μέσω ηλεκτρονικών αγορών. Άνετα και δροσερά – σας κάνουν να φαίνεστε φρέσκοι και όμορφοι!

23. Ανδρικά παπούτσια Adidas:

Ανδρικά παπούτσια Adidas

Μπασκετμπολίστας? Or μήπως είναι μπέιζμπολ; Όποιο άθλημα κι αν παίζεις, ένα ζευγάρι παπούτσια αστραγάλου Adidas είναι ότι πρέπει. Ο άνετος σχεδιασμός και το στιβαρό μακιγιάζ είναι μερικά μόνο από τα πλεονεκτήματα όταν πρόκειται για παπούτσια Adidas. Η μάρκα Adidas είναι ειδική για αθλητές. Ωραία συλλογή με μεγάλη ποικιλία ποικιλιών.

24. Γυναικεία παπούτσια Michael Kors:

Γυναικεία παπούτσια Michael Kors

Γνωστός για τις τσάντες τους, ο Michael Kors είναι ένας προσαρμοσμένος σχεδιαστής και για γυναικεία παπούτσια. Θα λάβετε πολλή προσοχή και φιλοφρονήσεις από τους φίλους σας. Αυτή είναι η σωστή επιλογή για κάθε ειδική έξοδο. Θα πάρετε σε διαφορετικά χρώματα για αυτό το ζευγάρι στην αγορά σύμφωνα με την επιλογή σας.

25. Ανδρικά παπούτσια Hugo Boss:

Ανδρικά παπούτσια Hugo Boss

Ο Hugo Boss είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ανδρικών πορτοφολιών, αρωμάτων και δερμάτινων υποδημάτων στον κόσμο. Είτε είναι μπότες, είτε επίσημα παπούτσια- ή ακόμα και αθλητικά παπούτσια. Άντρες, θέλετε να μοιάσετε στο αφεντικό; Τότε πάρτε τον Hugo Boss! Όταν αγοράζετε αυτά τα παπούτσια, δοκιμάστε καλό μέγεθος γιατί αυτά τα παπούτσια είναι λίγο μεγάλα. Εάν το μέγεθος σας για παπούτσια είναι 8, τότε αγοράστε 7. Το στοιχείο του σχεδίου είναι τέλειο.

Τα επώνυμα παπούτσια είναι διαθέσιμα στην αγορά, αλλά ελέγξτε πρώτα την ποιότητα όταν θέλετε να αγοράσετε καλές πολυτέλειες και επώνυμα παπούτσια. Θυμηθείτε, τα επώνυμα παπούτσια είναι διαθέσιμα στον προϋπολογισμό σας από χαμηλά σε υψηλά, οπότε ερευνήστε καλά. Τα επώνυμα παπούτσια είναι γνωστά για την ποιότητά τους. αυτός είναι ο κύριος λόγος για τη μάρκα τους. Θα έχετε ικανοποίηση μετά την αγορά επώνυμων παπουτσιών. Αρπαξε το.