Πώς να ορίσετε την αγάπη σε μια σχέση;

Η αγάπη έχει πολλές χροιά, ορισμούς και θεωρίες, αλλά ας τα δούμε πάνω από όλα, γιατί η αγάπη έρχεται σε διάφορες μορφές και είδη. Αυτό που ονομάζετε αγάπη μπορεί να μην φαίνεται το ίδιο από τους άλλους, επομένως το καθένα στο δικό του. Το καλύτερο πράγμα θα ήταν να μην κρίνεις κάποιον για την αγάπη που δίνουν ή προσφέρουν, γιατί όπως αναφέρθηκε, ο αγαπημένος πραγματικά δεν έχει ορισμό ως τέτοιο. Η αγάπη μπορεί να συμβεί με πολλούς τρόπους, διάφορες μορφές και σε όλα τα φύλα, προσανατολισμούς, είδη και πολλά άλλα. Η κοινωνία δεν μπορεί να σας καθορίσει αυτό που επιλέγετε να πιστεύετε ότι είναι αγάπη, αρκεί να μην κάνετε κάτι που δεν είναι νόμιμο ή δημόσια που θα καταρρίψει τη βασική δομή της ευημερίας στην κοινωνία. Αν λοιπόν έχετε μια ιδέα για το πώς να ορίσετε την αγάπη, κάντε το μέσα από τις πράξεις, τα λόγια και τις πράξεις σας με θετικό τρόπο.

Αγάπη σε όλες τις μορφές της:

Στη νέα εποχή, η αγάπη δεν είναι μόνο μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας. Σε όλο τον κόσμο, η αγάπη για το ίδιο φύλο κερδίζει αναγνώριση, σεβασμό και ίσα δικαιώματα. Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι πιστεύουν ότι η αγάπη δεν έχει φύλο και η αγάπη ήρθε πρώτη, οι άνθρωποι ήρθαν αργότερα. Δεν είμαστε κανένας που χλευάζει, χλευάζει ή προσβάλλει άνδρες και γυναίκες που αγαπούν το ίδιο φύλο, όπως δεν παρεμβαίνουν στη ζωή μας. Η αγάπη έχει να κάνει με την κατανόηση και όταν δεν καταλαβαίνεις την πραγματική έννοια της αγάπης για το ίδιο φύλο, η κρίση της δεν θα βοηθούσε. Δεν υπάρχουν χαραγμένοι κανόνες πέτρας ότι μόνο ένας άνδρας και μια γυναίκα μπορούν να αγαπήσουν έναν άλλον, οπότε ας παίξουμε ανθρώπινοι και ας αφήσουμε την αγάπη με οποιαδήποτε μορφή να εξαπλωθεί.

πώς να ορίσετε την αγάπη

Η αγάπη με τη μορφή του αδερφού έχει επίσης το δικό της μερίδιο σκαμπανεβάσματα, αλλά και αυτό είναι η αγάπη στις πιο δυνατές μερίδες της. Όταν ένας αδελφός αγαπά μια αδελφή ή έναν αδελφό και αντίστροφα, τα λόγια, οι πράξεις και οι πράξεις μιλούν πολλά. Δεν χρειάζεται να επισημάνετε ή να επισημάνετε την αγάπη, γιατί για άλλη μια φορά εδώ δεν θα υπήρχε λόγος να το κάνετε.

Μην ορίζετε την αγάπη:

Αψηφήστε το σύστημα προσθήκης ετικετών ή κάνοντας έναν καθορισμένο ορισμό για την ύπαρξη της αγάπης. Όταν σπάμε την ανάγκη να ορίσουμε όρια πάνω στην αγάπη, επιτρέπουμε να συνυπάρχει και να εξαπλωθεί η έννοια της ειρήνης, της αρμονίας και της αγάπης. Ο κόσμος έχει μεγάλη ανάγκη για απελευθέρωση, απελευθέρωση από τον φανατισμό, στενή σκέψη και μίσος. Ο φόβος οδηγεί στα τρία τελευταία, ενώ η αγάπη σε οποιαδήποτε μορφή δεν έχει κανένα περιθώριο για το ίδιο. Η αγάπη κατακτά τα πιο σκληρά συναισθήματα, τα σκληρόκαρδα και τα αδύναμα σε επίπεδα ψυχής επίσης, οπότε γιατί να μην αφήσουμε την αγάπη με τη μορφή να εξαπλωθεί και να αναλάβει τον κόσμο.

Οι πόλεμοι μπορούν να τελειώσουν και οι άνθρωποι μπορούν να ενωθούν όταν η αγάπη σε πολλές μορφές επιτρέπεται να υπάρχει χωρίς ορισμούς και ετικέτες. Κάποιος θα έβλεπε ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες κοινοί άνδρες και γυναίκες ανέβηκαν σε μεγάλους στρατούς και μοίρασαν λουλούδια, μια πράξη αγάπης. Οι φτωχοί μοιράστηκαν τα γεύματά τους με αδέσποτα, μια πράξη αγάπης που δεν χρειάζεται προσδιορισμό, και πολλές άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

Χρειάζεται πραγματικά να ορίσουμε την αγάπη?

Αναρωτηθείτε γιατί; Δεν θα είχατε απάντηση και όταν δεν έχετε απάντηση, σημαίνει ότι δεν έχετε καταλάβει γιατί θέλετε να ρωτήσετε; Όταν δεν καταλαβαίνεις, μην κρίνεις, μάλλον μάθε να αγαπάς χωρίς κρίσεις.

Η αγάπη όπως αναφέρθηκε είναι μια αιώνια δύναμη σε αυτό το σύμπαν. δεν μπορούμε να το δούμε αν δεν το νιώσουμε, όχι μέσω της αφής αλλά μέσω των ματιών. Προχωρήστε τώρα και δώστε στον εαυτό σας λίγη αγάπη, νιώστε το μέσα από τις αισθήσεις σας και να είστε ευγνώμονες για τον άνθρωπο που είστε. Η αγάπη είναι άφθονη. ας μην σας κλαπεί μέσω ενός ορισμού.