6 Καλύτερα Πρόσωπα για την Ακμή

Τι παίρνετε με το πρόσωπο; Η απάντησή σας μπορεί να είναι λαμπερή; Εχεις δίκιο! Δοκιμάσατε ποτέ προσώπου για την ακμή; Το πρόσωπο είναι μια συλλογή διαδικασιών, που εκτελούνται από έναν αισθητικό, για την εξάλειψη των νεκρών κυττάρων του δέρματος και τον καθαρισμό των πόρων στο πρόσωπό σας. Τα πρόσωπα είναι διαθέσιμα στα περισσότερα ιαματικά λουτρά, εκτός από τις μεθόδους για την εκτέλεση κάθε διαδικασίας.

Το καλύτερο πρόσωπο για την ακμή

Το πρόσωπο βελτιώνει τη διαύγεια του δέρματος υποστηρίζει το υγιές, φωτεινό δέρμα. μειώνει τις κηλίδες καθώς και καταπρανει τη φλεγμονή από το ιδιαίτερα προσαρμοσμένο πρόσωπο ακμής μας. Αυτή η επιτυχημένη θεραπεία ακμής μιλά για πολυάριθμες ανησυχίες μετρώντας κηλίδες, ξηρότητα καθώς και πρόωρη γήρανση. Η δυσκολία του δέρματος μπορεί να περιέχει τρομερά αρνητικό αντίκτυπο στον τρόπο που αισθανόμαστε – τα παρατεταμένα προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν χαμηλή αυτοεκτίμηση, νευρικότητα και μερικές φορές, σε μεγάλες περιπτώσεις, κατάθλιψη.

Προσώπου για την ακμή:

Ακολουθούν τα 6 καλύτερα προσώπου για την ακμή ως εξής.

1. Deep Pore Cleansing Face for Acne:

Βαθύς καθαρισμός πόρων

Εξισορροπεί το δέρμα σας συν το πνεύμα σας. Κατά τη διάρκεια αυτού, μια απολέπιση εκτελείται κάτω από ένα ατμοποιητικό οξυγονωτικό ατμό για να ετοιμαστεί το δέρμα για τη δράση και να απελευθερωθούν οι πόροι. Στη συνέχεια χορηγείται χειροκίνητη εξαγωγή για να απαλλαγούμε από τα λευκά στίγματα, τα μαύρα στίγματα, αλλιώς ακαθαρσίες που μπορεί να συμβούν στο δέρμα. Η υψηλή συχνότητα στη συνέχεια εξαλείφει τα βακτήρια κάτω από το δέρμα και εγκρίνει μια αίσθηση ηρεμίας. Κατά τον τερματισμό, θα εφαρμοστεί μια μάσκα ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας καθώς και την κατάσταση. Η ενυδατική κρέμα ολοκληρώνει αυτή τη θεραπεία και θα δοθούν συμβουλές για φροντίδα στο σπίτι. Είναι καλύτερο για το δέρμα με τάση ακμής.

2. Φυσικό βερνίκι προσώπου:

Το στρώμα του δέρματος του δέρματός σας δημιουργεί συνεχώς φρέσκα, νεαρά κύτταρα του δέρματος που ανεβαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος. Ενώ ανεβαίνουν, σταδιακά πεθαίνουν συμπληρώνοντας την αμυντική πρωτεΐνη κερατίνη που προστατεύει το δέρμα σας από βλαβερές εξωτερικές ουσίες. Η ακμή αναπτύσσεται ενώ αυτά τα κύτταρα συσσωρεύονται και φράζουν τους πόρους. Με ένα φυσικό buff προσώπου, διαφορετικά απολέπιση βοηθά στην εξάλειψη των υπολειμμάτων του δέρματος συν τις ακαθαρσίες.

Θεραπεία προσώπου

Η απολέπιση είναι επιπλέον μια μηχανική κατά τα άλλα χημική διαδικασία: Η μηχανική απολέπιση είναι ένα scrub ή αλλιώς άλλα προϊόντα πορείας που φθείρουν το νεκρό δέρμα. Η χημική απολέπιση είναι οξέα συν ένζυμα που αποφεύγουν το νεκρό δέρμα.

3. Φυσικό τρίψιμο:

Τρίψιμο

Crιλοκόβουμε 1 φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης αλλιώς αμύγδαλα σε μπλέντερ ή επεξεργαστή τροφίμων. Συμπεριλάβετε 3 έως 5 σταγόνες λεβάντα, θυμάρι αλλιώς λάδι δέντρου τσαγιού. Το πλιγούρι βρώμης και τα αμύγδαλα είναι ήρεμα απολεπιστικά που διευκολύνουν την απαλλαγή από τους φραγμένους πόρους που συνδέονται με τα σπυράκια με τα μαύρα στίγματα. Τα αιθέρια έλαια λεβάντας, θυμάρι και τσαγιού είναι φυσικά αντιμικροβιακά, τα οποία βοηθούν το δέρμα να απομακρύνει τις ακαθαρσίες που προκαλούν ακμή. Είναι το καλύτερο πρόσωπο στο σπίτι για την ακμή.

4. Εξαγωγές:

Εξαγωγές

Μια φλούδα ενζύμου φρούτων αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος συν τα υπολείμματα της επιφάνειας. Μια εξαγωγή είναι η αποφράξη του σώματος ενός φραγμένου πόρου. Σε αυτό, ο αισθητικός οδηγεί ένα εργαλείο που καλεί έναν εξαγωγέα γύρω από κάθε κοπή ακμής, αναγκάζοντας τα βακτήρια, πύον, επίσης μερικές φορές αίμα μέχρι το φραγμένο άνοιγμα του ωοθυλακίου. Μια μάσκα προσαρμοσμένη στον τύπο του δέρματός σας θα είναι χρήσιμη για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Μια πλούσια ενυδατική κρέμα γεμίζει αυτό το χαλαρωτικό καθώς και πολύτιμο πρόσωπο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα προσώπου για την ακμή.

5. Έφηβο πρόσωπο για ακμή:

Μάσκα προσώπου 28

Προορίζεται για την εφηβική ακμή στο μυαλό και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Το βαθύ καθαρισμό διαλύει το λάδι αφαιρεί τη βρωμιά συν τις ακαθαρσίες και προετοιμάζει το δέρμα για απολέπιση. Η συγκέντρωση των νεκρών κυττάρων του δέρματος προσθέτει στην ακμή. Μια προσεκτική απολέπιση εξαλείφει τα κύτταρα και διεγείρει νέο κύκλο κυττάρων. Οι κηλίδες ακμής με τα μαύρα στίγματα εξάγονται και η υψηλή συχνότητα είναι χρήσιμη για να εξαλείψει τα βακτήρια που επιδεινώνουν την ακμή. Μια μάσκα καθαρισμού είναι χρήσιμη για να περάσετε έντονα στους πόρους και να βελτιώσετε την ακμή ως πηγή. Η αξιολόγηση της συντήρησης είναι εκλεκτική για να αλλάξει ριζικά το δέρμα.

6. Φυσική μάσκα προσώπου:

Μάσκα προσώπου 27

Φτιάξτε μια πάστα αναμειγνύοντας πλιγούρι βρώμης, μήλο, ξεφλουδισμένο αγγούρι και 2 κουταλιές της σούπας. άπαχο γάλα σε μύλο. Αλείψτε αυτήν την πάστα στο πρόσωπό σας για περίπου 20 λεπτά. Ξεπλύνετε τη μάσκα με ζεστό νερό, συνεχίστε με κρύο νερό για να κλειδώσετε τους πόρους σας. Αυτή η μάσκα βοηθά στη μείωση της ερυθρότητας, του λαδιού και των μαύρων στίξεων που συνδέονται με την ακμή. Είναι το καλύτερο πρόσωπο για τις ουλές ακμής.