32 εβδομάδες έγκυος: σημεία, συμπτώματα και εξελίξεις

32 εβδομάδες εγκυμοσύνης τι να περιμένουμε; Λοιπόν, πολλά. Αν κοιτάξετε πίσω, εσείς και το μωρό σας κάνατε πολύ καλή πρόοδο, ένα βήμα την ημέρα πιο κοντά στον τοκετό. Τα αρχικά συναισθηματικά εμπόδια θα είχαν γίνει συνηθισμένο πράγμα για εσάς. Ρθε η ώρα να χαλαρώσετε λίγο και να αφιερώσετε μια στιγμή για να καταλάβετε το σώμα σας.

32 εβδομάδες εγκυμοσύνης

Σε ποιο μήνα και τρίμηνο είστε σε 32 εβδομάδες έγκυος?

Βρίσκεστε στον έβδομο μήνα σας και στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε ακόμα λίγο χρόνο για να προετοιμαστείτε ψυχικά για την ημέρα.

32 εβδομάδες έγκυος: συμπτώματα & Εξελίξεις

1. Ορίστε στη θέση του:

Όταν αρχίσουν όλα, το μωρό θα φαίνεται να επιπλέει στο αμνιακό υγρό με το κεφάλι προς τα πάνω και τα πόδια προς τα κάτω, αλλά στην 32η εβδομάδα αισθάνεται τις ημέρες της άδειάς του, και έτσι ένα πρωί μπορεί να αισθάνεστε πολλή γκρίνια και ανατριχίλα στην κοιλιά σας και μαντέψτε πώς θα δει το υπερηχογράφημα το μωρό σας; Μέχρι τώρα, το μωρό σας έχει γυρίσει ανάποδα και έχει τοποθετηθεί στην είσοδο. Το συνηθισμένο λάκτισμα και μπουνιές θα σας έδιναν να καταλάβετε ότι δεν μπορεί πλέον να ζήσει τη ζωή με τα μποξ. Αλλά μην ανησυχείτε δεν είναι άβολο αφού το κεφάλι του ταιριάζει καλύτερα στη μήτρα σας σε σχήμα αχλαδιού.

2. Δερματικές υποθέσεις:

Το αρχικό στάδιο του εμβρύου δεν θα ήταν τίποτα, αλλά ένα κομμάτι δέρματος σε μια σκελετική δομή αλλά ο Θεός ξέρει καλύτερα πώς να δημιουργήσει τον τέλειο άνθρωπο, έτσι περιμένει όλους αυτούς τους μήνες για να τελειοποιήσει τις εσωτερικές υποθέσεις. Τώρα που γίνεται από την 30η εβδομάδα, αναπτύσσονται τα εσωτερικά στρώματα λίπους. Τώρα, στην 32η εβδομάδα, το άλλοτε χαλαρό δέρμα του μωρού γεμίζει τώρα με στρώματα λίπους. Τα μάγουλά του φουσκώνουν, το ίδιο και το έντερό του καθώς καταναλώνει περισσότερη τροφή. Μια λευκή κηρώδης ουσία που ονομάζεται vernixcaseosa που κάποτε κάλυπτε το δέρμα του τώρα έχει φθαρεί δίνοντας στο αμνιακό υγρό ένα ελαφρύ γαλακτώδες χρώμα. Το lanugo ή τα απαλά μαλλιά του μωρού που καλύπτουν το σώμα του επίσης υποχωρούν.

3. Ανίχνευση φύλου:

Παρόλο που το φύλο μπορεί να είναι γνωστό πολύ νωρίτερα από το να περιμένουμε μέχρι την 32η εβδομάδα, μέχρι τώρα τα φύλα έχουν σχεδόν ωριμάσει και τελειοποιηθεί. Για ένα αγόρι, το όσχεό του πρέπει να αναπτυχθεί πριν αρχίσουν να πέφτουν οι όρχεις του. Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται αυτόν τον μήνα όταν οι όρχεις του μωρού έχουν πέσει με επιτυχία στο κάτω όσχεο. Για ένα κορίτσι, τα χείλη των μεγάλων χειλιών είναι τώρα έτοιμα να καλύψουν τα χείλη των μικρών χειλιών της. Εάν δεν γνωρίζετε καλύτερα, υπάρχει ήδη μια κατάθεση πρωτόγονου αυγού που αριθμεί σε 7 δισεκατομμύρια στη μικρή ωοθήκη της. Ο αριθμός αυτός μειώνεται στα 2 δισεκατομμύρια μετά.

4. Touch Ups:

Ακριβώς όπως τα αγγίγματα της τελευταίας στιγμής που κάνετε, τα νύχια και τα νύχια του μωρού μαζί με τους θύλακες των μαλλιών ίσως με μερικές τρίχες να τελειοποιούνται τώρα καθώς ετοιμάζεται να φύγει. Αυτό περιλαμβάνει επίσης το νευρικό σύστημα με τα οπτικά νεύρα ή τα νεύρα μυρωδιάς και ακοής να τελειοποιούνται.

5. Μέτρηση:

Περίπου εκείνη την εποχή, το μωρό θα ζυγίζει περίπου 107 κιλά και θα έχει μήκος 42 εκατοστά από την κορυφή ως τα νύχια. Για τους πρώτους μήνες (έως τα 32), το μωρό θα έχει αρκετά καλές πιθανότητες να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

6. Πνεύμονες:

Οι πνεύμονες θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του μωρού, αν και, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν θα αναπτυχθούν πλήρως. Αυτό θα αναπτυχθεί σωστά λίγο πριν από τη γέννηση και τότε το μωρό θα εισπνέει αμνιακό υγρό για να διατηρήσει τους πνεύμονες σε σωστή κατάσταση.

Οι εννέα μήνες διαιρούνται σε 40 εβδομάδες, οι οποίες κατηγοριοποιούνται περαιτέρω σε τρία τμήματα. Το πρώτο τρίμηνο είναι δύσκολο τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα, καθώς και οι δύο αγωνίζονται για την ευκολία τους. Στο δεύτερο τρίμηνο, αποκτούν την ευκολία για την οποία αγωνίζονται και τελικά στο τρίτο τρίμηνο ξεκινούν ξανά τον αγώνα τους για ευκολία. Η μητέρα περνά επίσης έναν ορισμένο αριθμό αλλαγών μαζί με το μωρό.

7. Συστολές:

Εκείνη τη στιγμή, θα αισθανόσασταν μια απαλή συστολή να συμβαίνει και να επαναλαμβάνεται τη στιγμή. Αυτό στον ιατρικό κόσμο ονομάζεται σύσπαση Braxton Hicks, η οποία δεν είναι παρά το σώμα ή οι ωοθήκες σας που ετοιμάζονται για την τελευταία ημέρα. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να εγγραφείτε στις τάξεις εργασίας όπου σας διδάσκουν έναν άνετο τρόπο για εύκολο τοκετό. Αυτές οι συσπάσεις, ωστόσο, δεν είναι επώδυνες αλλά μπορεί να προκαλέσουν μια μικρή ενόχληση.

8. Χύσιμο και πόνος:

Μέχρι τώρα, μπορεί να αντιμετωπίσετε τους αδένες και τους μυς του σώματός σας να χάνουν τα προνόμια του. Οι ζώνες των ισχίων σας μπορεί να επεκταθούν προκαλώντας έναν ελαφρύ πόνο. Αυτό μπορεί επίσης να συμβαίνει με το στήθος σας, το οποίο μπορεί επίσης να επεκταθεί τώρα και με το σώμα να παράγει όλο και περισσότερες γυναικείες ορμόνες, μπορεί να εμφανιστεί ελαφρύς πόνος στους μαστικούς αδένες. Με το τέντωμα των ωοθηκών είναι επίσης δυνατός ένας ελαφρύς πόνος στην κοιλιακή περιοχή, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό.

9. Παραλαβή συμβουλών:

Μέχρι τώρα θα πρέπει να είστε όλο και πιο προσεκτικοί στα εισερχόμενα προβλήματα και συμβουλές και κόλπα που πρόκειται να σας βρουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε γιατρούς και μαίες. Το αυστηρό διάγραμμα που έχει διαμορφώσει ο γιατρός θα πρέπει να είναι το μάντρα της εβδομάδας σας τώρα.

10. Επικουρικά προβλήματα:

Τα επικουρικά προβλήματα σχετίζονται όλα με την ανάπτυξη του μωρού. Μέχρι τώρα, το μωρό σας έχει σχεδόν 19 ίντσες και ζυγίζει 4 κιλά, γι ‘αυτό το μωρό σπρώχνει συνεχώς το περιεχόμενο στο στομάχι σας προς τα πάνω. Αυτό προκαλεί τα συστατικά του στομάχου να ωθούνται προς τα πάνω, σφίγγοντας τον κενό χώρο κάνοντας τους πνεύμονες να επεκταθούν λιγότερο. Αυτό προκαλεί δύσπνοια. Τα άλλα προβλήματα περιλαμβάνουν δυσπεψία, καούρες και συχνές ούρησης. Σωματικά προβλήματα θα προκύψουν επίσης σε αυτό το σημείο.

11. Κούραση:

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά συμπτώματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που είναι αρκετά ορατό. Η κούραση είναι πιθανώς μια από αυτές που θα πρέπει να περάσετε. Μαζί με την κούραση, υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που θα πρέπει να διατηρήσετε, αυτό είναι οι άγρυπνες νύχτες. Αν ψάχνετε να ζήσετε μια υγιή ζωή με το μωρό, δοκιμάστε να κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα σας επιτρέψει να μείνετε ξύπνιοι κατά τη διάρκεια της νύχτας και τα υπόλοιπα θα αφαιρέσουν επίσης την κούραση. Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται στην αρχή να κοιμούνται τη μέρα. Αλλά αργότερα, όλοι το περνούν και έτσι προσαρμόζονται σε αυτό.

12. Συγγενικά συμπτώματα:

Μερικά από τα κοινά συμπτώματα κατά τη διάρκεια της 32 εβδομάδας της εγκυμοσύνης είναι καούρα, πρήξιμο στο γόνατο, οξύτητα κ.λπ. και άλλες παρόμοιες ιατρικές καταστάσεις που μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε χειρότερα. Αν ψάχνετε για κάποια σοβαρή λύση των συμπτωμάτων, τότε μειώστε αυτά τα θέματα ενώ έχετε χρόνο. Else αλλιώς, αργότερα, θα πρέπει να το περάσετε και αυτό θα είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Η καούρα και η οξύτητα μπορούν να μειωθούν λαμβάνοντας κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ενώ υπάρχουν επίσης ορισμένες τεχνικές, ασκήσεις, φάρμακα κ.λπ. για τη μείωση του πρηξίματος των γόνατων. Θα ήταν σκόπιμο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό μετά τη λήψη αυτών των συμπτωμάτων.

32 εβδομάδες έγκυο μέγεθος και βάρος μωρού:

Το βάρος του μωρού σας στην εγκυμοσύνη 32 εβδομάδων θα είναι 3,8 κιλά και 16,7 ίντσες. Το μωρό σας θα έχει το μέγεθος της κολοκύθας τώρα! Ναι, λίγο περισσότερο από την προηγούμενη εβδομάδα.

32 εβδομάδες έγκυος κοιλιά και μωρό:

Η κοιλιά σας θα έχει μέγεθος περίπου 30 έως 34 εκατοστά, ξεκινώντας από την κορυφή της μήτρας μέχρι το πυελικό οστό. Αναρωτιέστε στην 32η εβδομάδα της εγκυμοσύνης πώς τοποθετείται το μωρό; Λοιπόν, αυτός/αυτή πιθανότατα θα είναι σε θέση με το κεφάλι προς τα κάτω. Αυτός ή αυτή θα νιώθει τώρα ακόμα πιο στριμωγμένος.

Στην 32η εβδομάδα της εγκυμοσύνης με δίδυμα σημαίνει ότι μπορεί φυσικά να αισθάνεστε πολύ ζυγισμένοι. Υπάρχουν επίσης πιθανότητες να είστε πιο κοντά στον τοκετό καθώς η μέση δίδυμη εγκυμοσύνη θεωρείται ότι είναι 37 εβδομάδες.

Τριάντα δύο εβδομάδες έγκυος δραστηριότητα:

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, πολλά πράγματα θα συμβούν και τα περισσότερα από αυτά θα είναι καινούργια για εσάς. Το μωρό σας θα βαραίνει, όπως και εσείς και εδώ έρχεται το ζήτημα του υπερβολικού βάρους. Το σώμα είναι πάντα σχεδιασμένο για να διατηρεί το βάρος που πρέπει, και μερικές γυναίκες ανησυχούν πολύ. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό το θέμα, μέχρι και εκτός εάν διατηρηθεί μια σωστή διατροφή. Λόγω της σωστής διατροφής, το σώμα θα είναι σε θέση να έχει τη σωστή τροφή που θα παρέχει δύναμη στο σώμα της μητέρας και θα διατηρήσει επίσης την φόρμα της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πολλές στάσεις γιόγκα και προπονήσεις στα πόδια, όπως οι καταλήψεις, πρέπει να εξασκηθούν για να απαλλαγείτε από τον πόνο στις πρώτες περιοχές των άκρων. Αυτό έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους και σίγουρα θα σας βοηθήσει επίσης. Το έμβρυο θα εξασκεί κινήσεις αναπνοής και θα προετοιμάζεται επίσης για τη γέννηση. Σίγουρα θα υπάρξουν συναισθήματα όπως κατάθλιψη, μεταβολές της διάθεσης κ.λπ. και θέλετε να φροντίσετε σωστά τα συναισθήματά σας κάνοντας παρέα με τους κατάλληλους ανθρώπους που διαδίδουν θετικότητα. Δεν θέλετε να πάτε την επόμενη εβδομάδα με μια θλίψη

πρόσωπο αλλά με μεγάλες προσδοκίες και ενθουσιασμό.

Δείτε περισσότερα: 34 εβδομάδες έγκυα συμπτώματα

Διατροφή και άσκηση εγκυμοσύνης:

Η σωστή διατροφή είναι πάντα απαραίτητη για να ξεπεράσετε τέτοιου είδους καταστάσεις. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα διατροφής, τότε θα υπάρξουν στιγμές που θα αρρωστήσετε εύκολα και στη συνέχεια η ανάρρωση θα είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Αυτό είναι πιθανώς το τελευταίο τρίμηνο και για να το περάσετε, θα χρειαστείτε κάποια σοβαρή ιατρική φροντίδα. Η ενεργειακή απαίτηση για την υποστήριξη της ανάπτυξης του μωρού αυξάνεται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

1. Θερμίδες:

Αυτό είναι ένα σημαντικό πράγμα κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Πρέπει να πληρούνται οι απαιτήσεις σε θερμίδες. Μια έγκυος μητέρα απαιτεί περίπου 200 θερμίδες στο τελευταίο τρίμηνο και αυτή η απαίτηση μπορεί να ικανοποιηθεί εύκολα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι ειδικοί, οι οποίοι συνιστούν την κατανάλωση περίπου 300 θερμίδων. Η κατανάλωση κατάλληλων λαχανικών, ψωμιού, φρούτων κλπ. Μπορεί να σας βοηθήσει να ικανοποιήσετε αυτήν την απαίτηση.

2. Μείνετε ενυδατωμένοι:

Εάν κατοικείτε σε τροπικές χώρες, τότε απαιτείται πάντα η σωστή ενυδάτωση καθώς η διαδικασία της εφίδρωσης δεν θα σταματήσει ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και με αυτήν την επιπλέον ζωή που μεγαλώνει μέσα σας, σίγουρα δεν θέλετε να χάσετε τα άλατα από το σώμα. Αυτό είναι ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα και πρέπει να έχετε κατά νου ότι η κατανάλωση των σωστών τροφών θα προσφέρει στο μωρό και τα σωστά πράγματα. Μεταφέρετε φιλτραρισμένο ή βραστό νερό όταν βγαίνετε έξω.

3. Υπερβολική θερμότητα:

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το στομάχι, όπως δυσπεψία και αυτό οφείλεται στη ζέστη, τότε το να έχετε κάποια δροσερά συνοδευτικά με φαγητό δεν θα βλάψει. Πίνοντας περισσότερο νερό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα διατηρήσετε το σώμα σας ενυδατωμένο και φρέσκο ​​και έχοντας τις κατάλληλες ποσότητες τροφίμων όπως ανανά, καρότο κ.λπ. και ινδικά συνοδευτικά όπως λαχανικό κάρυ, ράιτα κ.λπ. θα σας βοηθήσουν αυτό το διάστημα. Πιείτε λίγο νερό καρύδας για να μειώσετε το άγχος.

Η άσκηση είναι πάντα ένα σημαντικό ζήτημα, όταν είστε έγκυος αφού δεν υπάρχει τέλος στην φυσική κατάσταση. Εάν είστε πρόθυμοι να παραμείνετε σε φόρμα, τότε η μείωση των πόνων στα διάφορα μέρη των άκρων θα σας βοηθήσει πάντα. Εάν θέλετε να μειώσετε τον πόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, δοκιμάστε λίγη γιόγκα, περπάτημα κλπ. Μην κάνετε τζόκινγκ αυτήν την εβδομάδα του τριμήνου. Δεδομένου ότι είστε στη φάση του τριμήνου, αποφύγετε να κάνετε τις ασκήσεις, που θα προκαλέσουν σοβαρό στρες στην κοιλιά.

4. Σεξ κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας:

Δεν είναι ότι το σεξ θα είναι το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αν και, όταν πολλές γυναίκες φτάνουν στο τρίμηνο, αποφεύγουν να κάνουν σεξουαλικές δραστηριότητες, είναι εντάξει να έχουν επαφή. Μερικές φορές, μπορεί να αποδειχθεί ότι αλλάζει πλήρως το παιχνίδι όταν πρόκειται για την πρόκληση τοκετού. Το σεξ αλλάζει επίσης το μυαλό. Όταν βαρεθείτε το άγχος, το υπερβολικό βάρος του μωρού, τη σωματική βλάβη, θα είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες σοβαρές αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα αναψυχής και το σεξ μπορεί να είναι μία από αυτές. Σίγουρα μπορεί να βγάλει το μυαλό σας από το άγχος και να σας επιτρέψει να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας. Επιπλέον, πότε η γλυκιά αγάπη έχει προκαλέσει κάποιο πρόβλημα; Μερικές φορές, το σεξ θα είναι η μόνη επιλογή. Ωστόσο, προσπαθήστε να κρατήσετε τον παράγοντα έντασης εκτός της εξίσωσης κατά τη διάρκεια του σεξ.

Συμβουλές για να ξεπεράσετε το άγχος κατά τη διάρκεια 32 εβδομάδων εγκυμοσύνης:

Η υπέρβαση του άγχους είναι σαν να κερδίζετε μια μάχη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όταν έχετε ήδη κερδίσει αρκετά. Πολλές γυναίκες έχουν διαφορετικούς λόγους για την αγχωτική τους περίοδο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εάν είστε πρόθυμοι να ξεπεράσετε το άγχος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τότε μιλήστε με κάποιον επαγγελματία ή συμβουλευτείτε φίλους. Η διαμονή με τον σύντροφό σας, μπορεί να είναι ένας από τους λόγους πίσω από το άγχος όταν οι εναλλαγές της διάθεσης αυξάνονται. Μερικές φορές, το υπερβολικό άγχος μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές ύπνου, κατάθλιψη, κακή όρεξη κ.λπ. και πολλά άλλα πράγματα που μπορεί να σας αρρωστήσουν πραγματικά σωματικά και ψυχικά. Πρέπει να είσαι πιο δυνατός ψυχικά για να αντιμετωπίσεις όλα τα θέματα που μπορεί να σε διορθώσουν. Εάν είστε πρόθυμοι να μειώσετε εύκολα το άγχος, τότε πάρτε βοήθεια από ειδικούς και μιλήστε με εκείνους που νοιάζονται και πραγματικά καταλαβαίνουν.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για να αντιμετωπίσετε?

 • Θα αντιμετωπίσετε περισσότερες συσπάσεις Braxton Hicks. Τείνουν να γίνονται ισχυρότεροι και συχνότεροι τώρα.
 • Θα παρατηρήσετε πιο σκούρες θηλές και κανείς δεν ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό.
 • Η δύσπνοια είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα.
 •  Τα διαρρέοντα στήθη είναι κοινά τώρα. Το στήθος σας μεγαλώνει και θα είχε αρχίσει να παράγει πρωτόγαλα, ένα παχύ κίτρινο υγρό.
 • Η κολπική έκκριση θα είναι επίσης κοινή τώρα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο το σώμα σας προετοιμάζεται για τον τοκετό διατηρώντας τη μόλυνση μακριά.

Ιατρική θεραπεία και τακτικός έλεγχος:

Υπάρχουν πολλές ιατρικές καταστάσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εγκυμοσύνης. Ιατρικές καταστάσεις όπως υπερβολικό στρες, βήχας, προβλήματα στο στομάχι, κράμπες στα πόδια κλπ. Είναι οι πιο συχνές. Εδώ, θα συζητήσουμε μερικά φάρμακα που ελπίζουμε να σας βοηθήσουν με όλες τις πιθανές ιατρικές καταστάσεις.

 1. Για υπερβολικούς σωματικούς πόνους, η ακεταμινοφαίνη είναι ένα από τα καλύτερα φάρμακα εκεί έξω.
 2. Στομαχικά προβλήματα και προβλήματα εντέρου όπως δυσκοιλιότητα, το Dulcolax είναι ένα πολύ καλό φάρμακο που μπορεί εύκολα να αξιοποιηθεί.
 3. Για τη μόλυνση από ζύμη, το Gyne-Lotrimin μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι το καλύτερο.
 4. Μερικές γυναίκες αντιμετωπίζουν κοινό κρυολόγημα και η Vicks Formula 44 είναι μία από τις καλύτερες σε αυτήν την κατηγορία. Επιπλέον, εάν ψάχνετε για κάποιο σοβαρό φάρμακο, συμβουλευτείτε έναν γιατρό πριν πάρετε οποιοδήποτε είδος ισχυρών χαπιών κρυολογήματος.
 5. Ο τακτικός έλεγχος πρέπει να γίνεται για την παρακολούθηση και την κίνηση και την ανάπτυξη του μωρού.

Συμβουλές και προφυλάξεις για 32 εβδομάδες εγκυμοσύνης:

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου. Το μεγαλύτερο μέρος του φυσικού ζητήματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν μπορεί να προσδιοριστεί εκ των προτέρων.

 • Εάν αντιμετωπίζετε κάποια σοβαρά σωματικά προβλήματα, τότε θα πρέπει να έχετε τη γνώση και την ικανότητα να τα προσδιορίσετε εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, για αλλαγές που προκαλούνται από τη συστολή στον τράχηλο, οι μεμβράνες μπορεί να είναι υπεύθυνες.
 • Εάν έχετε λοίμωξη στις μεμβράνες ή πρόωρη πρόωρη ρήξη των μεμβρανών, τότε οι καθυστερήσεις του τοκετού μπορεί να είναι ένα από τα κύρια αποτελέσματα. Αυτή είναι ίσως μια από τις καλύτερες και σπάνιες συμβουλές που μπορεί να σας δώσει ο καθένας κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο της εγκυμοσύνης.
 • Για προφυλάξεις, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε. Αυτές είναι προπονήσεις υψηλής έντασης, κάπνισμα, αλκοόλ, υπερβολικά λιπαρά τρόφιμα κ.λπ.

Λίστες ελέγχου για φροντίδα εγκυμοσύνης 32 εβδομάδων:

 1. Ρθε η ώρα να προγραμματίσετε την προγεννητική επίσκεψη της επόμενης εβδομάδας.
 2. Ξεκινήστε να ψωνίζετε και εγκαταστήστε ένα παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητό σας.
 3. Είναι επίσης καιρός να καλέσετε την ασφάλειά σας.

Το άρθρο είναι μια εικόνα για όλα όσα συμβαίνουν σε εσάς και το μωρό σας στην εγκυμοσύνη 32 εβδομάδων. Ο υπερηχογράφος εγκυμοσύνης 32 εβδομάδων γίνεται συναρπαστικός και μπορεί πραγματικά να δείτε έναν μικροσκοπικό άνθρωπο. Λοιπόν, το άγχος μπορεί μερικές φορές να σας ενοχλήσει, και ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να χαλαρώσετε λίγο τώρα. Καλό ταξίδι!

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

1. Είναι ασφαλές να ταξιδεύετε σε 32 εβδομάδες εγκυμοσύνης?

Ναι είναι! Στις 32 εβδομάδες μπορείτε να ταξιδέψετε. Δεν έχετε παρά να μεταφέρετε τα απαραίτητα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ασφαλές ταξίδι.

2. Πώς να κοιμηθείτε σε 32 εβδομάδες έγκυος?

Είναι σύνηθες να εμφανίζετε εγκυμοσύνη στην 32η εβδομάδα, όπου δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε. Το μωρό και η κοιλιά είναι μεγάλα και μπορεί να δυσκολεύεστε να βρείτε τη σωστή θέση για ύπνο. Σας συμβουλεύουμε να κοιμάστε στην αριστερή πλευρά για καλύτερη ροή αίματος και θα εξασφαλίσετε την παροχή θρεπτικών συστατικών στον πλακούντα.

3. Πότε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό?

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό εάν πιστεύετε ότι οι κράμπες και ο πόνος σας δυσκολεύονται να αντέξουν. Για αυτό, αρχίστε να μαθαίνετε να διακρίνετε μεταξύ πραγματικής συστολής και ψεύτικης.