9 χαριτωμένα γόνατα για μωρά

Τα γόνατα είναι το καλύτερο μουσικό δώρο που μπορείτε να κάνετε σε ένα νεογέννητο μωρό. Είναι δώρο τη στιγμή του ντους μωρού ως δώρο καλής τύχης, κατά τη γέννηση του μωρού ή απλώς ως ρομαντικό για τη σύζυγό σας ενώ ακόμα περιμένει. Είναι μια παλιά παράδοση να δίνουμε αστράγαλα στο νεογέννητο βρέφος εδώ και αρκετές δεκαετίες. Αλλά μερικές αγκαλιές δώρο όταν το μωρό μάθει να περπατά, έτσι το σπίτι θα ήταν πάντα γεμάτο με τα ζουζούνια του.

μπιμπερό

Γόνατα για κοριτσάκι και αγόρι:

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά μοντέρνα βρεφικά βραχιόλια που κερδίζουν την καρδιά οποιουδήποτε.

1. Απλές αγκαλιές μωρών:

Απλές αγκαλιές μωρών

Τα πάντα είτε απλά είτε διακοσμητικά ταιριάζουν σε ένα χαριτωμένο μωρό. Αυτός ο απλός αστράγαλος μωρού δεν έχει διακοσμητικά διακοσμητικά, αλλά φαίνεται γοητευτικός. Το ασημένιο αστράγαλο είναι φτιαγμένο με διπλά δαχτυλίδια και ένα ζευγάρι jingles στο τέλος.

2. Ασημένια αμυγδαλωτά αγκράτια:

Ασημένια αμυγδαλωτά αγκαλιά

Αυτό το όμορφο αστράγαλο για μωρά κινείται μοντέρνα. Είναι κατασκευασμένα με ασημένιες και σμάλτο πέτρες. Τα υπέροχα χρώματα των λίθων μπορούν πραγματικά να κλέψουν την καρδιά οποιουδήποτε όταν φορεθεί από το μωρό. Στο τέλος του αστραγάλου υπάρχουν τζινγκλ που παίζουν μουσική όταν το πόδι κινείται.

3. Ασημένιες αγκράτσες αλυσίδας:

Ασημένιες αγκράτσες αλυσίδας

Ασημένιες αγκύλες με αλυσίδες με κούμπωμα θα ήταν ένα καταπληκτικό δώρο για το νέο παιδί. Αυτός ο τύπος βραχιολιών είναι μια ενιαία αλυσίδα ασημιού με αρκετές χαριτωμένες αλυσίδες ελατηρίων κρεμασμένες κάτω από την κύρια ασημένια αλυσίδα. Και επιτέλους, τα μπλουζάκια έχουν μουσικά κουδουνίσματα για να το κάνουν πιο ελκυστικό.

4. Κόκκινες φούστες με λουλούδια:

Κόκκινα λουλουδάτα σχέδια

Αυτός ο τύπος αστράγαλων εκφράζει την αγάπη μεταξύ του συζύγου και της γυναίκας. Οι κρίκοι είναι από χρυσό και λουλουδάτες πέτρες είναι προσαρτημένες σε αυτό. Αυτός ο τύπος ρομαντικών αστράγαλων χαρίζεται από τον σύζυγο στην αγαπημένη του γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της για να δείξει την αγάπη του απέναντί ​​της.

5. Jingle Bell Anklet:

Jingle Bell Anklet

Αυτός είναι ένας άλλος απλός αστράγαλος για αγόρι. Ο αστράγαλος είναι απλώς ένας υπέροχος συνδυασμός ελατηριακής αλυσίδας με αρκετά ζουζούνια να κρέμονται σε συγκεκριμένη απόσταση. Αυτός ο αστράγαλος ονομάζεται ως αστράγαλος jingle bell. Τέτοιοι αστράγαλοι είναι δώρο σε αγοράκια ως δώρο καλής τύχης.

6. Baby Slave Anklet:

Αγκαλιά μωρού σκλάβου

Αυτός είναι ένας μοναδικός σχεδιασμός για βρεφικό αστράγαλο για κορίτσια. Είναι γνωστό ως σκλάβος αστράγαλος καθώς η αλυσίδα του αστραγάλου τεντώνεται μέχρι το μεσαίο δάχτυλο του ποδιού της. Μερικοί κρατούν επίσης ένα μικρό δαχτυλίδι προσαρτημένο για το μεσαίο δάχτυλο. Επίσης χρησιμοποιείται σπειροειδής σχεδιασμός τύπου αλυσίδας με ένα μικρό διαμάντι στη μέση και ένα τζινγκλ στο τέλος. Ένα τέτοιο σχέδιο δίνει ένα σχέδιο σανδαλιού στα χαριτωμένα μικροσκοπικά πόδια.

7. Κολιέ πεταλούδα:

Κολιέ πεταλούδα

Η πεταλούδα δίνει στους αστράγαλους μια νέα και ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Και αν τα πόδια είναι ενός νέου παιδιού, φέρνει ύψος χαριτωμένο. Αυτός ο απλός αστράγαλος είναι προσαρτημένος με υπέροχες πεταλούδες και ένα τζινγκλ στο τέλος. Η αλυσίδα του αστράγαλου είναι από χρυσό ενώ οι πεταλούδες από ροζ κοραλλιογενείς πέτρες.

8. Panchdhatu Simple Anklets:

Panchdhatu Simple Anklets

Το να δώσετε έναν αστράγαλο στο βρέφος είναι μια ειδική περίσταση. Έτσι, το δώρο πρέπει επίσης να είναι ξεχωριστό. Εδώ είναι ένα μοναδικό αστράγαλο. Κατασκευασμένο από Panchdhatu, σημαίνει μείγμα πέντε μετάλλων, αυτός ο αστράγαλος φέρνει καλή υγεία, τύχη, ευημερία και ισορροπία στη ζωή του μωρού. Είναι ένας απλός αστράγαλος με αρκετά τζινγκλ που συνδέονται με αυτό σε κάποια απόσταση.

9. Αστραφτερό ασημένιο αστράγαλο:

Αστραφτερό ασημένιο αστράγαλο

Αυτός ο αστραφτερός αστράγαλος είναι κατασκευασμένος από ασήμι. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι κατασκευασμένο από ασήμι και χρυσό. Αυτός ο ευχάριστος αστράγαλος αποτελείται από πεταλούδα, τόξο, λουλούδι μαργαρίτας, μύγα δράκων κ.λπ. που κρέμονται από κάτω. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγα σχήματα ζώων στον αστράγαλο.

Οι γονείς και οι παππούδες αυτές τις μέρες αγοράζουν όλο και περισσότερα κοσμήματα ειδικά για το νεογέννητο μικρό παιδί. Υπάρχουν επίσης ειδικά σετ βραχιόλι βρεφικού βραχιολιού στην ινδική αγορά καθώς το βρέφος είναι προικισμένο και για καλή τύχη.