Πώς να μην ερωτευτείτε κάποιον;

Το να ερωτεύεσαι κάποιον είναι εύκολο, αλλά αν πιστεύεις ότι δεν είναι σωστό να ερωτευτείς αυτόν που έχεις στο μυαλό σου, είναι δύσκολο. Σκληρό ναι, πιο εύκολο να πω παρά ναι, και θα έλεγες, δεν μπορείς να ελέγξεις την αίσθηση ότι είσαι ερωτευμένος μαζί του. Ωστόσο, όλα συμφωνούν αλλά δεν είναι ακόμα αδύνατο και μπορείτε επίσης να σταματήσετε να ερωτεύεστε τον άντρα ή τη γυναίκα με την οποία θέλετε απλώς να είστε φίλοι.

Η καρδιά λέει ΟΧΙ και το μυαλό λέει ΝΑΙ, και μερικές φορές συμβαίνει το αντίστροφο, οπότε τι κάνετε όταν έχετε τόσες πολλές αντικρουόμενες σκέψεις; ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΞΑΝΑ και αφήστε το σύμπαν να πάρει τον έλεγχο. Εδώ θα βρείτε τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς να μην ερωτευτείτε κάποιον?

Πώς να αποφύγετε να ερωτευτείτε κάποιον?

Γιατί δεν θέλετε να είστε ερωτευμένοι με αυτό το άτομο?

Πριν μελετήσουμε γιατί να μην είμαστε ερωτευμένοι με αυτό το άτομο, ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους δεν θέλουμε να του δώσουμε μια ευκαιρία.

1. Πιθανώς ανθυγιεινός, ίσως έχει προβλήματα μετεωρισμού ή σούζει μετά τα γεύματά της για να τρομάξει τα κοράκια. Maybeσως δεν βουρτσίζουν καλά τα δόντια τους και το στόμα τους βρωμάει κάθε φορά που πλησιάζετε κοντά τους, η μυρωδιά μπορεί να σκοτώσει. Τώρα φανταστείτε να φιλάτε αυτό το άτομο, σίγουρα ρίχνει ρίγη στη σπονδυλική στήλη και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να είστε ερωτευμένοι μαζί του..

2. Σως λόγω της διαφοράς στο υπόβαθρο, την κάστα, το δόγμα ή ίσως το φύλο και το αισθησιακό. Σε πολλές χώρες, τα ζευγάρια τρελά ερωτευμένα χρειάστηκε να χωρίσουν και να θυσιάσουν τα συναισθήματά τους το ένα για το άλλο για κοινωνικούς λόγους. Εάν αυτή είναι η περίπτωσή σας και δεν θέλετε να πάτε κόντρα στις επιθυμίες της οικογένειας και της κοινωνίας σας, τότε θα μπορούσατε να αρχίσετε να εμποδίζετε τον έρωτα να κάνει τον γύρο του σπιτιού σας.

3. Οι σκέψεις του και οι δικές σας σκέψεις και οι δικές του δεν ταιριάζουν. Το ένα θα μπορούσε να είναι εξτρεμιστικό και το άλλο ζοφερό παιδί και οι σκέψεις δεν ταιριάζουν παρόλο που λένε ότι τα αντίθετα έλκουν. Σέβεσαι το άτομο ως άτομο, αλλά το να είσαι ζευγάρι μαζί του θα σήμαινε παγκόσμιους πολέμους κάθε μέρα. Προτιμάτε λοιπόν να μην χάσετε έναν φίλο και να τον αγαπήσετε κρυφά ή να μην τον ερωτευτείτε καθόλου.

Maybeσως κάτι συνέβη στο παρελθόν μαζί τους, ήταν αγενείς ή αγενείς ή είχατε έναν κακό χωρισμό που σας έκλεψε τις βροντές και την πίστη στην αγάπη για πάντα; Καθίστε και σκεφτείτε τι σας τρώει. Πρέπει να υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν θέλετε να είστε ερωτευμένοι μαζί του, αυτήν ή κανέναν για αυτό το θέμα. Μπορεί να έχετε κλείσει όλες τις πόρτες στον έρωτα ή στη σκέψη του, κάτι που δεν καταλαβαίνει.

4. Πείτε τη γνώμη σας, ειδικά αν είστε γυναίκα. Οι άντρες που θέλουν να είναι ερωτευμένοι μαζί σας δεν αντέχουν μια καλά ενημερωμένη και φωνημένη γυναίκα, απομακρύνονται αργά ή γρήγορα. Αυτό θα σε γλιτώσει από το να ερωτευτείς αυτούς ή αυτούς μαζί σου. Για τους άνδρες, αν πραγματικά δεν αισθάνεστε αυτό που πρέπει να νιώθετε γι ‘αυτήν, κάντε τη στάση σας ξεκάθαρη και στηρίξτε τη θέση σας.

Τώρα σκεφτείτε γιατί αγαπάτε και όμως δεν αγαπάτε:

Θα υπήρχαν στιγμές που δεν θα μπορούσατε να το βοηθήσετε αλλά να περάσετε σήματα στο τραπέζι ότι τον αγαπάτε. Είναι φυσικό και δεν πρέπει να παίζετε θύματα ή να αισθάνεστε ένοχοι για το ίδιο. Απλώς βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού πρέπει να σχεδιαστούν οι γραμμές. Ακόμα και για τις πλατωνικές σχέσεις αγάπης, κάποιος πρέπει να διατηρεί τα πρότυπα, οπότε μην πείτε απλώς ότι δεν θέλετε να είστε ερωτευμένοι, αλλά δώστε τους συγκεχυμένους πρωταγωνιστές και σήματα για το ίδιο.