Κορυφαία 9 διαφορετικά πορτοφόλια χρώματος για άνδρες και γυναίκες σε τάση

Τα πρώτα πορτοφόλια ήταν με κορδόνια, καθώς έφεραν μόνο μετρητά και κέρματα. Αυτά τα πορτοφόλια ήταν δεμένα στις ζώνες τους. Το Πορτοφόλι είναι ένα μικροσκοπικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση μετρητών και κερμάτων. Συχνά έχει μέγεθος τσέπης. Αργά πολλά άλλα είδη, συμπεριλαμβανομένων των μετρητών, αποθηκεύονται σε ένα πορτοφόλι όπως πιστωτικές κάρτες, ταυτότητες, άδεια κλπ. Είναι συχνά κατασκευασμένο από δέρμα ή ύφασμα. Νωρίτερα μόνο οι άνδρες χρησιμοποιούσαν πορτοφόλια και οι γυναίκες πορτοφόλια. Σήμερα έχει εμφανιστεί μια γυναικεία έκδοση του πορτοφολιού. Οι γυναίκες μεταφέρουν πορτοφόλια μέσα στα πορτοφόλια.

Τελευταία και κομψά σχέδια πορτοφολιών χρώματος για άνδρες και κυρίες στη μόδα:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία 9 πορτοφόλια χρώματος.

1. Ασημί μαύρο πορτοφόλι από ανοξείδωτο ατσάλι:

χρώμα-πορτοφόλια

Αυτό το εκπληκτικό πορτοφόλι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι εξαιρετικό για τη μεταφορά πιστωτικών καρτών. Έρχεται με προστασία RFID που βοηθά στην προστασία των πιστωτικών καρτών από κλοπή. Διαθέτει 3 θέσεις πιστωτικής κάρτας και παράθυρο ταυτότητας.

2. Γυναικείο ροζ μεσαίο πορτοφόλι:

Γυναικείο ροζ μεσαίο πορτοφόλι

Αυτό το ροζ κομψό πορτοφόλι είναι κομψό και μοντέρνο. Διαθέτει άφθονο χώρο για να μεταφέρει τα καθημερινά είδη πρώτης ανάγκης μιας γυναίκας-μετρητά, ταυτότητες, πιστωτικές κάρτες κλπ. Αυτό το πορτοφόλι είναι αδιάβροχο και μακράς διαρκείας..

3. Πολύχρωμο τυπωμένο πορτοφόλι:

Πολύχρωμο τυπωμένο πορτοφόλι

Ένα πορτοφόλι με εκτύπωση, Έχει δύο τσέπες με φερμουάρ και μπορεί να χωρέσει πιστωτικές κάρτες και κέρματα. Αυτό το πορτοφόλι είναι θλιβερό και χαριτωμένο – μια σίγουρη σύλληψη από εφήβους κολλεγίων. Διαθέτει επίσης ένα βραχιόλι που σας βοηθά να κολλήσετε σε αυτό ενώ ψωνίζετε.

4. Γυναικείο πορτοφόλι Cosmetic Black Traveller:

Γυναικείο πορτοφόλι Cosmetic Black Traveller

Είναι ένα φανταστικό πορτοφόλι ειδικά κατασκευασμένο για γυναίκες καθώς δεν μπορούν να ταξιδέψουν χωρίς καλλυντικά. Είναι ένα πορτοφόλι Roll n go για μεταφορά κοσμημάτων, καλλυντικών και καλλυντικών όλα σε ένα πορτοφόλι. Παρ ‘όλα αυτά, δεν είναι ογκώδες. Διαθέτει 4 διαμερίσματα με φερμουάρ για να μεταφέρετε όλα τα αντικείμενα. Διαθέτει επίσης έναν κρίκο που κρεμάει και μπορεί να διπλωθεί σε ένα πορτοφόλι με κλείσιμο, που πρέπει για όλες τις γυναίκες.

5. Πορτοφόλι με πολύχρωμο έθνικ στυλ:

Πορτοφόλι με πολύχρωμο έθνικ στυλ

Αυτό είναι ένα εθνικό πορτοφόλι κεντημένο στο χέρι. Διαθέτει 2 κλεισίματα με φερμουάρ. Αυτά τα πορτοφόλια συνδυάζονται με οποιαδήποτε εθνική ένδυση, είτε πρόκειται για ένα saree, για ένα πολύχρωμο lehenga είτε για μοντέρνο Kurtis. Αυτό το πορτοφόλι είναι απαραίτητο για κάθε ντουλάπα κοριτσιών.

6. Γυναικείο σκούρο ροζ δερμάτινο νόμισμα Mini Wallet:

Γυναικείο μίνι πορτοφόλι από σκούρο ροζ δέρμα

Αυτό το πορτοφόλι καθορίζει την απλότητα καθώς και τη χρησιμότητα. Μπορεί επίσης να κρατήσει μετρητά, κάρτες και νομίσματα. Είναι ένα διπλό είδος. Και όλο το υλικό είναι εύκολα προσβάσιμο. Υπάρχει ένα φερμουάρ για να κλείσετε το πορτοφόλι για να διασφαλίσετε ότι δεν πέφτει τίποτα. Διαθέτει επίσης έναν χαριτωμένο ιμάντα φούντας για διακόσμηση που είναι επίσης αποσπώμενος.

7. Ανδρικό πορτοφόλι για καφέ καφέ χρώμα:

Ανδρικό Special Brown Wallet

Ένα μοναδικό πορτοφόλι για άνδρες, έχει την εικόνα του χαρτονομίσματος των 100 δολαρίων ΗΠΑ τυπωμένη στο εξωτερικό. Αυτό το πορτοφόλι έρχεται σε δύο αποχρώσεις του καφέ. Είναι κατασκευασμένο από faux δέρμα. Αυτό το πορτοφόλι διαθέτει χώρο για περίπου 5 κάρτες και μετρητά.

8. Κάρτα κατόχου Tan Slim Wallet:

Κάρτα Κάρτας Tan Slim Wallet

Αυτό το πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα και έχει μεγάλη αντοχή λόγω του υψηλής ποιότητας υλικού του. Διαθέτει 6 έως 7 θέσεις για κάρτες. Το μεσαίο διαμέρισμα διαθέτει φερμουάρ. Μπορεί να μεταφερθεί πολύ υλικό χωρίς να γίνει ογκώδες το πορτοφόλι. Διαθέτει επίσης αποκλεισμό RFID για την αποφυγή κλοπής.

9. Πορτοφόλι Brown Soft Trifold:

Πορτοφόλι Brown Soft Trifold

Αυτό το πορτοφόλι αντιπροσωπεύει την τάξη και το στυλ. Είναι κατασκευασμένο από σκούρο δέρμα και έχει ωραίο μοτίβο στο εσωτερικό. Διαθέτει 8 θέσεις για πιστωτικές κάρτες, 3 παράθυρα για ταυτότητα. Διαθέτει επίσης 2 θήκες για χαρτονομίσματα και μια τσέπη νομισμάτων με κλείσιμο. Υπήρξε μια πρόβλεψη για τα πρόσθετα διαμερίσματα με φερμουάρ στα κλειδιά, ενώ η επένδυση χρώματος αντίθεσης προσθέτει στην ομορφιά της.

Τα σημερινά πορτοφόλια διατίθενται σε διάφορα στυλ και υλικό. Έχουν εμφανιστεί ποικιλίες όπως πλένονται, αδιάβροχες, ανθεκτικές σε κλοπή, απλές, νέον, με σχέδια και αδύνατες. Υπάρχουν επίσης πορτοφόλια με βιβλία επιταγών που έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν επίσης τα βιβλία επιταγών μας. Μπορείτε να ελέγξετε σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας με την επιλογή online αγορών. Επιλέξτε από μια μεγάλη συλλογή από πορτοφόλια χρώματος που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας.