9 καλύτερα σχέδια βραχιόλι από χαλκό

Ο χαλκός ήταν το πρώτο μέταλλο που χρησιμοποιήθηκε από τον άνθρωπο. Αρχικά ο χαλκός χρησιμοποιήθηκε από τεχνίτες για την κατασκευή κοσμημάτων, εργαλείων, σκευών, αγγείων και ακόμη και όπλων για να προστατευθούν. Πάνω από όλα ο χαλκός είναι ένα φανταστικό μέταλλο και πολύ χρήσιμο καθώς έχει τις ιδιότητες να σκοτώνει ή να εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων.

χαλκός-βραχιόλια-σχέδιο

Τώρα στη σύγχρονη εποχή όλοι χρησιμοποιούμε τον χαλκό ως μόδα και επιδίδουμε στη δημιουργία όμορφων κοσμημάτων. Σήμερα, μπορείτε ακόμη να βρείτε βραχιόλια χαλκού σε ορισμένα καταστήματα υγιεινής διατροφής και ολιστικά κέντρα θεραπείας, καθώς έχει αποδειχθεί ότι τα βραχιόλια χαλκού βοηθούν στη θεραπεία των πόνων στις αρθρώσεις. Ας μελετήσουμε μερικά οφέλη και καλλιτεχνικά σχέδια από βραχιόλια χαλκού.

Καλύτερα σχέδια βραχιόλι από χαλκό:

Εδώ είναι τα 9 καλύτερα σχέδια βραχιόλι χαλκού μας ως εξής.

1. Antique Copper βραχιόλια:

Βραχιόλια αντίκες από χαλκό

Τα παλαιά βραχιόλια από χαλκό ήταν πάντα πολύ δημοφιλή καθώς η γλυπτική και οι μικρογραφίες που κατασκευάστηκαν στα βραχιόλια είναι πολύ όμορφες καθώς ο χαλκός χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα. Τα βραχιόλια φαίνονται πολύ απλά αλλά έχουν την ουσία της κομψότητας και του στυλ του και μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή βάση. Αυτά τα βραχιόλια πηγαίνουν φανταστικά με κάθε είδους ρούχα και σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια νέα μόδα για τον εαυτό σας.

2. Βραχιόλια Healing Copper:

Βραχιόλια χαλκού Healing

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα βραχιόλια χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα βραχιόλια χαλκού είναι χρήσιμα για την καταστολή του πόνου στην αρθρίτιδα. Όπως κάθε παυσίπονο θα είχε παρενέργειες στο σώμα σας, αλλά το βραχιόλι χαλκού θα επουλώσει τον πόνο και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη φόρμα σας.

3. Designer Multi Layer Copper Bracelet for Women:

Designer Multi Layer Copper Bracelet for Women

Οι γυναίκες είναι αυτές που λατρεύουν και αγαπούν τα βραχιόλια σχεδιαστών. Καθώς ο χαλκός έχει μια λεπτή εμφάνιση και δεν είναι τόσο δυνατός, δίνει μια πολύ κομψή εμφάνιση στον χρήστη. Το βραχιόλι ξεχωρίζει και μπορείτε να τα ταιριάξετε με κάθε είδους ρούχα. Αυτός ο τύπος βραχιόλι φαίνεται καλός σε κάθε εμφάνιση και οι γυναίκες ή τα κορίτσια αντί να φορούν βραχιόλια εκτιμούν να φορούν βραχιόλι από χαλκό σχεδιαστών.

4. Βραχιόλι χαλκού με μαργαριτάρι:

Βραχιόλι από χαλκό με μαργαριτάρι

Βραχιόλι από χαλκό με μαργαριτάρι !! Τι θανατηφόρος συνδυασμός. Καθώς ο χαλκός έχει μια λεπτή εμφάνιση, αλλά η μαργαριταρένια λάμψη δίνει σε αυτό το βραχιόλι μια υπέροχη εμφάνιση. Αυτός ο συνδυασμός προσθέτει γοητεία στολίδι στην προσωπικότητά σας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε μερικές διαφορετικές πέτρες σπίθες δίπλα στο μαργαριτάρι για να ενισχύσετε την ομορφιά του βραχιόλι.

5. Μαγνητικά βραχιόλια χαλκού:

Μαγνητικά βραχιόλια χαλκού

Αυτοί οι τύποι βραχιόλια έχουν κομψή και προσεγμένη εμφάνιση. Τα μαγνητικά βραχιόλια χαλκού είναι γενικά κατασκευασμένα από καθαρό χαλκό με ενσωματωμένο μαγνητικό πεδίο. Αυτό το κομψό βραχιόλι φοριέται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες και δίνει μια πολύ μοναδική εμφάνιση. Αυτά τα βραχιόλια σας παρέχουν επίσης ανακούφιση από ασθένειες όπως ημικρανίες και κόπωση. Είναι το τέλειο βραχιόλι χαλκού για άνδρες.

6. Βραχιόλια από χαλκό με πέτρες:

Βραχιόλια από χαλκό με πέτρες

Βραχιόλια από χαλκό με πέτρες είναι ένας υπέροχος συνδυασμός. Οι πέτρες καρφωμένες ανάμεσα στα χάλκινα βραχιόλια δίνουν μια εκπληκτική εμφάνιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολύχρωμες πέτρες ώστε το βραχιόλι να φαίνεται πολύχρωμο και να ταιριάζει με το ντύσιμό σας. Αυτός ο τύπος βραχιόλι από πέτρα είναι τα πιο κομψά αξεσουάρ για κορίτσια.

7. Δυνατό βραχιόλι χαλκού για άνδρες:

Δυνατό χάλκινο βραχιόλι για άνδρες

Στους άντρες αρέσουν τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και το στυλ τους. Το βραχιόλι από αλυσίδα από χαλκό είναι πολύ δυνατό όπως και οι άντρες έτσι ταιριάζει στο στιλ τους. Το χάλκινο βραχιόλι φαίνεται καλό σε casual ένδυση και τους δίνει μια δροσερή και ελκυστική εμφάνιση. Είναι ένα από τα καλύτερα χάλκινα βραχιόλια για άντρες.

8. Υφαντά βραχιόλια από σύρμα:

Υφασμένα βραχιόλια από σύρμα από χαλκό

Όλοι έχετε ακούσει για την ύφανση μάλλινων και χορδών, αλλά τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά, κομψά και πανέμορφα πλεκτά βραχιόλια από σύρμα. Μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε πέτρα ανάμεσα στα πλεγμένα σύρματα από χαλκό. Η πέτρα θα μπορούσε επίσης να είναι ο γενέθλιος λίθος σας. Είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι βραχιόλι.

9. Μοναδικά βραχιόλια από φύλλο χαλκού:

Μοναδικά βραχιόλια από φύλλο χαλκού

Έχετε δει φύλλα σε δέντρα, αλλά τώρα μπορείτε να έχετε ένα χαλκό βραχιόλι για εσάς σε σχέδιο φύλλων. Δείχνει την αγάπη και την αγάπη σας για τη φύση και σας κάνει να φαίνεστε πιο ψύχραιμοι και ελκυστικοί. Έχει απλή εμφάνιση και μπορείτε να το φορέσετε σε κάθε περίσταση.

Τα βραχιόλια γίνονται πολύ δημοφιλή τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες καθώς είναι ένας καλός και εύκολος τρόπος να καμαρώνετε με μια ιδιαίτερη εμφάνιση. Τα χάλκινα βραχιόλια διατίθενται σε διαφορετικά σχέδια και μπορείτε να εντυπωσιάσετε άμεσα τους φίλους σας. Τα βραχιόλια είναι πολύ βολικά και ζελατίζονται με όποια ρούχα θέλετε.