Οφέλη από κρέμα νύχτας – Το Top 9 μας

Γνωρίζετε τα οφέλη της κρέμας νύχτας; Πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν την ίδια ενυδατική κρέμα καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα, επομένως χρειαζόμαστε πραγματικά δύο διαφορετικά προϊόντα; Είτε επιλέξετε να εφαρμόσετε μια κρέμα νύχτας αλλιώς όχι, είναι ατομική επιλογή. Το πιο απαραίτητο για το δέρμα σας είναι ο ύπνος. Σε περίπτωση που δεν κοιμάστε επαρκώς, η πιο πολυτελής κρέμα θα εξαντληθεί στο δέρμα σας.

Οφέλη από κρέμα νύχτας

Το δέρμα σας πρέπει να δημιουργείται από πολύ άγχος και ρύπανση σε καθημερινή βάση. Από τότε, το δέρμα σας τείνει να μειώσει την ελαστικότητά του και τη σφριγηλότητά του. Υποτίθεται ότι το δέρμα σας απορροφά όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ενώ κοιμάστε, γι ‘αυτό η χρήση μιας κρέμας νύχτας είναι επιθυμητή όταν πηγαίνετε για ύπνο. Βοηθά στη διαύγεια και ξαναγεμίζει το δέρμα σας.

Διαφορετικά οφέλη από κρέμα νύχτας:

Εδώ είναι τα κορυφαία 9 οφέλη της κρέμας νύχτας.

1. Βαθιά υγρασία:

Μπορεί επιπλέον να χαρακτηριστεί ως εξαιρετικά ενυδατική, απύθμενη θρεπτική και θεραπευτική. Αυτά τα προϊόντα χρησιμοποιούν συχνά μόνο υψηλότερα επίπεδα μαλακτικών, επομένως είναι επιπλέον ενυδατικά από το συμπλήρωμά τους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το δέρμα σας ανανεώνεται συνεχώς. ως αποτέλεσμα, εάν είστε ικανοποιημένοι με το επίπεδο υγρασίας που λαμβάνετε από την καθημερινή ενυδατική κρέμα σας από ό, τι πιθανότατα δεν θέλετε ξεχωριστή κρέμα νύχτας. Από την άλλη πλευρά, εάν ανακαλύψετε ότι το δέρμα σας είναι πιο ξηρό ενώ είστε στο σπίτι, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πιο βαριά κρέμα το βράδυ (διαφορετικά περάστε σε έναν υγραντήρα!)

2. Θεραπεία δέρματος:

Πολλές κρέμες νύχτας περιέχουν ενώσεις που αποκαθιστούν την εμφάνιση του δέρματος, για παράδειγμα πεπτίδια που βελτιώνουν την παραγωγή κολλαγόνου οδηγώντας σε πιο σφριγηλό δέρμα. Ορισμένα περιέχουν αντιοξειδωτικά για παράδειγμα βιταμίνη Ε και συνένζυμο Q που καταργούν τη βλάβη από τον ήλιο και εμποδίζουν το σχηματισμό νέων ρυτίδων.

3. Ιδανικό για λιπαρό δέρμα:

Επιλέξτε μια κρέμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας. Το λιπαρό δέρμα χρειάζεται λιγότερη ενυδάτωση. Το γηρασμένο δέρμα σας μπορεί να μην φαίνεται πια παλιό. Βοηθά το δέρμα σας να αποκαταστήσει την ευελιξία του.

4. Αντιγήρανση:

Αυτές οι κρέμες νύχτας μπορεί να περικλείουν γλυκολικό οξύ, ρετινόλη, συν σαλικυλικό οξύ που βοηθούν στην ενίσχυση του κύκλου του δέρματος, μειώνοντας έτσι την όψη των ρυτίδων και τις λεπτές γραμμές. Δεν είναι επιθυμητό να χρησιμοποιείτε προϊόντα από αυτά τα συστατικά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, επειδή αυξάνουν την ευαισθησία του δέρματος. Έτσι, μια κρέμα νύχτας κάνει τη δουλειά της χωρίς την ανάμειξη του αντηλιακού αλλιώς ακτίνων UV. Σίγουρα χρησιμοποιείτε κρέμα ημέρας τη νύχτα. το δέρμα σας δεν θα περιέχει το πλήρες πλεονέκτημα του συστατικού αντιγήρανσης.

5. Στόχοι Ειδικά προβλήματα:

Υπάρχουν κρέμες νύχτας για την ακμή, για ανώτερες γραμμές και ρυτίδες, επιπλέον για τραχύ δέρμα. Επιλέξτε μια κρέμα που καλύπτει την ακριβή ανησυχία σας.

6. Αποτρέπει τις ρυτίδες:

Ηρεμεί το πρόσωπό σου. Η κρέμα βοηθά επίσης στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Οι ρυτίδες και άλλες γραμμές στο πρόσωπό σας συμπυκνώνονται. Ένας βασικός ρόλος που εκτελεί μια κρέμα νύχτας είναι ότι αποφεύγει το δέρμα σας να χαλαρώσει.

7. Παρέχει ομοιόμορφη χροιά:

Επιπλέον, διασφαλίζει ότι το δέρμα σας έχει μια λεία επιδερμίδα μαζί με μια καλύτερη υφή δέρματος. Η κρέμα νύχτας αυξάνει το κολλαγόνο στο δέρμα σας.

8. Καθαρίζει το δέρμα:

Αυτές οι κρέμες νύχτας απομακρύνουν τη βρωμιά από το πρόσωπό σας, επιδιορθώνουν τα κύτταρα του προσώπου και αποφεύγουν τους ιστούς να τραυματιστούν. Κατά συνέπεια, μια κρέμα νύχτας στο πρόσωπό σας όχι μόνο διατηρεί την επιδερμίδα σας ενθαρρυντική, αλλά διευκολύνει επίσης να διορθώσει τα κατεστραμμένα κύτταρα.

9. Επισκευή:

Η μεμβράνη εκτελεί τον όγκο της επιδιόρθωσης και της αναγέννησης καθώς κοιμόμαστε. Οι κρέμες νύχτας είναι πιο πλούσιες και παχύτερες, ενώ διατηρούν ενυδατικές κρέμες που απορροφούν αργά και υπολογίζεται ότι περνούν αργά από το δέρμα πάνω από τη νύχτα. Εάν χρησιμοποιείτε κρέμα νύχτας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας, το δέρμα σας θα έχει πιο λιπαρό και δεν θα περιοριστείτε στον ήλιο. Είναι το πολύ καλό όφελος της κρέμας νύχτας.