9 Πιο πρόσφατα και ασφαλή πορτοφόλια RFID για άνδρες και γυναίκες

Το RFID είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στα πορτοφόλια. Η τεχνολογία αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων αποτρέπει τους απατεώνες από τη συλλογή των ψηφιακών πληροφοριών σας. Τα πορτοφόλια διαθέτουν μια τεχνική αποκλεισμού που διατηρεί ασφαλείς τις κάρτες και τους λογαριασμούς σας.

Κομψά και προστατευτικά σχέδια πορτοφολιών RFID για άνδρες και κυρίες στη μόδα:

Ας πρέπει να δούμε τα κορυφαία 9 πορτοφόλια RFID.

1. Πορτοφόλι μπροστινής τσέπης RFID:

πορτοφόλια rfid

Αποκτήστε αυτό το ισχυρό κλιπ για μαγνήτες για άνδρες. Τα ανδρικά πορτοφόλια RFID είναι ιδανικά για να διατηρήσετε τα υπάρχοντά σας ασφαλή. Η τεχνολογία RFID εμποδίζει την κλοπή της κάρτας. Διαθέτει πολλαπλές θέσεις πιστωτικών καρτών για να διατηρείτε τις κάρτες σας άθικτες.

2. Λεπτό πορτοφόλι RFID:

Λεπτό πορτοφόλι RFID

Εδώ είναι ένα υπέροχο λεπτό πορτοφόλι για άνδρες που είναι κατασκευασμένο με λεπτό δέρμα και έχει παράθυρο ταυτότητας. Το πορτοφόλι διαθέτει υλικό κατά της σάρωσης και αυτό καθιστά δύσκολο για τους εγκληματίες να συλλέξουν τις ψηφιακές πληροφορίες σας. Οι υποδοχές καρτών είναι αρκετές και διαθέτει επίσης διαμερίσματα λογαριασμών.

3. Μινιμαλιστικό πορτοφόλι RFID:

Μινιμαλιστικό πορτοφόλι RFID

Αυτή είναι μια υπέροχη νέα προσθήκη στα πορτοφόλια. Η μινιμαλιστική προσέγγιση κάνει το πορτοφόλι λεπτότερο αλλά δεν συμβιβάζεται με την χωρητικότητα αποθήκευσης. Μπορεί να μεταφέρει έως και 8 έως 10 κάρτες. Διαθέτει επίσης άφθονο χώρο για μετρητά και ταυτότητα. Αυτό είναι ένα πορτοφόλι αποκλεισμού RFID και αυτό διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή.

4. Πορτοφόλι Flip Side RFID:

Πορτοφόλι Flip Side RFID

Εδώ είναι το καλύτερο πορτοφόλι RFID για άνδρες. Είναι κατασκευασμένο από πολυανθρακικό και αλουμίνιο ποιότητας αεροσκάφους. Αυτό βοηθά στην προστασία των δεδομένων σας από ψηφιακή κλοπή. Μπορεί να αποθηκεύσει έως και 8 κάρτες και λογαριασμούς. Το πορτοφόλι από την άλλη πλευρά είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε για να εξασφαλίσετε τα δεδομένα και τα υπάρχοντά σας.

5. Διπλό πορτοφόλι RFID:

Διπλό πορτοφόλι RFID

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα πορτοφόλια αποκλεισμού RFID που μπορούν να αγοράσουν οι άνδρες. Το διπλό πορτοφόλι ανοίγει για να σας δώσει άπλετο χώρο για να τοποθετήσετε τους λογαριασμούς σας. Το λεπτό πορτοφόλι επιτυγχάνει τη λεπτότητά του λόγω του εξαιρετικού δέρματος ολικής άλεσης που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του. Το διπλό πορτοφόλι RFID για άνδρες είναι επίσης ένα παραδοσιακό πορτοφόλι ως προς το χρώμα και την αίσθηση του.

6. Πορτοφόλι Metal RFID:

Μεταλλικό πορτοφόλι RFID

Εδώ είναι ένα εκπληκτικό πορτοφόλι ταξιδιού RFID. Το πορτοφόλι μπορεί να κρατήσει πιστωτικές κάρτες με ασφάλεια και ασφάλεια λόγω της τεχνολογίας αποκλεισμού RFID. Το γυαλιστερό μεταλλικό πορτοφόλι θήκης είναι λεπτό και κομψό και τραβάει τα βλέμματα. Το μάνδαλο του πορτοφολιού είναι πολύ σκληρό και αυτό βοηθά στο να κρατάτε το νερό κλπ μακριά.

7. Κρυφό πορτοφόλι RFID:

Κρυφό πορτοφόλι RFID

Αυτό το πορτοφόλι απόδειξης RFID είναι ιδανικό για ταξίδια όπου πρέπει να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα όπως διαβατήριο κ.λπ. Αυτό κρύβεται στα ρούχα σας και μπορείτε να το φορέσετε στο λαιμό σας. Αυτό το πορτοφόλι RFID είναι η τέλεια λύση για να διατηρήσετε τα χρήματα, τις κάρτες και το διαβατήριό σας ασφαλή.

8. Πορτοφόλι συμπλέκτη RFID:

Πορτοφόλι συμπλέκτη RFID

Εδώ είναι ένα γυναικείο πορτοφόλι RFID με μεγάλο συμπλέκτη που φιλοξενεί όλα τα απαραίτητα στις διάφορες υποδοχές και θήκες του. Ο γυναικείος συμπλέκτης έχει μαύρο χρώμα και έχει επίσης αποσπώμενα λουριά. Το πορτοφόλι διαθέτει τεχνολογία αποκλεισμού RFID και αυτό είναι μια μεγάλη βοήθεια για τις γυναίκες.

9. Πορτοφόλι Flap Style RFID:

Πορτοφόλι Flap Style RFID

Εδώ είναι ένα άλλο χαριτωμένο γυναικείο πορτοφόλι με τεχνική αποκλεισμού RFID. Το πορτοφόλι είναι μικρό και συμπαγές και διαθέτει πτερύγιο για να το κλείσετε. Η στρογγυλεμένη άκρη του πορτοφολιού του δίνει μια πολύ προσεγμένη εμφάνιση. Το πορτοφόλι έχει δύο τόνους. Το εξωτερικό στρώμα του πορτοφολιού είναι κατασκευασμένο από μαύρο δέρμα. Το εσωτερικό στρώμα μπορεί να είναι οποιοδήποτε ποπ χρώμα, όπως ροζ ή μοβ.

Τα πορτοφόλια RFID για άνδρες και γυναίκες είναι το ασφαλέστερο στοίχημα στον σημερινό ψηφιακό κόσμο κλοπής. Τα πορτοφόλια διαθέτουν μηχανισμό αποκλεισμού για αντικλεπτική προστασία. Τα πορτοφόλια είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο ή δέρμα και μπορούν να είναι μοντέρνα σε στιλ ή ακόμα και παραδοσιακά. Τα πορτοφόλια για γυναίκες και άνδρες είναι κομψά με ένα επιπλέον πλεονέκτημα της ψηφιακής ασφαλούς τεχνολογίας.