9 ειδικά σχεδιασμένα διαμαντένια γαμήλια δαχτυλίδια για το 2021

Το γαμήλιο δαχτυλίδι είναι ένα δαχτυλίδι που φοράει ένας παντρεμένος. Γενικά, στο γάμο, οι σύζυγοι κάνουν δώρο ο ένας στον άλλον. Τους συνδέει και τους δύο με ένα μόνο νήμα. Τους επιτρέπει να συνδέονται μεταξύ τους για μια ζωή. Συνήθως, οι βέρες επιλέγονται με διαμάντια. Το διαμάντι ήταν πάντα ξεχωριστό για τις κυρίες. Κυρίως, οι βέρες φοριούνται στο δαχτυλίδι του αριστερού ή του δεξιού χεριού. Πιστεύεται ότι το δαχτυλίδι αγγίζει άμεσα την καρδιά. Και διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι με γραβάτες και στις δύο καρδιές.

Εκπληκτικά γαμήλια δαχτυλίδια με διαμάντια:

Η βέρα θα παραμείνει πολύτιμη για το ζευγάρι μέχρι την αιωνιότητα. Εδώ καταχωρήσαμε παρακάτω τις πιο όμορφες διαμαντένιες βέρες για γυναίκες και άνδρες στην Ινδία.

1. Γαμήλιο δαχτυλίδι με δύο διαμάντια σε σχήμα καρδιάς:

Γαμήλιο δαχτυλίδι με δύο διαμάντια σε σχήμα καρδιάς

Αυτή η διαμαντένια βέρα έχει δύο καρδιές συνδεδεμένες μεταξύ τους. Έχει λευκό και κίτρινο χρυσό μαζί. Υπάρχει διαμάντι ανάμεσα σε κάθε καρδιά και στις δύο πλευρές υπάρχει μια σειρά από λίγα διαμάντια. Είναι απλά το καλύτερο.

2. Side Line Diamond Wedding Ring:

Διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι Side Line

Αυτό το διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι είναι για άντρες που το χάρισε ο σύζυγός της. Έχει τρία διαμάντια σε πλευρικές γραμμές. Θα φανεί πραγματικά εκπληκτικό στο αντρικό χέρι. Ο σχεδιασμός δεν είναι τόσο λεπτός που ο άνθρωπος ντρέπεται να φορά δαχτυλίδι. Είναι κατάλληλο να φορούν οι άντρες.

3. Γαμήλιο δαχτυλίδι με μικρά διαμάντια:

Γαμήλιο δαχτυλίδι με μικρά διαμάντια

Αυτό το διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι αποτελείται από ροζ χρυσό με μικρά διαμάντια προσαρτημένα στο διάστημα. Φαίνεται τόσο όμορφο. Ο σχεδιασμός είναι πραγματικά χαριτωμένος και ταιριάζει πολύ στο χέρι της. Είναι καλύτερο για εκείνες τις κυρίες που τους αρέσουν τα ευαίσθητα σχέδια.

4. Designer Diamond Wedding Ring:

Διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι

Αυτό είναι πραγματικά φοβερό διαμαντένιο δαχτυλίδι γάμου. Πρέπει να είναι επίσης ακριβό, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένο κομμάτι. Σε αυτό υπάρχει μοβ χρώμα διαμάντι που λάμπει σαν οτιδήποτε. Ο σχεδιασμός είναι τόσο ασυνήθιστος και εντυπωσιακός.

5. Ροζ διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι:

Ροζ διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι

Αυτό το διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι έχει ροζ χρώμα μεγάλο διαμάντι. Το μοτίβο λουλουδιών έχει γίνει με χρυσό γύρω από το μεγάλο ροζ διαμάντι. Είναι βαρύ σε σχεδιασμό και αριστοκρατικό επίσης. Αυτό το δαχτυλίδι θα φαίνεται μοναδικό και σπάνιο στο γυναικείο χέρι.

6. Crown Design Diamond Wedding Ring:

Διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι με σχέδιο στέμμα

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι με τρία στρογγυλά διαμάντια και όμορφες καρδιές. Ο σχεδιασμός αυτού του δακτυλίου είναι σαν ένα στέμμα πριγκίπισσας. Αυτό θα κάνει τον σύζυγό σας να αισθάνεται υπερηφάνεια λόγω του σχεδιασμού της κορώνας. Οι άνθρωποι θα δουν το σχέδιο με έκπληξη.

7. Διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι Lotus Style:

Διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι με στυλ Lotus

Αυτό είναι ένα μοναδικό σχέδιο σε διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι. Φαίνεται ότι ένα διαμάντι είναι ανάγλυφο ανάμεσα σε έναν λωτό. Το μοτίβο του λωτού είναι τόσο όμορφο που μοιάζει με αληθινό. Κάθε διαμάντι λάμπει έντονα. Είναι απλά το καλύτερο.

8. Peacock Design Diamond Wedding Ring:

Διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι με σχέδιο παγώνι

Αυτό το χρυσό δαχτυλίδι έχει χαραγμένο το παγώνι με λίγα διαμάντια. Αυτό είναι πραγματικά ένα κλασικό έργο τέχνης. Με αυτό το δαχτυλίδι, το δάχτυλο των κυριών θα φαίνεται βαρύ. Αυτό το σχέδιο θα καλύψει το μισό δάχτυλό της. Το δαχτυλίδι φαίνεται υπέροχο με μοτίβο παγώνι.

9. Ρυθμιζόμενο διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι:

Ρυθμιζόμενο διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι

Αυτό το διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι έχει υπέροχο σχεδιασμό δέντρου με πολλά μικρά διαμάντια. Είναι ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι. Προσαρμόζεται με το μέγεθος του δακτύλου σας. Θα φανεί φανταχτερό στο γυναικείο χέρι που καλύπτει σχεδόν το μισό του δακτύλου της. Είναι εντυπωσιακός σχεδιασμός.

Οι διαμαντένιες βέρες είναι σε τόσες πολλές ποικιλίες και μοτίβα. Βοηθούν στο δέσιμο δύο καρδιών και στη συγχώνευση δύο ψυχών. Ορισμένα σχέδια από διαμαντένιο γαμήλιο δαχτυλίδι είναι ευαίσθητα αλλά φαίνονται τόσο ωραία στο δάχτυλο. Οι γυναίκες λατρεύουν να φορούν διαμαντένιο δαχτυλίδι γάμου επειδή είναι δώρο από τον σύζυγό της. Η βέρα γίνεται τόσο πολύτιμη για τα ζευγάρια που δεν τους αρέσει να την αφαιρούν. Δηλώνει το δικαίωμα που έχουν ο ένας στον άλλο.