10 ηλεκτρικές βούρτσες ισιώματος γενειάδας για απρόσκοπτη διαμόρφωση

Έχετε τραχιά και φριζαρισμένα γένια και τρίχες στο πρόσωπο; Είστε στην κατηγορία των ανδρών που προτιμούν κομψά γένια και μουστάκι, αλλά εκνευρίζονται με χοντρά μαλλιά γενειάδας; Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε ίσιωμα γενειάδας για άνδρες; Αν δεν έχετε ακούσει για τη μέθοδο του ισιώματος γενειάδων, λοιπόν, ακούμε ότι είναι στον κόσμο των απεριόριστων επιλογών και τεχνικών για να ξεπεράσετε τυχόν ανησυχίες!

Το ανδρικό ίσιωμα γενειάδας είναι εξαιρετικά χρήσιμο και ευεργετικό για το χτένισμα των μαλλιών του προσώπου, ώστε να φαίνονται κομψά και ζεστά. Ακριβώς όπως κάνετε με τα μαλλιά σας, τα στυλ γενειάδας μπορούν επίσης να δημιουργηθούν απεριόριστα, με την ευκαιρία να εξημερώσουν και να περιποιηθούν τα μαλλιά του προσώπου απρόσκοπτα. Ενημερώστε μας για τα ισιωτικά γενειάδας σήμερα.

10 Καλύτερες Θερμαινόμενες Γεννήτριες Χτένες Straightener 2021:

Ας προχωρήσουμε και εξερευνήσουμε όλα τα δημοφιλή θερμαινόμενα βουρτσάκια και προϊόντα ισιώματος γενειάδας που υπάρχουν γύρω σας. Αυτά μπορούν πάντα να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ζεστές και κομψές υπέροχες μοντέρνες εμφανίσεις με ευκολία.

1. Aberlite Beard Beard Straightening Comb for Men:

γενειάδα ισιώματος ζεστό χτένα

Αυτή η δημοφιλής και παγκοσμίως γνωστή βούρτσα ισιώματος γενειάδας για άνδρες από την Aberlite είναι ένα από τα καλύτερα μοντέρνα προϊόντα και πιο ίσια χτένα αυτή τη στιγμή. Η ηλεκτρική βούρτσα ισιώματος είναι ιδανική και κατάλληλη για άνδρες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες με τραχιά, σγουρή και χοντρή υφή μαλλιών και επιθυμούν να τα δαμάσουν λίγο. Το ισχυρό πινέλο ζεστού χτενίσματος γενειάδας για άνδρες είναι ακόμα ήπιο στην επιφάνεια του δέρματος, με ελεγχόμενη θερμοκρασία, ιδανικό για να ταιριάζει ακόμα και σε άνδρες με πιο χοντρά γένια.

2. Bombay Shaving Company Beard Straightening Kit:

θερμαινόμενα προϊόντα ισιώματος γενειάδας

Η ινδική κατασκευασμένη εταιρεία ξυρίσματος Bombay έχει το δικό της κιτ περιποίησης και ισιώματος γενειάδας, το οποίο μπορεί να απορρίψει όλες τις ανησυχίες σας με μια κίνηση. Η ίσιωμα και η θερμαινόμενη χτένα γενειάδας συνοδεύονται από λάδι γενειάδας, σαμπουάν και μαλακτικό, και ενσωματωμένη βούρτσα ισιώματος με ομαλή τεχνολογία κατά των εγκαυμάτων, ιδανική για άνδρες που έχουν ευαίσθητα, κατεστραμμένα ή τραχιά μαλλιά. Το κιτ τριών βημάτων μπορεί να διασφαλίσει τη συνολική υγεία και εμφάνιση των μαλλιών του προσώπου σας, που είναι λεία, χωρίς φριζάρισμα, υγιή και λαμπερά. Δείτε αυτό και στοιχηματίζουμε ότι μπορείτε να μεταμορφώσετε τα μαλλιά της γενειάδας σας απρόσκοπτα σε χρόνο μηδέν και χωρίς προβλήματα.

3. Πολυλειτουργικό Straightener για γενειάδα Πτυσσόμενο:

ηλεκτρικό ίσιωμα γενειάδας για άνδρες

Ο φιλικός προς τον προϋπολογισμό ηλεκτρικός ισιωτής χτένας γενειάδας σε πτυσσόμενη παραλλαγή είναι χρήσιμος για όλους εκείνους τους άνδρες που είναι συχνά εν κινήσει. Η εύκολη στη μεταφορά και ελαφριά βούρτσα ισιώματος έρχεται με θερμαντική πλάκα, λεία επιφάνεια και τεχνολογία περιστροφής, ιδανική για προστασία από τυχόν ατυχήματα και εγκαύματα ή ζημιές. Η χτένα styling θα αλλάξει το παιχνίδι για εσάς.

4. Arkam Premium Beard Straightener Comb:

επώνυμο ίσιωμα γενειάδας για άνδρες

Η χτένα και το πινέλο για το μούσι Arkam συνοδεύονται από κεραμική θέρμανση, τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας, ιδανική για να ταιριάζει σε άνδρες σε όλες τις προτιμήσεις με κάθε τύπο τρίχας, υφή και μήκος. Η χτένα ισιώματος μπορεί γρήγορα να μετατρέψει το τραχύ και φριζαρισμένο μούσι σας σε λεπτή εμφάνιση σε χρόνο μηδέν. Όχι μόνο, το ανδρικό ίσιωμα γενειάδας έρχεται με ένα πινέλο και μια τσάντα φιλική προς το ταξίδι, εύκολη για μεταφορά από παντού.

5. Beardclass Φορητό θερμαινόμενο πινέλο ισιώματος:

Θερμαινόμενο πινέλο ισιώματος γενειάδας

Η βούρτσα ισιώματος έρχεται με κοντύτερες, πιο κοντές τρίχες με τεχνολογία ελεγχόμενης θερμοκρασίας με ζεστή χτένα, ιδανική για να ταιριάζει και να ταιριάζει σε διαφορετικούς τύπους γένια και μήκη. Η βούρτσα με ζεστά γένια έχει γρήγορη θέρμανση, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χρόνο μηδέν και έρχεται σε μια ελαφριά, εύκολη μεταφορά και άνετη παραλλαγή. Το πινέλο διαθέτει επίσης τεχνολογία κεραμικής επίστρωσης για να προστατεύει το δέρμα σας και να προστατεύεται από τη θερμότητα.

6. Χτένα ισιώματος και μπούκλας μαλλιών για άνδρες:

ανδρική χτένα ισιώματος γενειάδας

Επιθυμείτε όχι μόνο να φαίνεστε υπέροχες με λεπτές τρίχες στο πρόσωπο αλλά και να τις χτενίζετε εν κινήσει για διάφορες εμφανίσεις; Αυτή η πολυλειτουργική βούρτσα μαλλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί- βοηθά στην εξομάλυνση των τραχιών και χοντρών μαλλιών και την ίσιωσή τους, την ξεμπλέκωσή της και τη συστροφή. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε άφθονη εμφάνιση για να φέρετε απαλά και όμορφα στυλ για τα χτενίσματά σας.

7. Electric Simple Beard Straightener:

Ηλεκτρική χτένα γενειάδας

Αυτή η ανδρική βούρτσα ισιώματος και απλής εισαγωγής για γενειάδα είναι για εκείνους που θέλουν να επιλέξουν ένα απλό καθημερινό εργαλείο styling. Η ηλεκτρική χτένα μπορεί εύκολα να λύσει τα σγουρά και ακατάστατα γένια σας γρήγορα και να σας φέρει ένα απαλό, λείο και λαμπερό θρεπτικό βλέμμα σε χρόνο μηδέν. Θα χρειαστείτε μόνο τριάντα δευτερόλεπτα για να επιτύχετε ένα τέλειο φινίρισμα. Δεν είναι δροσερό; Είναι ένα από τα καλύτερα θερμαινόμενα πινέλα ισιώματος γενειάδας.

8. Ασύρματο και επαναφορτιζόμενο πινέλο ισιώματος:

καλύτερη χτένα ισιώματος γενειάδας

Διαθέτουμε αυτή την τέλεια βούρτσα ανόρθωσης ασύρματου φιλικού προς το ταξίδι και χωρίς ακαταστασία. Η βούρτσα έρχεται με ρυθμίσεις θερμοκρασίας και σχέδιο με τοξωτή χτένα, ιδανική και κατάλληλη για ασφαλή χρήση με έλεγχο θερμοκρασίας σε πολλές επιλογές στυλ. Η επαναφορτιζόμενη τεχνολογία επιλογών διευκολύνει περαιτέρω τη χρησιμότητά μας

9. Σετ ισιώματος γενειάδας με βάλσαμο:

Χτένα ισιώματος γενειάδας Dolirox

Το κιτ περιποίησης γενειάδας συνοδεύεται από ίσιωμα και βάλσαμο γενειάδας, το οποίο βοηθάει εξαιρετικά στο στυλ και προστατεύει τα μαλλιά του προσώπου από βλάβες και εγκαύματα. Το βάλσαμο μπορεί να βοηθήσει στην υγρασία και τη θρέψη που μπορεί να απογειώσει η ζέστη και το πινέλο ισιώματος βοηθά στην εξημέρωση των μαλλιών του προσώπου σας και στο χτένισμα χωρίς ραφή. Επιπλέον, το κιτ με την καλύτερη χτένα ισιώματος γενειάδας έρχεται σε μίνι μέγεθος, ιδανικό για ταξίδια και ελαφριά εμφάνιση.

10. Χτένα μαλλιών Straightener και Styling:

Beard Styling Comb

Τέλος, αυτό το κανονικό πινέλο γενειάδας είναι για εκείνους τους άνδρες που ψάχνουν ένα προϊόν all-in-one που μπορεί να κάνει τη δουλειά τόσο του ξεμπλέγματος όσο και της λείανσης της γενειάδας, μαζί με το στυλ της. Χρησιμοποιήστε το γρήγορο ίσιωμα για να χτενίσετε τα μαλλιά του προσώπου σας και δημιουργήστε πολυάριθμα στυλ με τον κομψό και λεπτό σχεδιασμό του. Είναι εύκολο στη χρήση και είναι ιδανικό για τις καθημερινές σας δουλειές.

Η βούρτσα και η χτένα ισιώματος γενειάδας για τους άνδρες είναι σίγουρα ένα νέο που πρέπει να γνωρίζουμε, αλλά πράγματι είναι αρκετά χρήσιμο και κάνει τη δουλειά μας πολύ γρήγορα. Από τις κανονικές μέρες του στυλ μέχρι την εξαιρετική εμφάνιση και το χτένισμα των μαλλιών του προσώπου σας, το ίσιο και το πινέλο μπορούν να είναι χρήσιμα και εύχρηστα ταυτόχρονα.