Κορυφαία 9 παπούτσια που αυξάνουν το ύψος και τα οφέλη τους για τους άνδρες στην Ινδία

Θέλεις να δείχνεις πιο ψηλή από ότι είσαι; Γυρίστε τα όνειρά σας να στέκεστε ψηλά και σίγουρα με τα παπούτσια που αυξάνουν το ύψος! Ναί! Το άκουσες καλά! Υπάρχουν πολλά παπούτσια ασανσέρ που μπορούν να σηκώσουν το ύψος σας κατά 2 έως 4 ίντσες. Με αυτά τα παπούτσια, δεν υπάρχει πια να χαθείτε στο πλήθος ή να νιώσετε χαμηλά μεταξύ των φίλων σας. Τώρα μπορείτε να περπατήσετε με ένα κομψό βάδισμα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το ύψος σας. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικά από τα πιο άνετα και ποιοτικά παπούτσια αύξησης ύψους της Ινδίας.

παπούτσια που αυξάνουν το ύψος

Τα καλύτερα παπούτσια αύξησης ύψους για άνδρες στην Ινδία:

Δίνεται παρακάτω η λίστα με τα καλύτερα παπούτσια αύξησης ύψους στην Ινδία, τα οποία είναι πολύ άνετα και γνωστά επώνυμα παπούτσια, διαθέσιμα στην Ινδία.

1. Tek-Tron Talent Derby Safety Shoe with Steel Toe:

Αυτά είναι καφέ Παπούτσια Ασφαλείας και το επάνω υλικό του αποτελείται από δέρμα. Το μοναδικό υλικό αποτελείται από PU. Παρασκευασμένο από πραγματικό μαλακό δέρμα, 200 Joules Isi Steel Toe Cap, Δερμάτινο Πάχος-1,8 έως 2 Mm, εμποτισμένο μη υφασμένο πάτο, επένδυση με κολάρο, μη υφασμένη αναπνεύσιμη συνθετική επένδυση Vamp, σόλα ανθεκτική στο νερό και στο λάδι, εσωτερική επένδυση με αφρό , Σόλα με ένεση πολυουρεθάνης (Pu), διπλής πυκνότητας άμεση έγχυση PU, εξωτερικό πέλμα προγραμματισμένο για μέγιστη αντιπαράθεση.

Εκτός από τις προδιαγραφές, υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό γεγονός που πρέπει να ξέρει κανείς για αυτά τα παπούτσια, δηλαδή ότι είναι τα καλύτερα εκεί έξω για αύξηση του ύψους. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτά και όταν πρόκειται για παπούτσια για αύξηση του ύψους, οι άνθρωποι το απαιτούν αυτό περισσότερο. Είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των ανθρώπων, όταν σκέφτονται παπούτσια που αυξάνουν το ύψος τους.

2. Allied Houston Safety Shoes:

Αυτά είναι μαύρα χρώματα Παπούτσια Ασφαλείας και το επάνω υλικό αποτελείται από δέρμα ενώ το μοναδικό υλικό είναι κατασκευασμένο από PU. Ο κωδικός του SKU είναι ALHO12. Τα χαρακτηριστικά είναι πλήρη Δέρμα από σιτάρι στο επάνω μέρος, η εσωτερική επένδυση είναι αναπνεύσιμο μη υφασμένο ύφασμα, σόλα διπλής πυκνότητας PU. Αντιστατική, ανθεκτική στη διάτρηση, ανθεκτική στην τριβή, λιπαρό οξύ και αντιολισθητική σόλα, με επένδυση αστραγάλου μαζί με χαλύβδινο δάχτυλο.

Η μπότα είναι διαφορετική από αυτήν που συζητήθηκε παραπάνω. Το μπροστινό μέρος εμφανίζει ένα οβάλ μοτίβο και η μπότα είναι επίσης αρκετά μεγάλη. Αυτό το boo είναι κατάλληλο για όσους έχουν ανθεκτικά και μεγάλα πόδια. Το παπούτσι έρχεται με μηδενικά ελαττώματα και μπορεί αναμφίβολα να θεωρηθεί ως ένα από τα καλύτερα παπούτσια που πωλούνται στην αγορά για αύξηση του ύψους αυτή τη στιγμή. Το παπούτσι φαίνεται τόσο δροσερό, που κανείς θα ερωτευτεί εύκολα αυτό. Αυτό είναι ένα από τα τέλεια παπούτσια αύξησης ύψους για άνδρες στην Ινδία.

3. Χειμερινές ψηλότερες μπότες:

Αυτά τα μαύρα παπούτσια διατίθενται σε όλα τα μεγέθη με Δαντέλα. Το επάνω υλικό αποτελείται από δέρμα πλήρους κόκκου και το υλικό επένδυσης είναι κατασκευασμένο από δέρμα γουρουνιού. Το μοναδικό υλικό αυτής της μπότες μάρτιν με στυλ στρογγυλό δάχτυλο περιλαμβάνει λάστιχο. Το δημοφιλές του στοιχείο είναι το Sewing Thread μαζί με τον κύλινδρο ύψους 10-20cm από μαλακό δερμάτινο στυλ ζύμης. Αυτές οι μπότες μοτοσικλέτας για άνδρες αυξάνουν το ύψος τους γύρω στα 8 εκατοστά / 3,15 ίντσες. Οι μπότες είναι στιλάτες και αρκετά μοντέρνες ταυτόχρονα. Είναι άνετα και μερικές από τις καλύτερες μπότες για ποδήλατα. Τα παπούτσια εξυπηρετούν περισσότερους από έναν σκοπούς και διατηρούν την κατάστασή σας. Κάποιος μπορεί εύκολα να χωρέσει σε αυτές τις μπότες, αν μερικές εταιρείες κατασκευάζουν ένα δωρεάν μέγεθος για αυτά τα παπούτσια, αυτό σημαίνει ότι έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σχεδόν σε όλους μεταξύ 9-12 ποδιών..

Τα άτομα με μικρότερο μέγεθος ποδιών γενικά δεν προτιμούν να φοράνε τέτοιου είδους παπούτσια. Έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό στην αύξηση του ύψους και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα παπούτσια που αυξάνουν το ύψος στην αγορά της Ινδίας και είναι αρκετά στιλάτα επίσης. Το χρώμα του παπουτσιού είναι αρκετά όμορφο και συμπληρώνει πραγματικά το σχέδιο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παπούτσια για αύξηση ύψους που θα βρείτε ποτέ. Το παπούτσι είναι τόσο δροσερό, που ο καθένας θα το ερωτευτεί εύκολα. Το σχήμα και το μέγεθος κάνουν το παπούτσι να φαίνεται αρκετά άνετο, πράγμα που είναι στην πραγματικότητα. Το παπούτσι μπορεί να κάνει κάποιον να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του και μπορεί εύκολα να το αναδείξει επίσης.

4. Tek-Tron Brown Leather Long παπούτσια:

Αυτό είναι ένα άλλο καφέ παπούτσια ασφαλείας με δερμάτινο επάνω υλικό καθώς και υλικό PU Sole. Ο κωδικός SKU του είναι 39TTTL01. Τα χαρακτηριστικά είναι τα ακόλουθα. έτοιμο από γνήσιο μαλακό δέρμα, εμποτισμένο μη υφασμένο πάτο, πάχος δέρματος-1,8 έως 2 χιλιοστά, επένδυση από κολάρο από χάλυβα 200 Joules Isi, σόλα από έγχυση πολυουρεθάνης (pu), μη υφασμένη αναπνεύσιμη συνθετική επένδυση Vamp, ανθεκτική στο νερό και στο λάδι , Inner Campbrell Laminated by Foam, Double Density Direct Injected Pu, Outsole Tread προγραμματίζεται για αντιπαράθεση μέγιστης ολίσθησης.

Το χρώμα του παπουτσιού είναι αρκετά όμορφο και συμπληρώνει πραγματικά το σχέδιο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παπούτσια για αύξηση ύψους που θα βρείτε ποτέ. Το παπούτσι είναι τόσο δροσερό, που ο καθένας θα το ερωτευτεί εύκολα. Το σχήμα και το μέγεθος κάνουν το παπούτσι να φαίνεται αρκετά άνετο, πράγμα που είναι στην πραγματικότητα. Το παπούτσι μπορεί να κάνει κάποιον να αισθάνεται καλά με τον εαυτό του και μπορεί εύκολα να το αναδείξει επίσης.

5. Σπορ παπούτσια ανελκυστήρα:

Αυτό το Sporty Elevator Shoes-K19A03 είναι 5.490/-. Το χρώμα του είναι μπλε καμβάς με ύψος 7 εκ. Αυτό το παπούτσι περιέχει αόρατη φτέρνα στο εσωτερικό και φαίνεται κανονικό και κομψό από έξω και μπορεί να δημιουργήσει ένα άτομο που φαίνεται ψηλότερο από 2,75 έως 5 ίντσες. Αυτό δεν μοιάζει με τίποτα που έχετε ξαναδεί. Το παπούτσι είναι τόσο δροσερό και λαμπερό, που κάθε μάρκα θα ήθελε να κυκλοφορήσει αυτό το προϊόν. Το παπούτσι διαθέτει δύο διαφορετικά σετ χρωμάτων εσωτερικά και εξωτερικά. Αυτός μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους και έναν από τους πιο όμορφους τρόπους για να αυξήσετε το ύψος σας. Μπορείτε να δώσετε λίγη επιπλέον ώθηση στο ύψος σας αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τα δροσερά παπούτσια σας. Δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα καλύτερο από αυτό!

6. Βρετανικό σκαλιστό παπούτσι ανελκυστήρα:

Αυτό είναι για τους άντρες να ψηλώσουν 7cm / 2,75 ίντσες και διατίθεται σε όλα τα μεγέθη. Έχοντας δαντέλα, αυτό το μαύρο κεντημένο παπούτσι έχει υλικό επένδυσης φλοιού και αναγνωριστικό ανώτερου υλικού από το πρώτο στρώμα δέρματος δέρματος από Solid color Pattern. Το καλύτερο για την άνοιξη και το φθινόπωρο και ορισμένα χαρακτηριστικά είναι το υλικό από καουτσούκ στη σόλα, το στιλ μυτερού δακτύλου και το στιλ δέρματος από μαλακή ζύμη. Αυτά τα παπούτσια πρεσβευτών θα είναι τέλεια για άνδρες που εργάζονται σε εταιρικά ιδρύματα και έχουν να κάνουν με πελάτες αρκετά συχνά. Το παπούτσι είναι αρκετά όμορφο και αρκετά μοναδικό ταυτόχρονα. Κυριολεκτικά δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγει κανείς να κοιτάξει αυτά τα παπούτσια. Κρατήστε τα καθαρά και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας.

7. Calden – K333011:

Αυτό το μαύρο παπούτσι προσφέρει 3 ίντσες ψηλότερο ύψος με εξαιρετικά ελαφρύ. Χαρακτηριστικά είναι το δάχτυλο του ποδηλάτου και το μαλακό δερμάτινο επάνω μέρος, ολίσθηση, κρυμμένο ελαστικό στόμιο. Βολικός σχεδιασμός χωρίς δαντέλα, ύψος τακουνιού: 1 1/4 ″ και ύψος άξονα. 5 3/4 ″ και δερμάτινο επάνω μέρος υψηλής ποιότητας και καουτσούκ στο κάτω μέρος. Αν προτιμάτε δερμάτινα παπούτσια, τότε αναμένεται να πάτε σε αυτό. Αυτό το παπούτσι έχει μοναδικό σχεδιασμό και θα φαίνεται υπέροχο σχεδόν σε όποιον τα φοράει. Το παπούτσι θα κάνει ένα άτομο να φαίνεται μοναδικό και αυτή είναι μια από τις καλύτερες συλλογές αυτής της μάρκας. Το παπούτσι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με αγάπη και φροντίδα και αναμένεται να το κάνει και ο χρήστης. Αυτό είναι ένα άλλο παπούτσι που αυξάνει το ύψος από μια επώνυμη εταιρεία, το οποίο είναι επίσης σχεδιασμένο για άνδρες.

8. Calto – G5828:

Χαρακτηριστικά Tapered leather oxford, Semi-square toe style and Hidden elastic gore. Το βάρος του είναι 18 ουγκιές, κομψά ραμμένο για επιπλέον ανθεκτικότητα και στυλ, δερμάτινο επάνω μέρος από πλήρη κόκκους, δερμάτινο επάνω μέρος από πλήρη κόκκο. Περιέχει καουτσούκ στο κάτω μέρος και έχει υποδήματα που αυξάνουν το ύψος του Dress Style. Το CALTO είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα κατασκευής παπουτσιών στις επιχειρήσεις αυτές τις μέρες και αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πολλά όμορφα προϊόντα που κατασκευάζει η μάρκα.

9. Toto – H252112:

Αυτή η μαύρη επίδειξη παπουτσιών περιέχει όμορφο καπάκι-δάχτυλο, κλασικό στυλ με κορδόνια, κατασκευή από ύφασμα Goodyear και μαλακό δερμάτινο επάνω μέρος, κομψά ραμμένο για επιπλέον ανθεκτικότητα και στυλ. Υψηλής ποιότητας επάνω δέρμα, κομψό, εισαγόμενο και κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας.

Οφέλη από τη χρήση παπουτσιών αύξησης ύψους:

Σας αυξάνει το ύψος αόρατα:

Αυτά τα παπούτσια αυξάνουν το ύψος σας αόρατα, κάτι που δεν μπορείτε να διαπιστώσετε αν φοράτε παπούτσια αύξησης ύψους ή όχι. Γιατί από εξωτερική εμφάνιση μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο κανονικό παπούτσι.

Έχει ιατρικά οφέλη:

Αυτά τα παπούτσια μπορεί να είναι ευεργετικά για την πλάτη και τα γόνατά σας. Είναι χρήσιμο για τις στάσεις του σώματος, κάνοντάς σας να φαίνεστε καλοί και σταθεροί.

Έρχεται σε διαφορετικές μορφές:

Αυτά τα παπούτσια έρχονται σε διάφορα στυλ και τύπους και είναι επίσης διαθέσιμα για διαφορετικές περιστάσεις. Οι άνθρωποι προτιμούν να συμβαδίζουν με την τάση αυτές τις μέρες, έτσι είναι και αυτά τα παπούτσια, επίσης υπάρχουν διαθέσιμα παπούτσια casual και γραφείου.

Ανώδυνη μέθοδος:

Υπάρχουν διάφορα προϊόντα στην αγορά διαθέσιμα αυτές τις μέρες, τα οποία σας διαβεβαιώνουν ότι θα αποκτήσετε ύψος σε λίγες ημέρες ή μήνες, αλλά δεν είναι όλες οι υποσχέσεις που δίνουν οι διαφημίσεις είναι αληθινές, υπάρχουν διάφορες παρενέργειες αυτών των προϊόντων που μπορούν να βλάψουν την υγεία ενός ατόμου. Αλλά αυτά τα παπούτσια με ανελκυστήρα ή αύξηση ύψους σας δίνουν γρήγορα αποτελέσματα και δεν είναι καθόλου επιβλαβή για την υγεία. Είναι ασφαλές για όλους.

Εύκολα Διαθέσιμο Προϊόν:

Τα παπούτσια με ανελκυστήρα ή αύξηση ύψους είναι εύκολα διαθέσιμα στις αγορές και τους εκθεσιακούς χώρους, ακόμη και η διαδικτυακή αγορά έχει τεράστιες απαιτήσεις για αυτά τα παπούτσια. Αυτά είναι διαθέσιμα για όλους ένα και για κάθε μέγεθος.

Υπάρχουν πολλές διάσημες προσωπικότητες που κρύβουν το πραγματικό τους ύψος πίσω από αυτά τα παπούτσια. Αυτά τα παπούτσια ασανσέρ έχουν λάβει διάφορες καλές κριτικές τον τελευταίο καιρό. Πολλοί βρήκαν αυτό το προϊόν πολύ αποτελεσματικό καθώς το ύψος ενός ατόμου καθορίζει την προσωπικότητά του και κανείς δεν θέλει να ντρέπεται για το ύψος του όταν είναι σε πάρτι ή σε ραντεβού, αυτά τα παπούτσια έχουν τον κύριο παράγοντα που κανείς δεν μπορεί βγάλτε από την εμφάνισή του ότι πρόκειται για παπούτσια που αυξάνουν το ύψος καθώς τα πέλματα και οι επιπλέον γόβες βρίσκονται μέσα στα παπούτσια. Κυρίως οι κοντοί άντρες προτιμούν να φορούν αυτά τα παπούτσια για να φαίνονται ψηλότεροι από τη σύντροφό τους. Κανείς δεν έχει βρει τις αρνητικές συνέπειες αυτών των παπουτσιών, επειδή εξαρτάται από τη χρήση του ατόμου το πόσο αυτά τα άτομα το χρησιμοποιούν.

Σε αυτό το άρθρο, έχετε λάβει σχετικά δεδομένα σχετικά με μερικά από τα καλύτερα παπούτσια που θα βοηθήσουν στην αύξηση του ύψους. Τα παπούτσια που συζητούνται σε αυτό το άρθρο είναι καλά διαθέσιμα στην αγορά στην Ινδία και μπορείτε να τα αγοράσετε χωρίς δισταγμό. Εάν είστε πρόθυμοι να αγοράσετε παπούτσια για αύξηση ύψους, συνιστάται να πάτε για κάποιο από αυτά (ή περισσότερα). Πείτε μας ποια λειτουργούσαν καλύτερα για τις απαιτήσεις σας.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

1. Πότε χρειάζομαι παπούτσια για αύξηση ύψους?

Τα παπούτσια που αυξάνουν το ύψος προτιμούνται ιδιαίτερα από τους άνδρες κατά τη διάρκεια δημόσιων εμφανίσεων. Ειδικά όταν πρέπει να περπατήσεις με σιγουριά ανάμεσα σε ένα τεράστιο πλήθος και να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, αυτά τα παπούτσια είναι μια ευλογία. Συνιστώνται επίσης από μοντέλα, που τους αρέσει να παίρνουν πιο ψηλό βλέμμα όταν περπατούν στη ράμπα. Μπορείτε επίσης να νιώσετε καλά στο γραφείο φορώντας αυτά τα παπούτσια με τις τραγανές σας φόρμες.

2. Είναι ασφαλή τα παπούτσια που αυξάνουν το ύψος για την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη?

Ναί! Τα επώνυμα παπούτσια αύξησης ύψους έρχονται με ένα συμπαγές μαξιλάρι και απορροφητικό υλικό για τα πέλματα. Έτσι, μπορείτε να τα φοράτε για περισσότερες ώρες χωρίς να χρειάζεται να αισθάνεστε τον πόνο στην πλάτη σας. Σε αντίθεση με τα ψηλά τακούνια των γυναικών που βλάπτουν τη σπονδυλική στήλη, αυτά τα παπούτσια δημιουργούν ένα ομοιόμορφο σήκωμα στο κάτω μέρος του σώματός σας και ως εκ τούτου είναι αρκετά ασφαλή!

3. Μπορώ να φορέσω αυτά τα παπούτσια ανελκυστήρων ενώ παίζω αθλήματα?

Τα παπούτσια ασανσέρ δεν έχουν σχεδιαστεί για αθλήματα. Η δομή των ποδιών σας αλλάζει όταν φοράτε αυτά τα παπούτσια. Έτσι, όταν επιδίδεστε σε ακραίο τρέξιμο, κλωτσιές ή άλματα, υπάρχουν πιθανότητες ζημιάς στο παπούτσι και με τη σειρά σας και στα πόδια σας. Είναι καλύτερο να επενδύσετε σε μαξιλαροποιημένα αθλητικά εργαλεία για να επιτρέψετε καλύτερες κινήσεις.