9 καλύτερα και όμορφα δώρα επετείου διαμαντιών

Γιορτάζοντας την 60η επέτειο του γάμου σας! Υπάρχουν πολύ σπάνια ζευγάρια που έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν αυτήν την ευκαιρία στη ζωή τους. Ως εκ τούτου, καθώς η περίσταση είναι ήσυχη, το δώρο για το ζευγάρι πρέπει επίσης να είναι ξεχωριστό. Είτε ανταλλάσσεται μεταξύ του ζευγαριού είτε δίνεται από οικογένεια και φίλους, η αγορά είναι γεμάτη από διάφορα καινοτόμα δώρα διαμαντένια επέτειο.

Τελευταίες και μοναδικές ιδέες δώρων για την επέτειο διαμαντιών για ζευγάρια:

Ας ξεκαθαρίσουμε τη σύγχυση ορισμένων από τους επιλογείς δώρων με επιλεκτικές ιδέες δώρων.

1. Κούπες καφέ για δώρα:

Τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο καλό όσο τα σετ κούπας καφέ που συνοδεύονται από εξατομικευμένο μήνυμα. Η κούπα είναι διαθέσιμη για ζευγάρια που έρχονται με το εκτύπωμά του και της, ευχόμενοι τα 60 χρόνια τους και λουλουδάτες εκτυπώσεις. Αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για ζευγάρια στην επέτειό τους.

2. Τρόπαιο με ρολόι για μεγάλους γονείς:

Θέλετε να δώσετε κάτι μοναδικό για την επέτειο γάμου με διαμάντια των παππούδων σας! Το τρόπαιο είναι κατασκευασμένο με κρυστάλλινο γυαλί που έχει ένα κυκλικό ρολόι στο κέντρο. Το τρόπαιο αναφέρει επίσης την ημερομηνία της επετείου μαζί με τις ευχές.

3. Αξέχαστη κορνίζα φωτογραφιών:

Για να κάνετε το διαμαντένιο δώρο επετείου γάμου να σας δώσει μια ματιά στην ημέρα του γάμου σας, αυτή η κορνίζα είναι η καλύτερη. Το πλαίσιο σας δίνει χώρο για δύο εικόνες, κάτω από τις οποίες η μία φέρει την ετικέτα ως η ημέρα του γάμου μας και άλλη επέτειος διαμαντιών.

4. Δώρο Diamond Ring:

Τα διαμαντένια δαχτυλίδια έχουν διατυπωθεί ευρέως ως ιδέες δώρων για την επέτειο διαμαντιών. Το δαχτυλίδι είναι επίσης κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας 60 διαφορετικά σχήματα διαμαντιών για να το κάνει αξέχαστο. Κατασκευασμένο από πλατίνα, το δώρο μπορεί να δοθεί τόσο στη σύζυγο όσο και στον σύζυγο. Αυτό είναι λίγο ακριβό, αλλά η τιμή δεν έχει σημασία στην αγάπη, πάρτε αυτό για να εκπλήξετε τη γυναίκα σας.

5. Love Birds in Crystal:

Οι ιδέες δώρων για την επέτειο του γάμου από κρυστάλλινα διαμάντια αγάπη πουλιών, όταν δίνεται μια εξατομικευμένη εικόνα, αυξάνει τη γοητεία του. Το δώρο γίνεται με την εικόνα του ζευγαριού μαζί με την ημερομηνία γάμου τους κάτω από αυτό σε σχήμα καρδιάς.

6. Ξύλινο εξατομικευμένο πλαίσιο:

Αυτό το είδος καρέ δίνει μια αναδρομή στο ζευγάρι. Τέτοιες ιδέες για δώρα για διαμάντια είναι φτιαγμένες σε ξύλο, κατασκευασμένες με τα ονόματα και τη μοναδική γραμμή του ταξιδιού τους μαζί με τον αριθμό των μελών της οικογένειας. Αυτό το πλαίσιο βοηθά να θυμίζει μια ανάμνηση για ζευγάρια.

7. Ρολόγια Golden Couple για Δώρο:

Τα ρολόγια ζευγαριού επιλέγονται ευρέως ως δώρα για την επέτειο γάμου με διαμάντια. Τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα από χρυσό και έχουν μια απλή αλλά κομψή εμφάνιση με ένα μόνο διαμάντι καρφωμένο στο εσωτερικό των ρολογιών. Αυτό είναι το ιδιαίτερο δώρο για ζευγάρι και το επιχρυσωμένο φινίρισμα δίνει εξαιρετική εμφάνιση.

8. Μπουκάλι σαμπάνιας με μήνυμα:

Ναι, τα μπουκάλια σαμπάνιας με εξατομικευμένα μηνύματα περιλαμβάνονται επίσης στις ιδέες δώρων για την επέτειο γάμου με διαμάντια. Το μπουκάλι φέρει μια ετικέτα που φέρει το μήνυμα, καθώς, όταν η ίδια η σαμπάνια είναι 60 ετών, θα προσθέσει λάμψεις στην περίσταση.

9. Ημερολόγιο μνήμης:

Τα ημερολόγια μνήμης έχουν επίσης κυβερνήσει τις ιδέες για την επέτειο γάμου με διαμάντια. Το ημερολόγιο περιέχει έναν μεγάλο αριθμό εικόνων και μια μικρή περιγραφή που κάνει τη μνήμη ζωντανή όταν γυρίζουμε σελίδες. Η μνήμη σας βοηθά να απολαύσετε μικρές χαρούμενες στιγμές στο παρελθόν σε μορφή εικόνας, πάρτε αυτό το δώρο ως δώρο επετείου με διαμάντια.

Όταν σκέφτεστε τα διαμαντένια δώρα επετείου για τους γονείς, θα παίρνατε μια δέσμη ιδεών για να τους κάνετε να νιώσουν ξεχωριστοί. Υπάρχουν επίσης διάφορα εξατομικευμένα δώρα, που προσθέτουν στην αγάπη σας γι ‘αυτά. Δοκιμάστε ορισμένους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου που δίνουν διεύθυνση στους πελάτες την ακριβή ώρα. εξατομικεύστε αυτά τα πράγματα σύμφωνα με τη δημιουργική σας ιδέα.