9 Κομψά βραχιόλια από πολύτιμους λίθους στο Trend 2021

Οι πολύτιμοι λίθοι ήταν σε ζήτηση από αιώνες. Η απόλυτη λάμψη αυτών των λίθων είναι αυτό που προσελκύει τον καθένα. Τα διαφορετικά χρώματα που διατίθενται σε πολύτιμους λίθους τους καθιστούν μεγάλη ζήτηση για χρήση σε κοσμήματα. Η λάμψη του ρουμπίνι, του ζαφείρι, του αχάτη, του αμέθυστου, του κοραλλιού, του γρανάτη ή της γαλαζοπράσινης είναι ασύγκριτη. Οι πολύτιμοι λίθοι τείνουν να καλύπτουν σχεδόν όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και αυτό είναι το πιο εξαιρετικό πλεονέκτημα της χρήσης τους σε κοσμήματα. Τα βραχιόλια από πολύτιμους λίθους έχουν κλασικό αποτέλεσμα στα χέρια σας. Επιλέξτε αυτές τις ομορφιές και κάντε τις την πολύτιμη επιλογή σας.

Τελευταία και όμορφα βραχιόλια από πολύτιμους λίθους για άνδρες και γυναίκες:

Ας δούμε τα κορυφαία 9 σχέδια βραχιόλια με πολύτιμους λίθους με εικόνες.

1. Στρογγυλό βραχιόλι πολύτιμων λίθων:

Στρογγυλό βραχιόλι από πολύτιμους λίθους

Επιλέξτε οποιοδήποτε πολύτιμο λίθο σε στρογγυλό σχήμα για αυτό το υπέροχο βραχιόλι. Οι καθαροί πολύτιμοι λίθοι είναι ενσωματωμένοι σε μέταλλο και περιστοιχίζονται από μικροσκοπικά διαμάντια για να βελτιώσουν την εμφάνισή του. Το βραχιόλι είναι ένα γεμάτο βραχιόλι όπου κάθε μια από τις πέτρες συνδέεται απευθείας με την επόμενη.

2. Πολύχρωμο βραχιόλι πολύτιμων λίθων:

Πολύχρωμο βραχιόλι πολύτιμων λίθων

Αυτό το πανέμορφο και λαμπρό κόσμημα είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε στολή σχεδιαστών. Τα εκθαμβωτικά χρώματα καθενός από τους πολύτιμους λίθους βγαίνουν στην πλήρη φωτεινότητα του. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το βραχιόλι και να το ταιριάξετε με οποιοδήποτε ρούχο σας καθώς περιλαμβάνει τα περισσότερα χρώματα.

3. Μπλε βραχιόλι πολύτιμων λίθων:

Μπλε βραχιόλι πολύτιμων λίθων

Αυτό το αριστούργημα σε μπλε χρώμα είναι το εντυπωσιακό βραχιόλι από πολύτιμους λίθους που θα θέλατε να έχετε στο γατάκι σας. Οι μπλε πέτρες γυαλίζουν και παρέχουν μια λαμπρή απόχρωση. Επιλέξτε αυτό το βραχιόλι σε χρυσό για να αυξήσετε την αξία του βραχιόλι.

4. Κόκκινο πολύτιμο βραχιόλι:

Βραχιόλι με πολύτιμους λίθους

Το ρουμπίνι ή οι γρανάτες είναι οι τέλειοι κόκκινοι πολύτιμοι λίθοι που διατίθενται. Φαίνονται λαμπρά σε βραχιόλι όταν συνδυάζονται με χρυσό. Αυτό το εκπληκτικό κόσμημα αξίζει να το περιχύσετε. Το κόκκινο χρώμα του πολύτιμου λίθου είναι φωτεινό και λαμπερό. Επιλέξτε τις πιο καθαρές πέτρες για ένα υπέροχο βραχιόλι.

5. Ασημένιο βραχιόλι πολύτιμων λίθων:

Ασημένιο πολύτιμο βραχιόλι

Το ασήμι χρησιμοποιείται ευρέως για τη δημιουργία πολύτιμων λίθων και γίνεται κοσμήματα. Αυτό το ασημένιο βραχιόλι από πολύτιμους λίθους με πολύχρωμα πετράδια είναι καλά σχεδιασμένο και απλό επίσης. Τα σχήματα για τα πολύχρωμα βραχιόλια πολύτιμων λίθων που χρησιμοποιούνται είναι στρογγυλά, οβάλ και αχλάδι.

6. Amethyst Gemstone βραχιόλι:

Βραχιόλι Amethyst Gemstone

Ο Αμέθυστος είναι ένας λαμπρός μωβ πολύτιμος λίθος που αγαπούν πολλοί. Το μοβ χρώμα είναι αρκετά ανοιχτό και δεν τολμά. Ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και ταιριάζει πολύ με την τελετουργική ένδυση. Η πέτρα αμέθυστου θεωρείται μία από τις πιο πολύτιμες από τους πολύχρωμους πολύτιμους λίθους.

7. Designer Gemstone Bracelet:

Βραχιόλι σχεδιαστών πολύτιμων λίθων

Πάρτε ιδιόμορφα σε αυτό το βραχιόλι σχεδιαστών πολύτιμων λίθων που είναι τολμηρό και τολμηρό. Τα ασύμμετρα σχέδια που χρησιμοποιούνται εδώ είναι αρκετά μοναδικά και αγαπήθηκαν από το πλήθος του κολλεγίου. Ακόμη και τα σχήματα των πολύτιμων λίθων που χρησιμοποιούνται εδώ είναι πολύ ακανόνιστα και αυτό προσθέτει στη γοητεία του.

8. Βραχιόλι Citrine Gemstone:

Βραχιόλι Citrine Gemstone

Πηγαίνετε για κάτι που έχει την αίσθηση του ωκεανού σε αυτό το σχεδόν διαφανές βραχιόλι από πολύτιμους λίθους. Ο πολύτιμος λίθος κιτρίνης που χρησιμοποιείται εδώ είναι όμορφος σε χρώμα και είναι ιδανικός για βραδινά ρούχα ή για παραλία. Οι κεντρικές πέτρες είναι μεγάλες και άνισα κομμένες για να δώσουν μια πολύ ρουστίκ εμφάνιση.

9. Agate Gemstone βραχιόλι:

Βραχιόλι πολύτιμων λίθων Αχάτης

Αυτός ο μαύρος πολύτιμος λίθος είναι αχάτης και φαίνεται υπέροχος όταν συνδυάζεται με κιτρίνη. Το βραχιόλι είναι φτιαγμένο από μικροσκοπικές χάντρες αχάτη που είναι δεμένες. Τα κεντρικά σφαιρίδια είναι πολύτιμοι λίθοι. Αυτό είναι ένα απλό βραχιόλι που χρησιμοποιείται περισσότερο για καθημερινή χρήση.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα της πέτρας γέννησης που ανήκετε και αγοράστε στον εαυτό σας ένα πολύτιμο βραχιόλι. Κάθε ένα από αυτά τα βραχιόλια από πολύτιμους λίθους θα ενισχύσει τη λάμψη σας και θα κάνει τα χέρια σας να φαίνονται όμορφα. Οι πολύτιμοι λίθοι που χρησιμοποιούνται μπορεί να είναι φυσικοί ή συνθετικοί. Ακόμη και οι συνθετικοί πολύτιμοι λίθοι κόβονται και γυαλίζονται για να αναδείξουν τη λάμψη και τη ζωντάνια του. Επιλέξτε ανάμεσα σε ρουμπίνι, ζαφείρι ή κιτρίνη για ένα κόσμημα που διαρκεί.