15 νέα στυλ γενειάδας και μουστάκι για άνδρες και εφήβους

Οι εμφανίσεις γενειάδας και μουστακιού θεωρούνται πάντα ως μοντέρνες και κομψές για τους άνδρες. Αυτά είναι απαραίτητα σε αυτή τη γενιά για να έχετε ένα περιποιημένο μουστάκι και μούσι για να δώσετε κομψή εμφάνιση. Φαίνεται τόσο όμορφος όσο και επαγγελματικός ταυτόχρονα, αλλά συχνά βαριόμαστε να δοκιμάζουμε τις ίδιες εμφανίσεις. Εδώ είναι τα τελευταία στυλ γένια και μουστάκι για να δοκιμάσετε. Αυτά τα στυλ μουστάκι μούσι μπορούν να περιποιηθούν εύκολα, να διατηρηθούν και να είναι άνετα. Συνεχίστε να διαβάζετε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε ποια ανδρικά στυλ μουστάκι και γενειάδα θα σας ταιριάζουν περισσότερο ανάλογα με το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

15 καλύτερα στυλ γενειάδας και μουστάκι για νέους άνδρες:

Ας δούμε εδώ με μια λίστα με χτενίσματα με μουστάκι και γενειάδα για να αποκτήσετε μια νέα εμφάνιση.

1. Μουστάκι και γενειάδα Bandholz:

Μουστάκι και γενειάδα Bandholz

Ένα εντυπωσιακό στυλ μουστάκι και γενειάδα που εισήγαγε ο Eric Bandholz παρέμεινε πάντα σε ζήτηση. Χρειάζονται τουλάχιστον 6 μήνες από την περίοδο για να αναπτυχθεί αυτό το είδος στυλ και επίσης πρέπει να διατηρηθεί χρησιμοποιώντας εργαλεία περιποίησης. Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία αγαπημένα μας διαφορετικά στυλ γένια και μουστάκια. Σε περίπτωση που έχετε πυκνά μαλλιά και πυκνά μαλλιά, δεν χρειάζεται να το σκεφτείτε δύο φορές.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οι άνδρες με μεικτό έως κανονικό δέρμα μπορούν να κλονίσουν αυτό το βλέμμα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 30 είναι κατάλληλοι και συμπληρώνουν αυτό το look.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Όσοι έχουν ωοειδές, διαμαντένιο και τριγωνικό σχήμα πρόσωπο και έχουν πυκνά μαλλιά μπορούν να δουλέψουν στο στυλ.

2. Η ομοιόμορφη γενειάδα:

Η Ομοιόμορφη Γενειάδα

Το όνομα προέρχεται από το μήκος που έρχεται. Αυτό το μούσι έχει μεγαλώσει σχεδόν 2 ίντσες από το πηγούνι και έχει μια ωραία κοπή σε στρογγυλό σχήμα. Είναι ένα ευρέως επιλεγμένο στυλ για επαγγελματική εμφάνιση. Αυτό το δροσερό μούσι και το μουστάκι είναι ό, τι χρειάζεστε αν έχετε λεπτά μαλλιά, αλλά τα πυκνά μαλλιά μουστακιού και γενειάδας. Αυτή είναι επίσης μια από τις πιο επαγγελματικές επιλογές.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 30 και στα 40 μπορούν επίσης να δοκιμάσουν αυτό το lookout.
 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Εάν έχετε κανονικό έως λιπαρό δέρμα, τότε αυτό λειτουργεί καλά για εσάς.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Εκείνοι με το τριγωνικό, οβάλ, τετράγωνο και στρογγυλό σχήμα προσώπου μπορούν να λειτουργήσουν εδώ.

3. Razor’s Edge Beard:

Razor’s Edge Beard

Ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου που έχετε, αυτό το μούσι & το μουστάκι θα σου ταίριαζε απόλυτα. Αυτό είναι ένα στυλ γενειάδας που παρέμενε πάντα στην τάση. Οι πλευρές της γενειάδας δεν έχουν καλή διαμόρφωση, αλλά πρέπει κανείς να διατηρεί τις απολήξεις αιχμηρές και καθαρές. Αυτός ο συνδυασμός γενειάδας και μουστακιού είναι ουσιαστικά και σίγουρα από τους καλύτερους δεδομένου του τρόπου με τον οποίο είναι καλά περιποιημένο. Λάδι γενειάδας μπορείτε να εφαρμόσετε περαιτέρω για να σχηματίσετε μούσι και μουστάκι.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οι άνδρες με λιπαρό και μικτό δέρμα μπορούν να δουλέψουν στο βλέμμα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άνδρες στα 40 και τα 50 τους με πυκνό μούσι φαίνονται γοητευτικοί εδώ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Εκείνα με οβάλ σχήμα προσώπου και ίσια μαλλιά μπορούν να φαίνονται υπέροχα εδώ

4. Ολλανδική Γενειάδα:

Ολλανδική Γενειάδα

Το ολλανδικό μούσι είναι αυτό που ψάχνετε. Η γενειάδα σε αυτό το στυλ μεγαλώνει προς τα έξω σε μια τονισμένη θέση από το πηγούνι. Αυτή η μόδα για τα γένια και τα μουστάκια είναι εντελώς νέα στην πόλη και τώρα σταδιακά. Φαίνεται αρκετά γυαλισμένο και όσοι έχουν νεανικό πρόσωπο είναι κατάλληλοι για αυτό το look.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οποιοσδήποτε τύπος δέρματος μπορεί να λειτουργήσει στην εμφάνιση.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Είτε πρόκειται για τα 30 ή τα 40 ή τα 50, οι άνδρες οποιασδήποτε ηλικίας μπορούν να δουλέψουν για να δείχνουν αυτό το κομψό και όμορφο.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Διαμάντια και οβάλ σχήμα προσώπου με νεανικά χαρακτηριστικά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.

5. Κοντινό και κοντό μούσι:

Κοντινό και κοντό μούσι

Το κωνικό και κοντό έχει παραμείνει το αγαπημένο στυλ των εφήβων αυτές τις μέρες ανάμεσα στα στυλ της γενειάδας και του μουστάκι. Η γενειάδα διατηρείται καθαρή μέχρι το μουστάκι να αναμειχθεί στη γενειάδα με λιγότερα μαλλιά για την πλήρη εμφάνιση. Όπως φαίνεται σε αυτήν την εικόνα, ένας άντρας με γένια και μουστάκια μοιάζει αρκετά γυαλισμένος και απλός. Είναι για εκείνους που δεν θέλουν πολύ χρόνο και κόπο να πάνε για συντήρηση.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οι άνδρες με ξηρό δέρμα μπορούν να φαίνονται υπέροχοι σε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Νεότεροι άντρες 20 και 30 ετών μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Το οβάλ και το σχήμα του διαμαντιού είναι κατάλληλο για αυτό το στυλ.

6. Λεπτό στυλ γενειάδας:

Λεπτό στυλ γενειάδας

Αυτό το στυλ υπολογίζεται ως το συντομότερο στυλ μουστακιού με μουστάκι, όπου οι μούρες γίνονται λεπτές και σχεδόν εξαφανίζονται. Το μουστάκι και η γενειάδα κομμένα στο πρόσωπο συναντιούνται στο τμήμα του πηγουνιού. Αυτό το λεπτό στυλ γένια μπορεί να δοκιμάσει χωρίς μουστάκι και μπορεί να προσαρμοστεί με τέτοιο τρόπο για άνδρες που θέλουν να το αποφύγουν. Είναι άλλο ένα από τα κορυφαία μας looks.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Όσοι έχουν λιπαρό και μεικτό δέρμα μπορούν να το επιλέξουν τυφλά.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 30 τους στην επαγγελματική σταδιοδρομία μπορούν να φαίνονται όμορφοι εδώ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Όσοι έχουν οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορούν να το δοκιμάσουν με λεπτά μαλλιά.

7. Γραμμές για ημέρες Στυλ:

Γραμμές για ημέρες Στυλ

Αυτό είναι ένα είδος πλήρους γένιου μουστάκι με το κατάλληλο σχήμα. Το μουστάκι της γενειάδας έρχεται αρκετά πιο κοντά στη γενειάδα αλλά δεν το αγγίζει, βγάζοντας ένα ίσιο ξύρισμα ξυραφιού. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα και κορυφαία ινδικά στυλ μουστακιού και γενειάδας. Αυτό είναι αρκετά απλό για εμφάνιση και είναι εύκολο να διατηρηθεί επίσης.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Αυτό ισχύει για όλους τους τύπους δέρματος εντελώς.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορεί να ταιριάζει καλά σε αυτό το στυλ με μακρόστενο και παχουλό πρόσωπο
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες από τα 20 έως τα τέλη των 30 μπορούν να δουλέψουν εντελώς σε αυτό το look, είτε πρόκειται για αγόρια που πηγαίνουν κολέγιο είτε για άντρες γραφείου

8. Ξεθωριασμένη γενειάδα:

Ξεθωριασμένη Γενειάδα

Το ξεθωριασμένο είναι ένα στυλ γενειάδας και μακρύ μουστάκι. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το στυλ ψωμιού πρέπει να μεγαλώσετε το ψωμί σας περίπου 3 ίντσες από το πηγούνι και περικόπτεται σε επίπεδο ύφος. Το μουστάκι συνδέεται με αυτό με ένα λεπτό ή παχύ στρώμα. Αυτό είναι ένα κοντό μούσι με μακριά μουστάκια, το οποίο αγαπούν αρκετά πολλοί που θέλουν να κάνουν ένα ξεθωριασμένο κούρεμα και να έχουν ένα μακρύ μουστάκι. Δοκιμάστε αυτό το λουκ αν σας αρέσει το ξεθώριασμα.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οι άνδρες με κανονικό δέρμα φαίνονται καλά εδώ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Όσοι είναι στα 30 και στα 20 μπορούν επίσης να δοκιμάσουν αυτό το lookout εντελώς.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Τα επιμήκη σχήματα προσώπου με επίπεδα πρόσωπα μπορούν να φαίνονται καλά εδώ.

9. Τολμηρή και χοντρή γενειάδα:

Τολμηρή και χοντρή γενειάδα

Όταν πρόκειται για χοντρή γενειάδα, η λέξη τολμηρή έρχεται μαζί της. Η γενειάδα έρχεται με μακριά μαλλιά. Ωστόσο, το μήκος είναι ακόμα μικρό μέχρι το πηγούνι. Αυτό το μακρύ στυλ γένια και μουστάκι είναι για όσους έχουν πυκνή γενειάδα και πυκνά μαλλιά. Αν θέλετε να καμαρώνετε μια τόσο συμπαγή εμφάνιση, τότε αυτό το τολμηρό στυλ είναι κατάλληλο για εσάς.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οποιοσδήποτε τύπος δέρματος μπορεί να λειτουργήσει σε αυτό το στυλ όπως επιθυμεί.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άνδρες στα τέλη της δεκαετίας του ’20 και του ’30 δείχνουν ελκυστικοί και κομψοί εδώ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Όσοι έχουν μακρύ πρόσωπο μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.

10. Circle Beard:

Κύκλος Γενειάδα

Η γενειάδα και το μουστάκι έρχονται με χοντρά και λεπτά μαλλιά. Είναι επίσης γνωστό ως στάνταρ γένι που φαίνεται τακτοποιημένο. Αυτό το στυλ είναι κατάλληλο για άνδρες που θέλουν μια εμφανίσιμη εμφάνιση μαζί με τα γένια. Πηγαίνει επίσης ως μουστάκι και γενειάδα στο πηγούνι μακριά. Αυτό το στυλ κύκλου έρχεται με εκείνους που βρίσκονται σε ώριμες ηλικιακές ομάδες και εξακολουθούν να θέλουν να καμαρώνουν με στυλ

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 50 τους μπορούν να φαίνονται υπέροχοι σε αυτό το στυλ.
 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οποιοσδήποτε τύπος δέρματος μπορεί να δοκιμάσει αυτό το lookout, καθώς ταιριάζει σε όλους.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Όσοι έχουν στρογγυλό και τετράγωνο σχήμα πρόσωπο με περίτεχνα χαρακτηριστικά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το look.

11. Friendly Mutton Chops Beard:

Friendly Mutton Chops Beard

Αυτό είναι απλά εκπληκτικό ανάμεσα στα στυλ μουστάκι και γενειάδα. Είναι επίσης γνωστό ως πλαϊνά κοψίματα ή πλαϊνά μουστάκια με κενό στο πηγούνι. Αν έχετε τετράγωνο ή κυκλικό σχήμα προσώπου, αυτό το στυλ γενειάδας θα σας ταιριάζει. Αυτό το μεγάλο μουστάκι με κοντό μούσι είναι ιδανικό για άντρες που είναι στρατοί και κυβερνητικές ομάδες να καμαρώνουν με στυλ. Είναι ένα συμβολικό βλέμμα από αιώνες.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Άνδρες με οποιοδήποτε τύπο δέρματος μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το look.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Όσοι είναι σε ώριμες ηλικίες μετά τα 45 μπορούν να φαίνονται υπέροχα σε αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου με πυκνά μαλλιά μπορεί να είναι ελκυστικό και όμορφο σε αυτό το στυλ.

12. Γένια Garibaldi:

Γένια Γκαριμπάλντι

Αυτό είναι ένα από τα μακριά στυλ γένια και μουστάκι. Κάπως παρόμοιο με το Bandholz, έρχεται με ένα παχύ και μακρύ μούσι με μουστάκι που τελειώνει σε μπούκλες. Αυτό το κοντό μούσι με μεγάλο μουστάκι είναι ένα άλλο πανάρχαιο στυλ. Αυτό έχει έρθει σε γενιές και η τρέλα παραμένει. Αν θέλετε αυτό το vintage look και το κομψό vibe, τότε αυτό είναι σίγουρα για εσάς.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι ηλικιωμένοι άνδρες μετά τα 50 μπορούν να φαίνονται εντυπωσιακοί με αυτό το βλέμμα.
 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οποιοσδήποτε τύπος δέρματος, είτε κανονικό είτε λιπαρό, μπορεί να φαίνεται εδώ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Εάν έχετε ένα οβάλ και διαμαντένιο πρόσωπο με πυκνά μαλλιά και μακρόστενο πρόσωπο, αυτό είναι για εσάς.

13. Χειρολαβή και γενειάδα από πηγούνι:

Χειρολαβή και γενειάδα από πηγούνι

Ένα γοητευτικό στυλ γενειάδας για μεταφορά, η γενειάδα και το μουστάκι έρχονται εδώ με περιορισμένη ανάπτυξη. Το μουστάκι έχει μεγάλη ανάπτυξη, ενώ το μούσι μεγαλώνει μόνο στο τμήμα του πηγουνιού. Αυτός ο σχεδιασμός είναι κυρίως κατάλληλος για άνδρες που έχουν περιορισμένη ανάπτυξη γενειάδας στην περιοχή του προσώπου. Αυτή η γενειάδα με μακρύ μουστάκι έχει μια καλά κομμένη και διαμορφωμένη εμφάνιση, υπάρχουν μαλλιά μουστάκι μόνο κοντά στο πηγούνι και αυτή είναι η νέα τάση για τους άνδρες που αναζητούν ένα χαριτωμένο και κομψό look.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 30 και στα 40 μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.
 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οι άνδρες με ξηρό δέρμα σε κανονικό δέρμα μπορεί να είναι υπέροχοι εδώ.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Όσοι έχουν οβάλ και διαμαντένιο πρόσωπο με μακριά μπορεί να δοκιμάσουν αυτό το look

14. Van Dyke Beard Style:

Van Dyke Beard Style

Ο Van Dyke έρχεται με επτά διαφορετικά στυλ μουστακιού. Είναι δημοφιλείς στους άνδρες που έχουν στενό πηγούνι. Το στυλ της γενειάδας δεν είναι παρά ο συνδυασμός και των δύο στυλ κατσίκας με μουστάκι. Το στυλ έρχεται με μεσαίο μουστάκι και σχήμα άγκυρας στο πηγούνι. Το όνομα του σχεδίου δόθηκε μετά τον Anthony Van Dyke καθώς ήταν η υπογραφή του. Αυτό το κοντό μουστάκι με μακριά γένια είναι για άνδρες που μπορούν επίσης να γίνουν φαλακροί χωρίς τρίχα στο στέμμα.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 50 και στα 40 μπορούν να φαίνονται καλά σε αυτό το στυλ.
 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Οι άνδρες με οποιοδήποτε τόνο δέρματος μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ όπως επιθυμούν.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Εκείνα με στρογγυλό και τετράγωνο σχήμα προσώπου με στενό πηγούνι μπορούν να φαίνονται καλά εδώ.

15. Horse Shoe Beard:

Γενειάδα παπουτσιών αλόγου

Αυτό το μουστάκι γενειάδας θα σας υπενθύμιζε την εμφάνιση του ρετρό. Το στυλ αποκτά τεντώνοντας το μουστάκι ενώνοντας τη γενειάδα προς τα κάτω. Οι πλευρές της γενειάδας και του κεντρικού τμήματος του πηγουνιού αφήνονται καθαρισμένες για να έχουν την επιθυμητή εμφάνιση. Το μήκος των πλευρών μπορεί να διατηρηθεί όπως επιθυμείτε. Είναι από τους αγαπημένους μας τύπους γένια και μουστάκια για άνδρες που θέλουν vintage vibe και έχουν λιγότερα μαλλιά.

 • Καλύτερος τύπος δέρματος: Εάν έχετε ξηρό ή κανονικό δέρμα, τότε αυτό είναι κατάλληλο για εσάς.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι άντρες στα 30 και στα 40 μπορούν να ακολουθήσουν τυφλά αυτό το στυλ όπως επιθυμούν.
 • Κατάλληλο σχήμα προσώπου και χαρακτηριστικά προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου με στενό πηγούνι μπορεί να φαίνεται καλό σε αυτό το στυλ.

Πρόσθετες συμβουλές:

 1. Η γενειάδα και το μουστάκι απαιτούν την ίδια προσοχή και φροντίδα. Ποτέ μην τα παραμελείτε καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ξηρά και τραχιά γένια ή μουστάκια που μπορεί να μην φαίνονται γυαλισμένα και καλά στο πρόσωπο.
 2. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικά προϊόντα για γενειάδα και μουστάκι για θρέψη. Όσοι έχουν αγιουρβεδικές φόρμουλες είναι σε τάση σήμερα.
 3. Το λάδι γενειάδας και τα σαμπουάν είναι καλύτερα να θρέφουν και να ενυδατώνουν καλά την περιοχή της γενειάδας του μουστάκι.
 4. Υπάρχουν κρέμες για γένια πάρα πολύ διαθέσιμες στην αγορά για να τις χτενίσουμε περισσότερο.
 5. Κόψτε τα γένια κατά καιρούς καθώς το κόψιμο είναι ένα νέο πράγμα για να βεβαιωθείτε ότι μεγαλώνουν υγιώς.
 6. Εάν θέλετε περισσότερες συμβουλές και βοήθεια, μπορείτε πάντα να συμβουλευτείτε έναν στυλίστα για να δείτε ποια καλύτερα στυλ γένια και μουστάκι μπορούν να ταιριάζουν με το σχήμα του προσώπου και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Αυτά τα στυλ γενειάδας και μουστακιού είναι πολύ νέα στην τάση, είτε πρόκειται για μούσι ή κατσικίσια εμφάνιση είτε για μουστάκι και άγκυρα, διάφορες παραλλαγές έρχονται στην αγορά. Συχνά προκαλεί σύγχυση σχετικά με το ποια καλύτερη εμφάνιση μπορούμε να επιλέξουμε και να δοκιμάσουμε ανάλογα με το σχήμα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ως εκ τούτου, σας δώσαμε έναν οδηγό για το πώς να στυλ, αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μας πώς σας αρέσουν αυτά τα στυλ γενειάδας και μουστακιού.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Q1. Πώς να βεβαιωθείτε ότι τα στυλ μου για τα γένια και το μουστάκι μου μπορούν να ακουμπήσουν στο δέρμα?

Απάντηση: Μόλις πλύνετε τα γένια με σαμπουάν, κάντε ένα καλό μασάζ και στεγνώστε το με πετσέτα. Χρησιμοποιήστε επίσης πιστολάκι και εφαρμόστε βάλσαμο γενειάδας ή λάδι γενειάδας στο στεγνό μούσι. Βουρτσίστε καλά τα μαλλιά και φροντίστε να τα αφήσετε να παραμείνουν σε επίπεδο επίπεδο. Μην βάζετε βάλσαμο σε βρεγμένα μαλλιά αν θέλετε αυτό το επίπεδο βλέμμα.

Q2. Μπορώ να κάνω το μούσι μου ίσιο?

Απάντηση: Η βούρτσα γενειάδας βοηθά πολύ στο να ισιώσει τα μαλλιά της γενειάδας. Επενδύστε σε ένα καλό πινέλο με τρίχες. Μόλις πλύνετε τα γένια, στεγνώστε τα με ένα πιστολάκι και χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να το χτενίσετε προς τα κάτω. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε λάδι γενειάδας για να κάνετε το βλέμμα να παραμείνει στη θέση του.

Q3. Τι μπορώ να κάνω για να βεβαιωθώ ότι τα γένια και το μουστάκι μου είναι μαλακά?

Απάντηση: Το ελαιόλαδο είναι ο καλύτερος φίλος σας αν θέλετε να πετύχετε ένα απαλό μούσι. Κάντε μασάζ καλά με κυκλικές κινήσεις για να παραμείνει μαλακό και μαύρο. Επιπλέον, μην σαμπουάνετε μόνο τα μαλλιά σας αλλά και τα γένια σας. Προσθέστε επίσης μαλακτικό, καθώς η γενειάδα απαιτεί την ίδια φροντίδα και προσοχή με τα μαλλιά σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εφαρμόσετε ζελέ Aloe Vera και μέλι επίσης ως φυσικά προϊόντα για να μαλακώσετε το μούσι.