Κορυφαίες 9 λευκές κάλτσες για άνδρες και γυναίκες

Τα πόδια είναι οι κινητήρες που κινούν το σώμα μας, αλλά δυστυχώς, είναι το πιο αγνοημένο μέρος του σώματος. Η μόδα της χρήσης κάλτσες μπορεί να εντοπιστεί μέχρι τον 8ο αιώνα π.Χ. Οι κάλτσες σήμερα έχουν εξελιχθεί ως αξεσουάρ μόδας από τις πρώτες μέρες και διατίθενται σε διαφορετικά στυλ και χρώματα για άνδρες και γυναίκες. Αν και υπάρχει μια ποικιλία διαθέσιμων επιλογών χρωμάτων, οι λευκές κάλτσες είναι η πιο προτιμώμενη επιλογή.

Καλύτερες λευκές κάλτσες σε νέα μοντέλα:

Εδώ είναι οι κορυφαίες 9 λευκές κάλτσες για να επιλέξετε τις αγαπημένες σας κάλτσες ανάλογα με τον τύπο του παπουτσιού σας.

1. Λευκές κάλτσες αστραγάλου:

Λευκές κάλτσες αστραγάλου

Οι κάλτσες αστραγάλου είναι μια ευέλικτη φθορά. Μπορεί να φορεθεί ως ενεργό και άνετο ρούχο. Οι κάλτσες αστραγάλου ταιριάζουν απόλυτα για κάθε περίσταση και διατίθενται σε ποικιλία υλικών. Επιπλέον, αυτές οι κάλτσες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απόλυτη άνεση στον χρήστη.

2. No Show Socks White:

No Show Socks White

Οι λευκές κάλτσες χωρίς εμφάνιση είναι ιδανικές για να φορέσετε με χαμηλό παπούτσι, loafers ή αθλητικά παπούτσια. Αυτές οι κάλτσες κρύβονται μέσα στα παπούτσια και γίνονται σχεδόν αόρατες. Είναι μια τέλεια επιλογή για επαγγελματική ή επίσημη ένδυση.

3. Λευκές αθλητικές κάλτσες:

Λευκές αθλητικές κάλτσες

Οι κάλτσες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων αθλητικών ενδυμάτων. Οι κάλτσες βοηθούν στη ρύθμιση της τριβής που είναι σημαντική σε κάθε είδους αθλήματα επαφής και μη επαφής. Οι κοντές αθλητικές κάλτσες είναι τέλειες για cheer led που βοηθούν στην απορρόφηση του σοκ από το άλμα ενώ οι μακριές λευκές κάλτσες έχουν στρατηγικά προστατευμένες ζώνες για να παρέχουν υποστήριξη και άνεση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

4. Λευκές κάλτσες με λευκό γόνατο:

Κάλτσες με λευκό γόνατο

Οι κάλτσες ψηλού γόνατος ή συμπίεσης σε λευκό είναι ότι πρέπει για αθλητές. Αυτές οι κάλτσες βοηθούν στην πρόληψη της συσσώρευσης αίματος στο πόδι, το οποίο είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τους αθλητές. Οι κάλτσες με γόνατο πρέπει επίσης να είναι ασθενείς που έχουν κοιμηθεί για πολύ καιρό. Οι κάλτσες συμπίεσης είναι επίσης μια μεγάλη άνεση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

5. Λευκές κάλτσες ανδρών Mid Calf:

Mid Calf Ανδρικές λευκές κάλτσες

Αυτές οι λευκές κάλτσες είναι οι πιο συνηθισμένες επαγγελματικές φορεσιές. Οι κάλτσες της μέσης γάμπας είναι άνετες, αέρινες και συνδυάζονται εύκολα με αθλητικά παπούτσια, loafers, μπότες και αθλητικά.

6. White Over The Calf Socks:

White White The Calf Socks

Το λευκό πάνω από το μοσχάρι ή οι μακριές λευκές κάλτσες δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστες αλλά είναι επίσης ευεργετικές για την υγεία. Αυτές οι κάλτσες σπάνια πέφτουν στους αστραγάλους και βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος. Οι κάλτσες πάνω από το μοσχάρι είναι μια καλή επιλογή για διαβητικούς και προστατεύουν τα πόδια, η οποία είναι μια σημαντική πτυχή σε αυτήν την κατάσταση.

7. Κάλτσες White Crew:

Κάλτσες White Crew

Οι κάλτσες πληρώματος είναι υπερσύγχρονες και άνετες. Οι κάλτσες πληρώματος αγκαλιάζουν το πόδι, έχουν βαθιά αντικραδασμική προστασία στη σόλα και παρέχουν απόλυτη άνεση. Αυτές οι λευκές βαμβακερές κάλτσες επιτρέπουν τη μέγιστη απορρόφηση του ιδρώτα και βοηθούν στην κυκλοφορία του αέρα.

8. Κάλτσες White Tab:

Κάλτσες White Tab

Η κάλτσα με καρτέλες είναι κάτι που συνήθως τελειώνει κάτω από τον αστράγαλο και δεν έχει μήκος ποδιού. Διαθέτει υφασμάτινο έμπλαστρο κάτω από τον αχίλλειο τένοντα για προστασία και βοηθά την κάλτσα να μην γλιστράει.

9. Κάλτσες White Toe:

Λευκές κάλτσες ποδιών

Οι κάλτσες των ποδιών είναι μοναδικά σχεδιασμένες για να προστατεύουν κάθε δάχτυλο. Οι κάλτσες των ποδιών καλύπτουν το δέρμα από τριβές και βοηθούν στην πρόληψη φουσκάλων, μειώνουν τον ιδρώτα και τα καυτά σημεία. Αυτές οι κάλτσες παρέχουν επίσης καλύτερο κράτημα.

Οι κάλτσες είναι must αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα. Αν και υπάρχει μια ποικιλία από κάλτσες διαθέσιμες σε διαφορετικό χρώμα, αλλά το λευκό είναι το χρώμα κάθε περίστασης και σκοπού είτε κοινωνικό είτε επαγγελματικό.