9 εκπληκτικές ιδέες σχεδίασης Lockets Best Friend

Οι θυρίδες είναι έργα τέχνης που καθορίζουν το στυλ. Ένα ντουλάπι που δίνει κάποιος είναι πολύ ξεχωριστό. Υπάρχουν πολλοί τύποι κλειδαριών που μπορείτε να δώσετε σε κάποιον. Όταν ένας φίλος γίνεται σαν αδελφός, είναι γνωστός ως καλύτερος φίλος. Στην εποχή μας, το να έχεις καλύτερους φίλους είναι θέμα τύχης.

Με τον καλύτερο φίλο μπορεί κανείς να μοιραστεί οτιδήποτε δεν μπορούμε να μοιραστούμε με τους γονείς μας. Και για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας για τους καλύτερους φίλους σας, δημιουργούνται τέτοιες κλειδαριές. Διατίθενται ντουλάπια καλύτερου φίλου για να τα χαρίσετε στον καλύτερο σας φίλο.

Κομψές κλειδαριές Best Friend:

Ας βρούμε εδώ με τις αναφερόμενες κλειδαριές καλύτερων φίλων που μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα να κάνετε ένα δώρο στον καλύτερό σας φίλο.

1. Friends Bird Locket:

Φίλη Φίλων Πουλιών

Αυτό το ντουλάπι για τον καλύτερο φίλο είναι απλά εκπληκτικό. Και στις δύο κλειδαριές υπάρχει ένα σχέδιο από όμορφα πουλιά που κρέμονται σε μια αλυσίδα με χάντρες. Στο ένα ντουλάπι είναι γραμμένο το “καλύτερο” και στο άλλο ντουλάπι “φίλοι”. Υπάρχει ένα σχέδιο ζιγκ -ζαγκ στο ντουλάπι.

2. Key Puzzle Best Friend’s Locket:

Key Puzzle Best Friend’s Locket

Είναι ένα μοναδικό ντουλάπι φιλίας σχεδιασμού που έχει ένα ντουλάπι ως σχήμα καρδιάς και ένα άλλο ως σχήμα κλειδιού. Στο ντουλάπι σχήματος καρδιάς, υπάρχει μια πλευρική περικοπή όπου θα στερεωθεί αυτό το άλλο κλείδωμα κλειδιού. Υποδεικνύει ότι το κλειδί ανοίγει το κλείδωμα της καρδιάς.

3. Κολιέ Best Friends Owl:

Κολιέ Κουκουβάγια Best Friends

Είναι χαριτωμένο ντουλάπι με κουκουβάγια για φίλους σε διπλό χρώμα. Και οι δύο ντουλάπες κουκουβάγιας είναι μικροσκοπικές και όμορφες. Αυτό το ντουλάπι θα φαίνεται υπέροχο στο λαιμό. Αυτή η κουκουβάγια έχει ένα μικρό σχέδιο καρδιάς πάνω της. Έχει επίσης μικρά μάτια και μακριά αυτιά. Όλα αυτά κάνουν το ντουλάπι υπέροχο.

4. Αντιστοίχιση BFF Locke:

Αντιστοίχιση BFF Locke

Και τα δύο αυτά κουφώματα ταιριάζουν σε κυκλικό σχήμα. Υπάρχει μια πλώρη πάνω από τις στρογγυλές ντουλάπες του καλύτερου φίλου. Στο ντουλάπι υπάρχει ένα ποτήρι που εμφανίζει τα λόγια του καλύτερου φίλου. Το γυάλινο τμήμα είναι καλυμμένο με λουλουδάτο σχέδιο που μοιάζει μαγευτικό.

5. Pizza Piece Shape Best Friends Locket:

Pizza Piece Shape Best Friends Locket

Το κολιέ με αυτό το καλύτερο φίλο περιέχει ένα σπάνιο σχέδιο. Το ντουλάπι έχει κρεμαστό κόσμημα με σχέδιο κομμάτι πίτσας. Και με τα δύο αυτά κρεμαστά κομμάτια πίτσας υπάρχει ένα εξαιρετικό σημείωμα γραμμένο ως «φίλοι». Μπορείτε να το κάνετε δώρο στον φίλο σας που αγαπά την πίτσα.

6. Κλειδαριές Half Heart Best Friend:

Κλειδαριές Half Heart Best Friend

Είναι ένα ντουλάπι φιλίας μισής καρδιάς με χώρο μέσα. Ο χώρος δίνεται για να εισαγάγετε φωτογραφίες μικρού μεγέθους του καλύτερου φίλου σας. Με αυτό το κλείδωμα, ακόμη και ένα αλφάβητο κρέμεται. Μπορείτε να κρεμάσετε το αρχικό όνομα του φίλου σας με αυτό το μισό καρφάκι.

7. Κλειδαριές θαλάσσιων χελωνών:

Κλειδαριές φίλων θαλάσσιας χελώνας

Αυτό είναι το ντουλάπι του θαλάσσιου φίλου με κρεμαστό κόσμημα σε σχήμα θαλάσσιας χελώνας. Αυτές οι χελώνες κόκκινου και μπλε χρώματος φαίνονται γλυκές. Είναι καθοριστικό ως BFF με αυτό το ντουλάπι χελώνας που σημαίνει ότι το ντουλάπι προορίζεται για τον καλύτερο φίλο σας. Φαίνεται απολαυστικό.

8. Μπισκότο & Μοτίβο καφέ μοτίβο:

Μπισκότο & amp; Μοτίβο καφέ μοτίβο

Αυτό το ντουλάπι για τους καλύτερους φίλους υποδηλώνει μενταγιόν γρήγορου φαγητού. Το μενταγιόν σχεδιασμού μπισκότων ορίζεται ως «ΚΑΛΥΤΕΡΟ» και το μενταγιόν σχεδιασμού καφέ καθορίζεται ως «ΦΙΛΟΙ». Αυτό το μενταγιόν είναι μια δημιουργικότητα έξυπνων μυαλών. Φαίνεται ελκυστικό.

9. Best Friend Ring Locket:

Best Friend Ring Locket

Αυτό το ντουλάπι φιλίας έχει κρεμαστό δαχτυλίδι. Και στις δύο αυτές αλυσίδες, ένα δαχτυλίδι κρέμεται και πάνω του γράφεται «φίλοι για πάντα». Υπάρχει ένα χρυσό δαχτυλίδι με μαύρες λέξεις. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο ντουλάπι για τους καλύτερους φίλους.

Γιορτάστε κάθε μέρα της ζωής σας με τον καλύτερό σας φίλο και δώστε τους ένα τέτοιο ντουλάπι. Δίνοντας ένα τέτοιο ντουλάπι θα κάνει τον καλύτερό σου φίλο να νιώσει ξεχωριστός. Θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. Αυτό θα κάνει τον δεσμό σας πιο δυνατό.