9 Κορυφαίες κάλτσες μηρών για άνδρες και γυναίκες

Τα ρούχα είναι ένα βαρόμετρο της θέσης, της διάθεσης, της γεύσης και του στυλ ενός ατόμου. Η προσωπική μας επιλογή ενδυμασίας αποκαλύπτει πολλά περισσότερα για την προσωπικότητα και την κατάσταση του νου μας. Οι κάλτσες, ιδίως, είναι ένα ευέλικτο κομμάτι ρούχου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολύ λεπτότητα και έξυπνα για να αντικατοπτρίζουν κάθε διάθεση και περίσταση. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι κάλτσες Thigh High διατίθενται από τον αστράγαλο έως τον μηρό ψηλά.

Καλύτερες κάλτσες για το μπούτι με εικόνες:

Εκτός από τον παράγοντα ομορφιάς, οι κάλτσες μηρών έχουν πολλά οφέλη για την υγεία και εδώ είναι οι κορυφαίες 9 επιλογές για ψηλές κάλτσες μακριά μηρούς για να διαλέξετε.

1. Μαύρες κάλτσες μηρών:

Μαύρες κάλτσες μηρών

Το μαύρο είναι ένα δυνατό και δυνατό χρώμα. Ενσαρκώνει τη δύναμη, το μυστήριο και τον αισθησιασμό. Κάποιος που προτιμά τις κάλτσες των μηρών είναι ένα μοναδικό άτομο από μόνο του, αλλά το να φοράει μαύρες κάλτσες με μαύρο μπούτι το ωθεί σε διαφορετικό υψόμετρο.

2. Λευκές κάλτσες μηρών:

Λευκές κάλτσες μηρών

Οι λευκές κάλτσες είναι παραδοσιακές. Εξακολουθεί να είναι η προτιμώμενη επιλογή χρώματος για τους περισσότερους στον κόσμο των επιχειρήσεων. Οι κάλτσες των μηρών προσφέρουν την απαραίτητη άνεση και είναι τέλειες φοριές για τους χειμώνες.

3. Red Thigh High Socks:

Red Thigh High Socks

Το κόκκινο χρώμα είναι συνώνυμο του power dressing και είναι επίσης το χρώμα της ενέργειας, της θέλησης και της ζεστασιάς. Ένα άτομο που φορά κόκκινη κάλτσα με κόκκινο μπούτι είτε ως μέρος του επαγγελματικού είτε του casual συνόλου είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση.

4. Κάλτσα ροζ μηρού:

Κάλτσες ροζ μπούτι

Το ροζ χρώμα είναι μείγμα χρωμάτων κόκκινο και λευκό και διατηρεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο αυτών κυρίαρχων χρωμάτων. Αν και συνήθως σχετίζεται με γυναίκες, οι ροζ κάλτσες των μηρών λειτουργούν εξίσου τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

5. Γκρίζα κάλτσα μηρών:

Γκρίζες κάλτσες μηρών

Το γκρι είναι χρώμα αποκόλλησης και δεν απαιτεί προσοχή. Φορέστε αυτό το χρώμα όταν το μίγμα είναι ανάγκη της ώρας. Οι γκρίζες κάλτσες των μηρών είναι επίσης τέλειες για να φοριούνται σε εσωτερικούς χώρους μια βροχερή μέρα ή όταν χαλαρώνετε μπροστά στο τζάκι.

6. Μάλλινες κάλτσες μηρών:

Μάλλινες κάλτσες μηρών

Οι κάλτσες κατασκευάζονται με μια ποικιλία υφασμάτων, αλλά οι μάλλινες κάλτσες είναι οι καλύτερες. Το μαλλί διατηρεί και απελευθερώνει θερμότητα με βάση τον καιρό, απωθεί επίσης το νερό που το καθιστά το καλύτερο ύφασμα για να φορεθεί τους χειμώνες. Όλα τα παραπάνω, οι κάλτσες με πλεκτές μηρούς πρέπει να έχουν αντικείμενο ντουλάπας. Επιπλέον, οι παχιές κάλτσες στους μηρούς είναι εξαιρετικά άνετες και κακές για να φοριούνται τους χειμώνες.

7. Κάλτσα με ριγέ μηρό:

Ριγέ κάλτσες μηρών

Οι έντονες εκτυπώσεις και οι κάλτσες με ρίγες είναι ιδανικές για κάθε περίσταση. Οι ριγέ κάλτσες στο μηρό σπάνε τη μονοτονία της κατά τα άλλα μονόχρωμης επαγγελματικής ένδυσης. Κάνουν επίσης διασκεδαστική δήλωση στυλ με κάθε casual ή αθλητικό ρούχο, γεγονός που τα καθιστά must have.

8. Κάλτσα σωλήνα για μηρούς:

Κάλτσες Thigh High Tube

Οι κάλτσες με σωλήνες υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό και συγκεκριμένα οι κάλτσες με ψηλό μηρό αποτελούν μέρος των επαγγελματικών αθλημάτων από πολύ παλιά. Παραδοσιακά λευκό με ρίγες σε ομαδικά χρώματα και αυτές οι κάλτσες είναι αθλητικά συλλεκτικά. Σήμερα οι κάλτσες με σωλήνες έχουν προχωρήσει από αθλητικά ρούχα σε γραφεία και casual ρούχα.

9. Plus Size Thigh High Sock:

Plus Size Thigh High Socks

Οι κάλτσες είναι κανονικά ένα μέγεθος για όλους, αλλά υπάρχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν μεγαλύτερα πόδια και το να φοράτε κανονικές κάλτσες θα ήταν μεγάλο μειονέκτημα και δεν εξυπηρετούσε σχεδόν κανέναν σκοπό. Οι άνδρες με μέγεθος ποδιού μεγαλύτερου από 12,5 και γυναίκες με μέγεθος μεγαλύτερο από 10 πρέπει πάντα να επιλέγουν κάλτσες plus size μηρών αντί για κανονικές κάλτσες. Τα ρούχα μεγέθους είναι μεγάλη αγορά σήμερα και υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτήν την κατηγορία.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι και μήκος κάλτσες από τον αστράγαλο έως το γόνατο, αλλά οι κάλτσες ψηλά για τους μηρούς είναι μια διαφορετική κατηγορία από μόνες τους. Αυτές οι κάλτσες είναι εξαιρετικά άνετες, έρχονται σε διάφορα σχέδια, χρώματα και παρέχουν ανακούφιση από κοινές παθήσεις των ποδιών. Φροντίστε να αγοράσετε μερικές από αυτές τις ανδρικές και γυναικείες κάλτσες για τους μηρούς.