9 Μοντέρνα τατουάζ Chokers για γυναίκες σε τάση

Το Tattoo Choker είναι ένα είδος ενσύρματου κολιέ που φοριέται σε λαιμό. Μπορεί να δημιουργηθεί από δέρμα, χάντρες, χρυσό, ασήμι, πλατίνα και πλαστικό. Μπορείτε ακόμη και να διακοσμήσετε κάποια αντικείμενα που ενισχύουν την ομορφιά του λαιμού σας. Κάποιος μπορεί ακόμη να δοκιμάσει να προσθέσει μενταγιόν με αυτό. Τα τατουάζ chokers συνδέονται με κυρίες υψηλής μόδας. Εκείνοι που τους αρέσει να δείχνουν στιλάτα φορούν αυτό το τσόκερ. Ξέρουν πολύ καλά πώς να κάνουν καινοτομίες με το τσόκερ. Συνεχίζουν να δοκιμάζουν κάτι μοναδικό με το τσόκερ για να του δώσουν ένα νέο σχέδιο.

Τελευταία και καταπληκτικά τατουάζ Chokers Ladies in Fashion 2018:

Εδώ είναι τα 9 καλύτερα σχέδια του Tattoo Chokers for Young Girls.

1. Δορυφορικό θέμα Δερμάτινο τατουάζ Choker:

Δορυφορικό θέμα Δερμάτινο τατουάζ Choker

Αυτό το μαύρο τσόκερ τατουάζ έχει δύο δερμάτινα σύρματα. Το ένα είναι σφιχτό και το άλλο είναι χαλαρό. Βασίζεται σε μοναδικό δορυφορικό θέμα. Το σφιχτό σύρμα έχει ένα κρεμαστό κόσμημα του πλανήτη και το χαλαρό σύρμα έχει ένα μενταγιόν από πύραυλο. Αυτό το τσόκερ είναι εντελώς διαφορετικό για να αναδείξει το λαιμόκοψη σας.

2. Tattoo Choker με δαντέλα λουλουδιών:

Tattoo Choker με δαντέλα λουλουδιών

Αυτό το εκπληκτικό μαύρο κολιέ με τατουάζ έχει μαύρη δαντέλα. Ένα κολιέ κρεμασμένο στο κολιέ. Ένα μοτίβο λουλουδιών δημιουργείται με τη βοήθεια μαύρης δαντέλας. Κοίλη αλυσίδα κοπής είναι προσαρτημένη με κολιέ σε σχέδιο φωτοβολίδας. Αυτό γεμίζει ολόκληρο το λαιμό σας.

3. Simple Tattoo Choker:

Simple Tattoo Choker

Είναι ένα απλό κολιέ τατουάζ τσόκερ σε μαύρο σύρμα. Ένα σχήμα αχλαδιού γίνεται με τη χρήση μαύρου σύρματος. Και είναι κυρτό για να κάνει ένα νέο αχλάδι. Αυτό είναι απλό και εύκολο. Είναι τεντώσιμο ώστε να μπορείτε να προσαρμόζεστε με το μέγεθος του λαιμού σας. Το μαύρο σύρμα είναι ελαστικό, οπότε δεν χαράζει το δέρμα σας.

4. Alien Tattoo Choker:

Alien Tattoo Choker

Αυτό το κολιέ με τατουάζ τσόκερ περιέχει ένα μενταγιόν από χαριτωμένο εξωγήινο πρόσωπο. Υπάρχει ένα εξωγήινο πρόσωπο ζωγραφισμένο πάνω σε πράσινο πλαστικό και δύο ασημένια ανοιχτά αστέρια κρέμονται και από τις δύο πλευρές. Το τσόκερ είναι σε δύο ελαστικά σύρματα. Αυτό φαίνεται αστείο και επιλεκτικό.

5. Multiple Tattoo Chokers:

Πολλαπλοί επιλογείς τατουάζ

Σε αυτό το τατουάζ κολιέ choker είναι σε τέσσερα χρώματα. Όλα είναι από λείο ελαστικό σύρμα και εύκαμπτα. Αυτά τα τέσσερα πολύχρωμα τσοκ φαίνονται κομψά και θα ταιριάζουν με τη συγκεκριμένη στολή σας. Όλα αυτά τα χρώματα φαίνονται ήρεμα και υπέροχα. Προσφέρει την πολύχρωμη προσωπικότητά σας.

6. Two Fish Handmade Tattoo Choker:

Two Fish Handmade Tattoo Choker

Αυτό το εκπληκτικό τατουάζ κολιέ με τσόκερ διαθέτει ένα μενταγιόν με σχέδιο δύο ψαριών. Είναι χειροποίητο και έχει καλώδια αντίθετα μεταξύ τους. Αυτός ο μενταγιόν μοιάζει με τον σχεδιασμό του λογότυπου του Doordarshan Channel. Αυτό το σχέδιο δύο ψαριών θεωρείται τυχερό.

7. Gold Leaf Tattoo Choker:

Gold Leaf Tattoo Choker

Αυτό το κολιέ για τατουάζ είναι διαφορετικό από το κανονικό μαύρο. Είναι σε χρυσό και δημιουργείται αλυσίδα σχεδιασμού φύλλων. Φαίνεται εκπληκτικό και πανέμορφο. Ο ίδιος ο σχεδιασμός μοιάζει με χρυσό κολιέ. Πολύ όμορφο σχήμα φύλλων δημιουργείται και φαίνεται να τραβάει τα βλέμματα.

8. Floral Tattoo Choker:

Floral Tattoo Choker

Αντί για μαύρη δαντέλα, σύρμα και οποιοδήποτε άλλο μέταλλο, αυτό το κολιέ τατουάζ είναι απλό λουλουδάτο κορδόνι. Είναι ένα σχέδιο λευκού λουλουδιού με κίτρινο στρογγυλό ενδιάμεσο. Είναι σαν να παρέχει ειρήνη το ζεστό καλοκαίρι. Φαίνεται χαριτωμένο στο λαιμό και μου θυμίζει κοσμήματα λουλουδιών.

9. Tattoo Choker with Hearts:

Tattoo Choker with Hearts

Αυτό είναι ένα αξιολάτρευτο μαύρο κολιέ τατουάζ με σχήματα καρδιάς. Ένα όμορφο σχέδιο σχήματος καρδιάς συνδέεται μεταξύ τους για να φτιάξει αυτό το εκλεπτυσμένο κολιέ. Μπορεί ακόμη να πείτε ότι τόσες πολλές καρδιές στέκονται σε ένα κορδόνι. Αυτό το απλό τσόκερ θα αρπάξει τις καρδιές και την προσοχή και των δύο.

Το tattoo chokers στις μέρες μας φοριέται και σαν βραχιόλι και δαχτυλίδια. Αυτό φαίνεται εκπληκτικό ως κόσμημα χεριών. Είναι κάτι φανταχτερό από τα τυπικά χρυσά και ασημένια κοσμήματα. Μπορεί να ταιριάξει καλύτερα με τη δυτική στολή σας. Θα ροκάρει σε πάρτι και εξόδους. Όλες οι σύγχρονες κυρίες θα έχουν τουλάχιστον ένα από αυτά τα τσοκ. Σε παρασύρει.