9 Σχέδια κοσμημάτων Locket με σχήμα καρδιάς με ονόματα

Ένα ντουλάπι είναι σαν ένα μενταγιόν που έχει χώρο για να κρατήσει μια φωτογραφία ή ένα μικρό αντικείμενο. Αυτές τις μέρες πολλοί άνθρωποι μπορούν να δουν να φοράνε λουκέτα καρδιάς, είτε πρόκειται για εφήβους είτε για ενήλικες. Έχει γίνει πολύ δημοφιλές σε όλους λόγω της βασικής έννοιας της αγάπης. Το να κάνετε δώρο στον αγαπημένο σας άνθρωπο θεωρείται μια πραγματικά αξιοσημείωτη χειρονομία.

ντουλάπα καρδιάς

Αν λοιπόν έχετε μπερδευτεί για το τι να κάνετε δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο αυτήν την επέτειο ή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα λουκέτο καρδιάς μπορεί να είναι το τέλειο πράγμα.

Ανοιχτές και Φωτογραφικές Κλειδαριές Καρδιάς με Εικόνες και Ονόματα:

Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους τύπους λουκέτων καρδιάς για ζευγάρια και κορίτσια.

1. Κλειδαριά με ρολόι στο εσωτερικό:

Καρδιά με ρολόι στο εσωτερικό

Αν σας αρέσουν τα ρολόγια και τα ρολόγια, αυτός είναι ο τέλειος συνδυασμός των δύο. Είναι ένα ντουλάπι σε σχήμα καρδιάς, το οποίο όταν ανοίξει, έχει μέσα ένα ρολόι ρολογιού. Έχει μια αντίκα εμφάνιση και είναι ένα όμορφο δώρο που πρέπει να δοθεί σε κάποιον που αγαπάτε.

2. Αλυσίδα Gold Heart Locket για Κορίτσια:

Αλυσίδα Gold Heart Locket για Κορίτσια

Για όσους πιστεύουν ότι η απλότητα είναι η απόλυτη πολυπλοκότητα, αυτό το χρυσό κλείδωμα της καρδιάς είναι η καλύτερη κατοχή. Είναι γυαλιστερό χρυσό και δεν έχει σχέδια πάνω του. Φαίνεται κομψό και μπορεί να φορεθεί πάνω από οτιδήποτε.

3. Κλειδαριά και κλειδί για την καρδιά:

Κλειδαριά και κλειδί για την καρδιά

Το πιο κατάλληλο δώρο για το άτομο που είναι το “κλειδί για την καρδιά σας”, αυτό το ντουλάπι έχει ένα κλειδί που ανοίγει την κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς. Έχει μια πραγματικά ιδιαίτερη ένδειξη και είναι σίγουρο ότι θα κάνει κάποιον να νιώσει αγαπημένος. Μπορεί επίσης να μεταφέρει μια φωτογραφία, καθιστώντας το ένα φωτογραφικό κλείδωμα καρδιάς.

4. Silver Heart Locket για γυναίκες:

Silver Heart Locket για γυναίκες

Είναι ο χρυσός πολύ mainstream για εσάς; Αν ναι, τότε αυτό το όμορφο ντουλάπι θα σας κόψει την ανάσα. Αυτό το ασημί ντουλάπι καρδιάς είναι απλό και όμορφο και θα φαίνεται καλό σε όποιον το φοράει. Επίσης, μπορεί να φορεθεί πάνω από οποιαδήποτε ενδυμασία. Νίκη -νίκη!

5. Καρδιά οικογενειακής τσέπης σε χρυσό:

Καρδιά οικογενειακή τσέπη σε χρυσό

Αυτό το ντουλάπι είναι μοναδικού είδους, καθώς έχει χώρο για φωτογραφίες ολόκληρης της οικογένειάς σας. Μπορεί να αποθηκεύσει τέσσερις φωτογραφίες ταυτόχρονα. Είναι ένα από τα πιο στοχαστικά λουκέτα φωτογραφιών καρδιάς, γιατί αυτό δείχνει ότι η οικογένειά μας είναι πάντα στην καρδιά μας. Είναι ένα σκεπτικό δώρο και όλοι είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψουν.

6. Αντίκα σε σχήμα καρδιάς:

Αντίκα σε σχήμα καρδιάς

Αυτό το παλαιό κολιέ με ένα κλείδωμα καρδιάς έχει τη δική του γοητεία. Είναι όμορφο, με κομψό σχεδιασμό στην εξωτερική του πλευρά. Αυτό το χρυσό ντουλάπι καρδιάς είναι το καλύτερο για όσους αγαπούν αντικείμενα αντίκες.

7. Photo Heart Locket σε ασημί:

Φωτογραφική καρδιά με ασημί

Αυτό το απλό ντουλάπι έχει χώρο για δύο φωτογραφίες. Ένας τέτοιος τύπος κλειδαριού μπορεί να δοθεί στο αγαπημένο σας πρόσωπο με μια φωτογραφία και των δύο σας.

8. Glow in The Dark Heart Shaped Locket:

Glow in The Dark Heart Shaped Locket

Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα λουκέτα καρδιάς. Έχει περίπλοκο σχεδιασμό εξωτερικά με κοίλη καρδιά. Το κοίλο μέρος λάμπει στο σκοτάδι και φαίνεται μαγευτικό. Οι έφηβοι αλλά και οι ενήλικες το λατρεύουν.

9. Ζεύγος Κλειδαριές Καρδιάς:

Ζεύγος Κλειδαριές Καρδιάς

Πρόκειται για δύο κλειδαριές, το καθένα με τη μισή καρδιά. Δείχνει ότι και οι δύο άνθρωποι συμπληρώνουν μια καρδιά. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο για το καλύτερο σας μισό, καθώς είναι μια στοχαστική και γλυκιά χειρονομία.

Αυτές τις μέρες φοριούνται καρφίτσες από όλους από όλους. Τα έφηβα κορίτσια αλλά και οι γυναίκες το λατρεύουν όταν τους το χαρίζει κάποιος. Διαφορετικοί τύποι ντουλαπιών όπως ασημένιο ντουλάπι καρδιάς, φωτογραφικό ντουλάπι καρδιάς, απλό ντουλάπι σε σχήμα καρδιάς και χρυσά ντουλάπια καρδιάς κερδίζουν ζήτηση.