9 καλύτερα στυλ γενειάδας μεσαίου μήκους για άντρες 2021

Ούτε πολύ κοντά ούτε πολύ μακριά και πυκνά – αυτά είναι αυτά τα υπέροχα στυλ μεσαίας γενειάδας. Κάθε άντρας αγαπάει τα γένια κάποια στιγμή στη ζωή του και αυτά τα στυλ γενειάδας μπορούν πράγματι να έρθουν στο χέρι. Έχουμε καταρτίσει τη λίστα με τα καλύτερα και μοντέρνα στυλ μεσαίας γενειάδας αυτή τη στιγμή, και αυτά αναμφίβολα είναι από τα must-try.

9 καλύτερα στυλ και σχήματα γενειάδας με φωτογραφίες:

Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά σε μερικά από αυτά κάτω από τα μεσαίου μεγέθους στυλ γενειάδας.

1. The Hunk Look:

μεσαία στυλ γενειάδας

Αυτή η ωμή εμφάνιση είναι για αγόρια με άφθονα μαλλιά. Εάν θέλετε ένα μεσαίο μούσι, τότε μπορείτε να το μεγαλώσετε και να δοκιμάσετε αυτό το βλέμμα. Αυτό το βλέμμα είναι ωμό και αντρικό. Είναι κατάλληλο για νεαρά αγόρια που θέλουν να πάρουν μια ματιά.

2. Το στυλ του πάρτι:

στυλ μεσαίας γενειάδας 2021

Η ακατέργαστη εμφάνιση μπορεί να είναι η καλύτερη για ένα casual στυλ, αλλά πρέπει να έχετε διαφορετική εμφάνιση όταν πρόκειται για κομψά πάρτι. Αυτή η εμφάνιση είναι αριστοκρατική και αξιοπρεπής. Αυτή η μεσαία γενειάδα είναι επίσης καλή για casual εμφανίσεις καθώς και αριστοκρατική.

3. The Young Style:

μεσαίου μεγέθους στυλ γενειάδας

Ένα άλλο στυλ που μπορεί να γίνει είναι αυτό. Φαίνεται φρέσκο ​​και νέο και ταιριάζει καλύτερα σε νεαρά αγόρια. Εάν δεν ψάχνετε για μια σοβαρή εμφάνιση, τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε. Αυτό το στυλ γενειάδας είναι καλό για όσους έχουν μέτρια γένια.

4. Το κομμένο στυλ:

αντρικά στυλ γενειάδας

Αυτό είναι το κοντό κομμένο μούσι που είναι δημοφιλές στους άνδρες. Οι άνδρες σε οποιαδήποτε ηλικία μπορούν να υιοθετήσουν αυτό το στυλ. Είναι ένα δροσερό στυλ casual ψωμιού που είναι στη μόδα και πολλά αγόρια έχουν αποδεχτεί αυτό το λουκ. Αυτό το στυλ δεν είναι ακατάστατο και συντηρείται εύκολα. Αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο παράδειγμα για ένα κοντό κομμένο στυλ γένια για νέους ή μεγαλύτερους άνδρες.

5. Το αριστοκρατικό look:

τα καλύτερα στυλ μεσαίας γενειάδας

Αφού έχετε μια ακατέργαστη και νεανική εμφάνιση, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε για την αριστοκρατική εμφάνιση. Αυτή η εμφάνιση γενειάδας είναι ιδανική για όσους θέλουν να δείχνουν όμορφοι με κάθε ένδυση. Καθώς αυτό το στυλ γενειάδας φαίνεται καλό με οτιδήποτε, φοράτε. Ταιριάζει σε άνδρες οποιασδήποτε ηλικίας και σας δίνει μια σοβαρή εμφάνιση.

6. The Tech Look:

μεσαία στυλ γενειάδας για άνδρες

Αυτό το στυλ υιοθετείται ως επί το πλείστον από τους σπασίκλες, εξ ου και το όνομα. Είναι έξυπνο να φαίνεται και κάνει ένα άτομο να φαίνεται πολύ αξιοπρεπές, έξυπνο και υπό ελεγχόμενο άτομο. Αυτό είναι ένα στυλ πράσινης γενειάδας που μπορεί να γίνει, ειδικά με τα μεσαία γένια.

7. Η εταιρική εμφάνιση:

μεσαία σχήματα γενειάδας

Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να λυγίσεις και να δείχνεις αξιοπρεπής. Λοιπόν, αυτό το στυλ είναι προκλητικά για αυτήν την κατάσταση. Αυτή η εμφάνιση είναι κατάλληλη για εταιρικούς τύπους. Δεν χρειάζεται επίσης να το διατηρήσετε καθώς μπορεί να χειριστεί εύκολα.

8. The Cool Look:

γενειάδα μεσαίο στυλ

Αυτό το στυλ αρκούδας αλλάζει ανάλογα με την εποχή ή τη μόδα που μπορείτε να το ονομάσετε. Συνήθως, η νέα γενιά προσπαθεί με αυτό το στυλ να φαίνεται δροσερή και να παραμένει σε αλητεία. Αλλά αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για άνδρες με γενειάδες μεσαίου μήκους. Με αυτό το βλέμμα, είστε έτοιμοι για οτιδήποτε, πάρτι, συνάντηση, έξοδο κ.λπ.

9. The French Look:

μεσαία γενειάδα

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, εδώ έρχεται το γαλλικό στυλ γενειάδας. Αυτή είναι μια υπέροχη εμφάνιση και δεν χρειάζεται καμία συντήρηση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να κόψετε το μούσι σε ένα συγκεκριμένο σχήμα και στη συνέχεια να το συνεχίσετε. Αυτή η εμφάνιση μπορεί επίσης να μεταφερθεί σε γραφεία και άνετα.

Τα προαναφερθέντα είναι τα μεσαία στυλ γενειάδας για άνδρες και νεαρά αγόρια. Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ και να πειραματιστείτε με τα γένια σας. Διάφορα στυλ αλλάζουν ανάλογα με τη μόδα και την εποχή. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα στυλ αν θέλετε να κρατήσετε ένα κομψό μεσαίο μούσι.