9 Δημιουργικά και φοβερά δώρα επετείου από χαρτί

Το πρώτο δώρο επετείου είναι το χαρτί. Τα εξατομικευμένα ή προσαρμοσμένα δώρα επετείου από χαρτί διατηρούν συναισθηματική επαφή, σύμφωνα με το θέμα της ιδέας μας, έχουμε πολλές συλλογές σε αυτή τη σειρά δώρων. Δοκιμάστε λοιπόν αυτές τις υπέροχες επιλογές για δώρα επετείου από χαρτί.

Μοναδικές και καλές ιδέες δώρου επετείου για την επέτειο για την 1η επέτειο γάμου:

Ας πρέπει να δούμε τις 9 κορυφαίες ιδέες στα χάρτινα δώρα επετείου.

1. Δώρο επετείου χάρτη:

Αυτό είναι ένα πραγματικά χαριτωμένο δώρο για να κάνετε στον σύζυγό σας. Αυτό το χάρτινο δώρο επετείου είναι φτιαγμένο από αποκόμματα χαρτών. Πρέπει να δημιουργήσετε τρεις περικοπές από χάρτες που δείχνουν τα μέρη όπου γνωριστήκατε, αρραβωνιαστήκατε και τελικά παντρευτήκατε. Αυτό το πλαίσιο είναι υπέροχο να διατηρείται στο σπίτι.

2. Πλαίσιο ημερομηνιών:

Εδώ είναι ένα υπέροχο δώρο επετείου από χαρτί DIY για αυτόν που θα τον βοηθήσει να θυμηθεί αυτές τις σημαντικές μέρες στη ζωή σας. Πρόκειται για ένα ραντεβού που περιλαμβάνει τις ημερομηνίες που γνωριστήκατε, αρραβωνιαστήκατε, παντρευτήκατε και κάνατε παιδιά. Επιλέξτε το πλαίσιο και το συνδυασμό χρωμάτων ανάλογα.

3. Χρονικό πλαίσιο:

Αποκτήστε ένα πλαίσιο με την καλύτερη ιδέα δώρου επετείου από χαρτί. Αυτό το πλαίσιο περιέχει τον συνολικό αριθμό ημερών που έχετε περάσει ως ζευγάρι. Το δώρο επετείου δείχνει επίσης πόσο αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Πλαισιώστε το με έντονα γράμματα και δείτε την ευτυχία στο πρόσωπο του συζύγου σας.

4. Βιβλίο Fold Image:

Αυτό είναι ένα σοβαρό χάρτινο δώρο επετείου γάμου που μπορείτε να κάνετε σε κάποιον. Οι σελίδες του βιβλίου είναι διπλωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να διαβάσετε τα αρχικά του ζευγαριού. Ένα σχήμα καρδιάς μπορεί επίσης να γίνει διπλώνοντας προσεκτικά τις σελίδες.

5. Χάρτινο δώρο ενός έτους:

Το δώρο για την επέτειο ενός έτους είναι το χαρτί. Έτσι, η χάρτινη επέτειος του γάμου μπορεί να γιορταστεί με το να χαρίσετε στον σύζυγό σας μια χάρτινη ετικέτα για να τοποθετηθεί σε κούπες ή κουτάκια κλπ. Κάντε την ετικέτα πολύχρωμη και φωτεινή και προσθέστε τα ονόματά σας για να την κάνετε προσωπική. Οι ετικέτες μπορούν επίσης να προστεθούν σε κεριά.

6. Πλαίσιο σιλουέτας:

Αποκτήστε ένα υπέροχο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο μέσω αυτής της ιδέας για την επέτειο από χαρτί. Η σιλουέτα σχηματίζεται κόβοντας περίπλοκα μαύρο χαρτί για να πάρετε μια εικόνα. Αυτή η εικόνα μπορεί να είναι οτιδήποτε σας αρέσει ή ακόμα και μια εικόνα σκιάς του αγαπημένου σας προσώπου.

7. Κολιέ με καπάκι:

Δοκιμάστε αυτό το εκπληκτικό δώρο επετείου από χαρτί για αυτήν και θα γοητευτεί από αυτό. Αυτό το κολιέ με καπάκι είναι φτιαγμένο με το κόκκινο χαρτί σε μικρά κομμάτια. Η συνδυασμένη δουλειά σχηματίζει ένα υπέροχο κολιέ που θα δείχνει να κόβει την ανάσα σε κάθε ρούχο.

8. Χαρτί καρδιά:

Γιατί να μην χαρίσετε στη γυναίκα σας μια καρδιά από μπουμπούκι; Αυτό ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες τις ιδέες δώρων για την επέτειο από χαρτί για εκείνη. Το σχήμα της καρδιάς γίνεται με σπάγκο και τα μπουμπούκια του τριαντάφυλλου είναι κατασκευασμένα από χαρτί. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι πολύ όμορφος και λεπτός.

9. Χάρτινη τέχνη τοίχου:

Δώστε αυτή την τέχνη από χαρτί τοίχου με θέμα την αγάπη για την επέτειο κάποιου. Οι όμορφες λέξεις είναι τυπωμένες με μια εικόνα ενός δέντρου και δύο πουλιών αγάπης. Αυτό είναι τέλειο ως ιδέα δώρου για την επέτειο του γάμου από χαρτί.

Τα χάρτινα δώρα επετείου είναι συναισθηματικά και δημιουργούν υπέροχα κομμάτια διακόσμησης τοίχων. Οι επιλογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε είναι κορνίζες και κοσμήματα. Εάν σχεδιάζετε κάτι διαφορετικό, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το είδος δώρου επετείου από χαρτί για τον αγαπημένο σας αγαπημένο, αυτό το είδος δώρων δίνει περισσότερη συναισθηματική προσκόλληση και κάνει έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ εσάς και του αγαπημένου σας προσώπου ξανά.