9 καλύτερα μοντέλα πορτοφολιών ταξιδιού για άνδρες και γυναίκες

Η ασφάλεια είναι αξιόπιστα μια σημαντική συμπάθεια προς πολλούς εξερευνητές, ανεξάρτητα από το πού σκοπεύετε ή σε ποιο βαθμό η εκδρομή σας. Τα πορτοφόλια ταξιδιού προορίζονται για την εξασφάλιση των πόρων σας, των ταξιδιωτικών αρχείων, των πιστωτικών και χρεώσεων καρτών και χρημάτων έναντι ληστείας ή τυχαίας ατυχίας. Υπάρχει μια ποικιλία από πορτοφόλια ταξιδιού για άνδρες και ταξιδιωτικά πορτοφόλια για γυναίκες, όλα προορίζονται για μεγαλύτερη ασφάλεια και παρηγοριά.

ταξιδιωτικά πορτοφόλια-για-άνδρες-και-γυναίκες

Υπάρχουν σωρεία διαφόρων στυλ, τύπων και αξιών που πρέπει να εξετάσετε όταν αγοράζετε ένα πορτοφόλι ταξιδιού. Σίγουρα, χρειάζεστε κάτι ενεργητικό, κάτι που σας αρέσει πολύ, αλλά εκτός από αυτό, πρέπει να αναγνωρίσετε ορισμένους παράγοντες: τα κύρια σημεία ασφαλείας, το μέτρο κ.λπ..

Απλά και νέα πορτοφόλια ταξιδιού για κορίτσια και αγόρια:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία σχέδια πορτοφολιών ταξιδιού για άνδρες και γυναίκες.

1. Bellroy Leather Elements Travel Wallet for Women:

bellroy-leather-travel-wallet-for-women

Αυτή η απόφαση είναι a la mode, σκοτεινή και φαίνεται κορυφαία. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο είναι ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά πορτοφόλια για γυναίκες. Είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο υλικό, με συμπέρασμα με φερμουάρ, που περιλαμβάνει συντριπτική υποχρέωση δέρματος αγελάδας.

2. Z CLIP Travel Wallet for Men:

z-clip-travel-wallet-for-men

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ασήμαντο σε αξία, το Z Clip είναι το πιο καλαίσθητο Men’s Travel Wallet που έχει καταγραφεί. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ανθεκτική περικοπή μετρητών/πορτοφόλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμείλικτα για σημαντικό χρονικό διάστημα, αλλά διατηρήστε μια πεντακάθαρη εμφάνιση χωρίς να χάσετε τη χρησιμότητά του από μια σφιχτή αντίληψη ότι πολλές άλλες περικοπές μετρητών χάνονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

3. Γυναικείο πορτοφόλι Pacsafe Sleuth για ταξίδια:

πορτοφόλι pacsafe-sleuth-women-travel-wallet

Η χαμηλή αξία συνεπάγεται μεγάλη εκτίμηση σε αυτήν την απόφαση! Αυτό το γυναικείο πορτοφόλι ταξιδιού διατίθεται μόνο σε ένα χρώμα, σκούρο και είναι ελκυστικό για τις κυρίες που ταξιδεύουν εν κινήσει. Αυτό είναι αρκετά συντηρητικός συντονιστής από ένα πραγματικό πορτοφόλι, ώστε να σημαίνει ότι μπορείτε να διατηρήσετε όλες τις σημαντικές τεκμηρίωση σε ένα μέρος, χωρίς να αγχώνεστε με κομμάτια χαρτιού που θα πεταχτούν αυθαίρετα στο σάκο σας..

4. Ανδρικό πορτοφόλι Nuts and Bolts:

παξιμάδια-και-μπουλόνια-ανδρικά-πορτοφόλι

Το πιο συγκεκριμένο αποτελείται από τον σημαντικό αριθμό πορτοφολιών σε αυτήν την κατάρρευση. Το BASICS Travel Wallet For Men είναι λογικό ή περισσότερο, χρήσιμο στο υψηλότερο ποσό. Προσαρμόστε χρήματα, το κλειδί του σπιτιού σας και έως και 15 κάρτες πλεονεκτικά χωρίς το πρόβλημα της δυσχέρειας.

5. Πορτοφόλι ταξιδιού Samsonite αποσκευών:

samsonite-αποσκευές-ταξιδιωτικό-πορτοφόλι-για γυναίκες

Κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη, το πορτοφόλι ταξιδιών για γυναίκες είναι αρκετά εκτεταμένο για ένα εισιτήριο, ενώ περιέχει επιπλέον χώρο για την άδεια ταξιδιού σας, κάρτες και μετρητά. Το τελικό υλικό δίνει την εντύπωση του κόστους, όταν είναι πραγματικά πολύ κακό, με ένα μοντέρνο σκοτεινό εξωτερικό.

6. MACHINE-ERA CO. Travel Wallet for Men:

πορτοφόλι-εποχή-μηχανή-συν-ταξίδι-για-άνδρες

Το πορτοφόλι Machine-Era Co. είναι ένα ισχυρό, ομαλό και υψηλής ποιότητας κομμάτι που είναι εξαιρετικά λογικό! Το κόστος είναι εξαιρετικά λογικό σε αντίθεση με την ποιότητα που προσφέρουν. Έρχεται σε μέταλλο, πιστόλι και σκούρες αποχρώσεις.

7. Κάτοχος διαβατηρίου Herschel:

herschel-διαβατήριο-κάτοχο-και-για-άνδρες-και-γυναίκες

Το στήριγμα είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα και είναι επενδεδυμένο για πρόσθετη ασφάλεια, με συγκεκριμένο τελικό στόχο να κρατήσει τις αναφορές σας μακριά από νερό ή άλλες επιβλαβείς ουσίες.

8. The Ridge Men’s Travel Wallet:

το πορτοφόλι-ridge-men-travel-men

Το Ridge Wallet είναι πολύ διάσημο στην κατηγορία ανδρικών πορτοφολιών. Αυτό το πορτοφόλι είναι πολύ καλό για χρήση και είχε λάβει θετικά σχόλια από άτομα που το έχουν χρησιμοποιήσει.

9. Busy B Family Wallet:

το-απασχολημένο-β-οικογενειακό-πορτοφόλι-για-ταξίδια

Αυτό είναι ένα φοβερό πορτοφόλι ταξιδιού για οικογένειες εν κινήσει. θα ανακαλύψετε χώρο για έως και έξι άδειες ταξιδιού, και επιπλέον ανοίγματα καρτών και χώρο για όλο το άλλο έντυπο υλικό σας.

Στο σημείο που επιλέγετε ανδρικά πορτοφόλια ταξιδιού, θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε τον αριθμό των διαμερισμάτων. Είναι επιτακτικό να σκεφτείτε τι χρειάζεστε για να μεταφέρετε και να επιλέξετε επίσης. Στο σημείο που αγοράζετε γυναικεία πορτοφόλια ταξιδιού στον ιστό, θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τις πληροφορίες σχετικά με την εγγύηση.