15 διαφορετικοί τύποι διαμαντένιων βραχιόλια για άνδρες και γυναίκες

Τα βραχιόλια είναι αξεσουάρ μόδας τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες στη σημερινή εποχή. Τον τελευταίο καιρό έχουν τραβήξει την προσοχή για τα νέα ποικίλα σχέδια και διαφορετικά μοτίβα τους. Τα βραχιόλια είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους ανθρώπους όλων των ηλικιακών ομάδων. Είναι το πιο εύκολο διαθέσιμο αξεσουάρ στυλ. Δεν τσιμπάνε πολλές τσέπες και μπορούν να αγοραστούν σε λογικές και προσιτές τιμές εκτός από λίγα βραχιόλια όπως χρυσό, πλατίνα, διαμάντια κλπ.

βραχιόλια με διαμάντια

Diamond βραχιόλι σχέδια για γυναίκες και άνδρες:

Προσθέτοντας γοητεία στην προσωπικότητα του ατόμου, δίνοντας συνολική αυτοπεποίθηση, όμορφα χέρια, στιλ και μόδα στα καλύτερά του, ένα διαμαντένιο βραχιόλι μπορεί να είναι η απάντηση! Δώστε αυτές τις ενημερωμένες εμφανίσεις μόδας σε όλους επιδεικνύοντας αυτά τα υπέροχα βραχιόλια.

1. Απλά βραχιόλια διαμαντιών:

διαμάντια-βραχιόλια-απλά-διαμάντια-βραχιόλια

Παρ ‘όλα αυτά, από την ακριβή πλευρά, ένα απλό βραχιόλι με διαμάντια μπορεί να είναι μια πολύτιμη κατοχή για κάθε γυναίκα. Θα μπορούσαν να το πάρουν ως δώρο σε κάποια περίσταση ή θα μπορούσαν να το αγοράσουν με τον πρώτο μισθό τους. Ένα διαμαντένιο βραχιόλι έχει πάντα μαζί του αναμνήσεις. Αυτά τα βραχιόλια μπορεί να είναι λίγα διαμάντια τοποθετημένα σε μια χρυσή αλυσίδα ή γοητεία. Μπορούν να είναι απλά κομψά στο χέρι.

2. Διαμαντένια βραχιόλια σε λευκή βάση:

διαμάντια-βραχιόλια-διαμάντια-βραχιόλια-σε-λευκό-βάση

Ποιος μπορεί να πει όχι στα διαμάντια; Είτε πρόκειται για άνδρες είτε για γυναίκες, τα διαμάντια είναι μια πολύτιμη κατοχή. Βραχιόλια με διαμάντια σε λευκή βάση μπορεί να είναι ένα αριστούργημα στο παντελόνι κοσμημάτων. Μπορεί να είναι στην ακριβή πλευρά, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούν να ταιριάζουν για τη λάμψη, τα κομψά και τη λάμψη τους με οποιοδήποτε άλλο κόσμημα. Αυτό το τέλειο αξεσουάρ για βραδινό ή πάρτι είναι αυτό.

3. Διαμαντένια βραχιόλια σε κουτί:

διαμάντια-βραχιόλια-διαμάντια-βραχιόλια-σε-κουτί

Τα βραχιόλια με διαμάντια είναι η καλύτερη επιλογή δώρου για γάμους και ειδικές εκδηλώσεις και περιστάσεις. Αυτά τα αριστοκρατικά βραχιόλια με διαμάντια σε ένα κουτί είναι απλά το τέλειο μαγικό κουτί που περιμένει να ανοίξει μια γυναίκα. Αυτό ως δώρο απλώνει τον καθένα με τις λαχταριστές λάμψεις και λάμψη που αντανακλούν αυτά τα βραχιόλια.

4. Αλυσίδα βραχιόλια με διαμάντια:

διαμάντια-βραχιόλια-αλυσίδα-διαμάντια-βραχιόλια

Τα βραχιόλια απλής αλυσίδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε τακτική περιστασιακή φθορά. Και αν τα ίδια είναι φτιαγμένα από διαμάντια, τότε το ίδιο φαίνεται ακόμα πιο όμορφο. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για καθημερινή χρήση. Μπορούν να είναι μόνο ένα διαμάντι τοποθετημένο ή λίγα ή πολλά στο μοτίβο της αλυσίδας. Αυτά φαίνονται φοβερά για μικρά παιδιά, έφηβα κορίτσια, νέες εργαζόμενες γυναίκες κ.λπ. στους λεπτούς καρπούς τους.

5. Silver Diamond βραχιόλια:

διαμάντια-βραχιόλια-ασημί-διαμάντια-βραχιόλια

Όπως ακριβώς τα διαμάντια και ο χρυσός είναι οι καλύτεροι φίλοι, ακόμη και το ασήμι περιλαμβάνεται στη συμμορία των φίλων. Τα διαμαντένια βραχιόλια με ασήμι είναι απλά υπέροχα για όποιον τα φοράει. Αυτά μπορεί να είναι τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Μπορούν να έχουν καρδιές, αστέρια, δύο καρδιές ή ονόματα με χαραγμένα τα διαμάντια που τοποθετούνται στρατηγικά πάνω τους.

6. Infinity Diamond βραχιόλια:

βραχιόλια-διαμάντια-άπειρα-διαμάντια-βραχιόλια

Αυτά τα υπέροχα βραχιόλια μπορούν να τραβήξουν την προσοχή οποιουδήποτε. Το ζώδιο άπειρο σημαίνει ότι είναι άπειρο και ότι δεν υπάρχει τέλος. Η άπειρη σειρά και το άπειρο σύμβολο είναι σαφώς το αποκορύφωμα αυτών των βραχιόλια. Αυτά τα υπέροχα βραχιόλια μπορεί να είναι ένα λεπτό βραχιόλι με τοποθέτηση διαμαντιών ή μπορεί να είναι ένα παχύ με πολλά διαμάντια για την πρόσθετη λάμψη και σπινθήρα.

7. Designer Diamond βραχιόλια:

διαμάντια-βραχιόλια-σχεδιαστής-διαμάντια-βραχιόλια-7

Αυτά τα εκπληκτικά βραχιόλια φαίνονται απλά παραδεισένια. Αυτά είναι τα είδη που βρέθηκαν κατευθείαν από ένα περιοδικό μόδας ή φορέθηκαν από μια διασημότητα. Το στοιχείο του σχεδιαστή αντανακλάται εκπληκτικά στα βραχιόλια και έχει μια σχετική εικόνα και αξία με την επωνυμία. Αυτά τα βραχιόλια εντοπίζονται συνήθως σε όλα τα κυκλώματα μόδας και πάρτι στην πρώτη σελίδα 3 ή μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

8. Βραχιόλι ροζ διαμαντιών:

διαμάντι-βραχιόλια-ροζ-διαμάντι-βραχιόλι

Το ροζ είναι το αγαπημένο χρώμα των κοριτσιών. Ροζ βραχιόλι από ζαφείρι με ασημί και διαμαντένιο χρώμα φαίνονται εντυπωσιακά με το ροζ χρώμα, το ασήμι και τα διαμάντια. Διακρίνονται σε διαμάντια βραχιόλια.

9. Rose Gold Diamond βραχιόλια:

βραχιόλια-διαμάντια-ροζ-χρυσό-διαμάντια-βραχιόλια

Ο ροζ χρυσός είναι ένα κράμα χρυσού και χαλκού που χρησιμοποιείται εκτενώς για την κατασκευή κοσμημάτων. Τα κοσμήματα από ροζ χρυσό γίνονται πολύ δημοφιλή και χρησιμοποιούνται συνήθως για δαχτυλίδια, βραχιόλια και άλλα ακριβά κοσμήματα. Επίσης γνωστό ως κόκκινος χρυσός και ροζ χρυσός ανάλογα με την περιεκτικότητα σε χαλκό σε αυτό. Αυτά είναι για άτομα πολυτελείας και υψηλών προδιαγραφών καθώς είναι από την ακριβή πλευρά. Δίνουν αυτή την αριστοκρατική εμφάνιση στη συνολική προσωπικότητα ενός ατόμου. Αυτά τα βραχιόλια είναι τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

10. Evil Eye Diamond βραχιόλια:

διαμάντια-βραχιόλια-κακό-μάτι-διαμάντια-βραχιόλια

Το να κρεμάσετε ή να φορέσετε ένα κακό μάτι είναι συνηθισμένο πράγμα στη σημερινή εποχή. Το κακό μάτι υπάρχει ως μπρελόκ, δαχτυλίδια, μενταγιόν κ.λπ., οπότε γιατί όχι σε βραχιόλια; Τα διαμαντένια βραχιόλια με κακά μάτια χρησιμοποιούνται για να αποτρέψουν τις λάμψεις από ανθρώπους που πιστεύεται ότι προκαλούν ατυχία ή κακή τύχη. Αντί να δέσετε το κακό μάτι σε μια χορδή ή ένα νήμα, το ίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα βραχιόλι. Τα διαμαντένια βραχιόλια με κακό μάτι μπορούν να είναι για όλους.

11. Βραχιόλια τένις με διαμάντια:

διαμάντια-βραχιόλια-τένις-διαμάντια-βραχιόλια

Τα βραχιόλια τένις είναι αυτά τα λεπτά, κομψά κοσμήματα καρπού που έχουν συμμετρικό μοτίβο διαμαντιών και είναι επίσης γνωστά ως βραχιόλια διαμαντένιας γραμμής. Αυτά είναι κομψά κατασκευασμένα και στρατηγικά τοποθετημένα βραχιόλια με διαμάντια.

12. Sapphire And Diamond βραχιόλια:

βραχιόλια-διαμάντια-ζαφείρι-και-διαμάντια-βραχιόλια-12

Το Sapphire είναι μια λαμπερή, μπλε αφρώδης πέτρα που σημαίνει τάξη και δικαιώματα. Το μπλε αντιπροσωπεύει τα δικαιώματα. Τα ζαφείρια με διαμάντια είναι ένας θανατηφόρος συνδυασμός. Λαμπρά μπλε ζαφείρια με κλασικά λευκά σπινθήρα διαμάντια είναι ιδανικά για εκείνο το βραδινό λουκ με μια εσθήτα που ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος.

13. Βραχιόλι Tri -Tone Diamond Cuff:

διαμάντι-βραχιόλια-tri-tone-diamond-cuff-βραχιόλι

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα βραχιόλια μανσέτας με διαμάντια Tri τόνου έχουν χρυσό, ροζ χρυσό και ασήμι 925 ως βάση για διαμάντια. Είναι όμορφα επειδή έχουν μοτίβο μανσέτας και το χρώμα επαναλαμβάνεται με τα όμορφα τοποθετημένα διαμάντια. Είναι τέλεια για κάθε δυτική ένδυση.

14. Βραχιόλια διαμαντιού βολφραμίου:

βραχιόλια-διαμάντια-βολφράμιο-διαμάντια-βραχιόλια

Τα βραχιόλια με βολφράμιο μπορούν να αποτελέσουν επιτυχία για τους νέους. Μπορούν να πειραματιστούν με διαφορετικά μέταλλα και σχέδια. Το βολφράμιο είναι κάτι μοναδικό ως μέταλλο για βραχιόλια. Νέοι άνδρες και γυναίκες μπορούν να φορέσουν βραχιόλια από ατσάλι βολφραμίου CZ Diamond για μια δική τους δήλωση στιλ. Μπορούν να έχουν τρεις διαφορετικές αποχρώσεις βολφραμίου, δηλαδή. ανοιχτόχρωμο, σκούρο χρώμα και συνδυασμός σκοτεινού και ανοιχτού χρώματος. Μπορούν απλά να είναι τέλεια για αυτή τη λεπτή εμφάνιση.

15. Βραχιόλια Tiger Diamond:

διαμάντια-βραχιόλια-τίγρη-διαμάντια-βραχιόλια-15

Οι τίγρεις είναι σύμβολα δύναμης, αγριότητας και υπερηφάνειας. Αυτές είναι ακριβώς οι κατάλληλες ιδιότητες και στους άνδρες καθώς θέλουν να γίνουν γνωστοί ως ισχυρά, δυνατά άτομα. Το ισχυρό πρόσωπο της τίγρης στο διαμαντένιο βραχιόλι προσθέτει επίσης βάθος στην προσωπικότητα ενός άνδρα βλέποντας τη δύναμη της θέλησης και της προσωπικής του δύναμης.

Όλοι είναι πολύ συνειδητοί στη μόδα και θέλουν να διατηρούν πάντα ενημερωμένο το στυλ τους. Τα Diamond βραχιόλια είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να δημιουργήσετε τη δική σας δήλωση στυλ. Βραχιόλια με μοναδικά στυλ, σχέδια και εμφάνιση δίνουν έναν νέο ορισμό στη συνολική προσωπικότητα του καθενός. Είναι εξαιρετικοί δότες μηνυμάτων ενώ χρησιμοποιούν μη λεκτικούς τρόπους επικοινωνίας, όπως χειρονομίες κατά την ομιλία, χειραψία κλπ..