Πώς να μιλήσετε με αγόρια;

Υπάρχουν τρόποι για να συμπεριφερθείτε με το αντίθετο φύλο. Είναι φυσικό να μην μπορείτε να είστε ίδιοι με τους φίλους του ίδιου φύλου. Εδώ, ξεκινώντας από το πώς να αγγίζετε, πώς να συμπεριφέρεστε και πώς να ντύνεστε, πρέπει επίσης να μάθετε πώς να μιλάτε στο αντίθετο φύλο που είναι αρκετά διαφορετικό. Για τα κορίτσια, που γίνονται πραγματικά συνειδητά όταν πρόκειται για αγόρια, αυτός ο παρακάτω οδηγός θα τα βοηθήσει να μάθουν πώς να τους μιλούν με έναν τέλεια τρόπο. Δείτε το και ακολουθήστε επιμελώς τους κανόνες για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Παρακάτω καταχωρήσαμε μερικές καλύτερες συμβουλές και ιδέες για το πώς να μιλήσετε με αγόρια?

Αφήστε τον να είναι ο Ομιλητής:

Αν πραγματικά πιστεύετε ότι δεν έχετε τίποτα να μιλήσετε ή είστε πολύ συνειδητοποιημένοι, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον αφήσετε να μιλήσει για τον εαυτό του. Επίσης, το κόλπο εδώ είναι ότι τα παιδιά λατρεύουν να μιλούν για τον εαυτό τους, έτσι αυτό θα είναι ένα θετικό σημείο στο τέλος σας. Μπορείτε πάντα να ρωτήσετε ενδιάμεσα ώστε να γνωρίζει ότι ακούτε έντονα. Ξεκουραστείτε, μπορεί να επεκτείνει την απάντησή του και να μιλήσει για τα ενδιαφέροντά του όπως θέλει. Θα σας δώσει λιγότερο χρόνο για να μιλήσετε και θα σας κάνει πιο άνετα.

Το γέλιο είναι μια καλή προσθήκη:

Ένας καλός τρόπος για να μιλήσετε με τα αγόρια είναι να γελάτε πολύ. Είναι ένα από τα μεταδοτικά πράγματα και θα τον κάνει να απολαύσει και τη συζήτηση. Το να γελάτε και να χαμογελάτε σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι μία από τις καλύτερες συμβουλές που πρέπει να τηρείτε. Μπορείτε να αναζητήσετε πιθανότητες όταν αστειεύεστε μαζί του για να κάνετε την ομιλία ελαφριά και διασκεδαστική.

Αυτό περιλαμβάνει επίσης μια λαμπερή αίσθηση του χιούμορ. Ένα κορίτσι που επιστρέφει με πνευματώδεις απαντήσεις και μια αστεία νότα είναι πάντα ευπρόσδεκτο από τα παιδιά για μια καλή συνομιλία. Διατηρήστε αυτήν την ιδέα όταν μιλάτε με αγόρια.

Φλερτάρετε ανάμεσα:

Το να του δείξετε ότι ενδιαφέρεστε να του μιλήσετε είναι πραγματικά επωφελές. Το φλερτ θα σας βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Αυτό θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι εργάζεστε για να τον γνωρίσετε καλύτερα. Μόλις δοκιμάσετε αυτήν την τέχνη μερικές φορές, μπορείτε εύκολα να την ακολουθήσετε. Δεν είναι μόνο διασκεδαστικό αλλά και ακίνδυνο και αποτελεσματικό.

Να είστε αληθινοί:

Για να τον εντυπωσιάσετε, μην πάρετε ποτέ την υποστήριξη των ψεμάτων. Μην του πείτε αυτό που νομίζετε ότι θέλει να ακούσει. Από την άλλη πλευρά, όταν μιλάτε με παιδιά, να είστε ειλικρινείς όσο δύσκολο και αν είναι. Να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς και θα σας αρέσει για αυτό ακόμα κι αν χρειάζεται χρόνος. Το ψέμα θα σε στοιχειώσει μόνο και θα περιπλέξει τα πράγματα αργότερα. Εάν θέλετε να έχει ρομαντικό ενδιαφέρον μακροπρόθεσμα, αυτό το σημείο σίγουρα αξίζει να το ακολουθήσετε. Μοιραστείτε μαζί του σημαντικές πληροφορίες για κλειστές. Μοιραστείτε τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα μαζί του. Μιλήστε για πράγματα στα οποία είστε καλύτεροι και δείτε πόσο καλά βοηθάει.

Πλησιάστε τον:

Για να μιλήσετε με αγόρια, δεν χρειάζεται να περιμένετε να κάνει το πρώτο βήμα. Μπορείτε πάντα να συγκεντρώσετε λίγο θάρρος και να τον πλησιάσετε για να ξεκινήσει η συζήτηση. Η εμπιστοσύνη σας σίγουρα θα τον πάρει πίσω! Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι ότι μπορεί να μην λειτουργήσει, αλλά τότε θα μάθετε πολλά νέα πράγματα και θα έχετε μια νέα εμπειρία. Μπορεί επίσης να καταλήξετε σε ενδιαφέρουσες συνομιλίες και να βρείτε κάτι κοινό μεταξύ τους. Αυτή είναι μια υπέροχη συμβουλή που πρέπει να ακολουθηθεί.

Μην είστε νευρικοί:

Ακόμα κι αν είστε, μην το δείχνετε στα αγόρια ενώ τους μιλάτε. Πάρτε τον περισσότερο από την άποψη του φίλου και όχι ως υποψήφιο φίλο. Να είστε περιστασιακοί στις συνομιλίες. Η εμφάνιση νευρικότητας μπορεί να τελειώσει τα πράγματα σε μια κακή νότα.