Πώς να επιλέξετε τόνερ για τον τύπο του δέρματός σας

Έχετε μπερδευτεί ποιο τόνερ είναι καλύτερο για το δέρμα σας; Στην αγορά, υπάρχουν διάφοροι τύποι γραφίτη, αλλά ποιο είναι κατάλληλο για τον τύπο του δέρματός σας; Το να γνωρίζετε τι τύπο δέρματος έχετε, δηλαδή, κανονικό, λιπαρό ευαίσθητο, διαφορετικά ο συνδυασμός είναι το αρχικό βήμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο τοπικό σας κατάστημα ομορφιάς συν επιταγή.

Πώς να επιλέξετε τόνερ για τον τύπο του δέρματός σας

Το καλύτερο τόνερ σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο είδος δέρματος είναι στην πραγματικότητα δύσκολο, καθώς υπάρχουν διάφορα είδη τονωτικών που μπορούν να ληφθούν στην αγορά και χωρίς ειδικές γνώσεις είναι αρκετά δύσκολο να επιλέξετε το σωστό. Το αρχικό βήμα είναι να εκτιμήσετε τον τύπο του δέρματός σας που ποικίλλει από λιπαρό σε ξηρό συν κανονικό έως ευαίσθητο κατά τα άλλα μικτό δέρμα.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο τόνερ για τους τύπους του δέρματός σας:

Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να επιλέξετε τονωτικό για τον τύπο του δέρματός σας μαζί με τα οφέλη του.

1. Ευαίσθητο δέρμα:

Το γραφίτη που περιέχει αλκοόλ μπορεί να βλάψει τους ευαίσθητους τόνους του δέρματος, επομένως μην χρησιμοποιείτε τόνερ με βάση το αλκοόλ σε συνθήκες που έχετε ευαίσθητο δέρμα. Το Beauty Expert’s high witch hazel εκχυλίζει τονωτικό βασικού δέρματος για άτομα που έχουν ευαίσθητη ποιότητα δέρματος. Αυτή η αφαίρεση είναι επιπλέον καλύτερο συστατικό συν μετρημένες αντιβακτηριακές ιδιότητες επίσης.

2. Για ξηρό δέρμα:

Το ξηρό δέρμα νιώθει νωρίτερα σφιχτό και σφιχτό μετά το πλύσιμο. Αποκτήστε ένα ενυδατικό ή ενυδατικό τονωτικό για το δέρμα σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει αλκοόλ σε αυτό. Αποκτήστε τα με θρεπτικά έλαια επιπλέον ενυδατικές κρέμες.

3. Για λιπαρό δέρμα:

Το λιπαρό δέρμα είναι σχεδόν όλοι οι προβληματικοί τόνοι του δέρματος. Όσον αφορά την έκκριση λιπαρών ουσιών, το πρόσωπό σας λερώνει και επιπλέον σκουλήκια δημιουργώντας σπυράκια που δείχνουν άσχημο βλέμμα. Τα προτεινόμενα τόνερ που έχουν χρησιμοποιήσει τα AHA Heart s και το σαλκυκλικό οξύ έχουν μεγαλύτερη μέτρηση για τον λιπαρό τόνο του δέρματος.

4. Για κανονικό συν συνδυασμένο δέρμα:

Για να ξεκινήσετε κανονικά, επιπλέον, τον τόνο μικτού δέρματος σε σχέση με την επιλογή του σωστού γραφίτη, μπορείτε να επιλέξετε τόνερ ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Οι γυναίκες με φυσιολογικό τόνο δέρματος μπορούν να χρησιμοποιήσουν αναζωογονητικά τονωτικά, ενώ οι γυναίκες με μεικτό χρώμα μπορούν να εφαρμόσουν ενυδατικά.

Οφέλη από τονωτικό δέρματος:

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτά τα τονωτικά δέρματος; ακολουθήστε τα παρακάτω οφέλη για να βρείτε λύση στην ερώτησή σας.

 • Τα παραδοσιακά τονωτικά περιέχουν έλαια, εκχυλίσματα και ενυδατικές κρέμες που καταπρανουν και λειαίνουν το δέρμα.
 • Τα αρωματικά που πιέζουν το δέρμα περιλαμβάνουν επίσης συστατικά όπως το πράσινο τσάι και την καφεΐνη.
 • Το Skin Toner προτείνει ποικίλα κέρδη για το δέρμα. Το τόνερ αναφέρεται σε μια ποικιλία από βοηθήματα ομορφιάς παρόμοια με τα παραδοσιακά τονωτικά, αποσμητικά και στυπτικά.
 • Τα στυπτικά συγκρατούν το αλκοόλ, το οποίο συνεπώς πιέζει τους πόρους του δέρματος εξαλείφοντας τα πλεονάζοντα έλαια.

Συμβουλές για την επιλογή γραφίτη για τον τύπο του δέρματός σας:

 • Για παράδειγμα, σε περίπτωση που έχετε μεικτό δέρμα, μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε ένα ενυδατικό τονωτικό για ξηρούς, κρύους μήνες και ένα με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ για τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν χρειάζεστε επιπλέον έλεγχο λιπαντικών..
 • Προσπαθήστε να αποφύγετε τα τονωτικά δέρματος που έχουν ως βάση το οινόπνευμα, καθώς μπορεί να είναι πολύ σκληρά για το δέρμα σας.
 • Για να προσφέρετε μια διεγερτική απόλαυση για το δέρμα σας κάθε πρωί, παραμείνετε για πάντα το γραφίτη στο ψυγείο για να έχει το δροσερό αποτέλεσμα.
 • Εάν έχετε ένα θαμπό δέρμα, επιλέξτε τονωτικά που έχουν ως συστατικό την καφεΐνη. Η καφεΐνη είναι ένα καλό συστατικό που βοηθά στην αφύπνιση του δέρματος.
 • Μόλις επιλέξετε ένα τονωτικό δέρματος, μην επιλέξετε ένα που έχει πολλά στοιχεία, αρώματα διαφορετικά σκληρά συστατικά, για παράδειγμα σαλικυλικό οξύ εάν έχετε ανταποκρινόμενο δέρμα.
 • Εάν το δέρμα σας είναι επιρρεπές σε ακμή, τότε πηγαίνετε στα τόνερ του δέρματος που έχουν ως συστατικό το σαλικυλικό οξύ. Έχει αποδειχθεί ότι το σαλικυλικό οξύ βοηθά στην πρόληψη του ξεσπάσματος της ακμής.
 • Η πλειοψηφία των ανθρώπων χρησιμοποιεί ιστούς μαζί με τονωτικά δέρματος. Παρόλο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, είναι προαιρετικό να χρησιμοποιείτε βαμβάκι και μπάλες.
 • Οι βαμβακερές μπάλες και τα τακάκια λειτουργούν καλύτερα με τονωτικό σε σύγκριση με τη χρήση χαρτομάντηλων.