Βαφές γενειάδας: 12 διαφορετικά προϊόντα χρωματισμού γενειάδας για γκρι γενειάδα

Παρατηρείτε τα μαλλιά της γενειάδας σας να γκριζάρουν; Λαχταράς να δεις το μούσι σου πίσω στην πλήρη μορφή του με χρωματιστό τρόπο; Λοιπόν, έχουμε τις βαφές για μούσι στην αγορά για να έρθουν στη διάσωση. Οι βαφές γενειάδας είναι ακριβώς όπως οι βαφές μαλλιών για τις οποίες ακούτε – έχει να κάνει με το χρωματισμό και το βάψιμο των μαλλιών του προσώπου σας για λίγο πριν τα ξεπλύνετε για να παρατηρήσετε τα χρωματιστά μαλλιά πίσω. Ωστόσο, θυμηθείτε, είναι σημαντικό να φροντίζετε επίσης το χρώμα της γενειάδας σας με κατάλληλα σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης.

Λοιπόν – καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μπερδευτεί στην αρχή. Μην ανησυχείτε, θα τα συνοψίσουμε όλα για εσάς!

12 Καλύτερα Ανδρικά Προϊόντα Χρωματισμού Γενειάδας στην Ινδία:

Δουλέψαμε και καταρτίσαμε μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς και χρήσιμες ανδρικές βαφές γενειάδας που είναι οι καλύτερες στην αγορά σήμερα. Αυτά συνοδεύονται επίσης από άλλες φροντίδες όπως σαμπουάν για γένια που δεν πρέπει να χάσετε μαζί με το χρωματισμό. Ας ελέγξουμε τα προϊόντα για τα μαλλιά της γενειάδας.

Οργανικές και φυσικές βαφές μαύρης γενειάδας:

1. Organic Essentials Black Beard Color Dye:

φυσική βαφή γενειάδας

Το 100 τοις εκατό καθαρό φυσικό και οργανικό μαύρο χρώμα βαφής για μαλλιά και γένια είναι το πιο προτιμώμενο για αρκετούς άνδρες, για να αποφύγουν κάθε είδους ανησυχία για το δέρμα και όμως με υπέροχη εμφάνιση. Η φυσική βαφή μαλλιών βοηθά στο χρωματισμό ενάντια στο γκριζάρισμα των μαλλιών και φέρνει εκπληκτική φυσική εμφάνιση σε χρόνο μηδέν. Επιπλέον, η μαύρη βαφή έχει επίσης ιδιότητες για να δώσει ένα λείο φινίρισμα μαλλιά χωρίς πιτυρίδα. Αυτή η μαύρη γενειάδα για άντρες μπορεί να ταιριάζει χωρίς δερματικά εξανθήματα ή ανησυχίες, με την πλήρη απουσία χημικών.

2. Ασφαλές χρώμα οργανική βαφή μαλλιών γενειάδας:

οργανική βαφή γενειάδας

Το φυτικό ασφαλές χρώμα οργανική βαφή μαλλιών γενειάδας σε μορφή σκόνης αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το γκριζάρισμα και τη λεύκανση των τριχών του προσώπου χωρίς χημικά. Η φυσική βαφή μαλλιών προσώπου εφαρμόζεται γρήγορα και παίρνει αποτελέσματα και είναι κατάλληλη για μια σειρά μαύρων μαλλιών. Αυτή η μαύρη γενειάδα και μουστάκι για άντρες μπορεί πράγματι να λειτουργήσει καλά τόσο με πυκνά όσο και με πυκνά γένια.

3. Indus Valley Εύκολη και οργανική βαφή μαλλιών:

καλύτερη φυσική βαφή γενειάδας

Η βαφή μαλλιών Indus Valley είναι μια απλή εφαρμογή χρώματος μαλλιών που ταιριάζει σε άνδρες με βαριά τρίχα στο πρόσωπο. Η βαφή έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει τόσο στα γένια όσο και στα μουστάκια και να δίνει σε εκατοστιαία βάση αποτελέσματα φυσικά και οργανικά. Είναι φτιαγμένο με την καλοσύνη των φυσικών συστατικών όπως τα φύλλα βασιλικού και η αλόη βέρα, τα οποία βοηθούν να πάρει το χρώμα των μαλλιών μαύρο και αντιμετωπίζει άλλες ανησυχίες όπως η διατροφή. Αυτή είναι επίσης μια τέλεια επιλογή η καλύτερη βαφή γενειάδας για ευαίσθητο δέρμα, χωρίς καμία σκληρή αντίδραση δεδομένων των φυσικών συστατικών της.

4. Green Organic Pure Black Hair Color Dye for Men:

προσωρινή βαφή γενειάδας

Η φρέσκια βαφή μαλλιών από το Green organic είναι ιδανική για άνδρες που αναζητούν οργανική και εύκολη εφαρμογή βαφής μαλλιών γένια χέννας. Η φυσική οργανική βαφή μαλλιών γενειάδας έρχεται με όλα τα βιολογικά και φυτικά συστατικά χωρίς χημικά και διεγείρει τα μαύρα μαλλιά με λαμπερή και ισχυρή, λεία υφή.

Χρώμα και χρώμα γενειάδας χωρίς αμμωνία:

5. Bombay Shaving Company Henna And Amla Beard Color:

βαφή γενειάδας χωρίς αμμωνία

Τα φυσικά συστατικά όπως η χέννα και η άμλα είναι γνωστό ότι θρέφουν την ομαλότητα, την υφή και την υγεία των μαλλιών. Η βαφή μαλλιών με αυτά τα φυσικά συστατικά και χωρίς αμμωνία ή θειική είναι μια must δοκιμή αν ψάχνετε να χρωματίσετε τα γένια σας. Η άμεση μαύρη βαφή για γένια από την εταιρεία ξυρίσματος της Βομβάης βοηθάει να γίνουν τα μαλλιά λαμπερά και παχύτερα με καλή υγεία και θρέψη, μειώνοντας τελικά τα γκρίζα μαλλιά. Είναι καλύτερο να πηγαίνετε για τακτική χρήση και απασχολημένους άνδρες που θέλουν να έχουν αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν.

6. Urban Gabru Ammonia Free Hair Henna Powder:

βαφή γενειάδας χωρίς αμμωνία

Η διάσημη μάρκα Urban Gabru έχει τη δική της γκάμα βαφής σε σκόνη χέννας για γένια, χωρίς αμμωνία και θειική και σκληρά χημικά. Το πλεονέκτημα του χρώματος της γενειάδας είναι ότι είναι εύκολο να εφαρμοστεί και να πλυθεί με τη μία, ακόμη και χωρίς σαμπουάν, και όμως να αποκτήσει γρήγορα μια επιθυμητή και εκπληκτική εμφάνιση. Αυτό μπορεί να σας δώσει μια σειρά από εμφάνιση γένιας προσώπου, από λεπτότερο σε παχύτερο, μικρότερο έως μεγαλύτερο μήκος επίσης.

7. Speedy Color for Beard From Bigen Men:

χρώμα γενειάδας χωρίς αμμωνία

Εδώ έρχεται μια άλλη γρήγορη εμφάνιση, άντρες, χωρίς αμμωνία και θειικά άλατα. Η βαφή γενειάδας Bigen Ανδρικό χρώμα μαλλιών έχει την καλοσύνη του ελαιολάδου, της γλυκερίνης και άλλων φυσικών συστατικών, τα οποία μπορούν να σας χαρίσουν λαμπερά και λεία μαλλιά στο πρόσωπο. Η βαφή μπορεί να σας φέρει υπέροχη εμφάνιση για τακτική χρήση και είναι μια εξαιρετική επιλογή για άνδρες που έχουν πυκνό μούσι το οποίο συχνά είναι δύσκολο να διαχειριστεί.

Σαμπουάν χρώματος γενειάδας:

8. VIP Σαμπουάν χρώματος μαλλιών για γενειάδα:

σαμπουάν βαφής γενειάδας

Το σαμπουάν βαφής γενειάδας Vip έχει κατασκευαστεί και κατασκευαστεί για εκείνους τους άνδρες που εργάζονται τακτικά σε βαφές μαλλιών και γενειάδας. Το ευχάριστο και χωρίς αμμωνία σαμπουάν πρέπει να χρησιμοποιείται για την προστασία του χρώματος των γενειάδων και του προσώπου και θρέφει και φέρνει λεία μαλλιά. Προϋποθέτει επίσης τα μαλλιά να δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα με βαφές μαλλιών.

9. Vcare Shampoo Hair Color for Hair and Beard:

σαμπουάν χρώματος γενειάδας

Το σαμπουάν ανδρικής φροντίδας V για εμφάνιση σε χρώμα μαλλιών κάνει θαύματα για να φέρει και να μετατρέψει τα βαμμένα μαλλιά σε φυσικά. Το σαμπουάν χρωματίζει τα μαλλιά και κάνει τα μαλλιά σας σιγά σιγά να μαυρίζουν, μειώνοντας το γκριζάρισμα και προάγοντας την ανάπτυξη και την υγεία των μαλλιών. Το σαμπουάν είναι ενσωματωμένο με αντιοξειδωτικά που μπορούν να λειτουργήσουν σε ισχυρότερες βάσεις μαλλιών και θυλάκια μακροπρόθεσμα. Είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και καλύτερα σαμπουάν για τα μαλλιά γενειάδας στην Ινδία.

Μπάρες και κρέμες βαφής γενειάδας:

10. Δρ Batra Hair Color Cream For Hair And Beards:

καλύτερες μπάρες βαφής γενειάδας

Έχουμε ακούσει συχνά για τα υπέροχα αποτελέσματα από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών της Dr Batra. Η κρέμα χρώματος μαλλιών αυτής της μάρκας είναι εμπλουτισμένη με την καλοσύνη του ελαιολάδου, το οποίο βοηθά στην ενδυνάμωση των μαλλιών, τη θρέψη, τη μείωση του γκριζάρισμα των μαλλιών και την κατάλληλη ισχυρή βαφή μαλλιών και αποτέλεσμα χρώματος αμέσως. Όχι μόνο, η κρέμα χρώματος μαλλιών είναι αμμωνία και θειική και μπορεί να φέρει καλά αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες και ερεθισμούς που προκαλούνται στο δέρμα.

11. Beardo Black Magic προσωρινή βαφή γενειάδας για μαλλιά και γενειάδα:

καλύτερες μπάρες χρώματος γενειάδας

Αυτή η εύκολη στην εφαρμογή βαφή και χρώμα μαλλιών Beardos είναι ένα άλλο προϊόν παραλλαγής κρέμας και σαμπουάν, το οποίο είναι μοναδικό και αποτελεσματικό για να δώσει καλά δυνατά αποτελέσματα. Το προσωρινό χρώμα μαλλιών διαρκεί επίσης για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ιδανικό για άνδρες που θέλουν να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν με νέες εμφανίσεις είτε για εκδηλώσεις είτε για μικρότερο χρονικό διάστημα. Το προσωρινό χρώμα είναι εύκολο στη χρήση και φορητό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μουστάκι, γένια και μαλλιά για φυσική εμφάνιση.

12. Indus Valley Spott Black Color Capsule:

βαφή γενειάδας για άνδρες

Αν δεν έχετε ακούσει για αυτό το μοναδικό και ταυτόχρονα εξαιρετικό προϊόν χρώματος μαλλιών, εδώ είμαστε. Η κάψουλα χρώματος μαλλιών Indus valley είναι η νέα στην αγορά αυτή τη στιγμή, που έχει σχεδιαστεί για να φέρνει εφέ χρώματος μαύρου χρώματος σε συγκεκριμένα σημεία όπως μουστάκια, ξυλάκια, κατσικίσια, λαιμόκοψη και άλλα. Είναι ένα ρεαλιστικό και εύχρηστο προϊόν, ιδανικό για άνδρες που αναζητούν επιτόπια επεξεργασία των γκρίζων περιοχών. Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς μη αλλεργικές βαφές γενειάδας αυτή τη στιγμή.

Οι βαφές γενειάδας και τα προϊόντα χρώματος μαλλιών είναι πράγματι ευεργετικά για τους άνδρες που θέλουν να ξεφύγουν από τα γκρίζα μαλλιά και να αθληθούν σε μαύρα μαλλιά σε χρόνο μηδέν. Είναι φυσικά, χωρίς αμμωνία και θειικό άλας και ταυτόχρονα φέρνουν αποτελεσματικά και εκπληκτικά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν. Δοκιμάστε τα και θα τα ερωτευτείτε!