Πώς να μιλήσετε σε κορίτσια;

Κλείνεις ή ξεχνάς το όνομά σου όταν μιλάς με μια κοπέλα; Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας και να τραβήξετε την προσοχή των κοριτσιών σε λίγο χρόνο. Ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων φοβάται να καταλάβει πώς να μιλήσει με ένα κορίτσι, ως επί το πλείστον, επειδή είναι διστακτικοί ή συνεσταλμένοι. Μέχρι στιγμής, η συνομιλία με νεαρές κυρίες είναι μια κοινωνική πρακτική που κάθε άτομο πρέπει να μάθει. Το να καταλάβεις πώς να μιλήσεις σε ένα κορίτσι είναι κάτι που το αγχώνει ένα σημαντικό μέρος των ανθρώπων. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πράγματα, κάθε άτομο πρέπει να κερδίσει τη φανταστική νεαρή κυρία του αργά ή γρήγορα. Το κύριο ζήτημα αυτής της λαχτάρας είναι ότι αυτό δεν είναι ακριβώς απλό να γίνει, το μεγαλύτερο μέρος όλων είναι ότι δεν έχετε ιδέα πώς να μιλάτε με κορίτσια και να συνεχίζετε τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε κάθε περίπτωση.

Υπάρχουν αναρίθμητοι τρόποι για να δείξετε πώς να μιλάτε με τα κορίτσια και τι να μιλάτε με τα κορίτσια. Σε αυτό το άρθρο έχουμε παρουσιάσει μερικές από τις πιο χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στη συνομιλία με το κορίτσι. Τώρα είμαι σίγουρος ότι νομίζετε ότι είναι πιο δύσκολο από όσο ακούγεται, αλλά μην ανησυχείτε είναι τόσο εύκολο όσο 1,2,3,4.

Πώς να μιλήσετε σε κορίτσια

Πώς να μιλήσετε σε κορίτσια?

Αυτό το άρθρο σας διδάσκει πώς να μιλάτε στο κορίτσι Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε μια συζήτηση και να μιλήσετε στο κορίτσι των ονείρων σας.

1. Πιάστε τις προσοχές της:

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περίτεχνο ή υπερβολικό για να το κάνετε αυτό στην πραγματικότητα μάλλον δεν θα έπρεπε.

Απλώς χαμογελάστε της από το άλλο δωμάτιο ή περάστε την από πάνω της και κλείστε τα μάτια μαζί της μόνο για να δείξετε την περιέργειά σας. Μην παίζετε πολύ σκληρά για να φτάσετε και απλώς πηγαίνετε και πείτε γεια να είστε σίγουροι και μην τρώτε τις προτάσεις σας.

Παρουσιάστε τον εαυτό σας λέγοντας «Γεια με λένε» και όταν απαντήσει δίνοντας το όνομά της, απλώστε το χέρι και σφίξτε ελαφρά τα χέρια της. Τώρα όταν μάθετε το όνομά της, επαναλάβετε το μερικές φορές για να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε.

2. Να είσαι ο εαυτός σου:

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα από όλα, δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου όταν μιλάς μαζί της. Τα κορίτσια αγαπούν, την ειλικρίνεια και επομένως το να είναι ψεύτικο απλά θα την αναβάλει. Μην προσπαθείτε να δείξετε τον εαυτό σας ως κάποιον που δεν είστε. Χαλαρώστε να είστε ανόητοι, αστείοι και το πιο σημαντικό να είστε ο εαυτός σας.

3. Κάντε την να γελάσει:

Όλα τα κορίτσια λατρεύουν τους χιουμοριστικούς άντρες, οπότε σπάστε μερικά αστεία και κάντε την να γελάσει. Αυτό θα την έκανε να νιώσει πιο άνετα μαζί σου. Αυτή είναι μια άλλη φοβερή τεχνική για το πώς να μιλήσετε σε ένα κορίτσι και να το εντυπωσιάσετε επίσης.

4. Κρατήστε την προσοχή της:

Μην προσπαθείτε πολύ, και να είστε φυσικοί διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας και επαινέστε την ελαφρώς, για παράδειγμα, πείτε της πόσο όμορφα είναι τα μάτια της ή τα μαλλιά της. Μείνετε χαλαροί, ρωτήστε την για τις σκέψεις της, τις απόψεις της, τη ζωή της. Μην κάνετε τη συζήτηση για τον εαυτό σας και μην την κάνετε να νιώσει ότι νοιάζεστε.

5. Κάντε κοινή βάση:

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα, βρείτε ένα κοινό θέμα που σας αρέσει και επεκτείνετε σε αυτό. Εκφράστε τη γνώμη σας και αποδεχτείτε τη δική της. Αυτό θα τραβήξει το ενδιαφέρον της καθώς θα μπορεί να συνομιλεί ελεύθερα μαζί σας αν διαπιστώσει ότι έχετε κοινά πράγματα.

6. Πάρτε τα στοιχεία επικοινωνίας της:

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα, μην ξεχάσετε να πάρετε τα στοιχεία επικοινωνίας της για περαιτέρω επικοινωνία μαζί της. Αν ντρέπεστε, μπορείτε να της ζητήσετε το email της ή να την προσθέσετε ως φίλη σας στο Facebook. Ζητήστε της τα στοιχεία επικοινωνίας της, ακριβώς στο σημείο όπου η συνομιλία μεταξύ σας πηγαίνει τέλεια. Αυτό δεν θα της δώσει πολύ χρόνο να το σκεφτεί και θα είχε μεγάλη διάθεση να σας δώσει τις πληροφορίες της.

7. Να είστε προετοιμασμένοι για απόρριψη:

Προσεγγίστε τη νεαρή κυρία εξοπλισμένη χωρίς φόβο απολύσεως. Με την πιθανότητα να απορριφθείτε, ανάλογα με το γούστο σας, υπάρχουν ακόμα άλλες πιθανές ημερομηνίες. Η απόλυση δεν σημαίνει το τέλος της ζωής σας, αλλά η συγκέντρωση στον τρόμο της απόλυσης μπορεί να περιορίσει τη βεβαιότητά σας..

8. Να είστε σίγουροι:

Μάθετε να αυξάνετε το επίπεδο αυτοπεποίθησής σας. Η εμπιστοσύνη είναι το κύριο μάντρα αν ακόμα αναρωτιέστε πώς να μιλήσετε σε ένα κορίτσι που σας αρέσει. Προσέγγιση για να μιλήσετε με ένα κορίτσι με απόλυτη εμπιστοσύνη. Μην αφήνετε το κορίτσι να ξέρει πόσο νευρικό είστε αποφεύγοντας τις περιπτώσεις μουρμούρας μπροστά της. Η εμπιστοσύνη δείχνει ότι είστε εγγυημένοι στον εαυτό σας, στέλνει επιπλέον το μήνυμα ότι είστε βέβαιοι ότι επιθυμείτε μια νέα κοπέλα. πλησιάζει ξανά.

9. Δείξτε την αίσθηση του χιούμορ:  

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για το πώς να μιλήσεις σε μια κοπέλα που σου αρέσει και να την κάνεις να σου μιλάει πολλές ώρες χωρίς να βαριέσαι. Προσπαθήστε να κάνετε το κορίτσι να γελάσει λόγω των κωμικών χρονισμών και του χιούμορ σας. με την ευκαιρία που το κάνετε, μπορείτε να την εμπνεύσετε να συνομιλήσει με όλους εσάς όλη τη νύχτα. Πολλές κυρίες σέβονται έναν άντρα που μπορεί να την κάνει να γελάσει. Το να κάνεις μια νεαρή κοπέλα να κοροϊδεύει περισσότερο έχει να κάνει με τη πνευματώδη αντίληψη να συζητά τη συζήτηση παρά να λέει αστεία. Θα πρέπει να καταλάβετε πώς να συντονίσετε την εκπληκτικότητά σας στο ρεύμα της συζήτησης κάνοντας έξυπνα σχόλια για αυτά που λέει και διασκεδαστικές παρατηρήσεις σχετικά με το περιβάλλον σας.

10. Θέματα συνομιλίας:

Προσπαθήστε να απέχετε από την παρατήρηση σχετικά με το κλίμα. Αυτή είναι πιθανώς η πιο υπερχρησιμοποιημένη γραμμή παραλαβής που ακούστηκε από κανέναν. Αντίθετα, προσπαθήστε να δημιουργήσετε τη δική σας γραμμή υπογραφής. Οι γραμμές παραλαβής λειτουργούν κάθε τόσο, ωστόσο προσέξτε ποιες χρησιμοποιείτε. Η λάθος γραμμή μπορεί να σας βλάψει και να απομακρύνει τη νεαρή κοπέλα. Επίσης, τα θέματα που πρέπει να πείτε σε ένα κορίτσι βασίζονται στο πού βρίσκεστε (στην ακτογραμμή, σε χορευτικό σύλλογο, στο κέντρο άσκησης και ούτω καθεξής). Να είστε αληθινοί με τη γραμμή ανοίγματος.

11. Συμπεριφερθείτε φυσικά:

Μην υπολογίζετε υπερβολικά την περίσταση. Δεν χρειάζεται να τακτοποιήσετε κάθε λέξη πριν την πείτε. Απλώς εγκατασταθείτε σε μια εναρκτήρια γραμμή και αφήστε τη συζήτηση να κυλήσει πραγματικά από εκείνο το σημείο. Συνειδητοποιήσατε ότι ο τρόπος ομιλίας σας μπορεί να διπλασιάσει την εσωτερική σας ανησυχία; Προσπαθήστε να μάθετε πώς μιλάτε με ένα κορίτσι με τον πιο φυσικό τρόπο. Όταν πλησιάζετε μια αρκετά νεαρή κυρία, απλά φανταστείτε ότι συνομιλείτε με τον πιο κοντινό σας σύντροφο. Αυτό θα διατηρήσει τον τρόπο της ομιλίας σας αμετάβλητο και αμερόληπτο.

12. Ζητήστε τη γνώμη της:

Ο καθένας έχει διαφορετική άποψη για διαφορετικά θέματα της καθημερινής ζωής. Αυτό είναι που κάνει τις αξιολογήσεις τόσο απίστευτες φιλικές ανταλλαγές σε κάθε περίπτωση. Σε περίπτωση που δεν έχετε ιδέα τι να ζητήσετε, ξεκινήστε να οργανώνετε την έρευνά σας με το πού βρίσκεστε. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε ένα παντοπωλείο, για παράδειγμα, λάβετε μερικές πληροφορίες σχετικά με τις σκέψεις της σε ορισμένα είδη παντοπωλείου. Όχι μόνο θα γεμίσει ως ένα απίστευτο παγοθραυστικό, αλλά σε περίπτωση που έχει συνείδηση ​​της υγείας, θα της αφήσει επίσης καλή εντύπωση.

13. Εκτελέστε έρευνα για τη φυσιολογία των κοριτσιών πριν από το χέρι:

Θυμηθείτε ότι δεν έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να νιώσετε δέος για τις νέες κυρίες, οπότε πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο. Αυτό συνεπάγεται άφθονη έρευνα για το πώς να μιλήσετε στα κορίτσια και τι αρέσει στις νέες κυρίες για τις εναλλαγές της διάθεσής τους κλπ. Εκ των προτέρων, για παράδειγμα, ώστε να μπορείτε να σκεφτείτε τα καλύτερα θέματα για να συζητήσετε μαζί τους. Ένα σημαντικό μέρος των ανθρώπων έχουν την τάση να ζητούν ασήμαντες, επίσημες ή εξαντλητικές έρευνες, ωστόσο οι νεαρές κυρίες δεν ασχολούνται με αυτό. Σε περίπτωση που χρειαστεί να παγιδεύσετε μια νεαρή κοπέλα, πρέπει να ανακαλύψετε τι πραγματικά γοητεύει και να καταστήσετε το σημείο να είστε το πιο ενδιαφέρον άτομο στα μάτια του κοριτσιού

14. Εκφράστε τις απόψεις σας για σχέσεις:

Το Request Relationship Advice είναι επίσης ένα από τα μοντέρνα θέματα για να μιλάτε με τα κορίτσια τώρα τις μέρες. Στην περίπτωση που πρέπει να ανακαλύψετε πώς μοιάζει αυτή η νεαρή κοπέλα σε σχέση με τις συνδέσεις, ωστόσο θα προτιμούσατε να μην ακούγεται εξουθενωτικό σε καμία περίπτωση, πάρτε ένα μαχαιρώστε την πλησιάζοντας για προτροπή σχέσης. Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να το κάνετε να ακούγεται σαν να είστε το άτομο που έχει ταλαιπωρία στη σχέση, ωστόσο. Συμβουλέψτε την ότι ζητάτε σύντροφο. Μόλις την παρακινήσετε να συνομιλήσει μαζί σας, μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα για τα συναισθήματά της στις σχέσεις χωρίς να είναι εξουθενωτική ή υπερβολικά ατομική. Για άλλη μια φορά, όλοι έχουν κάποιο είδος εκτίμησης για τα πάντα στη ζωή. Όπως και να έχει, όταν πλησιάζετε μια νεαρή κοπέλα για καθοδήγηση σε κάτι, θα αισθάνεται επίσης σημαντική και εξυπηρετική στο μεταξύ.

15. Να είσαι δημιουργικός:

Κάντε ένα μοναδικό κομπλιμέντο για να ξεκινήσετε το ενδιαφέρον. Να είστε καινοτόμοι. Το να πλησιάζεις αφού έχεις ακούσει τη γκρίνια σου δίνει την ιδανική ευκαιρία να τη συμβουλέψεις τι φοβερό γέλιο έχει, ωστόσο, βεβαιώσου ότι έχεις κάτι έξυπνο για να το προσαρμόσεις, ώστε να την παρακινήσεις να γελάσει για άλλη μια φορά. Η αντίθεση μιας νεαρής κυρίας με ένα εξαιρετικό θαύμα μπορεί να είναι αβέβαιη, οπότε θα προτιμούσατε να μην πείτε σε μια νεαρή κυρία ότι μοιάζει με έναν συγκεκριμένο σούπερ σταρ σε περίπτωση που αισθάνεται ότι το VIP δεν είναι μεταξύ των καλών βιβλίων της.

Στο τέλος της ημέρας, είναι απαραίτητο να έχουμε λογικούς στόχους. Mightσως αρχίσετε να είστε ατίθασοι, ωστόσο καταλάβετε το. Οι νεαρές κυρίες είναι επίσης συνεσταλμένες. Η απόλυση θα συμβεί, μην ελπίζετε να πάρετε την κύρια, δεύτερη ή ακόμη και τρίτη νεαρή κυρία που πλησιάζετε. Συνεχίστε να προσπαθείτε και με τις παραπάνω συμβουλές για το πώς να μιλήσετε με κορίτσια και είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε έναν αριθμό τηλεφώνου, μια ημερομηνία ή ακόμα και μια γλυκιά πρόταση.

Πηγή εικόνας: Shutterstock