Κορυφαίες 9 προστατευτικές ομπρέλες ήλιου για εξωτερικούς χώρους

Οι ομπρέλες είναι η ειδικά σχεδιασμένη ομπρέλα για να προστατεύει το άτομο από τις ανεπιθύμητες άμεσες βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Αυτά είναι unisex και έχουν σχεδιαστεί για όλα τα φύλα. Αυτές οι ομπρέλες έχουν πολλές ποικιλίες για να θαυμάσετε. Οι ομπρέλες του ήλιου χρησιμοποιούνται στην καθημερινή ζωή από κάθε άτομο. Γενικά, τα καλοκαίρια οι ομπρέλες είναι πιο απαραίτητες για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από τις ηλιακές βλάβες ή τα ηλιακά εγκαύματα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ποικιλίες που μπορείτε να δείτε σε ομπρέλες ήλιου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα πόδια ή το ταξίδι.

Οι καλύτερες και διαφορετικές ομπρέλες ήλιου με εικόνες:

Εδώ είναι η λίστα με τις 9 κορυφαίες ομπρέλες ηλίου για φροντίδα το καλοκαίρι.

1. 3-Fold Sun Umbrella:

3-πτυσσόμενη ομπρέλα ήλιου

Οι τριπλές ομπρέλες είναι οι πιο αποτελεσματικές και χειροκίνητες ομπρέλες που χρειάζονται για να καλύψουν ή να προστατεύσουν το σώμα από τις ηλιακές ακτίνες. Έχει την ποιότητα να διπλώνεται έως και τρεις φορές. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι ανοιχτόχρωμη μπλε ομπρέλα ήλιου.

2. Αντιανεμική ομπρέλα ήλιου:

Αντιανεμική ομπρέλα ήλιου

Υπάρχουν πολλές ομπρέλες αντηλιακής προστασίας και αυτή είναι μία από αυτές. Υπάρχει επίσης ανάγκη προστασίας από τον άνεμο, οπότε αυτή η ομπρέλα θα παρέχει επίσης προστασία από τους γρήγορους ανέμους μαζί με τις ακτίνες του ήλιου. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι η μαύρη ομπρέλα ήλιου.

3. Ομπρέλα με δύο στρώματα:

Ομπρέλα με δύο στρώσεις

Η διπλή στρώση είναι μια από τις καλύτερες και μεγάλες ομπρέλες ηλίου που διατίθενται στις μέρες μας. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι η μαύρη ομπρέλα ήλιου. Αυτή η διπλή στρώση παρέχει μια αποτελεσματική προοπτική για να θαυμάσετε με διπλή προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Αυτές οι ομπρέλες είναι οι πιο αποτελεσματικές.

4. Casual Sun Umbrella:

Casual Sun Umbrella

Οι καθημερινές ομπρέλες για τον ήλιο μπορούν να φανούν στην καθημερινή ζωή, από φθηνές έως ακριβές. Αυτά μπορούν να θεωρηθούν ως προσωπική ομπρέλα ήλιου που οι άνθρωποι παίρνουν γενικά ενώ περπατούν σε σκονισμένους δρόμους με ζεστό καιρό. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι κίτρινη ομπρέλα.

5. Tent Beach Umbrella:

Tent Beach Umbrella

Η σκηνή διδάσκει ότι οι ομπρέλες είναι και πάλι ομπρέλες ηλιοθεραπεία που αντιμετωπίζεται γενικά ως σκηνή σε παραλίες με ζεστό καιρό. Αυτά μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα από το κάψιμο του ήλιου. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι η κίτρινη ομπρέλα ήλιου. Ακόμη και είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος σε σύγκριση με άλλα.

6. Αντι UV ομπρέλα:

Ομπρέλα κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας

Η ομπρέλα κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας είναι η καλύτερη ομπρέλα ήλιου που διατίθεται στον αιώνα. Ασχολείται κυρίως με την ανακούφιση από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες που μπορούν να βλάψουν το δέρμα σε μεγαλύτερο βαθμό. Ακόμη και η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι η κόκκινη ομπρέλα ήλιου. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ ταξιδεύετε ή περπατάτε.

7. Sun Shade Umbrella:

Sun Shade Umbrella

Αυτές είναι οι φορητές ομπρέλες που διατίθενται εκτός σύνδεσης. Είναι ένας αρκετά μικτός τύπος που χρησιμοποιείται γενικά σε εστιατόρια. Οι ομπρέλες σε μπαρ και εστιατόρια είναι ενισχυμένες με ομπρέλες σκιάς. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι κόκκινη ομπρέλα.

8. Σχεδιαστής Sun Umbrella:

Σχεδιαστής Sun Umbrella

Ο σχεδιαστής είναι απλώς ένας τρόπος για να παρακάμψετε ένα πρότυπο στους ανθρώπους. Αυτά τα σχέδια είναι καλύτερα σε σύγκριση με άλλα. Αυτοί οι μικροί τύποι ομπρέλας ήλιου μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά ενώ ταξιδεύετε. Στέκεται ενάντια στον ήλιο καθ ‘όλη τη διάρκεια. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι η πολύχρωμη ομπρέλα ήλιου.

9. Ever Green Umbrella:

Ever Green Umbrella

Οι πάντα πράσινες ομπρέλες είναι ο νέος τύπος στον οποίο υπακούει στην οικολογική φύση. Η ομπρέλα του ηλιόλουστου κήπου μπορεί να είναι μια από αυτές. Χρησιμοποιείται ξανά ως ατομικός σκοπός για να σταθεί ενάντια στον ήλιο. Η καλύτερη επιλογή μπορεί να είναι η πράσινη ομπρέλα ήλιου.

Η ομπρέλα ασχολείται κυρίως με την προστασία από τις βλαβερές ακτίνες, όπου η καλύτερη ομπρέλα είναι η ομπρέλα κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας. Το χρώμα μπορεί να γίνει σύμφωνα με την επιλογή. Ακόμη και οι διπλές στρώσεις, οι αντιανεμικές και οι τριπλές ομπρέλες έχουν καλύτερη χρήση στην κοινωνία. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι πάντα πράσινες ομπρέλες φιλικές προς το περιβάλλον.