9 Χαριτωμένα βραχιόλια αστραγάλου για άνδρες και γυναίκες

Η ομορφιά ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας μπορεί να είναι πιο ερωτική με τις μικροσκοπικές προσπάθειες που τους αρέσει να φορούν. Τα αγκάθια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα κοσμήματα για τα οποία έχουν τρελαθεί οι γυναίκες. Είτε πρόκειται για ένα απλό πάρτι είτε για μια γαμήλια περίσταση, είτε πρόκειται για μια συνάντηση είτε για μια συνηθισμένη ζωή, οι γυναίκες έχουν την επιλογή του αστραγάλου στην ντουλάπα τους για κάθε περίσταση. Εδώ έχουμε μερικά σχέδια από βραχιόλια τύπου βραχιόλια που θα θέλατε να γνωρίζετε. Οι γόβες φοριούνται από πολύ παλιά.

Ο αιγυπτιακός πολιτισμός και ο ινδικός πολιτισμός ήταν οι πρώτοι που έφεραν τα μπούκλα σε κανονική μορφή. Οι Ινδιάνες φορούν βραχιόλι από βραχιόλια συνήθως παντού. Έχει γίνει αποδεκτό ως σύμβολο του γάμου τους. Αλλά τώρα είναι πολύ κοινά αποδεκτό από τα νεαρά κορίτσια ως κοσμήματα μόδας.

Τύποι βραχιόλι αστραγάλου:

Μπορείτε να δείτε βραχιόλια αστραγάλου σε πολλά σχέδια και κατασκευασμένα σε χρυσό, ασήμι, άλλα μέταλλα, χάντρες κ.λπ. και να επιλέξετε από.

1. Χρυσό βραχιόλι αστραγάλου:

Χρυσό βραχιόλι αστραγάλου

Εδώ είναι όμορφα βραχιόλια αστραγάλου κατασκευασμένα από καθαρό χρυσό. Τα κορίτσια και οι γυναίκες φορούν χρυσούς βραχίονες μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις, καθώς δεν είναι κάτι που φοριέται στην εξωτερική περιοχή. Οι ινδιάνικοι γάμοι έχουν ειδική παράδοση να φορούν χρυσούς αστράγαλους.

2. Ασημένιο βραχιόλι αστραγάλου:

Ασημένιο βραχιόλι αστραγάλου

Τα ασημένια βραχιόλια στον αστράγαλο είναι πολύ συνηθισμένα στις γυναίκες. Η ασημένια λάμψη του κοσμήματος κοσμείται από πολλούς. Βρίσκουμε περισσότερα σχέδια σε ασημί που φοριούνται από κυρίες. Οι ασημένιες γόβες φοριούνται από Ινδές κυρίες ακόμη και τακτικά στο σπίτι.

3. Βραχιόλια με χάντρες:

Γάντζοι με χάντρες

Εδώ είναι όμορφα βραχιόλια φτιαγμένα με πολύχρωμες χάντρες με σπείρωμα σε χοντρό κορδόνι. Τα κολεγιακά κορίτσια έλκονται από βραχιόλια με χάντρες καθώς φαίνονται τόσο μοντέρνα με τζιν και κοντές φούστες. Τα κορίτσια φορούν επίσης αστράγαλο στο ένα πόδι καθώς έχει γίνει νέα μόδα. Οι άντρες σήμερα φορούν επίσης βραχιόλια με χάντρες ως μέρος της μόδας.

4. Ξυπόλυτοι γόβοι:

Ξυπόλυτος αστράγαλος

Κοιτάξτε αυτό το σχέδιο αστραγάλου. Ο απλός και νηφάλιος σχεδιασμός του ξυπόλυτου αστράγαλου μπορεί να φορεθεί σε παραλίες παίζοντας βόλεϊ για να διασκεδάσετε πλήρως. Ο σχεδιασμός τραβάει τα βλέμματα και απλά θα φανείτε δροσεροί με αυτό.

5. Charms Anklets:

Charms Anklets

Τόσο χαριτωμένο. Αυτές οι γόβες έχουν χαριτωμένες γοητείες όπως αστέρια και μικρό φεγγάρι και λουλούδια κλπ. Τα κορίτσια στο σχολείο και στα κολέγια θα λατρέψουν να φορούν αυτό το χαριτωμένο αστράγαλο. Μπορεί επίσης να είναι το καλύτερο δώρο για να παρουσιάσετε τη φίλη, την κόρη ή την αγάπη σας. Είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψει.

6. Γόνατα με μπιχλιμπίδια:

Βραχιόλια με μπιχλιμπίδια

Εδώ είναι ένα όμορφο σχέδιο αστράγαλο με μπιχλιμπίδια που συνδέονται με αυτό. Τα κορίτσια φορούν αυτό το σχέδιο κυρίως όταν συμμετέχουν σε οποιονδήποτε χορό. Τα μπιχλιμπίδια των μπιχλιμπιδιών ακούγονται τόσο καταπραϋντικά στα αυτιά και λατρεύονται να ακούγονται.

7. Νυφικό βραχιόλι αστραγάλου:

Νυφικό αστράγαλο Bracele

Οι ινδικοί γάμοι έχουν αποδεχτεί τα βραχιολάκια ως κοσμήματα της παράδοσης. Η νύφη φοράει τον αστράγαλο που είναι παχύ και όμορφο σχεδιασμένο για να ταιριάζει καλύτερα με το νυφικό της.

8. Αγκάθια με δαχτυλίδι στα δάχτυλα:

Αγκάθια με δαχτυλίδι δακτύλων

Είναι τόσο λεπτός και υπέροχος σχεδιασμός. Τα κορίτσια λατρεύουν να φορούν βραχίονες με δαχτυλίδια στα δάχτυλα, φαίνεται τόσο όμορφο στον αστράγαλο μας. Υπάρχουν πολλά σχέδια σε σχέδιο βραχιόλια αστραγάλου με προσαρτημένο δαχτυλίδι. Διατίθενται επίσης σχέδια για ολόκληρο το δάχτυλο.

9. Αγκάθια σε άλλα μέταλλα:

Βραχιόλια σε άλλα μέταλλα

Εδώ είναι ένα όμορφο σχέδιο βραχιόλι από αστράγαλο που είναι κατασκευασμένο από χαλκό. Είναι πολύ μοντέρνο στον σημερινό κόσμο της μόδας να φοράτε κοσμήματα από άλλα μέταλλα εκτός από χρυσό και ασήμι. Φαίνεται πολύ funky και στη μόδα ταιριάζει με τα δυτικά ρούχα.

Εδώ λοιπόν είδαμε όμορφα σχέδια από βραχιόλια αστραγάλου. Υπάρχουν τεράστια περισσότερα σχέδια σε βραχιόλια από αστράγαλο. Μπορούμε επίσης να το ονομάσουμε αλυσίδες αστραγάλου. Οι αστράγαλοι μπορούν να φορεθούν και σε οποιοδήποτε πόδι. Υπάρχουν επίσης έννοιες σε ποιο πόδι φοράτε τον αστράγαλο. Λέγεται στη χριστιανική θρησκεία ότι πρέπει να φοράμε τον αστράγαλο στο δεξί πόδι καθώς οτιδήποτε στα αριστερά είναι η πλευρά του διαβόλου. Ενώ στις δυτικές χώρες θεωρείται ότι ένας αστράγαλος που φοριέται στο δεξί πόδι συμβολίζει την ιερόδουλη.

Αλλά για εκείνους που είναι απροσδόκητα μην κάνετε τίποτα λαμβάνοντας υπόψη τις παγκόσμιες εκτιμήσεις. Κάνουν αυτό που τους αρέσει. Τα βραχιόλια είναι μια όμορφη τέχνη αν κοσμήματα που ενισχύουν την ομορφιά σας.