Πώς να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ στο σπίτι

Εμείς ως κορίτσια μπορούμε να φανταστούμε το είδος της ταλαιπωρίας που περνάμε κάθε μία φορά το μήνα όταν πρέπει να ανανεώνουμε τα νύχια μας στο σαλόνι. Λόγω του πολυάσχολου προγράμματος και των ακριβών προσφορών, είναι σχεδόν οδυνηρό για εμάς τις γυναίκες να κλείσουμε χρόνο στο χέρι και να καθίσουμε σε ένα κομμωτήριο περιμένοντας να έρθει η σειρά μας, όταν επιτέλους θα μπορέσουμε να τους ξανακάνουμε νύχια μόνο για να περάσουν από τη μακρά διαδικασία για άλλη μια φορά τον επόμενο μήνα.

Δεν θα ήταν ευκολότερο αν μπορούσαμε να τα κάνουμε όλα αυτά στο σπίτι την Κυριακή το μεσημέρι, όταν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο; Συχνά δεν θα ήταν διασκεδαστικό να κοιμάσαι τα βράδια με τις φίλες σου να κάνουν τα νύχια της άλλης και να είσαι ο λαμπρός που μπορεί να προσφέρει στους φίλους σου δωρεάν χρήματα που πληρώνονται χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεν είναι μόνο βολικό για σας να κάνετε τα όμορφα νύχια σας στο σπίτι, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε ποιοτικό χρόνο αποζημιώνοντας τον εαυτό σας με λίγο χρόνο μόνος.

Πώς να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ στο σπίτι

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, εδώ είναι μια σύντομη σημείωση από το βιβλίο ομορφιάς για κορίτσια που εξακολουθούν να έχουν μπερδευτεί για το πρόσφατο άρθρο και το περιεχόμενό του. Το μανικιούρ είναι μια από τις πιο συνηθισμένες θεραπείες ομορφιάς που εστιάζουν στα χέρια σας, ειδικά στα νύχια σας και λειτουργεί για την τελειοποίησή τους. Αυτή είναι απλώς μια θεραπεία ομορφιάς σαν το πρόσωπο όπου τα νύχια λιώνονται, εξομαλύνονται, γυαλίζονται και επαναφέρονται στη φόρμα χρησιμοποιώντας περίπλοκα εργαλεία και τεχνικές.

Μερικά από τα περιεχόμενά του περιλαμβάνουν άνιση λίπανση των νυχιών, σπρώξιμο των επιδερμίδων, περικοπή των νυχιών για να επιτευχθεί το απαιτούμενο σχήμα, περικοπή του πλευρικού δέρματος γύρω από τα κρεβάτια των νυχιών, γυάλισμα των νυχιών έτσι ώστε να λάμπουν και να φαίνονται υγιή και πολλά τέτοια. Η περίπλοκη ικανότητα σχεδίασης σχεδίων και εικόνων στα νύχια αποτελεί επίσης μέρος της διαδικασίας μανικιούρ. Μερικές φορές περιλαμβάνει bejeweling όπου στηρίγματα όπως πολύτιμοι λίθοι προστίθενται στα νύχια για να τους δώσουν ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Τώρα που τα χέρια έχουν φροντιστεί, τα μικρά πόδια αισθάνονται μόνοι και έτσι έχουμε μια λύση και για τα πόδια μας. το διάλυμα ονομάζεται πεντικιούρ όπου τα πόδια του μωρού γυαλίζονται καθαρίζονται γεμίζουν με χρώμα και φωτίζονται. Όλη αυτή η διαδικασία πληρωμής χρημάτων μπορεί εύκολα να γίνει στο σπίτι με τη βοήθεια αυτού του άρθρου.

Για ένα στιβαρό μανικιούρ και πεντικιούρ το απόγευμα της Κυριακής, ακολουθούν τα βήματα.

Πώς να κάνετε μανικιούρ και πεντικιούρ στο σπίτι

Ready The Weapons:

Πριν μπείτε στον κόσμο των νυχιών, ετοιμάστε όλα τα αποθέματά σας και κρατήστε τα πρακτικά. Τα βασικά προϊόντα που χρειάζονται θα είναι η κρέμα μαλακώματος της επιδερμίδας, η κρέμα χεριών, το σπρέι επιδερμίδας, τα νύχια, τρία βασικά βερνίκια νυχιών- η βασική στρώση, το χρώμα και η κορυφαία στρώση, τα ρυθμιστικά νυχιών και ένας κόφτης νυχιών. Θα χρειαστείτε επίσης λίγο βαμβάκι και q-tips.

Προετοιμασίες:

Ρυθμίστε το χώρο εργασίας, μια πετσέτα ή ένα μαλακό χαρτόνι για να έχετε μια σταθερή βάση, χρησιμοποιώντας ντεμακιγιάζ, αφαιρέστε σωστά τις προηγούμενες επικαλύψεις νυχιών. Χρησιμοποιήστε ένα πλύσιμο χεριών και κρέμα για να μαλακώσετε τα νύχια. Χρησιμοποιήστε μία από τις άκρες q για να φτάσετε στις γωνίες και τις γωνίες των νυχιών για να εξαλείψετε το προηγούμενο χρώμα. Εάν έχετε ακρυλικό ή προσθέτετε στα νύχια, βεβαιωθείτε ότι το πνεύμα των νυχιών δεν χαλαρώνει την κόλλα στο πρόσθετο στα νύχια.

Απόσπασμα και ρύθμιση:

Ξεκινήστε κόβοντας τα νύχια σε ένα φοβερό σχήμα. Το πιο σέξι μανικιούρ μπορεί να προσεγγιστεί μόνο εάν τα νύχια σας δεν είναι πολύ μακριά και όχι πολύ κοντά, απλά ένα φοβερό μήκος. Επίσης το καλύτερο σχήμα δεν είναι το κατάλληλο οβάλ ή το τετράγωνο. Ο «σκασμός» πρέπει να είναι ο στόχος. Ξεκινήστε κόβοντας τα νύχια και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το νυχιό για να αποκτήσετε το απαιτούμενο σχήμα. όσο για το πάνω μέρος, καθρεφτίστε τη βάση του νυχιού σας και συνεχίστε. Μία από τις καλύτερες συμβουλές για το λιμάρισμα καρφιών είναι να χρησιμοποιείτε ελαφρά το filer στα νύχια σας αντί να το χρησιμοποιείτε με δύναμη. Περιστρέψτε επίσης το χέρι σας σε γωνίες που ταιριάζουν με το κτύπημα. Αντί να χρησιμοποιήσετε την άκρη του νυχιού για λιμάρισμα, χρησιμοποιήστε το filer στο κάτω μέρος του άκρου του νυχιού. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να αποτραπεί το ξύσιμο ή το τσιπάρισμα των νυχιών.

Buff It Up:

Το επόμενο βήμα απαιτεί από εσάς να χρησιμοποιήσετε ρυθμιστικά νυχιών και επίσης σκόνη σκούπισμα. Για το buffing, χρησιμοποιήστε ένα buffer stick ή buffer style pad, ένα από τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε σωστή πρόσφυση τώρα. Χρησιμοποιώντας τη σκόνη σκούπισμα, σκουπίστε την επιφάνεια για να απαλλαγείτε από ανομοιομορφία ή θαμπάδα. Ποτέ μην το ξεφουσκώσετε, ωστόσο, διότι η αραίωση των νυχιών θα το κάνει εύθραυστο.

Μουλιάστε και Καθαρίστε:

Ένα ζεστό μπολ Luke με νερό και μερικά λεμόνια μπορεί να χρειαστούν. Για αυτό, γεμίστε ένα μικρό μπολ αρκετά ώστε να χωράει τα νύχια σας και στις δύο περιπτώσεις για τα χέρια και τα δάχτυλα των ποδιών. Για τα δάχτυλα των ποδιών μπορεί να χρειαστείτε ένα μεγαλύτερο μπολ για να βουτήξετε στα πόδια. Πιέστε σε λεμόνι ή λάιμ και προσθέστε λίγο υγρό πλύσιμο στο χέρι. Αντλήστε αν θέλετε. Μουλιάστε τα νύχια για λίγο. Το λεμόνι και το σαπούνι μαζί με το ζεστό νερό χαλαρώνουν τη βρωμιά και τα νεκρά δέρματα από τα νύχια. Το λεμόνι δρα επίσης ως λαμπρυντικός παράγοντας για να ξεθωριάσει ορισμένα σημεία, αν υπάρχουν στην κορυφή των νυχιών.

Θεραπεία επιδερμίδας:

Όλοι γνωρίζουμε πώς ένα τέλειο καρφί μπορεί να καταστραφεί από μια δυσάρεστη επιδερμίδα στο άλλο άκρο που σας κοιτάζει και επομένως χτυπήστε τα χέρια σας στεγνά και αμέσως τοποθετημένα στη θεραπεία της επιδερμίδας. θα πάρετε κρέμες επιδερμίδας στο κοντινό φαρμακείο σας. Εφαρμόστε το σφίξιμο στα νύχια και στα νύχια και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια ώθηση επιδερμίδας για να σπρώξετε απαλά προς τα πίσω τα πετσάκια. Μην χρησιμοποιείτε αδικαιολόγητη δύναμη. Το πορτοκαλί μπαστούνι ή ώθηση επιδερμίδας χρειάζεται μόνο μια ήπια προσπάθεια, οπότε μην το παρακάνετε.

Η διαδικασία τελειώνει:

Τώρα αφού όλα τα απαραίτητα έχουν γίνει, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κρέμα χεριών και τη λοσιόν για να εξομαλύνετε τα χέρια ή τα πόδια μαζί με το νύχι. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε κρέμα χεριών έτσι ώστε τα νύχια να μπορούν να πάρουν λίγη υγρασία και να γίνουν ελαστικά. Αφήστε την κρέμα να μουλιάσει για λίγο.

Χρωμάτισε την πόλη κόκκινη:

Τώρα έρχεται το διασκεδαστικό κομμάτι, τα χρώματα των νυχιών. Για αυτό, ξεκινήστε με μια βασική στρώση η οποία είναι συνήθως διαφανής ή χρώματος χρώματος δέρματος, έτσι ώστε να μην χειρίζεται το επάνω χρώμα. Μόλις στεγνώσει, χρησιμοποιήστε το χρώμα που θέλετε, κόκκινο πράσινο μπλε κίτρινο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα διαφανές γυαλιστερό top coat για να σφραγίσετε το χρώμα και να προστατέψετε το νύχι από το σπάσιμο.

Και voila, τελειώσατε με τα νύχια σας.